Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhabalar, transferden sonra süreç olumlu olur ise doktor muayeneleri ücretli midir bilgisi olan varmı bu konuda? ve muayene ücretleri ne kadar

Doğal yolla oldu beklediğimiz bir şey degildi
Çok sevindim az önce transfer sonrasi jelin pembe veya kum renginde gelmesine bakarken 2018 yılında sezeryana giriyorum demiasiniz ve 8 haftalık gebelik görünce çok mutlu oldum tanımadığım halde. O kadar ihtiyaç duyuyordu insan iyi şeyler duymaya. Benimde pazartesi Transferim oldu birşeyler fark etmeye çalışıyorum,belirti arıyorum istemsiz

Evet öyle oldu yaşları çok yakın olacak zorlayacak bizi ama Allah büyüktür . Benimde transfer sabahı jelden sonra pembe kanama olmuştu çok ağladım eşime tutmadı dedim.adet belirtilerini hepsini yaşadım umutsuzca testi yaptım 46 çıkmıştı o kadar büyük bi sevinç ki Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin.hiç bir gönlü kırık bırakmasın. inşallah sen de güzel haberler alırsın

Cnm doğal siklus bence en iyi yöntem, ilaç kullanan birçok kadında kanama oluyor ve bu durum ister istemez kişiyi strese sokuyor... Durumu uygun olan kadınlara naturel siklus uygulanması taraftarayım
Ben ilacli transfer oldum tutmadi hatta kisirlik sorunum olmadigi halde

Hayrılı olsun ikinci bebeğin. Sağlıkla gelsin. Araları ne kadar olacak ilki ile. Kızın olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Tebrik ederim.

Günler geçtikçe biraz daha korkum azaldı Ohss ye dair , neden bilmiyorum ekibe çok güvendim çok dikkatli devam ettiler hocalar süreçte umarım öyle de biter hepimiz için Evet bana da ikinci adette gel dediler , beklemedeyiz

Maşallah ya, çok sevindim:) başta bi anlamaya çalıştım çok yakın olunca süre dedim isimleri mi karistirdim acaba:) ama yok sürpriz kardeş geliyo demek, Allah sağlıkla sonuna ulastirsin:)

Kızlarrr, az önce laboratuvardan aradılar embriyolarınız son evreye ulaştı dondurduk falan diye, 2embriyonuzu 1 tüpte , 1 embriyonuzu 2 tüpte , 3 embriyonuzu 1 tüpte dondurduk falan dediler. Ben hiçbir şey anlamadım bu işten toplam 16 embriyo dondurduk dedi ama ne anlama geliyor neden ayrı ayrı tüp bilgisi veriyor bunun beni ilgilendiren tarafı olmasa söylemez diye düşünüyorum ?

Canım sanırım mali açıdan etkileniyor . Çok fazla dondurmuşlar masallah. Bir de şöyle tüp tüp çözünüyor. En iyilerini tek tek dondurmuşlardır, büyük ihtimalle onlar tekli transfer edilirler.. sonra transfer düşündüklerinden bir kısmını iki embriyo bir tüpe.. bu da o iki embriyo vakti gelince birlikte çözünecekler demek..

Maşallah ya, çok sevindim:) başta bi anlamaya çalıştım çok yakın olunca süre dedim isimleri mi karistirdim acaba:) ama yok sürpriz kardeş geliyo demek, Allah sağlıkla sonuna ulastirsin:)
Evet canım öyle oldu sağlıkla kavuşuruz inşallah :) çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…