Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bildirin bence. Hassasiyetiniz varmış demekki. Belki değiştirirler antibiyotiğinizi.

Translokasyonun nerde olduğu önemli aslında, benim durumum incelendiğinde sadece fish yapılarak bakılabileceğine karar verdiler. Daha önce başka bir merkezle görüştüğümde de fish yeterli olur demişlerdi. Sizin translokasyon bölgesi çok uçta ise Fish ile anlaşılamayabilir. Tek embriyo ise zaten bence her ikisini de yaptırmakla en doğrusunu yapmışşınız. Bizim 13 embriyoya NGS yaptırma durumumuz yok maalesef ki. Umarım sonucunuz pozitif çıkar.

Beklemek cok zor pgt sonucunu stresten agzim gozum yara oldu benimde Allah ol derse oluyor ama insan ister istemez stres yapiyor

Benim hikayem soyle 7 yillim evliyim 3 yıl once tup bebek denemem oldu 3.gun 2 tane embriyo konuldu tutmadi.Daha sonra 2. Denemede toplanana yumurtalarin hic biri dollenmedi.Bu ayki memorialda denememizde 3 tane 5.gün embriyosu olustu.Bizde hepsini pgtye gonderdik.Sebep yumurta kalitesizligi dendi bundan onceki denemelerimizde ama sukurler olsun bu merkezde embriyolar 5 .güne gitti.

5.gün 2 .kalite embriyoda pgtden saglikli gelebilirmi yorumlarmisiniz

“2. kalite”den kastınız ne bilmiyorum ama benim 3ab embriyom pgt’den sağlıklı döndü. Toplamda 5 tane gitmişti, daha kalitelileri vardı ama 3ab olan sağlıklı geldi Yani genetik açıdan sağlıklı olması ile kalitesinin alakası yok.

Bes taneden 1 tanesimi geldi sizin yas kac benim 3 tane gitti o yuzden soruyorum

Bes taneden 1 tanesimi geldi sizin yas kac benim 3 tane gitti o yuzden soruyorum

Evet 5 taneden 1 tane sağlıklı geldi ama benim yaşım 41
Hatta aslında toplamda 12 embriyodan bir tane sağlıklı geldi.
1. Opu 5’de 0
2. Opu 2’de 1 mozaik
3. Opu’da 5’de 1 sağlıklı
Bizim yaşlarda zor bu işler gençliğinizin kıymetini bilin gençler

Hanımlar bende hep 1 veya 2 yumurta ultrasonda gözükürdü .1 tane dondurulurdu.Bu tedavimde 4 tane toplandı 4 u de döllenmiş tekrar arayacaklar. Hep 1 embriyom old için pgt talep edilmedi sizce pgt şart mi benim gibi rezervi tükenmekte olan bir kadın için. Birde havuz uygulaması yapıyoruz topla dondur ekim de başladım 2.tedavim bitti 3.tedavime 1 regl bekleyip 2.reglimde gideceğim. Sizce Bu kadar sık olmasının bana bir zararı olur mu eğer 4 u de dondurulacak kaliteye gelirse toplamda 5 tane olmuş olacak 3.tedaviye gerek var mı. Hastane beni hiç yormadı git gellerden hiç bunalmadım ama işin hem maddi boyutu hemde bedenime zarar kısmı var .Daha ameliyet da olacağım siz ne düşünürsünüz. Biz eşimle karar veremedik. Tabi varsayım şuan sadece döllenmiş benim için mucize çok sevindim 4 tane old duyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…