Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

dondurulduktan sonra da yapıyorlar. Ama bir kaç yerde kalitesini düşürdüğünü okumuştum. 3 embriyo gitmişti benim. 2 si uygun 1 tanesi nötr gibi bir ifade kullanmışlardı. Yani transferden önce tekrar pgt bakılması gerekiyormuş. Şu an 2 embriyom var. 2 sini de transfer etmelerini isteyeceğim. Ama tekrar pgt yaptırmak hem masraflı hem de embriyoda dejenerasyon yapar mı bilmiyorum bakalım.en az 5. Gün donduruluyor . Pgt için de 5. Gün olması lazım demişlerdi.

Umarım transferde de herşey yolunda gider. Sağlıkla bebeklerinize kavuşursunuz

Bana bukadar açıklama yapmadılar sadece iyi dediler. Siz kendiniz mı ısrarla sordunuz? Ben tekrar sordum ama iyi dediler sadece

Hayırlı olsun. İnşallah kat kat artsın sonucun.

Canım yeni tahlil verdin mi güzel haberlerini bekliyoruz

Benim transferim 2 eyluldeydi, suan cok sukur hamileyim. Allah kucagimiza almayi nasip eder insallah. Sizede basarilar diliyorum, emin ellerdesiniz en yakin zamanda hayirli haberlerinizi okuruz burdan insallah

ayyy Allah saglikla kucaginiza aldiginiz gunleri gormeyi de nasip etsin.

Hastaneden aradılar, hemşirelerden biriyle konuştum, gayet mutlu tebrik etti beni. Ben de anlattım böyle böyle Günseli hoca değer riskli dedi o yüzden tedirginim diye. Endişelenecek birşey yok önemli olan artış ki artışınız da güzel, zaten en az olması gereken 60% dir sizinki 100%’e yakın dedi.
Test tekrarını 3-4 gün sonra yapın, sonucu bize gönderin ultrason muayene randevunuzu verelim” dediler.
Biraz rahatladım

Hayirli olsun diyelim o zaman bebiş sağlıkla büyüsün cnm senin pgtlimydi

Gözünüz aydın,inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebeginizi,bizim için de umut oluyor buradaki her pozitif mesaj

Gözün aydın canım bak boşuna stres yaptin Rabbimiz nasip etti çok şükür adına çok sevindim. Artık annesin bol bol keyfini çıkarmalısın

Canim gozunaydin darisi hepimize olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…