- 23 Aralık 2008
- 2.239
- 3.513
- 658
- 48
Evet yaş 42. Sen şanslısın gençsinYaşın 42 galiba yanılmıyorsam, yumurta rezervlerin ne durumda özel değilse ? Benim beklenilenden az, önceki denememde 4 rezerv alabildi dr inşallah bu defa biraz daha fazla olur. Arı sütü,bal,polen karışımı hazırlatmıştım bir iki aydır kullanıyorum bakalım inşallah Anne oluruz bu defa
Evet, rezervlerimin az olduğunu öğrendiğimde çok üzülmüştüm, 1 tanede olsa sağlıklı olması önemli demişti dr. İnşallah 2 ay sonra burda hamileliği konuşuyor oluruzEvet yaş 42. Sen şanslısın gençsinYumurta rezervinin yaşa göre iyi olduğunu söylediler ama önemli olan 1 tane de olsa sağlık olması tutuması 2017 yılında 7 tane toplanmıştı 5 tanesi iyi kaliteydi. Ama 5 de olmadı. Artık şansa inşallah bize de nasip olur.
İnşallah canım ya çık güzel olur duEvet, rezervlerimin az olduğunu öğrendiğimde çok üzülmüştüm, 1 tanede olsa sağlıklı olması önemli demişti dr. İnşallah 2 ay sonra burda hamileliği konuşuyor oluruz
Aminnn cnmm tezz zamanda güsel haberlerinizi beklioruzzÇok güzel bir haber canım. Sağlıkla ilerlesin inşallah darısı bizlere artık
Merhaba, öncelikle inşallah yumurtalarının ikisi de sağlıkla 5. Güne gelirDualarım seninle
Benim doktorum umut bey, o izindeyken soner bey ve fulya hanımla görüştüm. Toplama işlemini kim yaptı hatırlamıyorum ama transferi gönül hoca yaptı. Biraz karışık gidiyo evet, ama sonuçta dosyalarımızı kurul değerlendiriyor tüm doktorlar da güler yüzlü, iyi, sorularıma bilgilendirici cevaplar aldım o yüzden takılmıyorum hiç
Önemli olan sayı değil kalite inşallah ikisi de dollenir ve beşinci güne sağlıkla ulaşırGüzel dilekleriniz için sağolun inşallah 2 si de iyi kalitede ve 5.güne gelir
Merhaba, 4.750 TL imiş. Yeni sordumMerhaba
Dondurulmuş embriyo transferi fiyatı ne kadar acaba inşallah 2. Yi düşünüyoruz
Ayyy ne güzel bir haberKızlar merhaba. Tam bir hafta önce bugun bu saatlerde kızıma sağlıkla kavuştum... Darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah
Çok tesekkurlerAyyy ne güzel bir haber ❤ Allah analı babalı büyütsün, bebeğinize ve tüm ailenize sağlık ve huzur diliyorum. İnşallah çabalayan herkes bir gün bu mesajı yazabilir
Maşallah Allah hayırlı bir evlat etsin inşallahKızımız olacak inanamıyorum ya Allaha şükürler olsun çok mutluyum çok ♥
Hayırlı olsun,saglikla mutlulukla büyüt bebeğini,hayırlı Salih bir evlat olsun inşallahKızlar merhaba. Tam bir hafta önce bugun bu saatlerde kızıma sağlıkla kavuştum... Darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah
Amin amin cümlemizle beraber ben bu sayfaya ilk yazmaya başladığımda o kadar umutsuzdum ki 5 yılda 1 kere bile hamile kalmayi başaramamıştım benim için mucize gibiydi inanın arkadaşlar hepiniz için duacıyım o kadar zor ki süreçHayırlı olsun,saglikla mutlulukla büyüt bebeğini,hayırlı Salih bir evlat olsun inşallah
Nasıl mutluyum anlatamam hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli olsun benim de kızım oluyor güzel haberlerini vermek nasip olsun bana daKızlar merhaba. Tam bir hafta önce bugun bu saatlerde kızıma sağlıkla kavuştum... Darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah
Kızlar merhaba. Tam bir hafta önce bugun bu saatlerde kızıma sağlıkla kavuştum... Darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah
İkiniz adına da çok mutlu ve sevinçliyim. Allah evlatlarınızı sizlere bağışlasın daha mutlu günleri birlikte yaşayın. Kız evlat evlere bereket ve nurdur. Bir kız doğup eve geldiğinde Cenab-ı allah ev için özel bir melek görevlendirirmiş. Evlerinizden mutluluk ve huzur eksik olmasın. Darısı da bizlere inşallah.Kızımız olacak inanamıyorum ya Allaha şükürler olsun çok mutluyum çok ♥
Hepinze duacıyım teşbihte hata olmaz eşekten düşenin halini anca eşekten düşen anlar derler ya bizi bizden başka kimse anlamaz çok zor bir imtihan Allah hepinizi sağlıkla sıhhatle kavustursun hayırlı evlatlar nasip etsin. O kadar uğraştım ki tup bebek benim son çıkışımdı o kadar uzak geliyordu ki hamile kalmak inşAllah size de nasip olsun.İkiniz adına da çok mutlu ve sevinçliyim. Allah evlatlarınızı sizlere bağışlasın daha mutlu günleri birlikte yaşayın. Kız evlat evlere bereket ve nurdur. Bir kız doğup eve geldiğinde Cenab-ı allah ev için özel bir melek görevlendirirmiş. Evlerinizden mutluluk ve huzur eksik olmasın. Darısı da bizlere inşallah.
Allah sağlıkla büyütmek nasip etsinKızlar merhaba. Tam bir hafta önce bugun bu saatlerde kızıma sağlıkla kavuştum... Darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?