Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Evet yaş 42. Sen şanslısın gençsin Yumurta rezervinin yaşa göre iyi olduğunu söylediler ama önemli olan 1 tane de olsa sağlık olması tutuması 2017 yılında 7 tane toplanmıştı 5 tanesi iyi kaliteydi. Ama 5 de olmadı. Artık şansa inşallah bize de nasip olur.

Evet, rezervlerimin az olduğunu öğrendiğimde çok üzülmüştüm, 1 tanede olsa sağlıklı olması önemli demişti dr. İnşallah 2 ay sonra burda hamileliği konuşuyor oluruz

Güzel dilekleriniz için sağolun inşallah 2 si de iyi kalitede ve 5.güne gelir

Merhaba
Dondurulmuş embriyo transferi fiyatı ne kadar acaba inşallah 2. Yi düşünüyoruz

Kızlar merhaba. Tam bir hafta önce bugun bu saatlerde kızıma sağlıkla kavuştum... Darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah
Ayyy ne güzel bir haber Allah analı babalı büyütsün, bebeğinize ve tüm ailenize sağlık ve huzur diliyorum. İnşallah çabalayan herkes bir gün bu mesajı yazabilir

Ayyy ne güzel bir haber ❤ Allah analı babalı büyütsün, bebeğinize ve tüm ailenize sağlık ve huzur diliyorum. İnşallah çabalayan herkes bir gün bu mesajı yazabilir
Çok tesekkurler Bende çabalayan herkesin burda anne olabileceğine inanıyorum , yeter ki vazgeçmeyin

Hayırlı olsun,saglikla mutlulukla büyüt bebeğini,hayırlı Salih bir evlat olsun inşallah
Amin amin cümlemizle beraber ben bu sayfaya ilk yazmaya başladığımda o kadar umutsuzdum ki 5 yılda 1 kere bile hamile kalmayi başaramamıştım benim için mucize gibiydi inanın arkadaşlar hepiniz için duacıyım o kadar zor ki süreç

Kızlar merhaba. Tam bir hafta önce bugun bu saatlerde kızıma sağlıkla kavuştum... Darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah
Nasıl mutluyum anlatamam hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli olsun benim de kızım oluyor güzel haberlerini vermek nasip olsun bana da

Kızımız olacak inanamıyorum ya Allaha şükürler olsun çok mutluyum çok ♥
İkiniz adına da çok mutlu ve sevinçliyim. Allah evlatlarınızı sizlere bağışlasın daha mutlu günleri birlikte yaşayın. Kız evlat evlere bereket ve nurdur. Bir kız doğup eve geldiğinde Cenab-ı allah ev için özel bir melek görevlendirirmiş. Evlerinizden mutluluk ve huzur eksik olmasın. Darısı da bizlere inşallah.

Hepinze duacıyım teşbihte hata olmaz eşekten düşenin halini anca eşekten düşen anlar derler ya bizi bizden başka kimse anlamaz çok zor bir imtihan Allah hepinizi sağlıkla sıhhatle kavustursun hayırlı evlatlar nasip etsin. O kadar uğraştım ki tup bebek benim son çıkışımdı o kadar uzak geliyordu ki hamile kalmak inşAllah size de nasip olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…