- 19 Aralık 2017
- 1.492
- 1.844
- 133
- 36
merhaba fiyatlar en son ilaçlar hariç 9250 TL raporlu olarakta 7400 TL şeklindeydi.Günaydın elinizde memorialın fiyat listesi var mı? Ben ne yapacağımı şaşırdım adetime 10 gün var ve başka bir merkez bulmak istiyorum. Memorial iyi diyor herkes.
Teşekkürler canım. Peki ben bahçeciye gittiğimde fiyat listesi kağıdı vermişlerdi, herşey yazıyordu,memorial da yok mu öyle fiyat listesi?merhaba fiyatlar en son ilaçlar hariç 9250 TL raporlu olarakta 7400 TL şeklindeydi.
Canım liste bu şekilde ama ben 10 ocakta başlamıştım tedaviye fiyatlarda bir değişiklik oldu mu bilmiyorum.Teşekkürler canım. Peki ben bahçeciye gittiğimde fiyat listesi kağıdı vermişlerdi, herşey yazıyordu,memorial da yok mu öyle fiyat listesi?
benim öykümde aynısı...Benim şikayetim; kürtajdan sonra hasar görmüş bir rahmim var. İnce endometriyum vakasıyım. Tedavilerde endometriyum kalınlığım 6.7-7.1 mm arası değişiyor. Tek olumlu taraf rahim hacmim histereskopi ile genişletildi (y tip uterustu) ve trilamner yapıda yani 3 çizgi görüntüsü var. Yaş 38. Bana yapılacak pek birşey yok. Rahim kalınlaşmıyor. Tıpta ispatlanmış olarak kabul edilen tedaviler olan hormon, histereskopi ve birçok deneysel tedaviye (prp, neupogen, hiperbarik oksijen) cevap vermiyor. Yani bu rahimle gebe kalıp sağlıklı doğum yapabilirsem olacak. Allah nasip ederse yani.
Ay canım çok teşekkürler. Ben bir görüşmeye gitmek istiyorum. Semra hanımla mı görüşüyoruz? Dr unuz kim? Siz memnun musunuz hastaneden?Canım liste bu şekilde ama ben 10 ocakta başlamıştım tedaviye fiyatlarda bir değişiklik oldu mu bilmiyorum.
Eki Görüntüle 2596211
Rica ederim. ben ilk görüşmede Semra Hanım ve Yücel Bey ile görüşmüştüm. Semra Hanım takip yapmıyor. daha sonra Yücel Bey ile devam ettim. Benim yumurtalarım toplandı şuan rahim dinlendirme sürecindeyim. mart adetimle birlikte transfer sürecine başlayacağım. Bu sürece kadar doktorundan hemşiresine hastanenin sistemine kadar herşeyden çok memnun kaldım. probleminiz ne bilmiyorum ama kesinlikle tavsiye ederim. diğer merkezler gibi para peşinde değiller kesinlikle başarı amaçlanıyor ve bunu sizde hissediyorsunuz. ilk görüşmede sizde anlayacaksınız.Ay canım çok teşekkürler. Ben bir görüşmeye gitmek istiyorum. Semra hanımla mı görüşüyoruz? Dr unuz kim? Siz memnun musunuz hastaneden?
Ben iyi diye bahçecide başladım. Az yumurtam var zaten. 1 tanecik döllendi onu da 2. Gün transfer edebilecekken 3. Güne beklediler ve ilerlemesi durdu deyip iptal ettiler. E benim zaten riskli bir durumum var neden 2. Gün de transfer yapılabileceğini kendileri de itiraf ettiler. Yapsanıza niye riske atıyorsunuz??? Belki bir daha yumurtam bile döllenmeyecek. Ben bilemiyorum. 5 folikül vardı 4 toplamış dr 3 tanesi olgunmuş ama 1 tane döllendi. Eşimiin spermlerinin oldukça kaliteli olduğunu söyledi embriyolog.yani sonuç yumurtalarım kalitesiz!!!! Ya da laboratuvarda bişey oldu!!!Rica ederim. ben ilk görüşmede Semra Hanım ve Yücel Bey ile görüşmüştüm. Semra Hanım takip yapmıyor. daha sonra Yücel Bey ile devam ettim. Benim yumurtalarım toplandı şuan rahim dinlendirme sürecindeyim. mart adetimle birlikte transfer sürecine başlayacağım. Bu sürece kadar doktorundan hemşiresine hastanenin sistemine kadar herşeyden çok memnun kaldım. probleminiz ne bilmiyorum ama kesinlikle tavsiye ederim. diğer merkezler gibi para peşinde değiller kesinlikle başarı amaçlanıyor ve bunu sizde hissediyorsunuz. ilk görüşmede sizde anlayacaksınız.
Yücel bey iyi diyorsunuz ben de onunla görüşeyim ozmnRica ederim. ben ilk görüşmede Semra Hanım ve Yücel Bey ile görüşmüştüm. Semra Hanım takip yapmıyor. daha sonra Yücel Bey ile devam ettim. Benim yumurtalarım toplandı şuan rahim dinlendirme sürecindeyim. mart adetimle birlikte transfer sürecine başlayacağım. Bu sürece kadar doktorundan hemşiresine hastanenin sistemine kadar herşeyden çok memnun kaldım. probleminiz ne bilmiyorum ama kesinlikle tavsiye ederim. diğer merkezler gibi para peşinde değiller kesinlikle başarı amaçlanıyor ve bunu sizde hissediyorsunuz. ilk görüşmede sizde anlayacaksınız.
Bu Yücel bey i bir ben sevemedim galiba.Yücel bey iyi diyorsunuz ben de onunla görüşeyim ozmn
Sizin durum nasıl?benim öykümde aynısı...
son zamanlarda bahçeciden hiçkimse memnun değil fazla ticari kaygı ile hareket ediyor. ben yücel beyden memnun kaldım zaten hangi ndoktor olursa olsun tedavinin gidişatını Semra Hanım belirliyor. o konuda içiniz rahat olsun.Yücel bey iyi diyorsunuz ben de onunla görüşeyim ozmn
Ben de ilk kontorolde yücel beye gitmistim tavsiye üzerine,bana da pek sıcak gelmedi nedense ,gonul hanım ve fulya hanımla devam ettim çokta memnun kaldim ama tabi yucel Hoca'dan da çok memnun kalan var frekans meselesi hangisi tutarsaBu Yücel bey i bir ben sevemedim galiba. ☺Bence açıklayıcı değil. Fazla sorudan ve konuşmaktan hoşlanmıyor. Endometriyumu fazla ölçüyor. Biraz insanı başından savıyor gibi.
evet fazla konuşmuyor. ama vermesi gereken bilgiyi veriyor ve soruları cevaplıyor. ben yaklaşımını falan sevdim :) ama doktor meselesi biraz göreceli sanırım karşılıklı alınan enerji ile alakalı :)Bu Yücel bey i bir ben sevemedim galiba. ☺Bence açıklayıcı değil. Fazla sorudan ve konuşmaktan hoşlanmıyor. Endometriyumu fazla ölçüyor. Biraz insanı başından savıyor gibi.
Benimde ilk denemem bahçecideydi.malesef negatif oldu üstelik dondurulacak embriyom bile kalmadı yumartalar çok olduğu halde..2.denemeyi Memorial da yaptım çok şükür hem dondurulmuş embriyom kaldı hemde oğlumu kucağıma aldımBen iyi diye bahçecide başladım. Az yumurtam var zaten. 1 tanecik döllendi onu da 2. Gün transfer edebilecekken 3. Güne beklediler ve ilerlemesi durdu deyip iptal ettiler. E benim zaten riskli bir durumum var neden 2. Gün de transfer yapılabileceğini kendileri de itiraf ettiler. Yapsanıza niye riske atıyorsunuz??? Belki bir daha yumurtam bile döllenmeyecek. Ben bilemiyorum. 5 folikül vardı 4 toplamış dr 3 tanesi olgunmuş ama 1 tane döllendi. Eşimiin spermlerinin oldukça kaliteli olduğunu söyledi embriyolog.yani sonuç yumurtalarım kalitesiz!!!! Ya da laboratuvarda bişey oldu!!!
benımde rahim ince bu ay 6 neupogen vuruldu on ragmen 7 ml,4*3 estrofem ve bantlara rağmenSizin durum nasıl?
Memorialde mi tedavi görüyorsunuz?benım
benımde rahim ince bu ay 6 neupogen vuruldu on ragmen 7 ml,4*3 estrofem ve bantlara rağmen
centrum tüp bebek recaı papuccu ankaraMemorialde mi tedavi görüyorsunuz?
bende tüp bebekten önce fsh 21di sonra cyclo-prognovayı kullandım tüp bebeğe başlamadan 16ydı sorun olurmu dedim olmaz dediler ama daha sonra hiç baktırmadım tüp bebek denemem de negatif oldu... şuan ilacı da kullanmıyorum sizin fsh 126 diyince şoka girdim acaba benimde mi yükseldi de ondan tutmadı diyeBısey sorabılrmıyım kafama çok takıldı ben kendiliğimden adet görmüyorum ama ılacla her ay goruyorm fsh 20 lerdeydı iğneyr başladık yumurta buyutme iğnesıne bugun tahlıl yaptırdım zaten sürekli e 2 bakılıyor en son 6 idi sonra acıbademe yınlendrldım ve devlet karşıaşmıyormus ilaçları VS sgk anlaşmalı değilmiş 2500 verdim haftalık ilaçları da 2500 tutuyor çok pişman oldum yımrta olmasa tedaviye başlıyamayacagız sanrm paramıda geri alamam ama aklıma takılan şu tedaviden evvel Cylo progunavoyı kullanirken fsh 20 lerdeydı şimdi 126 olmus fostimon ve merional başladı acaba yanlış yolda iyim fsh bukadr yuksekken yumrtalama olrmu kı ne dıyorsnz kızlar e 2 de düşmüş 4.5 olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?