Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kaç yaşındasınız bir de daha önce tutan ve düşen bir bebeğiniz, kimyasal gebelik, kalbi atmayan embriyonuz oldu mu
Yumurta ve sperm kalitesinde sıkıntınız yoksa ve gençseniz bence pgt ye gerek yok. Tabii doktorların ne önerdiği daha önemli .. onlar ne önerdiler sizin için
Ama benim mesela 3 transferden ikisi tuttu. İkisinin de kalbi atmadı, o yüzden yeni bir tedaviye başlayınca kesinlikle pgt ngs ne gerekiyorsa yaptıracağım. Birimde ben 35 yaşımdayım..

30 yaşındayım hayır hiç hamile kalmadım rahim le ilgili sıkıntılarım var zaten yumurtam da oluşmuyordu yada merkezle alakalıydı bilmiyorum. Düşük kimsayal vs hiç olmadı. Amh düşük.Doktorum 1.tedavimde 2 toplanıp 1 i dondurulduğu için pgt gerek yok dedi sanırım zor elde ettiğimiz için demis olabilir 2.tedavim henüz embriyo sayım sonuçlanmadı netleşince arayıp fikrini alacağım bilmiyorum belki hiç kalmayacak. Eşim 5 tane embriyomuz olsa elbet biri tutar diyor ama işin diğer ucunda bitmekten olan rezerv menepoz ve zaman kavramı var.Yillar geçip gidiyor yıllardır aktif bir şekilde tedavi sürecinden de açıkçası yoruldum. Artık anne olmak istiyorum

Arkadaslar 2 saat once aradilar exom testi yaptirmistim tekrar daha ayrintili yapacagiz dediler moralim bozuldu

Canım bu konuda fikir belirtmek çok riskli kimse rahat bir şey yazabilir mi bilmiyorum.. ama iki türlüde düşünülebilir.. pgt yapmanı önerirlerse ne güzel o beş embriyodan en temizini yerleştirecekler gebelik sürecinde de aklın çok rahat olur..
Ama PGt önermezlerse, pgtli olup tutmayan embriyoları düşün ,, Allah kısmet edince ne durumda ne gebelikler gerçekleşiyor. Eğer senin sıkıntı rahimdeyse yaşın da daha genç bence pgtsiz de çok mantıklı..

O bi tane sağlıklı tuttu di mi
Sonra noldu? Bi tanesi tuttu inşallah

Teşekkür ederim arkadaşım. Şuana kadar bu sürece gelememiştim hep yumurta kaliten yaşlı kötü demişti diğer merkez. Gerci aylarca beni oyalayıp 1 kez toplama yapmıştı bak burada beni aşağılayan üzen tek bir cümle duymadım ve sonuç 4 yumurta toplandi. Pgt yi de ilk kez bu hastanede duydum kavramları ne için yapıldığını vs bilmiyorum. Kalite ne demek onu bile burada öğrendim. Herkesin fikri benim için önemli eminim benden daha uzun süredir mücadele verenler vardır sizler sayesinde en ince ayrıntısını kadar öğreniyorum. Doktorum da yaşın genç dedi ama zaten pgt gidecek de 1 embriyom vardı şuan ne düşünür bilmiyorum. Dediğiniz gibi Allah nasip edecekse istediğimiz kadar araştıralım. Teşekkür ederim yardımınız için. Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın. ❤

aradaslar ilaçsız transfer surecını detaylı anlatabilecek olan var mı

Kendi sürecimi anlatayım, kişiden kişiye değişebilir.

15.11 - Regl oldum
16.11 - 1. kontrol (sadece muayene)
24.11 - 2. kontrol (sadece muayene)
27.11 - 3. kontrol (muayene + kan verme) : Bu muayenede reçetemi verip “yumurta çatlatma iğnesini alın, tekrar muayeneye de çağırabiliriz veya iğneyi yapacağınız tarihi de söyleyebiliriz bizden SMS bekleyin” dediler. Birkaç saat sonra SMS geldi çatlatma iğnesini 28.11’de yapın diye
28.11 - Çatlatma iğnemi yaptım
30.11 - Rulid ve Prednol haplara + Crinone jel’e başladım.
04.12 - Transfer oldum.
Sadece Crinone Jel’e devam ediyorum.
Tabi bir de folik asit.

Yeterince detaylı oldu mu bilemedim

ay cuma günü lütfen sonucu paylaşın olur mu?
bende pgt li 1 transfer oldum , pozitifi gördüm.
inşallah sizde görürsünüz , benimde içimden tuttu gibi geldi okuyunca nedense, en güzeliyle sağlıklısıyla olsun

Allah tamamına erdirsin bebeğiniz inşallah sağlıkla dünyaya gelsin
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Tabiki paylaşırım sonucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…