Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ya çok sağol demin Instagram da bir doktor canlı yayın yapıyor du ona sordum aynen bu şekilde direk dediki belirtin yoksa hiçte iyi birşey değil dedi çok korktum ve üzüldüm
Aman ya sen ne bakiyon o doktora daha çok erken hiç belirti arama,benim daha önce ikinci tüp bebek tutmuştu çok iyi hatırlıyorum negatif diye 13. Güne kadar kan vermemiştim(3.gun tansferiydi başka merkezde) esimle zar zor gittik değerim 390 li bir sey çıkmıştı şok olmustuk çünkü sıfır belirti vardı

Ya çok teşekkür ederim canım korktum bı an ama geçti Allah ne derse o olcak bekliycez görücez

Ya çok sağol demin Instagram da bir doktor canlı yayın yapıyor du ona sordum aynen bu şekilde direk dediki belirtin yoksa hiçte iyi birşey değil dedi çok korktum ve üzüldüm
Saçmalamış o. Burada bir arkadaş vardı son güne kadar hiç belirtim Yok diye ümidi kesmiş ve buzdolabı temizlemiş iş yapmış sonra test yaptırmış şimdi çocuğu kucağında. Bende araştırdım burada çok bel ve kasık ağrısı olanların %60/70 kimyasal olmuş benimde öyle oldu o yüzden belirtiden korkuyorum. Sen içini rahat tut zaten çok erken benim 3. Gün kasık ağrısı olarak hafif hafif başlamıştı. Sabır biraz daha.

Aynen biraz üzüldüm ama siz yazınca bide masal arkadaşım yazınca rahat ladım bide şey geldi aklıma annelerimiz iki üç aylık Ken ögreniyolardı onlarda hiç birşey his etmiyorlardı ayrıca o daha bir hücre negibi tepkiler vere bilirki demi böyle diyip diyip rahatlatıyorum kendimi çok sağol canım benim Allah razı olsun

İnşallah peş peşe hamile kalırız canjm Hadi güzel haberlerini bekliyoruz olumsuz şeyler düşünme bol bol dua et,kitap oku film falan izle göbeğini okşa inşallah sımsıki tutunmustur bebisin

Bwnce uzulme ben varim.hic belirtim olmadi belirtide aramadim ama hamileyim cok sukur ve hala belirtim yok

Arkadaslar merhaba bu 3. Tedavim ilk kez bu tedavimde döllenme oldu. Diğer ilk iki tedavim bahcecide olmuştu. Bugün embriyoların 3. Günü az önce labaratuvar dan aradılar dollenen 4 embriyodan ikisi iyi, bir tanesi orta ve diğeride zayifmis. Iyi olanların hücre sayısı 6-7 mis. Gelisimlerini yarında görmek istiyorlarmış. Ben en azndan riske atmamak adına en azndan bir tanesini dondurmaların istedim ama embriyolog kabul etmedi. Izlemeye devam edelim dedi. Kafam karıştı bana yardımcı olurmusunuz

Slm arkadaşlar reglin 2.günü tedaviye femerayla başlayan var mi .Ganol f aldim dün msj geldi simdilik femera kullanıyorum

Gelişimleri iyise diğer günlerde iyi olacaktır.
Ve memorial daha iyisini yapıyor merak etmeyin
Kendinizi önce ALLAH a sonra memoriale teslim edin

Kızlar, bugun itibariyle ben de tüp bebek tedavisine başladım şişlide, süreçten çok canımı sıkan şey tedavi sürecindeki randevular olacak gibi çalışan bir bayanım ve bu süreçte gün aşırı kontrol olacağını söylediler , izin işini nasıl yapıyorsunuz hastane rapor vb yazıyor mu, bir de neden kontroller hep sabah yapılıyor öğleden sonra giden var mı yumurta büyütme sürecinde , kurumumdan izin almam çok zor oluyor ne yapacağım bilmiyorum(

Çünkü sabah muayeneler ve tahliller yapılıyor kan sonuçları öğleden sonra çıkmış oluyo saat 13.00-14.00 civarı Semra hanım ve bütün ekip toplanıyor herkesin dosyası tek tek incelenip ilaç dozu vs karar veriliyor ve saat 15-16.00 gibi bilgilendirme yapıyorlar ilaç dozunda değişiklik vs olursa o gün öğrenmiş oluyorsunuz yoksa ertesi güne kalıyo eğer öğleden sonrAya randevu yazsalar bile bence siz onu sabaha alın biliyorum izin sıkıntı ama tedavi süreci de cok önemli hakkınızda hayırlısı olsun

bu süreç ne kadar sürüyor biliyor musunuz kaç günde bir oluyor kontrolleri
İlk randevudan sonra 4. Gün çağırmışlardı beni sonra iki günde bir sonra her gün olmaya haşladı toplamda 20 güne yakın sürmüştü ama herkesin kullandığı ilaçla yumurta büyüme hızı farklı sonuçta sizinki bu kadar sürmeyebilir tam bilmiyorum ama yumurta büyütme süreci böyle ilerlemişti benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…