Çok şükür 5. günede sağlıklı bir şekilde ulaşırlar inşallah.aminn inşallah evet aradım. Ve çok mutluyum Rabbime şükür ilk defa dollnme aşamasını gecebildik. 7 tane döllenmiş ama 4 tanesi normal sekildeymis dger 3 tanesinde biraz anormallik varmış. Bu bizim için çok önemliydi inşallah devamida gelir güzel gelişirler. Çok korkuyorumdum iki kez böyle olunca bı daha dollenmycek gbi geliyordu
Cok teşekkür ederim inşallah. Dollenmemeye bisey dyemediler. Biz de Memorial a.gectik sebebsiz infertilityizİnfertilite sorununuz neydi? İnşallah size evlat olacak bir çok embriyonuz oluşur.
Amiiinnn çok teşekkür ederim inşallahÇok şükür 5. günede sağlıklı bir şekilde ulaşırlar inşallah.
Gözünüz aydın inşallah beşinci güne saglikli bir şekilde giderler.aminn inşallah evet aradım. Ve çok mutluyum Rabbime şükür ilk defa dollnme aşamasını gecebildik. 7 tane döllenmiş ama 4 tanesi normal sekildeymis dger 3 tanesinde biraz anormallik varmış. Bu bizim için çok önemliydi inşallah devamida gelir güzel gelişirler. Çok korkuyorumdum iki kez böyle olunca bı daha dollenmycek gbi geliyordu
Bahceciden hiç memnun kalmadım tabi herkes işi nerde olursa ordan memnun ama ilgi alaka sıfırdi cok yoğun oldukları için herşey alelacele oluyordu. Hele para konusunda iyice somurduler anlatsam destan olur mesela bize yapilmiycak işlemin bile parasını aldılar sonrada iade etmek içinde 2 hafta ugrastrdilar. Memorialda herşeyi ince eleyip sık dokudular. Mesela semra hoca ilk gorusmede demişti senin gibi yumurta rezervi iyi olan genç hastada önceki iki tedavide alınan olgun yumurta sayısını az buldu öncelikle olgun sayıyı arttrmak istedi. Ve nitekim dün 11 yumurta toplandı 11 ide olgundu bunun için tedaviden önceki ay lucrin kullandirdi ve catlatma iğnesi olarak lucrinle ovitrelleyi aynı anda yaptırdı. Inşallah bundan sonrasi da güzel gider. Ama bu bizim için dönüm noktası oldu dollenememe kısmını geçtik en azindan. Bahcecide resmen başından attılar.Gözünüz aydın inşallah beşinci güne saglikli bir şekilde giderler.
Bahçeci de çok iyi bir hastane aslında,memorialde size farklı ne uygulandı merak ediyorum ?yani bahceciyle süreç aynı miydi farklı doz veya farklı bir şey mi yapıldı?
Güzel haberini de alırız inşallah.Cok teşekkür ederim inşallah. Dollenmemeye bisey dyemediler. Biz de Memorial a.gectik sebebsiz infertilityiz
Çok güzel bir haberSelam kizlar bende test yaptim 337 di cikti allah sukur ilk adimimimiz poziTif
İnşallah bundan sonrası icinde süreç güzel ilerler,bizde on gorusme yapmıştık bahceciyle eşim pek isinamamisti sonra memorialle görüştük o kadar detaylı bakıldı ki,hatta ucretsiz muayene edilmişti o da ticari kaygida olmadıklarını gösteriyordu bir de hamile kaldıktan sonraki kalp atışı içinde muayene uceetsiz oluyor,inşallah o günlere gelirizBahceciden hiç memnun kalmadım tabi herkes işi nerde olursa ordan memnun ama ilgi alaka sıfırdi cok yoğun oldukları için herşey alelacele oluyordu. Hele para konusunda iyice somurduler anlatsam destan olur mesela bize yapilmiycak işlemin bile parasını aldılar sonrada iade etmek içinde 2 hafta ugrastrdilar. Memorialda herşeyi ince eleyip sık dokudular. Mesela semra hoca ilk gorusmede demişti senin gibi yumurta rezervi iyi olan genç hastada önceki iki tedavide alınan olgun yumurta sayısını az buldu öncelikle olgun sayıyı arttrmak istedi. Ve nitekim dün 11 yumurta toplandı 11 ide olgundu bunun için tedaviden önceki ay lucrin kullandirdi ve catlatma iğnesi olarak lucrinle ovitrelleyi aynı anda yaptırdı. Inşallah bundan sonrasi da güzel gider. Ama bu bizim için dönüm noktası oldu dollenememe kısmını geçtik en azindan. Bahcecide resmen başından attılar.
Kizlar merhaba belki aranızdan bilenler bilir bahçeci de 2 olumsuz denemeden sonra Memorial a gecmistik. Bahcecide 2 tedavimdede 9 yumurta toplanıp 5 I olgundu. Dollenme olmayınca yeterli açıklama yapmadıkları için merkezi değiştirdik. Dün Memorial da yumurta toplama islemim oldu 11 yumurta ve 11 i de olgun çıktı bu duruma bile çok sevindim bugün de döllenme konusunda bilgi vermek için arycaklar. Inanın çok heyecanlıyım saatler geçmiyor sanki gece hiç uyuyamadm hatta saat 10 olduğu gibi onlar aramadan ben aramak istiyorum labaratuvar I inşallah güzel haberler gelir nolur dua edin bana
Evet ilk denememdi benim. Bir hafta icinde adet olurmusum. Transfer ucreti alacaklarmis. 4750.
Bu arada ben dun icimden baya bi jel temizledim. Asiri birikme olmus sende de ayni durum var mi? Ben bunu dogru kullanamadim mi acaba?
Aynen canım amin inşallah o süreçleri de kısa vakitte görürüz umarım Allah yardımcımız olsun :)İnşallah bundan sonrası icinde süreç güzel ilerler,bizde on gorusme yapmıştık bahceciyle eşim pek isinamamisti sonra memorialle görüştük o kadar detaylı bakıldı ki,hatta ucretsiz muayene edilmişti o da ticari kaygida olmadıklarını gösteriyordu bir de hamile kaldıktan sonraki kalp atışı içinde muayene uceetsiz oluyor,inşallah o günlere geliriz ☺
Insallah hepimiz için herşey yolunda gider. Hepimiz için dua ediyorumMaşallah çok güzel yumurta sayınız böyle örnekleri görünce 0.34 amh degerimle umutlanıyorum
Benimde idrarımdan hala jel geliyor.doğru kullanmışsındır. NormalEvet ilk denememdi benim. Bir hafta icinde adet olurmusum. Transfer ucreti alacaklarmis. 4750.
Bu arada ben dun icimden baya bi jel temizledim. Asiri birikme olmus sende de ayni durum var mi? Ben bunu dogru kullanamadim mi acaba?
20 mm diKızlar natural transfer için beklemedeyim,dün adetin 9. Günü yumurta 15 mm di bugub asiri ağrı var korkuyorum erken catlarsa iptal mi olacak sizlerinki kaç mm di, adetin bu zamanları?
Benim 15. Gun rahim.10.7 ve yumurtam 8mm di siz 9. Gun 15. Yazinca ultrason kagidina baktim emin olmak icinKızlar natural transfer için beklemedeyim,dün adetin 9. Günü yumurta 15 mm di bugub asiri ağrı var korkuyorum erken catlarsa iptal mi olacak sizlerinki kaç mm di, adetin bu zamanları?
İlaçsız 9. Gün 20 mm miydi? Ben de erken mi büyüdü diyordum o zaman normal demekki20 mm di
15. Gün yumurta 8 mm miydi? Benim korkum erken catlarsa transfer iptal olur mu endişesi bakıp horucez artikBenim 15. Gun rahim.10.7 ve yumurtam 8mm di siz 9. Gun 15. Yazinca ultrason kagidina baktim emin olmak icin
15. Gün yumurta 8 mm miydi? Benim korkum erken catlarsa transfer iptal olur mu endişesi bakıp horucez artik
[/QUOTE
]hakkinizda hayirlisi olsun herseyin vakti zamani vardir elbet... ben adetten sonra 20. Gun transfer oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?