Hayır transfer olduğunuz gün sayılmıyorKizlar transfer oldugun gun 1.gun olmuyor degilmi
aklımda teşekkürler :)Diğer doktorları bilmiyorum ama ben Yücel Bey'den çok memnun kaldım :)
Bısey sorabılrmıyım kafama çok takıldı ben kendiliğimden adet görmüyorum ama ılacla her ay goruyorm fsh 20 lerdeydı iğneyr başladık yumurta buyutme iğnesıne bugun tahlıl yaptırdım zaten sürekli e 2 bakılıyor en son 6 idi sonra acıbademe yınlendrldım ve devlet karşıaşmıyormus ilaçları VS sgk anlaşmalı değilmiş 2500 verdim haftalık ilaçları da 2500 tutuyor çok pişman oldum yımrta olmasa tedaviye başlıyamayacagız sanrm paramıda geri alamam ama aklıma takılan şu tedaviden evvel Cylo progunavoyı kullanirken fsh 20 lerdeydı şimdi 126 olmus fostimon ve merional başladı acaba yanlış yolda iyim fsh bukadr yuksekken yumrtalama olrmu kı ne dıyorsnz kızlar e 2 de düşmüş 4.5 olmusBen eğriçayır arı sütü kapsülü kullanmıştım. Kendi sitesinden alabilirsiniz. İğnelerle birlikte bence kürleri yapmayın sadece vitamin kullanın. Ya da doktorunuza sorup yapın.
Dr unuz kim? 20 den yüksek olursa başlanmaz tedaviye genelde ama bazı drlar folikül olursa başlıyor. Fsh yükselince e2 düşüyor zaten.Bısey sorabılrmıyım kafama çok takıldı ben kendiliğimden adet görmüyorum ama ılacla her ay goruyorm fsh 20 lerdeydı iğneyr başladık yumurta buyutme iğnesıne bugun tahlıl yaptırdım zaten sürekli e 2 bakılıyor en son 6 idi sonra acıbademe yınlendrldım ve devlet karşıaşmıyormus ilaçları VS sgk anlaşmalı değilmiş 2500 verdim haftalık ilaçları da 2500 tutuyor çok pişman oldum yımrta olmasa tedaviye başlıyamayacagız sanrm paramıda geri alamam ama aklıma takılan şu tedaviden evvel Cylo progunavoyı kullanirken fsh 20 lerdeydı şimdi 126 olmus fostimon ve merional başladı acaba yanlış yolda iyim fsh bukadr yuksekken yumrtalama olrmu kı ne dıyorsnz kızlar e 2 de düşmüş 4.5 olmus
Dokturm nicel Taşdemir ben anlamadım çıldrıcam şimdi tedaviye başlamadan daha iyiydi bu iğneler fsh fırlatmış napıcam ben ya evet nosu bosuna paramı aldılar iğneleri yazıp yolladılar fsh bukadr yuksekken nasıl olcak yumrtalama hıc fsh orda bakılmadı bugun başka yerden baktrdımDr unuz kim? 20 den yüksek olursa başlamaz tedaviye genelde ama bazı drlar folikül olursa başlıyor. Fsh yükselince e2 düşüyor zaten.
Foliküllerinizi takip etmiyorlar mı?Dokturm nicel Taşdemir ben anlamadım çıldrıcam şimdi tedaviye başlamadan daha iyiydi bu iğneler fsh fırlatmış napıcam ben ya evet nosu bosuna paramı aldılar iğneleri yazıp yolladılar fsh bukadr yuksekken nasıl olcak yumrtalama hıc fsh orda bakılmadı bugun başka yerden baktrdım
Sade ve sadce e2 bakıyorlar yumrtalama varmı dıye fsh bukadr yuksekken yumrtalama olmazı bnun ıcın doktrmu olmak lazım fsh bakmıyorlar bugun gdp özelde başka yerde baktrdım 125 çıktı yaFoliküllerinizi takip etmiyorlar mı?
Bısey sorabılrmıyım kafama çok takıldı ben kendiliğimden adet görmüyorum ama ılacla her ay goruyorm fsh 20 lerdeydı iğneyr başladık yumurta buyutme iğnesıne bugun tahlıl yaptırdım zaten sürekli e 2 bakılıyor en son 6 idi sonra acıbademe yınlendrldım ve devlet karşıaşmıyormus ilaçları VS sgk anlaşmalı değilmiş 2500 verdim haftalık ilaçları da 2500 tutuyor çok pişman oldum yımrta olmasa tedaviye başlıyamayacagız sanrm paramıda geri alamam ama aklıma takılan şu tedaviden evvel Cylo progunavoyı kullanirken fsh 20 lerdeydı şimdi 126 olmus fostimon ve merional başladı acaba yanlış yolda iyim fsh bukadr yuksekken yumrtalama olrmu kı ne dıyorsnz kızlar e 2 de düşmüş 4.5 olmus
Doktorumla paylaşmak ıcn 50 aracı koymak lazım ki koydum bana normal gelmedi bu seklde bence yumurtaları baskılıyor resmen stres s oldum şoktayım 125 gördüğüm saatten beri tedavi altında yukselmemesı lazım tabi bırsey ler eksik değilse Cylo progunavoyı kullanirken daha ıyıydıMerhaba,
Sizi yanlış yönlendirmek istemem ama fostimon fsh hormonu içeren bir iğne, belki yükselmesinde o da etkilidir. Tedavi sırasında benim fsh’ıma hiç bakılmadı belki bir miktar yükseliyordur ama 120’ler normal mi bilemiyorum. Endişelerinizi doktorunuzla da paylaşın bizim tam anlayamadığımız bir açıklaması mutlaka vardır.
Canim gecmis olsun. Saracoglu fsh 15 ve ustuyken tup bebek yapilmaz diyor. Onlarin danisma hatti var. Orayi arayip bir fikirmi alsan. Hormon degerlerini soruyorlar sana donus yapiyorlar. Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin hepimize. Herkesin farkli sikintilari var. Rabbim hastaliklarimiza sifalar versin. Kucagimiza saglikli hayirli evlatlar nasip etsin canim.Sade ve sadce e2 bakıyorlar yumrtalama varmı dıye fsh bukadr yuksekken yumrtalama olmazı bnun ıcın doktrmu olmak lazım fsh bakmıyorlar bugun gdp özelde başka yerde baktrdım 125 çıktı ya
çok teşekkür ederim inşallah güzel sonuçlar olur hepimiz içinMuhakkak gidip görüşün sonra iç sesinize göre haraket edin. Burada memnun değilim diyen çıkmaz. Şimdiden hayırlı olsun. ❤
İnşallah canımCanım bende senin gibi yarın arayıp on görüşme için randevu alcam herkez memnun bu merkezden inşallah bizede hayırlı olur
Aynen oyle arkadaşım ama benim fsh zaten 20 lerdeydı tedaviden önce iğne kullanirken yukselmesı garip doğrusu fsh 15 üstün de ise tüp bebek denemez bıleCanim gecmis olsun. Saracoglu fsh 15 ve ustuyken tup bebek yapilmaz diyor. Onlarin danisma hatti var. Orayi arayip bir fikirmi alsan. Hormon degerlerini soruyorlar sana donus yapiyorlar. Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin hepimize. Herkesin farkli sikintilari var. Rabbim hastaliklarimiza sifalar versin. Kucagimiza saglikli hayirli evlatlar nasip etsin canim.
Evet mutlaka bekliyorum haberini canım inşallah çok güzel olur herşeyİnşallah canımyarın ön görüşmem var seni de bilgilendiririm
Iyi bir tup bebek merkezine gidip fikir almak lazim tabii. Gerci onlar bitkisel seyleri tavsiyede etmiyorlar. Ama yol gosterici olurlar elbetAynen oyle arkadaşım ama benim fsh zaten 20 lerdeydı tedaviden önce iğne kullanirken yukselmesı garip doğrusu fsh 15 üstün de ise tüp bebek denemez bıle
Ya benm yumurtam olsa direk devlete gıderımIyi bir tup bebek merkezine gidip fikir almak lazim tabii. Gerci onlar bitkisel seyleri tavsiyede etmiyorlar. Ama yol gosterici olurlar elbet
Istanbul pendik yuzyil hastanesi serap aynur simavli persembe randevum var testlerin nerde yapildigini bilmiyorum. Gittigimde gorusucez.Ayrica esimdd dna hasarina fln bakilicak. Ben bu tedaviye aralik ayinda basliycam yeni kurtaj oldum. Kendime mola verdim. Eylul ayinda ciddi bi gluten diyetine basliycam 3 ay diyetten sonra tedaviye basliycam.Nerde yapılıyor canım bu testler ben de yaptırmak istiyorum.kadin dogumcu doktoruna mi ramdevu almak lazim yoksa endkronoloji falanmi.benim de tekrarlayan dusuklerim var. Doktorun kim.hangi sehirdesin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?