Mrb. Öncelikle tesekkur ederim darısı sizin başınıza inş. Hep aynı tedavi uygulandı klasik tüp bebek ilaçları. Gonal f / cetrotide / crione jel / prednol - memorialdaki transferlerim naturel tedaviyle oldu...Tutan transferınızde nasıl bir tedavı gordunuz? Aynı tedavimi uygulandı ? Bagısıklık baskılayıcı ılac fln kullsndınızmı ,bebegınızı saglıkla buyutun ınsallah
Herseyin bir zamanı olduğuna inanmak gerek sanırım negatifleri yaşarken bende aynı durumda hissederdim kendimi. Yılmayın lutfen umudunuzu kaybetmeyin. 3 tane kaliteli transferim oldu ayrı ayrı 2018 yılında... olmaması için bir neden yoktu ama olmadılar tekrar baştan yeni tedaviye başladım 1 tanecik geldi ama suan kollarımda şükürler olsun. 2019 benim en mutlu senem oldu. 2020 de sizin en mutlu seneniz olsun inşallahBenimde ilki acıbademdeydi 2. Transferimdr memorialda. Benimde olmaması için bi sebep yok. 1 tane dondurulmuşum var onuda kasımda olacağım. Boşluktayım. Dualarım bile yarım kalıyo .tamamlayamıyorum.heyecanım azaldı. Ama inandığım tek şey olmaması için mutlaka bir şer vardı. Rabbim ne derse o. İnşallah doğru zaman bu seferdir. Sevgilerr
İnşallah öyle olur çok sağolun. Kaliteli transfer olunca dah bi anlıyo insan vakti olmadığını. Herşey kısmet. İnşallah bende sizin gibi kucağıma alırım. Allah sağlık sıhhat versin. Çok sağolunHerseyin bir zamanı olduğuna inanmak gerek sanırım negatifleri yaşarken bende aynı durumda hissederdim kendimi. Yılmayın lutfen umudunuzu kaybetmeyin. 3 tane kaliteli transferim oldu ayrı ayrı 2018 yılında... olmaması için bir neden yoktu ama olmadılar tekrar baştan yeni tedaviye başladım 1 tanecik geldi ama suan kollarımda şükürler olsun. 2019 benim en mutlu senem oldu. 2020 de sizin en mutlu seneniz olsun inşallahVazgecmeyin❤
Bak bu bnm 6.denememdi, ilk negatifimde çok agladım çok isyan ettim ama bak, diger her denememde dahada hırslandım dedim yolun sonunda ışık var, emeklerimin karşılıgını alıcam dedim hep şükrettim dedim zamanı var daha her düştügümde tekrar kalktım, hayırlısı ile saati dakkası geldimi güsel haberlerini alıcaz cnm burdanİnşallah öyle olur çok sağolun. Kaliteli transfer olunca dah bi anlıyo insan vakti olmadığını. Herşey kısmet. İnşallah bende sizin gibi kucağıma alırım. Allah sağlık sıhhat versin. Çok sağolun
İnşallah canım. Sizlerin yanında benim ne ki. Allah sonunda yüzünü gürdürmüş .benide güldürcek inşallah.şimdi semra hanıma geldim görüşmeyeBak bu bnm 6.denememdi, ilk negatifimde çok agladım çok isyan ettim ama bak, diger her denememde dahada hırslandım dedim yolun sonunda ışık var, emeklerimin karşılıgını alıcam dedim hep şükrettim dedim zamanı var daha her düştügümde tekrar kalktım, hayırlısı ile saati dakkası geldimi güsel haberlerini alıcaz cnm burdan
Gayet sağlıklı sorun yok. O akıntılar yumurtanın büyüdüğünü gösteriyor.Kızlarrrr, lütfen yardım edinYumurta büyütmenin 7. Gündeyiz ve bugün beyaz renkli ve kuvamlı akıntılarım geldi beni çok endişendirdi bu normal mi yumurta uyarım sürecinde bunu yaşayan var mı
Ne zaman transfer olur dendi sana canım ona göre o adetinin ilk günü ertesi gün için randevu alıyorsun. Mesela benim yumurta toplamadan sonraki ikinci reglimde transfer süreci yapıldı. O reglimin ilk günü arayıp ertesi gün için randevu almıştım. Onlar seni aramaz büyük ihtimalle senin aklına takılan bir şey varsa ara amaArkadaşlar dondurulmadan sonra görüşmek icin doktor veya hemşire arıyor mu ?
Yerleşme kanaması olabiliyor ama sen keseleri görmüştün diye hatırlıyorum. Doktora gittin mi, bı sikinti yoktur inşallah? Kanama yerine bağlı olarak tehlikesiz de olabiliyor çoğu zaman.ben de yasamistim 5bucuk haftalıkken. Ama şimdi oğlum kucağımda.. haber ver bizeKızlar kahve ve açık pembe kan geldiiii çokkkk korktummm sizceee nedendirr???
Evet 5hftalıkken iki keseyide gördük, doktorda yogun kanama olmadıgı sürece bişe olmaz dedi, ama bn çokkk korktummm hiçç sancımn falan yok ama, bilmiorum ama çok korktummmYerleşme kanaması olabiliyor ama sen keseleri görmüştün diye hatırlıyorum. Doktora gittin mi, bı sikinti yoktur inşallah? Kanama yerine bağlı olarak tehlikesiz de olabiliyor çoğu zaman.ben de yasamistim 5bucuk haftalıkken. Ama şimdi oğlum kucağımda.. haber ver bize
Cnm perşembe günü gidicem kalp atışı için rab izin verirse kalp seslerini duyucazYerleşme kanaması olabiliyor ama sen keseleri görmüştün diye hatırlıyorum. Doktora gittin mi, bı sikinti yoktur inşallah? Kanama yerine bağlı olarak tehlikesiz de olabiliyor çoğu zaman.ben de yasamistim 5bucuk haftalıkken. Ama şimdi oğlum kucağımda.. haber ver bize
Benim hiç deneyimim yok bilmiyorum ama aklına kötü şeyler getirme hemen doktoruna veya hemşirelere ulaş canım. Bize de haber verKızlar kahve ve açık pembe kan geldiiii çokkkk korktummm sizceee nedendirr???
Kızlarr çok şükür devam etmedi pembe lekelenme ama bacak kasık agrısından duramıorum..
Cnmm çok şükür lekelenmem durdu, ama bacak agrım devam edio btn gece n sancılandım bacak kasık agrısı, yrn gtcez artk rabbin izniyle işallah duyucazPerşembeyi bekleme canım sen yarın git doktora belki jel yerine iğne verir. En azından kalp atışını duyar rahatlarsın☺
Ne zaman transfer olur dendi sana canım ona göre o adetinin ilk günü ertesi gün için randevu alıyorsun. Mesela benim yumurta toplamadan sonraki ikinci reglimde transfer süreci yapıldı. O reglimin ilk günü arayıp ertesi gün için randevu almıştım. Onlar seni aramaz büyük ihtimalle senin aklına takılan bir şey varsa ara ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?