Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Allahim tamamina erdirsin inss cnm yaa kac hafta da gormus oldun keseyi cnm
Bu zannedersem 5.hafta olmuş oldu, doktor çok dikkat et dedi çnkü 12.hftaya kdr çok önemli dedi, birinin kalbi atarkn digerinin atmayabilirde dedi, rabbim hepimize sağlıkla kucaga almayıda nasip etsin

Kızlarr şimdi keseleri gördük ikizlere hamileyim Rabbim her diliyen istiyene tez vakitte nasip etsin Her zmn dualarımdasınız
Ay maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah cok sevindim Ben hatırlıyorum sizin transfer ve gebelik testi benden 5 gün sonra olmuştu ben hala doktora gitmedim salı gününe randevu aldım gitsem kese ile kalp atışını da duyar mıyım sizce siz benden 5 gün sonra transfer olup keseyi gördünüz ya

Kızlar merhaba, uzun zamandır takipteydim ancak şimdi yazmaya karar verdim. Henüz 24 yaşımdayım ve yumurta rezervlerim az aynı zamanda eşiminde morfoloji sorunu var 7-8 ay önce tüp bebek denememiz oldu Semra Kahraman da ama maalesef başarısız sonuçlandı, önümüzdeki ay tekrar gidiyorum 2 ci deneme için ve umudum nerdeyse yok

Kızlarr şimdi keseleri gördük ikizlere hamileyim Rabbim her diliyen istiyene tez vakitte nasip etsin Her zmn dualarımdasınız
Şükürler olsun, bir isterken iki verdi Allah İnşallah her şey çok güzel olacak, huzurlu ve sağlıklı bir hamilelik sonrası nur topu gibi bebişlerini kucağına alacaksın

Merhaba, öncelikle moralini acilen yükseltmen lazım, sen inanmazsan işler zorlaşır. Hayırlısıyla senin de sağlıklı bir bebeğin olacak Önceki tedavinde kaç embriyon olmuştu? Kaç transfer yapıldı?

Önceki tedavimde 3 embriyo oluşmuştu ve bir transfer yapıldı onada %25 şans vermişti doktor, zaten normal yolla almadılar eşimden spermi ameliyatla aldılar, negatifi görünce birkaç ay sonra tekrar kontrole gittik eşimin spermleri biraz daha iyi cıkmıştı bi süredirde dr verdiği ilacı kullanıyor. Biz yurt dışında yaşıyoruz sadece kontrol için bile 2 defa istanbula gittim herşey daha iyi olsun diye ama o kadar cok yoruldum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…