Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bende de translokasyon var, 13 embriyom oluştu, 7 tanesine PGT yaptırdık 3 tanesi sağlıklı geldi. Biz de genetik uzmanı ile görüştük. fish yapıldığında translokasyon taşıyan embriyoyu tespit edebiliyorlar ancak sağlıklı mı yoksa bizim gibi taşıyıcı mı olduğunu bu yöntem ile anlayamıyorlar. Yani benim sağlıklı dediğim 3 embriyo sağlıklı da olabilir taşıyıcı da. Bunun kesin ayrımını yapabilmek için NGS yapılması gerekiyor ama o da maalesef ki günümüz koşullarında çok pahalı. Biz o yüzden NGS yaptırmadık.

Canim ngs ne kadarmis ?

canım benim öylesine bakıyordum mesajlara! Birden çift çizgi gördüm yani mesajını. Çok ama çok mutlu oldum. Rabbim hayırla sağlıcakla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı isteyen dileyen herkesin başına

Amin canım hepimize inşallah. Eşimin sabah yoğun ısrarlarıyla korkarak yaptım. Elimizde henüz normal yollarla olma umudunu taşıdığımız dönemden kalma eski ve ucuz bir test vardı Bayağı direterek yaptırdı. Bilmiyorum hamileysem eğer hala inanamıyorum çünkü bu silik çizgiyi görmek bile bir mutluluk oluşturuyor bu zamana kadar kaç test yaptım bilmiyorum her defasında hüsran. Salı gününü bekleyeceğim kan için. Bakalım sonrasında katlanarak devam edecek mi? Kendimi pozitif tutmaya çalışıyorum ama hiç bilmiyorum. Tek dileğim her derdin devası şifasını veren Allahım bizleride geri çevirmesinGece gece içimi döktüm

Canım bizden iki biyopsi almışlar ben aslında sonra dedim ödeyecek gücümüz yok diye ama biz iki biyopsi aldık zaten dediler.. sizde translokasyon var.ngs yaptirmazsaniz belli olmaz fish de hepsi belli olmuyor dediler.. diyelim fishden sağlıklı geldi ama ngs den gelmeyebilir dediler.bizde mecbur dediklerini dinledik.tamam yapın dedik.zaten bir embiriyo var .allah yüzümüze gülsün. Kim bilir insanlar ne maddi zorluklarla yaptırıyor.burdaki tüm kardeslerimin ve benim inşallah olumlu sonuçlar alırız

Canım bu merkezde ihtiyaç olmayan bir şeyi asla yapmıyorlar.. bu konuda emin olabilirsin .. neler neler var ben söyledim uygulanabilir mi diye, kanıtlanmamış boşuna bütçeyi ve bünyeyi yormayalım dediler.. inşallah o embriyon sana hayırlı evlat olsun

Allah razı olsun canım benim evet birçok kısı aynı şeyi söylüyor bende ilk önce bir tereddüt ettim ama. Bende öyle düşünüyorum artık ticarethane bir yer değil.ne zaman arasak bilgi felan veriliyor. Memnun kaldım.geri kalan allaha kalmış artık.insallah iyi olur herşey

Arkadaşlar merhaba bugün Ocak ayı için randevu aldım. Semra hanım Ve Yücel beyden fakat doktor konusunda kararsız kaldım. Yücel beyin yaklaşımı nasıl veya hangi doktordan memnun kaldınız ?

Merhabalar. Oncelikle insallah gonlunuzce bi sonuc alirsiniz, Allah size guzel bi bebek nasip eder. Benim tedavimi Yucel bey yapti, biz ilk gorusmemizde Umut beye gitmistik ama sonrasinda adetimin 2.ci gunu Umut bey yoktu ve Yucel beye randevu verdiler. Biz cok memnun kaldik ve omur boyu hayir dualarimi eksik etmicem. Yucel bey cok sakin ve guven veren bir doktor, cok fazla konusmaz ama sordugunuz her soruya cevap verir, gerekli bilgiyi verir. Transferimide Yucel bey yapmisti. Doktor seciminde en onemlisi doktorunuza guvenmek ve onun yaninda kendinizi rahat hissetmek.

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Umarım sizde hayırlı haberi almışsınızdır. İlk denemem olacak günseli hanım ile Yücel bey arasında kalmıştım. Şimdi siz yazınca içim rahat etti. Allah isteyen herkese en kısa sürede sağlıklı bebekler nasip eder inşallah

Evet cok sukur hamileyim, ilk denememizdi Memorialde, daha once yurtdisinda 1 denememiz olmustu. Yanilmiyosam Gunseli hamin yumurta toplama islemimi yapmisti, islemden sonra odaya gelip bilgi vermisti, o da enerjisi iyi bi doktor sakin ve guler yuzlu birine benziyodu :) Genel olarak butun doktorlar cok iyiler. Insallah sizinde hayirli haberlerinizi okuruz burdan, bol sanslar

Arkadaşlar selam;
3. denememi şişli memorialde gönül hanım takip etti
21 kasımda transfer oldum 1 adet pgt den geçen embriyo transfer edilmişti, çok şükür 9.günde 175,60 değerini gördük elhamdülillah
11. günde 494,8 değerini gördük rabbime bin şükür
şimdi 21 aralığa ultrason randevusu verdiler ama çok korkuyorum, araya 3 hafta girdi çünkü , umarım kese artı kalp atışını duyabiliriz.

rabbim tüm bekleyenlere pozitifi görmesini sağlasın inşallah sağlıkla sıhhatle de kucağına almanızı nasib etsin.

mevlam neylerse güzel eyler.
sevgiler.

Yaaa ne güzel sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Çok sevindim Allah bizlere de yaşatsın bu duyguları. Probleminiz neydi peki ?

Yaaa ne güzel sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Çok sevindim Allah bizlere de yaşatsın bu duyguları. Probleminiz neydi peki ?

Amin insallah cok tesekkur ederim, Rabbim herkeze nasip eder insallah. Benim 2 tupumde alinmisti 8 sene once. Ameliyattan sonra cok agrima gitmisti, normal yolla bebek sahibi olamicagimi bilmek ve Allah benim bebek sahibi olmami istemiyor heralde diye dusunuyodum ama zaman gectikce anne olmayi cok istemeye basladim, belki biraz gec kaldik (yasim 34 buarada ) ama herseyin bir zamani olduguna inananlardanim. 2017 de biz ilk tup bebek yapmaya karar vermistik ilk gittigimiz doktor bizi yanlis yonlendirdi ve 6 ayimizi yedi, sonra baska bi doktora gittik o da olmayan birseyi 7-8 ay tedavi etmeye calisti ve olumsuz bi sonuc aldik ordan. En son memoriale geldik, haziranin son 2 haftasi tedavi surecini gecirdik, temmuz basi transfer olur diye bekliyoduk fakat transfer gunu doktor muayene etti ve yumurtalariniz cok buyuk karin boslugunuzda biraz su birikmis bugun transferinizi yapmaya onay veremem dedi. 2 ay sizi dinlendirelim, 2.ci adetinizde gelin transfer surecine oyle baslayalim dedi, cok uzulmustum beklemek cok zor. En son 2 eylulde transferim oldu. Gunu o gunmus demekki :)
Ilk denemeniz olucakmis sizinde, cok sabir gerektiren bi surec onun farkinda olun, ve sakin umutsuzluga kapilmayin. Vakti ve zamani gelince ALLAH nasip eder insallah

sizin ki de zor bir süreç olmuş. çok şükür ama sonu güzel bitecek. insan bazen herkes anne olmak zorunda değil diyerek hiç uğraşmak istemiyor. ancak annelik iç güdüsü denen şey sanırım ertesi gün anne olmak için dünyayı karşına almak istiyorsun. farklı bir psikoloji. evet ilk denemem olacak 3 senedir bebek istiyorum. Son 1 senedir artık normal yolla olmayacağına emin olup tüp bebek yaptırmaya karar verdik. yani 1 senedir bu sayfayı takip ediyorum. süreci araştırıyorum. hep düşündükçe heyecanlanırdım. fakat randevuyu aldığım günden beri çok gerginim ve korkuyorum açıkcası. inşallah vakti zamanı gelmiştir. çok bekletmeden gelir bebeğimiz. teşekkür ederim bu arada desteğiniz ve verdiğiniz bilgileri için

Toplama sonrası rulid kullananlar siz3 yan etkisi oldu mu?Afedersiniz dün ishal oldum bugün şiddetli baş ağrısı, miğde bulantısı halsizlik ve en beni rahatsız eden ağzımdaki iğrenç tat.Tat alma duyularım gitti sanki. Ilacin yan etkilerine baktım hemen hemen aynı

Antibiyotikler barsak florasını bozabilir. Merkeze bilgi verin.

Bende olmadi cnm su ic bol bol
Antibiyotikler barsak florasını bozabilir. Merkeze bilgi verin.
Dünden beri su içiyorum hafif beslendim meyve ağırlıklı. Son 2 günüm kaldı toplamda 4 gün kullaniliyor ama nasıl katlanicam bilmiyorum. Bugün ruh gibiydim halsizlik hislerim gitmiş gibi. Limonun dahi tadını alamadım arayıp bilirsem mi acaba yoksa 2 gün daha sabredeydim mi.Afedersiniz Ishalim geçti kuru kahve ve muz yiyerek sorunu hallettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…