Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benimde önceki tedavim böyle olmuştu. İlk gün arttı değer ikincide hiç artmadı sonrada düzensiz arttı benim boş kese oldu kürtaj oldum iki güne bir kan verip muayene oluyordum çok yıpranmıştım dr a keşke negatif olsaydı bu kadar yıpranmazdım dedim drum öyle düşünme en azından gebelik oluştu demişti. Bana böyle olup mucize yaşayanlar oldu sonradan toparlıyor demişti inşallah sizinde mucize olur olmasada üzülmeyin hayırlısı böyleymiş bundan sonraki tedavinizde inş sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrularınızı benim ondan sonraki tedavide ikizlerim oldu

Cnm stres yapmiycam diyom ama simdiden midem yaniyor bendede sadece arkadaslarim biliyor kimseye anlatmadanda catliyosun .Son olaral hastanede transfer sonrasi ne kadar yatiriyorlar

Ayy ne güzel Allah bağışlasın ikizlerinizi maşallah ❤ ben de günlerce beta hcg değeri yavaş artanları araştırıp okuyup kendimi motive ettim. Gerçekten hayat mucizelerle dolu ama sanırım benim hikayem öyle değil 16 gün olduğu için bu değerle çok sağlıklı bir bebek olmadığını düşünüyorum. Insallah bir sonrakinde sağlıklı bir bebeğimiz olur benim ve herkesin

Son düzenleme:
Cnm stres yapmiycam diyom ama simdiden midem yaniyor bendede sadece arkadaslarim biliyor kimseye anlatmadanda catliyosun .Son olaral hastanede transfer sonrasi ne kadar yatiriyorlar
Transfer sonrası 20 dk uzanın sonra wc ihtiyacınız varsa kalkabilirsiniz diyor hemşire. Ben yarım saat kadar uzanıp sonrasında hazırlandım. Eve metrobusle döndük(öncekilerde hep özel araç ile dönüyorduk) 1.5 saat sürüyor yol. Eve gelip ekmek yaptım ilk gün. Ertesi gün pazara gittim. Sadece temizlok yapmadım. Sürekli yatmak gerçekten bir işe yaramıyor. Kimseye söylememe nedenim de nazar olur falan değil, olumsuz olunca tek tek onlara da laf anlatmak ve gereksiz teselli edilmek istemediğimden. Insallah sizin için herşey çok güzel gider ❤

Bende samimi bikac arkadaşım dışında kimseye söylememiştim kendi aileme sonuç pozitif olunca söyledik eşimin ailesine kalp atışını duyduktan sonra söyledik bizde öncekinde çok sıkıntı yaşayıp birde etrafa biseyler anlatmak daha çok yorduğu için söylemedik hastanede çok sıkışık olursanız hemşire sürgü getiriyor ben 1 saate yakın yattım sürgü kullandım sizde kalkmak istemezseniz öyle yapın

Arkadaşlar bise sorcam sizlere ben daha tüp bebek yaptırmadım fakat yaptircam bu ilk olcak ve aynı klinikte yaptirdiginizda ikincide de fiyat aynı mı oluyor

Canim cok gecmis olsun. Fsh in yuksek cikmis. Aslan pencesi kuru fsh degerini dusuruyor. Tup bebek memorialde fsh 20 ye kadar yapiyorlar. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Insallah evlat sahibi olabiliriz.

Ikizleri yeni kaybettim malesef. Egricayir en guvenilir marka ozellikle ara ne icin istedigini soyle. Clife hem internette hem de instagram da var. Ama eger pko lu segilsen onu gunluk 1 kasik kullan ve hormon ilaci kullaniyosan onu macunu kullanirken birak. Eger dogal yolla hamile kalmak icin bu macunu kullanirsan adetin 2.Gunu baslayip ovulasyon gunune kadar kullaniyosun. Ari sutu bal poleni hep kullanabiliyosjn diye biliyorum.

İstanbul pendik yüzyıl hastanesi serap simavli muayene ucreti 160 tl sanirim docent doktor ve harvard universitesinde egitim almis cok yogun bi doktor ama sana her zaman ihtiyacin olan sureyi ayiriyo ve cok naif bana kurtaj yaptiktan 1saat sonra gelip gecmis olsun dedi o yogunluguna ragmen. Ben doktor kurtaj yapmak isteyince istemedim zeynep kamile gittim. Ordaki doktorlar serap hanim kadar bile aciklama yapmadi hemen gebeligi sonlandiriyoruz dedi. Bende bilerek kurtajimi kendi doktoruma yaptirdim. Eli de cok hafif. Bundan sonraki tedavimi bu doktorda olucam ve tedavisiz kendim hamile kalmiycam.

Sag olun kizlar dualarinizi bekliyorum.Gün icinde şehir disina gidenler arabada nasil yol izledi yazabilirmisiniz
ben de 2-3saatlik yola çıktım. Arabada oturarak geçti. Rahat davrandım sıkıntı olmadı çok Şükür. Mümkün mertebe transfer sonrası 45dk-1 saat uzan. Çok sıkışırsan sürgü isteyebilirsin o arada. İlk 2-3 gün duş alma. Daha doğrusu çok sıcak suyla duş alma. Ağır kaldırma uzanma. Diğer türlü rahat ol. Sakın evde takılma. Gez toz yada arkadaşlarını çağır. Evde yatarak yalnız vakit geçmiyor. Böyle olunca da kafanda kuruyorsun stres oluyorsun. En önemli şey kafayı boşaltmak bol bol dua etmek
canım benim de böyle oldu. Dış gebelik olmuş. 1 aydan fazla gün aşırı beta hcg baktırmıştım. En son bir kemoterapi ilacı vardı metotraksat onu kullanmıştım. Değer sıfırlanana kadar baktırmıştım kan tahlili. İnşallah kolaylıkla düşürürsün.çok zor bir durum biliyorum ama herşeyin hayırlısı. Sağlıksız gebelik olarak sonlansın inşallah. Ve Rabbim inşallah sonraki denemende kuzucuğunu kucağına almayı nasip etsin
Arkadaşlar bise sorcam sizlere ben daha tüp bebek yaptırmadım fakat yaptircam bu ilk olcak ve aynı klinikte yaptirdiginizda ikincide de fiyat aynı mı oluyor

Canim cok gecmis olsun. Fsh in yuksek cikmis. Aslan pencesi kuru fsh degerini dusuruyor. Tup bebek memorialde fsh 20 ye kadar yapiyorlar. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Insallah evlat sahibi olabiliriz.
Clife macun sipariş verdim canım.cok olumlu şeyler yazıyor.hormonlari dengeliyormuş bakalım fsh düşüp amh yukselecekmi. Kadinlar kulubundeki bir arkadaşım amh yükselmiş. Gelişmeleri yazicam hepinize. En azından opu dan önce belki faydasını sizlerde görürsünüz. Yumurta sayısını ve kalitesini artırıyormuş . Burda bir arkadaşta tavsiye etmişti iki üç gün önce.

Çok teşekkürler canım. Ikizlerin icin çok üzüldüm canim. Bende 2019 nisanda kaybettim ikizlerimi. Seni çok iyi anlıyorum.daha önceki mesajında en azından doktor kontrolünde hamile kalmak gerektiğini anladım demissin. Problem ney canım. Neden doktor kontrolünde olman lazım. Inanıyorum Rabbim sana da nasip edecek .umut etmeyi birakma

Çok teşekkür ederim yarın ola hayrola ❤

Merhaba kızlar ben de fulya hanım takibinde dondurulmuş embriyo transferi yaptıracağım. Bugün adetin 9. Günü muayene oldum ama yumurta oluşmamış dedi çok moralim bozuldu dondurulmuş transfer için yumurta oluşumuna neden gerek duyuyorlar biliyor musunuz.. transferim iptal olmaz inşallah çok üzülüyorum

Bende daha önce çok faydalı olduğunu duymuştum araştırmıştım aman macun işte propolis gibi dır en fazla bağışıklık sistemini düzenler demistim pek onemsememistim ama bugün hangi konuyu açsam c life maçından övgüyle bahsediyordu bende araştırdım şimdi sipariş verdim umarım ise yarar inşallah yüzümüz güler sayfasına baktım çok güzel geri dönüşler var

Evet ilk defa duydum bende sormadın mi canım keşke sorsaydın neden gerek var diye hiç moralini bozma en kötü şey moral bozukluğu ne kadar inansak o kadar iyi olcaktir herşey unutma sende

20 dk yeterli diyorlar zaten 30 dk sonra hastaneden ayrılabilirsiniz yazıyor. Çok mu su ictin ben bu sefer minimum su içmeyi düşünüyorum. Aslında sürgü isteyebilirdin gönlünü rahatlatmak için. INSALLAH bebisin sana sımsıkı tutunur. Ekranda gördün mü
Hastane odssindayim cnm yapildi .Yalniz idarar cok sikistim 20 dakika sonra tuvalete gittim.Dayanamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…