Çokk saol cnm aminnn cümlemizHemen Acile git ve proluton depot yaptır cnm yada progestan iğne..benimde o civarlarda olmuştu hatta sonra devam etti baya ben 12. Hafta sonuna kadar her hafta proluton depot iğne vurundum ve hergün de progestan iğne vurundum.jel kullanmamıştım.benimde ikizdi.genelde yatarak geçirdim hamileliği.umarım senin kanama alanı falan yoktur içeride Allahın izniyle.benden çok büyük pıhtı şeklinde parça gelmişti.Bebeklerim çok şükür nerdeyse bir yaş olacaklar Allahın izniyle.inşallah sağlıkla ve hayırla kucaklarsın sende evlatlarını Allahın izniyle.
Çok güzel gözün aydın canım. Hep güzel haberlerini alırsın inşallah. .Çokk saol cnm aminnn cümlemizBgn gittik bebişleri gördük çok şükür çok iyiler Rabbimmm herkesinn yüzünü güldürsün...
Merhaba, benim ki son gün yani 6. Gün yapılmıştı. Ama 3, 4 gün sonra da yapılabiliyor. 2. Sorunuzu ne yazik ki anlayamadım süreç mi ucret mi?Arkadaşlar merhaba histereskopi olacam adetin 1. Günü arayın dediler..histereskopiyi adetin kaçıncı gününde yapıyolar yaptıranlar sürcüni yazabilirler mi teşekkür ediyorum
Süreç nasıl işliyor adetin 6.günü yapılıyor ama benim kanamam bitmiyo adetim 7-9gün sürüyo kanama olurken yapılıyormu sizin kanamanız bitmişmiydiMerhaba, benim ki son gün yani 6. Gün yapılmıştı. Ama 3, 4 gün sonra da yapılabiliyor. 2. Sorunuzu ne yazik ki anlayamadım süreç mi ucret mi?
Yok tam bitmemişti kanamam. Zaten doktorunuz veya hemşire bunu göz önünde bulundurur Memorialda böyle şeylere takılmayın çok profesyoneller. Süreçte şöyle oluyor hastaneye aç gidiyorsunuz operasyonu yapacak doktor önce muayene ediyor sonra odaya çıkıyorsunuz hazırlanıyorsunuz sonra ameliyathaneye iniyorsunuz orada damar yolu açılıyor yatıyorsunuz doktorlar geliyor işlem başlıyor tabi siz uyumuş oluyorsunuz, uyanmak çok zor olmuyor çok uzunnnn bir operasyon değil dikis falan da yok zaten biraz kanama oluyor. 2-3 saat sonra da taburcu oluyorsunuz biraz mide bulantisi oluyor narkozdan dolayı biraz da uyku hali onun dışında inanin ne ayılmak ne öyle felaket ağrı falan kesinlikle olmuyor en azından bende hiç olmadı. Sadece bulantı beni zorladı. 1 gün dinlenmekte yeterli geliyor bir kaç günde kanama devam ediyor bu kadar. Umarim yardımcı olmuşumdur.Süreç nasıl işliyor adetin 6.günü yapılıyor ama benim kanamam bitmiyo adetim 7-9gün sürüyo kanama olurken yapılıyormu sizin kanamanız bitmişmiydi
Merhaba, bende de pıhtılaşma sorunu yok önlem amaçlı coraspirin kullanıyorum 18. Haftaya girdik bugün hala kullanıyorum. Önümüzdeki aylarda da kullanacağım şu tarihte bırakırız diye bir sey söylemedi doktorum.Selam bayanlar pıhtılaşma sorunum yok önlem amaçlı ecopirin kullanıyorum benim gbi ecopirin kullananlar kaçıncı haftaya kadar kullandınız
Yenimahallede lina kadın sağlığı merkezi var orda yaptırabilirsiniz burda tüp bebek tedaviside yapılıyor. İlk muayene için memoriale gitmenize gerek yok ilk muayene önemli değil demişlerdi bana bende ilk muayeneyi burda oldum ikinci kontrole gittimKızlar size sorum olucak. Regl oldum sabah ve transfer için ilk muayene de yarın olması gerekiyor. Yarında hafta sonu Ankaradayım bu arada hastaneler kapalı özel iki hastanede öyle bildiğim.ilk muayenemi burada ankarada yaptırabilirsiniz demişti beril hanım daha sonra İstanbula çağıracaklar. Ama Bi doktor bulamadım. Bildiğimiz Bi doktor varmı yoksa apar topar İstanbula gidicm. Eşimde burada takiplerimizi buradan yaptıralım istiyor. Bi ay ertelemiştik bu ay başlamalıyım artık luftn msjlrını bekliyorum
Ücret ne ödemiştiniz. Artı ikinci muayene için ne zmn gittiniz. Regl oldugunuzu hastaneye bilirdiniz mşYenimahallede lina kadın sağlığı merkezi var orda yaptırabilirsiniz burda tüp bebek tedaviside yapılıyor. İlk muayene için memoriale gitmenize gerek yok ilk muayene önemli değil demişlerdi bana bende ilk muayeneyi burda oldum ikinci kontrole gittim
Çok teşekkür ederim siz peki adetin ilk günü aradığınızda ilaç vs verdimi bana lucrin kullanacaksınız dediler siz kullandınız mı ilaçYok tam bitmemişti kanamam. Zaten doktorunuz veya hemşire bunu göz önünde bulundurur Memorialda böyle şeylere takılmayın çok profesyoneller. Süreçte şöyle oluyor hastaneye aç gidiyorsunuz operasyonu yapacak doktor önce muayene ediyor sonra odaya çıkıyorsunuz hazırlanıyorsunuz sonra ameliyathaneye iniyorsunuz orada damar yolu açılıyor yatıyorsunuz doktorlar geliyor işlem başlıyor tabi siz uyumuş oluyorsunuz, uyanmak çok zor olmuyor çok uzunnnn bir operasyon değil dikis falan da yok zaten biraz kanama oluyor. 2-3 saat sonra da taburcu oluyorsunuz biraz mide bulantisi oluyor narkozdan dolayı biraz da uyku hali onun dışında inanin ne ayılmak ne öyle felaket ağrı falan kesinlikle olmuyor en azından bende hiç olmadı. Sadece bulantı beni zorladı. 1 gün dinlenmekte yeterli geliyor bir kaç günde kanama devam ediyor bu kadar. Umarim yardımcı olmuşumdur.
Yanlış hatırlamıyorsam hayır kullanmadım sadece işlemden sonra antibiyotik kullanmıştım.Çok teşekkür ederim siz peki adetin ilk günü aradığınızda ilaç vs verdimi bana lucrin kullanacaksınız dediler siz kullandınız mı ilaç
Ücreti unuttum 2 yıldan fazla oldu. Bebeklerim 19 aylık olacaklar ücreti özel hastanelerin ne kadarsa o kadardı fahiş bi fiyat değil hastaneyi aramıştım reglim olunca ne zaman kontrole gideyim diye sormuştum ikinci kontrole memoriale gittim benim ilaçlı tranferdi ne zaman gittiğimide unuttumÜcret ne ödemiştiniz. Artı ikinci muayene için ne zmn gittiniz. Regl oldugunuzu hastaneye bilirdiniz mş
Allah bağışlasın. Pgt yapılmış mıydı. Kaç tane konulmuştu.Ücreti unuttum 2 yıldan fazla oldu. Bebeklerim 19 aylık olacaklar ücreti özel hastanelerin ne kadarsa o kadardı fahiş bi fiyat değil hastaneyi aramıştım reglim olunca ne zaman kontrole gideyim diye sormuştum ikinci kontrole memoriale gittim benim ilaçlı tranferdi ne zaman gittiğimide unuttum
Teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Kimsenin emeğini boşa çıkarmasın benim tek yumurta tek embriyo ikiz bebeklerim oldu. pgt yapıldıAllah bağışlasın. Pgt yapılmış mıydı. Kaç tane konulmuştu.
Gönül hanım ve Yücel bey,ikisinden de çok memnun kaldım,benim son tedavimde ilk muayeneyi gönül hanım yaptı,Yücel bey takip etti gönül hanım transfer yaptı,hakkında hayırlısı canımtamam canım sağol
bende aynı kişi diye sevinmiştim
sizin doktorunuz kimdi
bende kısmetse kasımda baslicam
Ben hikayemi geçmiş sayfalarda anlatmıştım herkese umut olsun diye sayıya kaliteye takılmayın bizim embriyomuz 5.güne gitti pgt yapıldı ama bize çokda kaliteli değil demişlerdi. Rabbim ikiz verdi ben hiç olumsuz konuşmalara takılmadım rabbim ol derse olur dedimAllah bağışlasın. Pgt yapılmış mıydı. Kaç tane konulmuştu.
Oyyy mşlh rabbim hayırlı uzun ömür versin bebişlerine. Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.Teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Kimsenin emeğini boşa çıkarmasın benim tek yumurta tek embriyo ikiz bebeklerim oldu. pgt yapıldı
Amiin rabbim razı olsun. Rabbim herkesin evladına sağlıklı uzun ömürler versinOyyy mşlh rabbim hayırlı uzun ömür versin bebişlerine. Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?