- 25 Ocak 2019
- 248
- 268
- 53
Canım kan verdin mi kaç çıktıAmin canım hepimize inşallah. Eşimin sabah yoğun ısrarlarıyla korkarak yaptım. Elimizde henüz normal yollarla olma umudunu taşıdığımız dönemden kalma eski ve ucuz bir test vardıBayağı direterek yaptırdı. Bilmiyorum hamileysem eğer hala inanamıyorum çünkü bu silik çizgiyi görmek bile bir mutluluk oluşturuyor bu zamana kadar kaç test yaptım bilmiyorum her defasında hüsran. Salı gününü bekleyeceğim kan için. Bakalım sonrasında katlanarak devam edecek mi? Kendimi pozitif tutmaya çalışıyorum ama hiç bilmiyorum. Tek dileğim her derdin devası şifasını veren Allahım bizleride geri çevirmesin Gece gece içimi döktüm
Verdim canım hatta bugün 2. Kan sonucumu verdimCanım kan verdin mi kaç çıktı
Gözün aydın olsun canım rabbim kucağında sevdirir inşallahVerdim canım hatta bugün 2. Kan sonucumu verdimTest günüm salıydı normalde ama eşim pazartesi akşam yaptıralım diye tutturdu 210 çıktı. Bu akşam da yeni hastaneden geldik 405 çıktı canım çok şükür Allahıma. Allah isteyen herkese ve banada nasip eder inşallah
Verdim canım hatta bugün 2. Kan sonucumu verdimTest günüm salıydı normalde ama eşim pazartesi akşam yaptıralım diye tutturdu 210 çıktı. Bu akşam da yeni hastaneden geldik 405 çıktı canım çok şükür Allahıma. Allah isteyen herkese ve banada nasip eder inşallah
Cok hayirli olsun gozunuz aydin :) sizin bu dondurulan embryo kacinci gunde donduruldu? Ben embryo bir kez donduruldu mu tekrar pgt yapilamiyo diye biliyorum ama yanlis mi biliyorum acaba? Benim de bir tane embryomu 4. gunde dondurdu Memorial ben de pgt istiyordum ama sayi az diye dondurdular. Tekrar Opu olacak da. Boyle havuzda kacinci gun donduruluyor? Sonra tekrar pgt opsiyonu sunuluyo mu merak ettimHanımlar bende hep 1 veya 2 yumurta ultrasonda gözükürdü .1 tane dondurulurdu.Bu tedavimde 4 tane toplandı 4 u de döllenmiş tekrar arayacaklar. Hep 1 embriyom old için pgt talep edilmedi sizce pgt şart mi benim gibi rezervi tükenmekte olan bir kadın için. Birde havuz uygulaması yapıyoruz topla dondur ekim de başladım 2.tedavim bitti 3.tedavime 1 regl bekleyip 2.reglimde gideceğim. Sizce Bu kadar sık olmasının bana bir zararı olur mu eğer 4 u de dondurulacak kaliteye gelirse toplamda 5 tane olmuş olacak 3.tedaviye gerek var mı. Hastane beni hiç yormadı git gellerden hiç bunalmadım ama işin hem maddi boyutu hemde bedenime zarar kısmı var .Daha ameliyet da olacağım siz ne düşünürsünüz. Biz eşimle karar veremedik. Tabi varsayım şuan sadece döllenmiş benim için mucize çok sevindim 4 tane old duyunca
Kişiden kişiye göre değişiyor canım. Kendiminkini yazayım. 2. gün gittim 4 gün sonra, 3 gün sonra, 3 gün sonra, 2 gün sonra. Hatırladığım kadarıyla 5 kez gittim. Opu sonrası eğer ohss riskin varsa sıkıntılı bir durum olması durumunda hastaneye yakın olmanız öneriliyor.İl dışından gidip tedavi gören arkadaşlar toplam opu ya kadar işlemler kaç gün sürdüyo birde opu sonrası beklememiz gereken bi durum oluyor mu
15-20 günü bulabilir canım kişiden kişiye göre değişiyor malesefCevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar ama yanlış sordum galiba kaç gün izin alsam yeterli olur diye sormuştum yani toplam kaç gün istanbul da kalmam gerekecek
Adetin üçüncü günü başladık toplamda 13 gün sürdü ertesi günü de döndük beklemek icap etmediİl dışından gidip tedavi gören arkadaşlar toplam opu ya kadar işlemler kaç gün sürdüyo birde opu sonrası beklememiz gereken bi durum oluyor mu
Cok hayirli olsun gozunuz aydin :) sizin bu dondurulan embryo kacinci gunde donduruldu? Ben embryo bir kez donduruldu mu tekrar pgt yapilamiyo diye biliyorum ama yanlis mi biliyorum acaba? Benim de bir tane embryomu 4. gunde dondurdu Memorial ben de pgt istiyordum ama sayi az diye dondurdular. Tekrar Opu olacak da. Boyle havuzda kacinci gun donduruluyor? Sonra tekrar pgt opsiyonu sunuluyo mu merak ettim
İl dışından gidip tedavi gören arkadaşlar toplam opu ya kadar işlemler kaç gün sürdüyo birde opu sonrası beklememiz gereken bi durum oluyor mu
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar ama yanlış sordum galiba kaç gün izin alsam yeterli olur diye sormuştum yani toplam kaç gün istanbul da kalmam gerekecek
Tebrikler...Sağlıkla kucağına alırsın inşallah...Verdim canım hatta bugün 2. Kan sonucumu verdimTest günüm salıydı normalde ama eşim pazartesi akşam yaptıralım diye tutturdu 210 çıktı. Bu akşam da yeni hastaneden geldik 405 çıktı canım çok şükür Allahıma. Allah isteyen herkese ve banada nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?