- 23 Aralık 2008
- 2.239
- 3.513
- 658
- 48
Gözün aydın ben baya gecikmeli okudum.Hastaneden aradılar, hemşirelerden biriyle konuştum, gayet mutlu tebrik etti beni. Ben de anlattım böyle böyle Günseli hoca değer riskli dedi o yüzden tedirginim diye. Endişelenecek birşey yok önemli olan artış ki artışınız da güzel, zaten en az olması gereken 60% dir sizinki 100%’e yakın dedi.
Test tekrarını 3-4 gün sonra yapın, sonucu bize gönderin ultrason muayene randevunuzu verelim” dediler.
Biraz rahatladım
Amin teşekkür ederimCanim gozunaydin darisi hepimize olsun.
İlk p
transferiniz ilk pgt mı?? Benimde olacak inşallah da.
Mozaik embriyo başlığına bakmanızı öneririmSlm kızlar mozaik embriyo transferi olanlar var mı aranızda veya mozaik embiyo hakkında bilgisi olan
Slm kızlar mozaik embriyo transferi olanlar var mı aranızda veya mozaik embiyo hakkında bilgisi olan
Gelebilir hatta şöyle 6 embriyomdan 5i 1. Kalite biri 2. Kalite idi. 1. Kalite olanlardan 3ü bozuk geldi ama 2. Kalite olan sağlıklı geldii :)5.gün 2 .kalite embriyoda pgtden saglikli gelebilirmi yorumlarmisiniz
Ben naçizane fikrimi söylemek isterim. Dondurulmuş transfer ücreti de çok düşük değil. Baştan başlarsanız eğer en azından bir çok embriyo ve deneme şansınız olur. Benim de 2 mozaik embriyom vardı biri %60 diğeri 70 veya biri %70 diğeri 80di. Ben zaten baştan da mozaikleri dönemeyeceğimi söyle iştim. Görüşmede Semra hanım söz bile etmedi drum da baştan denemeniz daha mantıklı demişti. Tabi karar sizin. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Mozaik dondurulmuş bir embriyom var. Ama transfer olmadım. Benimki 70% sağlıklı ve monozomi/trizomi yok. Segmental duplikasyon diye bir kusur var 16. kromozomda.. Embriyolog son görüşmemizde “2016 yılında bu tedaviyi olmuş olsaydınız o zamanki teknoloji ile bunu ayırt edemez size sağlıklı diye rapor ederdik” dedi. Biz yine de rezerv iyiyken tekrar şansımızı denemeyi tercih ettik ve sağlıklıyı bulduk çok şükür. İnşallah mozaik embriyoyu 2. çocuk için deneme şansım olur.
Çok net birşey söyleyemiyorlar mozaikle ilgili, topu topu 80 civarı transfer yapılmış Memorial’da.. Sağlıklı bebekler de doğmuş ama tam adet hatırlamıyorum, 10 küsür.. Mozaik oranı ve hangi kromozomlarda ne olduğu önemli sanırım burada. Ona göre Semra Hoca transfer öneriyor veya önermiyor ya da başarı oranı söylüyor aşağı yukarı. Ama tabi her halükarda gebelik oluşursa ve devam ederse amniyosentez şart..
Semra Hoca ile görüştünüz mü? Görüşmedi iseniz mutlaka görüşün derim.
Hayırlı olsun. Rabbim daim etsin kucağına almayı nasip etsin. Bize dua etmeyi ihmal etme. :)İlk transferim evet.
İnşallah sizinki de tutunurne zaman transfer?
Daha pgt den yeni geldi. Doktor arayıp bilgi verecekmiş aramadı daha.İlk transferim evet.
İnşallah sizinki de tutunurne zaman transfer?
Canım merhaba kaç günde geldi ve kaç tane yollamıştın kaç tanesi sağlıklı geldi bende gönderdim de haber gelmedi henüzDaha pgt den yeni geldi. Doktor arayıp bilgi verecekmiş aramadı daha.
Ben 2 tane gönderdim biyopsi alındığı günü biliyorum ama ne zaman gittiğini söylemediler biyopsi alınalı 10 gün olduBenim 5 tane gitti 2 tane geldi. 10 günde geldi. Sizin kaç tane gitti nezaman gitti.
Ararlar .. Benim 29 da toplamdı yumurtalar..Ben 2 tane gönderdim biyopsi alındığı günü biliyorum ama ne zaman gittiğini söylemediler biyopsi alınalı 10 gün oldu
Hiç üzülme ve hayırlısını dile. Gez film izle kafanı dağıt ben öyle yaptım.Benimde bugün 10.gün 3 tane gonderdim çok stres oldum aklıma getirmemeye çalışıyorum bakalim ariyacaklarmi
Ben naçizane fikrimi söylemek isterim. Dondurulmuş transfer ücreti de çok düşük değil. Baştan başlarsanız eğer en azından bir çok embriyo ve deneme şansınız olur. Benim de 2 mozaik embriyom vardı biri %60 diğeri 70 veya biri %70 diğeri 80di. Ben zaten baştan da mozaikleri dönemeyeceğimi söyle iştim. Görüşmede Semra hanım söz bile etmedi drum da baştan denemeniz daha mantıklı demişti. Tabi karar sizin. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Hayırlı olsun. Rabbim daim etsin kucağına almayı nasip etsin. Bize dua etmeyi ihmal etme. :)
Darısı bizlere inşallah.
Daha pgt den yeni geldi. Doktor arayıp bilgi verecekmiş aramadı daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?