Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

benim öykümde aynısı...

Ay canım çok teşekkürler. Ben bir görüşmeye gitmek istiyorum. Semra hanımla mı görüşüyoruz? Dr unuz kim? Siz memnun musunuz hastaneden?
Rica ederim. ben ilk görüşmede Semra Hanım ve Yücel Bey ile görüşmüştüm. Semra Hanım takip yapmıyor. daha sonra Yücel Bey ile devam ettim. Benim yumurtalarım toplandı şuan rahim dinlendirme sürecindeyim. mart adetimle birlikte transfer sürecine başlayacağım. Bu sürece kadar doktorundan hemşiresine hastanenin sistemine kadar herşeyden çok memnun kaldım. probleminiz ne bilmiyorum ama kesinlikle tavsiye ederim. diğer merkezler gibi para peşinde değiller kesinlikle başarı amaçlanıyor ve bunu sizde hissediyorsunuz. ilk görüşmede sizde anlayacaksınız.

Ben iyi diye bahçecide başladım. Az yumurtam var zaten. 1 tanecik döllendi onu da 2. Gün transfer edebilecekken 3. Güne beklediler ve ilerlemesi durdu deyip iptal ettiler. E benim zaten riskli bir durumum var neden 2. Gün de transfer yapılabileceğini kendileri de itiraf ettiler. Yapsanıza niye riske atıyorsunuz??? Belki bir daha yumurtam bile döllenmeyecek. Ben bilemiyorum. 5 folikül vardı 4 toplamış dr 3 tanesi olgunmuş ama 1 tane döllendi. Eşimiin spermlerinin oldukça kaliteli olduğunu söyledi embriyolog.yani sonuç yumurtalarım kalitesiz!!!! Ya da laboratuvarda bişey oldu!!!

Yücel bey iyi diyorsunuz ben de onunla görüşeyim ozmn

Yücel bey iyi diyorsunuz ben de onunla görüşeyim ozmn
son zamanlarda bahçeciden hiçkimse memnun değil fazla ticari kaygı ile hareket ediyor. ben yücel beyden memnun kaldım zaten hangi ndoktor olursa olsun tedavinin gidişatını Semra Hanım belirliyor. o konuda içiniz rahat olsun.

Bu Yücel bey i bir ben sevemedim galiba. ☺Bence açıklayıcı değil. Fazla sorudan ve konuşmaktan hoşlanmıyor. Endometriyumu fazla ölçüyor. Biraz insanı başından savıyor gibi.
Ben de ilk kontorolde yücel beye gitmistim tavsiye üzerine,bana da pek sıcak gelmedi nedense ,gonul hanım ve fulya hanımla devam ettim çokta memnun kaldim ama tabi yucel Hoca'dan da çok memnun kalan var frekans meselesi hangisi tutarsa

Bu Yücel bey i bir ben sevemedim galiba. ☺Bence açıklayıcı değil. Fazla sorudan ve konuşmaktan hoşlanmıyor. Endometriyumu fazla ölçüyor. Biraz insanı başından savıyor gibi.
evet fazla konuşmuyor. ama vermesi gereken bilgiyi veriyor ve soruları cevaplıyor. ben yaklaşımını falan sevdim :) ama doktor meselesi biraz göreceli sanırım karşılıklı alınan enerji ile alakalı :)

Benimde ilk denemem bahçecideydi.malesef negatif oldu üstelik dondurulacak embriyom bile kalmadı yumartalar çok olduğu halde..2.denemeyi Memorial da yaptım çok şükür hem dondurulmuş embriyom kaldı hemde oğlumu kucağıma aldım.rabbim size ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallahBu arada benimde doktorum gönül hanımdı transferi falan herşeyle kendisi ilgilendi

prp yaptırmıştım hiç fayda etmedı bana,ermis aktar karısım çay kullanmıssınız sız fayda etmemış uzuldum belkı o işe yarar dıyodum

bende tüp bebekten önce fsh 21di sonra cyclo-prognovayı kullandım tüp bebeğe başlamadan 16ydı sorun olurmu dedim olmaz dediler ama daha sonra hiç baktırmadım tüp bebek denemem de negatif oldu... şuan ilacı da kullanmıyorum sizin fsh 126 diyince şoka girdim acaba benimde mi yükseldi de ondan tutmadı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…