Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaşlar merhaba dün 3 tane 5. Gün embriyolarim donduruldu. Rahim dinlenme sürecine gectik. Tecrübeli olanlar transfere kadar onerilerniz varsa benim için fikir olur. Ve Memorial da transferi kim yapıyor bilginiz var mı ?

Arkadaşlar merhaba dün 3 tane 5. Gün embriyolarim donduruldu. Rahim dinlenme sürecine gectik. Tecrübeli olanlar transfere kadar onerilerniz varsa benim için fikir olur. Ve Memorial da transferi kim yapıyor bilginiz var mı ?
Merhaba, bana Yücel bey yapmıştı transferi genellikle o yapıyor galiba

Slm hanımlar perşembe günü tedaviye başlamıştım biliyorsunuz bu ay reglim 1.5 gün sürdü maalesef bugün reglimin 6.günündeyim perşembe cumartesi ve bu sabah muayeneye gittim 2 yumurtam var toplamda bu akşam ovitrella iğneni vuracağım 2 kez 150 Ganol f ,5 gün femera ve 2 kez de cetrodite vurdum süreç çok kisa sürdü benimle ayni durumu yasayan var mi.
Birde doktorum fulya hocaydı tedaviye başlayınca hiç görmedim ilk 2 muayenemi gönül özer yaptı bugün soner bey çarşamba toplama işlemini de günseli hanim yapacakmış sizde mi Bu surec de hep farklı doktorlarla mi muhattap oldunuz ?Opudan sonra izin almali miyim Lütfen benim için şans dileyin 2 yumurtam sağlıklı ve kaliteli çıksın

Son düzenleme:
Birde perşembe günü aldığım Ganol f 450 pen içinde 150 ml var çöp olsun istemiyorum ihtiyacı olan birine çarşamba sabah 8 de opu işlemine geldiğim de hediye etmek isterim .Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Evet canım ben oradan alıyorum

Buralar çok sessiz en iyisi yazmayayım kalın sağlıcakla

Merhaba, evet bazen farklı doktorlar olabiliyor zaten kontrol ediyorlar sadece sonra hepsi biraraya gelip toplantı yapıyorlar yine o yüzden kontrole farklı bi dr gelsede dosyanızı Semra hanım görüyordur muhakkak. Bende önümüzdeki ay gidicem Allah’ın izniyle, Allah isteyen herkese versin

Bir aksilik olmaz ise bende birdahaki ay başlıyacağım. Ümidinizi kaybetmeyin. bende yurt dışından gelip gideceğim. Allah yardımcımız olsun.

Bir aksilik olmaz ise bende birdahaki ay başlıyacağım. Ümidinizi kaybetmeyin. bende yurt dışından gelip gideceğim. Allah yardımcımız olsun.
Belki karşılaşırız tam olarak ne zaman başlamayı planlıyorsunuz ? Ben 8 kasımda başlıyorum Allah nasip ederse. Cok zor bi süreç dediğiniz gibi Allah yardımcımız olsun

Belki karşılaşırız tam olarak ne zaman başlamayı planlıyorsunuz ? Ben 8 kasımda başlıyorum Allah nasip ederse. Cok zor bi süreç dediğiniz gibi Allah yardımcımız olsun
Benim adet 18 gibi gelir ozaman gelirim. Tabi bir aksilik çıkmaz ise çünkü ağustosta kürtaj olmuştum. Bu ay adetim 20 sinde olması gerekirken pazardan bugüne lekelemeyin oluyorum. Bu ayki adetim den sonra doktoru arayıp durumumu anlatıp sorarım artık. Bellide olmaz belki karşılaşırız

Merhaba, öncelikle inşallah yumurtalarının ikisi de sağlıkla 5. Güne gelir Dualarım seninle
Benim doktorum umut bey, o izindeyken soner bey ve fulya hanımla görüştüm. Toplama işlemini kim yaptı hatırlamıyorum ama transferi gönül hoca yaptı. Biraz karışık gidiyo evet, ama sonuçta dosyalarımızı kurul değerlendiriyor tüm doktorlar da güler yüzlü, iyi, sorularıma bilgilendirici cevaplar aldım o yüzden takılmıyorum hiç

Yaşın 42 galiba yanılmıyorsam, yumurta rezervlerin ne durumda özel değilse ? Benim beklenilenden az, önceki denememde 4 rezerv alabildi dr inşallah bu defa biraz daha fazla olur. Arı sütü,bal,polen karışımı hazırlatmıştım bir iki aydır kullanıyorum bakalım inşallah Anne oluruz bu defa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…