- 25 Temmuz 2019
- 16
- 12
- 3
- 34
2. Ye doğal yolla mi hamile kaldiniz,dondurulmuş embriyo mu?Teşekkür ederim :)
Doğal yolla oldu beklediğimiz bir şey degildi2. Ye doğal yolla mi hamile kaldiniz,dondurulmuş embriyo mu?
Çok sevindim az önce transfer sonrasi jelin pembe veya kum renginde gelmesine bakarken 2018 yılında sezeryana giriyorum demiasiniz ve 8 haftalık gebelik görünce çok mutlu oldumDoğal yolla oldu beklediğimiz bir şey degildi
Evet öyle oldu yaşları çok yakın olacak zorlayacak bizi ama Allah büyüktür . Benimde transfer sabahı jelden sonra pembe kanama olmuştu çok ağladım eşime tutmadı dedim.adet belirtilerini hepsini yaşadım umutsuzca testi yaptım 46 çıkmıştı o kadar büyük bi sevinç ki Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin.hiç bir gönlü kırık bırakmasın. inşallah sen de güzel haberler alırsınÇok sevindim az önce transfer sonrasi jelin pembe veya kum renginde gelmesine bakarken 2018 yılında sezeryana giriyorum demiasiniz ve 8 haftalık gebelik görünce çok mutlu oldumtanımadığım halde. O kadar ihtiyaç duyuyordu insan iyi şeyler duymaya. Benimde pazartesi Transferim oldu birşeyler fark etmeye çalışıyorum,belirti arıyorum istemsiz
Ben ilacli transfer oldum tutmadi hatta kisirlik sorunum olmadigi haldeCnm doğal siklus bence en iyi yöntem, ilaç kullanan birçok kadında kanama oluyor ve bu durum ister istemez kişiyi strese sokuyor... Durumu uygun olan kadınlara naturel siklus uygulanması taraftarayım
Hayrılı olsun ikinci bebeğin. Sağlıkla gelsin. Araları ne kadar olacak ilki ile. Kızın olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Tebrik ederim.Evet öyle oldu yaşları çok yakın olacak zorlayacak bizi ama Allah büyüktür . Benimde transfer sabahı jelden sonra pembe kanama olmuştu çok ağladım eşime tutmadı dedim.adet belirtilerini hepsini yaşadım umutsuzca testi yaptım 46 çıkmıştı o kadar büyük bi sevinç ki Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin.hiç bir gönlü kırık bırakmasın. inşallah sen de güzel haberler alırsın
Evet bi kızım var bu sağlıkla dogarsa aralarında iki yaştan on gün eksik olacakHayrılı olsun ikinci bebeğin. Sağlıkla gelsin. Araları ne kadar olacak ilki ile. Kızın olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Tebrik ederim.
İnşallah sağlıkla gelir allah isteyen emek veren herkese bu mucizeleri tattırsın.Evet bi kızım var bu sağlıkla dogarsa aralarında iki yaştan on gün eksik olacak
Benimde ilk transferim tutmadı sebebsiz infertilite üstelik 2. Transferimde kızımı kucağıma aldım ınş size de nasip olurBen ilacli transfer oldum tutmadi hatta kisirlik sorunum olmadigi halde
Peki transfer yontemini dgstirdilermi. Ornegin estrofem gibi hormon ilaci veripte.. hormonsuz bir trabsfer yaptilarmiBenimde ilk transferim tutmadı sebebsiz infertilite üstelik 2. Transferimde kızımı kucağıma aldım ınş size de nasip olur
Günler geçtikçe biraz daha korkum azaldı Ohss ye dair , neden bilmiyorum ekibe çok güvendim çok dikkatli devam ettiler hocalar süreçte umarım öyle de biter hepimiz içinHayır sadece bir terslik olursa doktor istediğiniz saatte beni arayın demişti. OHSS riskini kafanızdan çıkarın lütfen benimde çok korkum olmuştu ama yaptığım onca stresten sonra pişman oldum. Burada OHSS ile karşılaşan kimse duymadım. Antibiyotik dışında ağrı kesici vermişti onuda 2 gün kullandım sadece. Döllenen embriyo sayınız güzel maşallah. 10 dan fazla embriyo elinizde olacağını düşünüyorum. Sabah 10-12 arası telefonla arayıp gelişimi hakkında bilgi alabilirsiniz. Sadece 2. gün bilgi verilmiyor. Transferi ikinci adette mi dediler?
Maşallah ya, çok sevindim:) başta bi anlamaya çalıştım çok yakın olunca süre dedim isimleri mi karistirdim acaba:) ama yok sürpriz kardeş geliyo demek, Allah sağlıkla sonuna ulastirsin:)Evet öyle oldu yaşları çok yakın olacak zorlayacak bizi ama Allah büyüktür . Benimde transfer sabahı jelden sonra pembe kanama olmuştu çok ağladım eşime tutmadı dedim.adet belirtilerini hepsini yaşadım umutsuzca testi yaptım 46 çıkmıştı o kadar büyük bi sevinç ki Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin.hiç bir gönlü kırık bırakmasın. inşallah sen de güzel haberler alırsın
Evet degistirdiler ilk transferim ilaçlı oldu tutmadı 2. Transferim ilaçsız oldu tuttuPeki transfer yontemini dgstirdilermi. Ornegin estrofem gibi hormon ilaci veripte.. hormonsuz bir trabsfer yaptilarmi
Ne guzel canim kac embiriyo transfer edildiEvet degistirdiler ilk transferim ilaçlı oldu tutmadı 2. Transferim ilaçsız oldu tuttu
Bir tane embriyo konuldu cnmNe guzel canim kac embiriyo transfer edildi
Canım sanırım mali açıdan etkileniyor . Çok fazla dondurmuşlar masallah. Bir de şöyle tüp tüp çözünüyor. En iyilerini tek tek dondurmuşlardır, büyük ihtimalle onlar tekli transfer edilirler.. sonra transfer düşündüklerinden bir kısmını iki embriyo bir tüpe.. bu da o iki embriyo vakti gelince birlikte çözünecekler demek..Kızlarrr, az önce laboratuvardan aradılar embriyolarınız son evreye ulaştı dondurduk falan diye, 2embriyonuzu 1 tüpte , 1 embriyonuzu 2 tüpte , 3 embriyonuzu 1 tüpte dondurduk falan dediler. Ben hiçbir şey anlamadım bu işten toplam 16 embriyo dondurduk dedi ama ne anlama geliyor neden ayrı ayrı tüp bilgisi veriyor bunun beni ilgilendiren tarafı olmasa söylemez diye düşünüyorum?
Evet canım öyle oldu sağlıkla kavuşuruz inşallah :) çok sağolMaşallah ya, çok sevindim:) başta bi anlamaya çalıştım çok yakın olunca süre dedim isimleri mi karistirdim acaba:) ama yok sürpriz kardeş geliyo demek, Allah sağlıkla sonuna ulastirsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?