Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım kan verdin mi kaç çıktı

Canım kan verdin mi kaç çıktı
Verdim canım hatta bugün 2. Kan sonucumu verdim Test günüm salıydı normalde ama eşim pazartesi akşam yaptıralım diye tutturdu 210 çıktı. Bu akşam da yeni hastaneden geldik 405 çıktı canım çok şükür Allahıma. Allah isteyen herkese ve banada nasip eder inşallah

Gözün aydın olsun canım rabbim kucağında sevdirir inşallah

Maşallah
Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Gözün aydın olsun canım rabbim kucağında sevdirir inşallah

Çok teşekkür ederim arkadaşlar Allah hepimize sağlıklı şekilde, hayırlı evlatlar kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

Cok hayirli olsun gozunuz aydin :) sizin bu dondurulan embryo kacinci gunde donduruldu? Ben embryo bir kez donduruldu mu tekrar pgt yapilamiyo diye biliyorum ama yanlis mi biliyorum acaba? Benim de bir tane embryomu 4. gunde dondurdu Memorial ben de pgt istiyordum ama sayi az diye dondurdular. Tekrar Opu olacak da. Boyle havuzda kacinci gun donduruluyor? Sonra tekrar pgt opsiyonu sunuluyo mu merak ettim

İl dışından gidip tedavi gören arkadaşlar toplam opu ya kadar işlemler kaç gün sürdüyo birde opu sonrası beklememiz gereken bi durum oluyor mu
Kişiden kişiye göre değişiyor canım. Kendiminkini yazayım. 2. gün gittim 4 gün sonra, 3 gün sonra, 3 gün sonra, 2 gün sonra. Hatırladığım kadarıyla 5 kez gittim. Opu sonrası eğer ohss riskin varsa sıkıntılı bir durum olması durumunda hastaneye yakın olmanız öneriliyor.

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar ama yanlış sordum galiba kaç gün izin alsam yeterli olur diye sormuştum yani toplam kaç gün istanbul da kalmam gerekecek

Sağolun şuan için 2.tedaviden 3 tane embriyomuz 4.günüm durumuma bakıp 5.güne kadar gelirse yarın donduracaklar. Hızına bölünmesine bakıyorlar galiba. Ptg hiç görüşmedik dondurulduktan sonra pgt yapılır mı bilmiyorum. Ama yapilmazsq 3.tedavimde talep edeceğim

1.tedavimde Yumurtam erken geliştiği için 2 kere kontrol 3.gidişimde opu yapıldı. 2.tedavim toplam 12 gün sürdü 3 kere gittim 4.gisimde opu işlemim yapıldı. Opu sonrası öğlene kadar bekletiyorlar zaten
İl dışından gidip tedavi gören arkadaşlar toplam opu ya kadar işlemler kaç gün sürdüyo birde opu sonrası beklememiz gereken bi durum oluyor mu

merhabalar intralipid serum bu merkezde uygulananan var mı? ben negatif görüşmemde yapılacakları konuşurken semra hocayla. 4.sıralamaya belki intralipid düşünülebilir dedi. ama sanırım merkezde uygulanmadığı için prosedürü araştıralım dedi diğer doktora

Tebrikler...Sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…