Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Harika! ❤
Arayıp Regl 2. günü gel derler herhalde bana öyle demişlerdi. Naturel mi olacak birşey demişler miydi?
Hiç birşey demediler. Aramadılar da daha unuttular beni. Yarın akşam istanbula gideceğim film çektirmek için. Ozaman hastaneye de uğrarım. Seni hemen mı çağırmışlar di??

Hiç birşey demediler. Aramadılar da daha unuttular beni. Yarın akşam istanbula gideceğim film çektirmek için. Ozaman hastaneye de uğrarım. Seni hemen mı çağırmışlar di??

Yok yok unutmazlar merak etme.
Benimkinin naturel olacağını bana çok daha önceden söylemişlerdi de ondan sordum biliyor musun acaba diye.
Beni ilkinde (sağlıklı bulunamamıştı onda) hemen akşamına aramışlardı ama 2.de beklemiştim diye hatırlıyorum. Hemen gelin demediler, transfer olmayı istediğin ay Regl olunca ara, reglnin 2. günü için randevu al dediler.
Ya bulmuşsun sağlıklıyı daha Regl olmana da vardır bırak boşver sonucun keyfini çıkart ararlar bugün yarın hayırlı olsun tekrar Allah tamamına erdirsin inşallah

Kızlar bende bu yüzden kararsız kaldım illa yeniden başlamayı düşündüm ama gönül hanım semra hanımla görüştü ve semra hanım transfer olmamı istedi 25% oranı normal bulmuşlar embriyo da gayet iyiymiş. Beni kararsız bırakanı da söylüyüm ben yazın 100% sağlıklı pgt yapılmış bir embriyo tranaferi oldum 7 haftalıken düştü. Ama daha önceki 7 embriyoma pgt yapılmamıştı ve hepside kaliteliydi 3 tanesi tutu Ve ikisi düştü biri doğdu doğan oğlum sağlıklı geldi dünyaya 6 aylık doğdu ve sadece 4 ay yaşayabildi gecen sene vefat etti. Ölüm sebebini bulamıyorlar cok araştırdılar bütün testler temiz cıktı. Oğlumda olma ihtimali olan bütün testleri ücret almadan özel araştırma ekibi araştırdı ilginc bir vaka olduğu icin. İşte buyüzden kararsızım

Çok üzücü bir durum yasamissiniz başiniz sağolsun Allah bir daha yaşatmasın,bazen pgt den sağlık gelse bile düşük olabiliyor bende yasamistim malesef

Çok üzücü bir durum yasamissiniz başiniz sağolsun Allah bir daha yaşatmasın,bazen pgt den sağlık gelse bile düşük olabiliyor bende yasamistim malesef
Sağol canım bende buyüzden birdaha pgt yapdırmak istemiyorum kafamı daha fazla karıştırmak dan başka bir işe yaradığı yok hani 100% sağlıklı pgt li embriyom düşmeseydi bu fikirde olmazdım eminim

Sizdeki sorun neydi cnm yazarmusin
Benim 5 kaybım var 1 tanesi tüp diğerler normal 2 tanesinin kalbi atmadı 1 dış gebelik 1 down sendromu(tüp bebekte) eşimin ve benim genetik temiz sağlık sorunumuz yok yaşım 42. Bebeklerin ölümlerinin nedeni bilinmiyor ondan pgt istendi

Ben kürtaj olunca bebeği genetiğe gönderdik sonuç kromozomsal bir sorun çıkmadı ama doktor o zaman şöyle aciklamisti genetiği duzgun olabilir ama sağlıklı olmayabilir denmişti ben de pek anlamiyorum ama nasip galiba bu işler

Arkadaşlar bir çoğunuz Dr. Melih Aygün'ü tanıyordur. Şişli memorialin opularını genelde kendisi yapıyor? Onun özel muayenehanesine giden, takiplerini yaptıran var mı?

Başınız sağolsun zor zamanlar geçirmişsiniz üzüldüm Allah doğru yolu seçtirsin ne diyeyim insan birşey diyemiyor. Pgt gerekli ve fakat yeterli değil malesef öyle görünüyor. Allah’ın kısmet etmesi lazım bunca okuduğum ve yaşadığım şeyden sonra düşüncem bu.

Sonuç ne olur bilemiyorum ama gerçekten çok hoş duygular icerisindeyim ilk defa bu aşamaya kadar geldiğim için 1 embriyomda olsa içim pır pır Allah hepimize nasip etsin inşallah
İnşallah o sana tutunacak canım gözün aydın.Şimdi transfer için hazırlan güzelce.

Ayy teşekkür ederim. Çok duygulandırdın beni. Allah razı olsun. En ihtiyacım olan şey dua.. inşallah nasip olursa bu ay ki adetimle başlayacağım. Rabbim hayırlı bir şekilde bu kez nasip eder inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…