Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba, benim de kontrollerde 40 üstü çıkıyordu yumurtalarım ama 24 tane toplandı. Bildiğim kadarıyla belli büyüklüğün üzerindekileri topluyorlar. Bende OHSS vb oluşmadı verdikleri ilaç zaten onu önlüyor. Bence hiç sıkıntı yapıp strese girme.

ben şu an çok iyiyim ama ilerisi için çok endişeliyim , bana sadece antibiyotik ve ağrı kesici verdi başka ilaç vermedi

Son düzenleme:
İleride de bir sıkıntı olmaz merak etmeyin. Ben sadece antibiyotik kullandım ağrı kesiciye bile gerek kalmadı. Olur da olağan dışı bir şişkinlik hissederseniz de kontrole gidin mutlaka.

ben şu an çok iyiyim ama ilerisi için çok endişeliyim , bana sadece antibiyotik ve ağrı kesici verdi başka ilaç vermedi
Çarla iğnesi lucrin kullandıysan sorun olmayacaktır endişelenme. Pende pcosum korkularımdan bahsetmiştim Dr ohss önlemek için lucrin kullanacaksın o zaman ohss olmaz demişti.
Kaç doz ilaç kullandınız tedavide?

Havuz sistemini hiç bilmiyorum canım, daha iyi bilen deneyimlemiş arkadaşlar yazabilir belki. Ama bazı insanların tek bir embriyosu oluyor ve o tutuyor, bazı insanların 10 tane oluyor hiçbiri tutmuyor. O yüzden sen adetlere takılma, hatta kaliteye bile takılma. İnşallah o bir tane sana evlat olur İnşallah her tedavide havuzuna daha fazla embriyo katarsın da eğer istiyorsan zamanı gelince bir kardeş bile olur

Benim 137,5 le başlandı sonlara doğru 100 ve 75 le devam ettiler, cetrotide aldım bir de luveris , kişiye göre değişiyor sanırım ilaçlar. Birkaç gün sonra belli oluyor ohss diye yazıyor, adet olana kadar diken üstünde olacağım gibi hissediyorum

Kızlarr çok şükür devam etmedi pembe lekelenme ama bacak kasık agrısından duramıorum..
Hemen Acile git ve proluton depot yaptır cnm yada progestan iğne..benimde o civarlarda olmuştu hatta sonra devam etti baya ben 12. Hafta sonuna kadar her hafta proluton depot iğne vurundum ve hergün de progestan iğne vurundum.jel kullanmamıştım.benimde ikizdi.genelde yatarak geçirdim hamileliği.umarım senin kanama alanı falan yoktur içeride Allahın izniyle.benden çok büyük pıhtı şeklinde parça gelmişti.Bebeklerim çok şükür nerdeyse bir yaş olacaklar Allahın izniyle.inşallah sağlıkla ve hayırla kucaklarsın sende evlatlarını Allahın izniyle.

Hiç korkmayın benden de 17 tane toplandı Lucrin kullandıysanız problem olmuyor. Ovitrelle kullanıldığı zaman vücut aşırı tepki verebiliyor. İçinizi ferah tutun bir iki gün ağrı oluyor sonra birşey hissetmiyorsunuz bile. 6 gün sonra da adet oldum. Bu süre kişiden kişiye de değişebiliyor. İnşallah 5. güne kaliteli yumurtalarınız oluşur. Benim 17 den 15 si olgun çıktı. 12 tanesi 5. güne ulaşıp donduruldu. Sayı azalmasının sebebi şu: Bazı yumurtaların içi boş olabiliyor veya döllenme yeteneğine sahip olacak kadar olgun olmayabiliyor.

Son düzenleme:
beni de bugün aradılar 19 tanesi ilk gün döllenmiş ama daha 4 gün var önümüzde dedikler, beni asıl endişelendiren antibiyotik dışında bir ilaç vermedi doktor, kontrole de çağırmadılar ohss riski olabilir demişlerdi başlarken, şimdi böyle olunca içime bir korku düştü, sizi konrtole çağırmışlar mıydı opu dan sonra

Hayır sadece bir terslik olursa doktor istediğiniz saatte beni arayın demişti. OHSS riskini kafanızdan çıkarın lütfen benimde çok korkum olmuştu ama yaptığım onca stresten sonra pişman oldum. Burada OHSS ile karşılaşan kimse duymadım. Antibiyotik dışında ağrı kesici vermişti onuda 2 gün kullandım sadece. Döllenen embriyo sayınız güzel maşallah. 10 dan fazla embriyo elinizde olacağını düşünüyorum. Sabah 10-12 arası telefonla arayıp gelişimi hakkında bilgi alabilirsiniz. Sadece 2. gün bilgi verilmiyor. Transferi ikinci adette mi dediler?

Arkadaşlar merhaba histereskopi olacam adetin 1. Günü arayın dediler..histereskopiyi adetin kaçıncı gününde yapıyolar yaptıranlar sürcüni yazabilirler mi teşekkür ediyorum

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim rahatlattiniz beni .Inşallah Rabbim nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…