Bildirin bence. Hassasiyetiniz varmış demekki. Belki değiştirirler antibiyotiğinizi.Dünden beri su içiyorum hafif beslendim meyve ağırlıklı. Son 2 günüm kaldı toplamda 4 gün kullaniliyor ama nasıl katlanicam bilmiyorum. Bugün ruh gibiydim halsizlik hislerim gitmiş gibi. Limonun dahi tadını alamadım arayıp bilirsem mi acaba yoksa 2 gün daha sabredeydim mi.Afedersiniz Ishalim geçti kuru kahve ve muz yiyerek sorunu hallettim
Translokasyonun nerde olduğu önemli aslında, benim durumum incelendiğinde sadece fish yapılarak bakılabileceğine karar verdiler. Daha önce başka bir merkezle görüştüğümde de fish yeterli olur demişlerdi. Sizin translokasyon bölgesi çok uçta ise Fish ile anlaşılamayabilir. Tek embriyo ise zaten bence her ikisini de yaptırmakla en doğrusunu yapmışşınız. Bizim 13 embriyoya NGS yaptırma durumumuz yok maalesef ki. Umarım sonucunuz pozitif çıkar.Canım bizden iki biyopsi almışlar ben aslında sonra dedim ödeyecek gücümüz yok diye ama biz iki biyopsi aldık zaten dediler.. sizde translokasyon var.ngs yaptirmazsaniz belli olmaz fish de hepsi belli olmuyor dediler.. diyelim fishden sağlıklı geldi ama ngs den gelmeyebilir dediler.bizde mecbur dediklerini dinledik.tamam yapın dedik.zaten bir embiriyo var .allah yüzümüze gülsün. Kim bilir insanlar ne maddi zorluklarla yaptırıyor.burdaki tüm kardeslerimin ve benim inşallah olumlu sonuçlar alırız
Canım ikinci kalite embiriyo ne oluyor 5 ab mı yani5.gün 2 .kalite embriyoda pgtden saglikli gelebilirmi yorumlarmisiniz
canım komşum tek embiriyo ikinci kalite pgt sağlıklı geldi ve şımdı çok tatlı bir kızı var.darisi bize.ngs sonucu mu bekliyosunBeklemek cok zor pgt sonucunu stresten agzim gozum yara oldu benimde Allah ol derse oluyor ama insan ister istemez stres yapiyor
5.gün 2 .kalite embriyoda pgtden saglikli gelebilirmi yorumlarmisiniz
Bes taneden 1 tanesimi geldi sizin yas kac benim 3 tane gitti o yuzden soruyorum“2. kalite”den kastınız ne bilmiyorum ama benim 3ab embriyom pgt’den sağlıklı döndü. Toplamda 5 tane gitmişti, daha kalitelileri vardı ama 3ab olan sağlıklı geldiYani genetik açıdan sağlıklı olması ile kalitesinin alakası yok.
Bes taneden 1 tanesimi geldi sizin yas kac benim 3 tane gitti o yuzden soruyorum
Merhaba benim 7 tane gitmişti 3 tane sağlıklı geldi. Ama bende kromozomlarda translokasyon da olduğu için beklenen sayının üzerinde çıktı sağlıklı embriyo. Yaşım 34.Bes taneden 1 tanesimi geldi sizin yas kac benim 3 tane gitti o yuzden soruyorum
Umarım sizin de iyi bir sayı gelir.
Benim düzenli gelmistiGünaydın kızlar opu dan sonra adetinşz düzenli geldi mı?
Sabah kan geldi baya kırmızı wc de normalde lekelenmeyle gelirdi ama devam eder mi bilmiyorum. Bugün 24. Gün normalde 30 da bir olurdu.Benim düzenli gelmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?