- 26 Eylül 2016
- 693
- 1.396
- 113
Kizlar merhaba ben bugun ikinci kan testimide yaptirdim guzel cikti fakan memorial ilk usg muayenesine 3 hafta sonrasina cagirdi niye bu kadar gec cagiriliyor bilen var mi
21mm de çatlatıldıKızlar natural transfer için beklemedeyim,dün adetin 9. Günü yumurta 15 mm di bugub asiri ağrı var korkuyorum erken catlarsa iptal mi olacak sizlerinki kaç mm di, adetin bu zamanları?
Hayır hayır11.gün 20 mm di..naturel transferdi.İlaçsız 9. Gün 20 mm miydi? Ben de erken mi büyüdü diyordum o zaman normal demekki
Yok onun için üstüste çağırıyolar. Yumurta da yaklaşık 20 mm e yakın çatlıyor.merak etmeyin15. Gün yumurta 8 mm miydi? Benim korkum erken catlarsa transfer iptal olur mu endişesi bakıp horucez artik
Anladım çok teşekkür ederim o zaman süreç normal işliyor,ben şuan bulunduğum şehirde takipleri yapıyorum burdaki doktorda çok bilgi vermeyince buraya yazıp fikir almak istedimHayır hayır11.gün 20 mm di..naturel transferdi.
9.gün yumurtam 16.5 mm ve rahim 8 mm di.
10.gün yumurtam 18 mm ve rahim 10 mmdi.
11.gün yumurtam 20 mm ve rahim 10 mm di.reglimin 17.günü transfer oldum
Sorun yok hatta benimki daha büyükmüş o günAnladım çok teşekkür ederim o zaman süreç normal işliyor,ben şuan bulunduğum şehirde takipleri yapıyorum burdaki doktorda çok bilgi vermeyince buraya yazıp fikir almak istedim ☺
Evet bende oyle biliyorum ama memorial bana ikisinide ayni anda gorebilmek icin 3 hafta sonrasina randevu al dedi ben de haftaya kendi doktoruma gidicem ilk keseyi gormek icin allahin izniyle insallahBebeğin biraz büyümesi ve kalp atışının rahatça duyabilmesi içintestten ortalama 1 hafta sonra kese görülecek, 2 hafta sonra da kalp atışı duyulacak
Devlet hastanesine i gidiyorsunuz yoksa özel mi. Nerde ikamet ediyorsunuz. Uzaktan surecinizi nasıl ilerliyor.merkezle baglantınız nasıl olduAnladım çok teşekkür ederim o zaman süreç normal işliyor,ben şuan bulunduğum şehirde takipleri yapıyorum burdaki doktorda çok bilgi vermeyince buraya yazıp fikir almak istedim ☺
Öncelikle ben donmus transfer için beklemedeyim,ondan dolayı bulundugum ilde izin verildi yoksa tüp bebek surecinde dışardan kabul edilmiyir yanlış anlaşılmasın.Devlet hastanesine i gidiyorsunuz yoksa özel mi. Nerde ikamet ediyorsunuz. Uzaktan surecinizi nasıl ilerliyor.merkezle baglantınız nasıl oldu
Kan olarak ne istiyorlar ilk ve ikinci muayene arası kaç gün oldu Adet oldugnuzda merkezlemi görüştünüz yoksa doktorunuzla mı doktorunuz kim. Bnm de tranfer olucak bu ay. Rabbim yüzümüzü güldürzün inş. 5 senedir tüp bebekle uğraşıyorum. Hep taze embriyo enjekte ettiler. Bulunduğum ilde yapıldı. Şimdi uzak olunca haliyle biraz gerginim nolur kusuruma bakmayınÖncelikle ben donmus transfer için beklemedeyim,ondan dolayı bulundugum ilde izin verildi yoksa tüp bebek surecinde dışardan kabul edilmiyir yanlış anlaşılmasın.
Bursadayim burda özel bir hastanede takiplerimi yapıyorum ama adetin ikinci günü merkezde muayene oldum sonraki ilk takibimi ve bugün ikinci takibimi yapicam ilk takipte sadece yumurta büyüklüğü ve rahim kalınlığı istendi,sonuçları merkeze attım bugün icjnde kan vermem de istendi o da takip edilecek duruma göre muhtemelen bir sonraki rabdevi yarin veya diğer gün olur merkeze çağırırlar son kontrol kendileri yapıyor,şuan için boyle
Önce adetin 2. Günü fulya hanım muayene etti sonra ilk randevu adetin 9. Gününe verildi o gün Bursa'da muayene oldum sonraki muayene bugüne verildi yani adetin 11. Günü bugün E2 ve lh istendi,9. Gün istenmemisti,sonuçları hemşireye atıyorum dontoru rahatsız etmiyorum,memorilade genel olarak gönül hoca bakıyordu ama gittiğim gün izinliydu fulya hoca yaptı muayeneyiKan olarak ne istiyorlar ilk ve ikinci muayene arası kaç gün oldu Adet oldugnuzda merkezlemi görüştünüz yoksa doktorunuzla mı doktorunuz kim. Bnm de tranfer olucak bu ay. Rabbim yüzümüzü güldürzün inş. 5 senedir tüp bebekle uğraşıyorum. Hep taze embriyo enjekte ettiler. Bulunduğum ilde yapıldı. Şimdi uzak olunca haliyle biraz gerginim nolur kusuruma bakmayın
Adetin 2.günü merkeze gitmişsiniz daha sonra bulundugunz yerden devam ediyorsunuz. Çagırırlarsa gdeceksnz. Peki bu arada İlaç verdiler mi size yada daha önceden verdikleri Bi İlaç varmı. Bnm doktorum beril hanım. Kaç tane embrıyonuz var pgt yaptırdınız mıÖnce adetin 2. Günü fulya hanım muayene etti sonra ilk randevu adetin 9. Gününe verildi o gün Bursa'da muayene oldum sonraki muayene bugüne verildi yani adetin 11. Günü bugün E2 ve lh istendi,9. Gün istenmemisti,sonuçları hemşireye atıyorum dontoru rahatsız etmiyorum,memorilade genel olarak gönül hoca bakıyordu ama gittiğim gün izinliydu fulya hoca yaptı muayeneyi
Hayır pgt yaptırmadık bana herhangi bir ilaç verilmedi bu aşamada sadece folik asit daha sonra prednol ve bir tane daha yazmışlardi hatirlayamadim simdi, ama onları daha sonra alicakmisim şimdi sadece folik asitAdetin 2.günü merkeze gitmişsiniz daha sonra bulundugunz yerden devam ediyorsunuz. Çagırırlarsa gdeceksnz. Peki bu arada İlaç verdiler mi size yada daha önceden verdikleri Bi İlaç varmı. Bnm doktorum beril hanım. Kaç tane embrıyonuz var pgt yaptırdınız mı
Bende folik asit kullanıyorum hayırlısı inş sonuçlarımız güzel olur haberlerinizi bekliyorum aeolunHayır pgt yaptırmadık bana herhangi bir ilaç verilmedi bu aşamada sadece folik asit daha sonra prednol ve bir tane daha yazmışlardi hatirlayamadim simdi, ama onları daha sonra alicakmisim şimdi sadece folik asit
BİZ VARIZ OĞLUM 1 YAŞINDAEşinde azosperm olup semra hocada tüp bebek yaptıran var mıdır ?Yardımlarınızı rica ediyorum iki yer arasında kaldım
GERÇİ DAHA ÖNCE CEVAP YAZMIŞTIM SANAEşi azosperm olup semra hocada tüp bebek yaptıran var mı aranızda arkadaşlar ?
Daha erken şimdi şimdi ufak belirtilerin olmaya başlar. Ama hiç de olmayabilir böyle örnekleri de çok gördüm. Sıfır belirti ile geldi bebişler. Sen belirti arama bende çok oldu ama sonuç kimyasal. Ben de artık olmasın diyorum. Çok olması da iyi değil düşüncesi oluştu kafamda. O yüzden dua ve sabır.Kızlar 5 gün emriyosu 3 gün dür transfer rim oldu ama hiç bir belirtim yok bugün hepten korkmaya başladım normalmi ya
Ya çok sağol demin Instagram da bir doktor canlı yayın yapıyor du ona sordum aynen bu şekilde direk dediki belirtin yoksa hiçte iyi birşey değil dedi çok korktum ve üzüldümDaha erken şimdi şimdi ufak belirtilerin olmaya başlar. Ama hiç de olmayabilir böyle örnekleri de çok gördüm. Sıfır belirti ile geldi bebişler. Sen belirti arama bende çok oldu ama sonuç kimyasal. Ben de artık olmasın diyorum. Çok olması da iyi değil düşüncesi oluştu kafamda. O yüzden dua ve sabır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?