- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Yaaa çok sevindim. Rabbim bekletti bekletti çifte mutluluk verdi.Kızlarr şimdi keseleri gördük ikizlere hamileyimRabbim her diliyen istiyene tez vakitte nasip etsin Her zmn dualarımdasınız
Ayy maşallah diyelim ya sağlıkla ikisinide kucağına al inşallahKızlarr şimdi keseleri gördük ikizlere hamileyimRabbim her diliyen istiyene tez vakitte nasip etsin Her zmn dualarımdasınız
Kızlarr şimdi keseleri gördük ikizlere hamileyimRabbim her diliyen istiyene tez vakitte nasip etsin Her zmn dualarımdasınız
Allahim tamamina erdirsin inss cnm yaa kac hafta da gormus oldun keseyi cnmKızlarr şimdi keseleri gördük ikizlere hamileyimRabbim her diliyen istiyene tez vakitte nasip etsin Her zmn dualarımdasınız
Çok saol cnmmm aminnn tez vakitte mutluluk haberlerini duyucaz senindeYaaa çok sevindim. Rabbim bekletti bekletti çifte mutluluk verdi.dualarında beni de unutma lütfen.
Aminnn cnmm rabbim her diliyen istiyene tez vakitte nasip etsinAyy maşallah diyelim ya sağlıkla ikisinide kucağına al inşallah
Belkide karşılaşmışızdr cnm, ben saat 3bçk 4gbi ordaydım, aminn her zmn dualarımdasınızMaşallah canım Allah kucağına almayı nasip etsin bizlere dua et .Bende hastanedeydim belki de karsilasmisizdir
Bu zannedersem 5.hafta olmuş oldu, doktor çok dikkat et dedi çnkü 12.hftaya kdr çok önemli dedi, birinin kalbi atarkn digerinin atmayabilirde dedi, rabbim hepimize sağlıkla kucaga almayıda nasip etsinAllahim tamamina erdirsin inss cnm yaa kac hafta da gormus oldun keseyi cnm
Ay maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah cok sevindimKızlarr şimdi keseleri gördük ikizlere hamileyimRabbim her diliyen istiyene tez vakitte nasip etsin Her zmn dualarımdasınız
Maşallah sübhanallah hayırlı olsun güle güle doğması nasip etsin Allah'ımKızlarr şimdi keseleri gördük ikizlere hamileyimRabbim her diliyen istiyene tez vakitte nasip etsin Her zmn dualarımdasınız
Aaa bende bugün merkezdeydim ama sabah saatleriBelkide karşılaşmışızdr cnm, ben saat 3bçk 4gbi ordaydım, aminn her zmn dualarımdasınız
Maşallah ne güzel kucagınıza sağlıkla alın inşallahKızlarr şimdi keseleri gördük ikizlere hamileyimRabbim her diliyen istiyene tez vakitte nasip etsin Her zmn dualarımdasınız
Cook güzel gözünüz aydın.bende hep ikiz veya ucuz istiyorum rabbim verirse inşallah.Kızlarr şimdi keseleri gördük ikizlere hamileyimRabbim her diliyen istiyene tez vakitte nasip etsin Her zmn dualarımdasınız
Kızlarr şimdi keseleri gördük ikizlere hamileyimRabbim her diliyen istiyene tez vakitte nasip etsin Her zmn dualarımdasınız
[/QUOTE
Mşlh sübhanallah rabbim hayırlı etsın. Böyle güzel haberler çoğalsın inşTek embriyomu çift mi konulmuştu. Pgt yapılmış uydu.
Şükürler olsun, bir isterken iki verdi AllahKızlarr şimdi keseleri gördük ikizlere hamileyimRabbim her diliyen istiyene tez vakitte nasip etsin Her zmn dualarımdasınız
Merhaba, öncelikle moralini acilen yükseltmen lazım, sen inanmazsan işler zorlaşır. Hayırlısıyla senin de sağlıklı bir bebeğin olacakKızlar merhaba, uzun zamandır takipteydim ancak şimdi yazmaya karar verdim. Henüz 24 yaşımdayım ve yumurta rezervlerim az aynı zamanda eşiminde morfoloji sorunu var 7-8 ay önce tüp bebek denememiz oldu Semra Kahraman da ama maalesef başarısız sonuçlandı, önümüzdeki ay tekrar gidiyorum 2 ci deneme için ve umudum nerdeyse yok
Önceki tedavimde 3 embriyo oluşmuştu ve bir transfer yapıldı onada %25 şans vermişti doktor, zaten normal yolla almadılar eşimden spermi ameliyatla aldılar, negatifi görünce birkaç ay sonra tekrar kontrole gittik eşimin spermleri biraz daha iyi cıkmıştı bi süredirde dr verdiği ilacı kullanıyor. Biz yurt dışında yaşıyoruz sadece kontrol için bile 2 defa istanbula gittim herşey daha iyi olsun diye ama o kadar cok yoruldum kiMerhaba, öncelikle moralini acilen yükseltmen lazım, sen inanmazsan işler zorlaşır. Hayırlısıyla senin de sağlıklı bir bebeğin olacakÖnceki tedavinde kaç embriyon olmuştu? Kaç transfer yapıldı?
Aa bende dün ordaydım. 3.30 4 gibi ordaydım. Benim de diğer embriyo için bir sonraki reglide tekrar transfer olacak.Belkide karşılaşmışızdr cnm, ben saat 3bçk 4gbi ordaydım, aminn her zmn dualarımdasınız
Bende 3.30 4 arasıAaa bende bugün merkezdeydim ama sabah saatleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?