Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Tutan transferınızde nasıl bir tedavı gordunuz? Aynı tedavimi uygulandı ? Bagısıklık baskılayıcı ılac fln kullsndınızmı ,bebegınızı saglıkla buyutun ınsallah
Mrb. Öncelikle tesekkur ederim darısı sizin başınıza inş. Hep aynı tedavi uygulandı klasik tüp bebek ilaçları. Gonal f / cetrotide / crione jel / prednol - memorialdaki transferlerim naturel tedaviyle oldu...

Herseyin bir zamanı olduğuna inanmak gerek sanırım negatifleri yaşarken bende aynı durumda hissederdim kendimi. Yılmayın lutfen umudunuzu kaybetmeyin. 3 tane kaliteli transferim oldu ayrı ayrı 2018 yılında... olmaması için bir neden yoktu ama olmadılar tekrar baştan yeni tedaviye başladım 1 tanecik geldi ama suan kollarımda şükürler olsun. 2019 benim en mutlu senem oldu. 2020 de sizin en mutlu seneniz olsun inşallah Vazgecmeyin

İnşallah öyle olur çok sağolun. Kaliteli transfer olunca dah bi anlıyo insan vakti olmadığını. Herşey kısmet. İnşallah bende sizin gibi kucağıma alırım. Allah sağlık sıhhat versin. Çok sağolun

Bak bu bnm 6.denememdi, ilk negatifimde çok agladım çok isyan ettim ama bak, diger her denememde dahada hırslandım dedim yolun sonunda ışık var, emeklerimin karşılıgını alıcam dedim hep şükrettim dedim zamanı var daha her düştügümde tekrar kalktım, hayırlısı ile saati dakkası geldimi güsel haberlerini alıcaz cnm burdan

İnşallah canım. Sizlerin yanında benim ne ki. Allah sonunda yüzünü gürdürmüş .benide güldürcek inşallah.şimdi semra hanıma geldim görüşmeye

Kızlarrrr, lütfen yardım edin Yumurta büyütmenin 7. Gündeyiz ve bugün beyaz renkli ve kuvamlı akıntılarım geldi beni çok endişendirdi bu normal mi yumurta uyarım sürecinde bunu yaşayan var mı
Gayet sağlıklı sorun yok. O akıntılar yumurtanın büyüdüğünü gösteriyor.

Arkadaşlar dondurulmadan sonra görüşmek icin doktor veya hemşire arıyor mu ?
Ne zaman transfer olur dendi sana canım ona göre o adetinin ilk günü ertesi gün için randevu alıyorsun. Mesela benim yumurta toplamadan sonraki ikinci reglimde transfer süreci yapıldı. O reglimin ilk günü arayıp ertesi gün için randevu almıştım. Onlar seni aramaz büyük ihtimalle senin aklına takılan bir şey varsa ara ama

Kızlar kahve ve açık pembe kan geldiiii çokkkk korktummm sizceee nedendirr???
Yerleşme kanaması olabiliyor ama sen keseleri görmüştün diye hatırlıyorum. Doktora gittin mi, bı sikinti yoktur inşallah? Kanama yerine bağlı olarak tehlikesiz de olabiliyor çoğu zaman.ben de yasamistim 5bucuk haftalıkken. Ama şimdi oğlum kucağımda.. haber ver bize

Evet 5hftalıkken iki keseyide gördük, doktorda yogun kanama olmadıgı sürece bişe olmaz dedi, ama bn çokkk korktummm hiçç sancımn falan yok ama, bilmiorum ama çok korktummm

Cnm perşembe günü gidicem kalp atışı için rab izin verirse kalp seslerini duyucaz

Bana havuz sistemi yapılacak canım 1 embriyom var ilk tedavimden 2.tedavi için ne zaman başlanır ara verilecek mi bilmiyorum. Birde embriyolarimla ilgili kafama takılan bazı şeyler var mesela 2 yumurta toplandı 2 sinde 5.güne geldi ama biri için doldurulmayan gelişimi yavaş old için dondurulmadi. Yani bir embriyo döllenmiş ve 5.güne gelmisse iyi sayılmaz mi.

Kızlar, bugün opum oldu 22 yumurta toplanmış malum pcos var bnde , ultrasonda 40 üstü yumurtam görünüyordu neden azalmış sayı bilen var mı, acaba diğerleri içimde mi kaldı ohss den çok korkutorum var mı benzer durumda olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…