Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

boyle tamm sevinn. iyi dusun iyi olsun. aklina beynine guzel dusunceler getir. Her sey Allahtan bol dua et. insallah guzel olur. o degrri goremeyenler var dimi insallah guzel haberlerin olsun. agla ama sevincten olsun. ❤

Benim bi yakınım 34 ile hamile kaldı ve şuan kızı 2. Sınıfa gidiyor eğer allah nasip edecekse alacak nefesi varsa dünya ya gelir drler bazen böyle sinir bozucu gereksiz konuşma yapabiliyolar takılmayın bu kadar sevincinizi yaşayın

boyle tamm sevinn. iyi dusun iyi olsun. aklina beynine guzel dusunceler getir. Her sey Allahtan bol dua et. insallah guzel olur. o degrri goremeyenler var dimi insallah guzel haberlerin olsun. agla ama sevincten olsun. ❤

Çok teşekkür ederim inşallah iyi düşünmeye çalışıyorum, doktorumun konuşması çok bozdu bir an, onlara da birşey diyemiyorum gerçekçi olmak durumundalar, ama hazmediyorum yavaş yavaş iyi düşünebilmeye başladım sizlerinde de desteğiyle

Ay maşallah darısı başıma
Ben de öyle inanıyorum Allah kısmet edecekse edecek, ama işte süreç o kadar uzun ki tökezleye tökezleye bi hal olduk insan etkileniyor. Allah büyük sağolun

Doktorlar hep öyle genelde en kötüyü söylüyorlar.. moralini sakin bozma..Allah gönlüne göre versin..cok guzel bir umut oldun allah razı olsun

Doktorlar hep öyle genelde en kötüyü söylüyorlar.. moralini sakin bozma..Allah gönlüne göre versin..cok guzel bir umut oldun allah razı olsun

Aminnn teşekkürler desteğin için
Allah hepimizin yardımcısı olsun, isteyen çaba gösteren herkese hayırlısıyla bebeğini kucaklamayı nasip etsin inşallah

instagramda sebile olmez de tup bebek denemism defalarca basarisiz olmus. hatta bununla ilgili videosu youtobe da var. ona da doktorlar demis hamilesin ama yeteri kadar hamilemisin. Vucudun ne guzel bunu taniyor. Insallah guzel sonuclarini duymak da nasip olur. haber ver olur mu muhakkak.

Gercekten cook guzel anlatmissiniz, okurken agladim :) hastanede herkez gercekten cook ilgili, omur boyu minnettar kalicam onlara. Yazdiginiz herseyi bende aynisini yasadim ve tavsiyeleriniz cok dogru. Insallah ilk transferinizde pozitif sonuc alirsiniz, Allah size saglikli bir bebek nasip eder insallah

Evet o kızın hikayesini biraz biliyorum. Çok iyiymiş doktorun yorumu aile içinde kullanırım ben bunu
İnşallah iyi haber vermek kısmet olur . yazacağım..

Test günüme denk geldiği için aynen öyle ooooo çok uzun sonra okurum diyip geçmiştim ama aklımdaydı şimdi okudum, tedavinin şimdiye kadar olan kısmı gayet başarılı geçmiş maşallah embriyoların sayısı da kalitesi de güzel
Transfer de başarılı geçer inşallah Allah ilk transferde kısmet etsin bebişle kavuşmayı

Bir mucize olsun insallah yavrucak sıkı sıkı tutunmaya devam etsin herşeyin hayırlısı sağlıklısı

ayyy Allah razı olsun ağzınızdan bal damlıyor. Insallah o gunleri de goruruz. cok heycanliyim coook.

siz bebisinizi kicaginiza alabildiniz mi ? yoksa hala tedavi goruyormusunuz ?

canım moralini bozma. İlk gebeliğim 45 yada 48 di betahcg. Çok şükür sağlıkla devam etti. Başka bir topikde betahcg 12 değerle ikiz doğuran anne vardı. Değerin düşük değil. Doktorlar temkinli konuşuyor. Çok yüksek değerde kimyasal gebelik olan var. Nasip. Sen şu an keyfini çıkar. Bebeğin sıkı sıkı tutunsun inşallah. Rabbim sağlıcakla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin. Lütfen pozitif düşün. Pozitif olsun. Çünkü değerin gayet güzel
Kizlar ben cok ruya goruyorum etkileniyorum acaba bilincaltimi
hormonlardan ve stresten canım çok normal. Bende de öyleydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…