Doktor bende bagisiklik sistemimde sorun oldugunu dusunuyor bikac test yapicak cd56 cd19 fln ona gore lenfosit asisi tedavisi uyguluycakÇok teşekkürler canım. Ikizlerin icin çok üzüldüm canim. Bende 2019 nisanda kaybettim ikizlerimi. Seni çok iyi anlıyorum.daha önceki mesajında en azından doktor kontrolünde hamile kalmak gerektiğini anladım demissin. Problem ney canım. Neden doktor kontrolünde olman lazım. Inanıyorum Rabbim sana da nasip edecek .umut etmeyi birakma
Yumurta oluşumu nu ilk diyorum. Önemli olan rahim kalınlığı ve kis oluşmaması diye biliyordum. Tabi yummurtalar baskılanmış olacak.Merhaba kızlar ben de fulya hanım takibinde dondurulmuş embriyo transferi yaptıracağım. Bugün adetin 9. Günü muayene oldum ama yumurta oluşmamış dedi çok moralim bozuldu dondurulmuş transfer için yumurta oluşumuna neden gerek duyuyorlar biliyor musunuz.. transferim iptal olmaz inşallah çok üzülüyorum
Cnm sürgüye yapamadim .Ekranda gordum parliyordu maşallah kuzucuk.Hayirlisi olsun artik ama nasil davranacagimi bilemiyorum kizlar20 dk yeterli diyorlar zaten 30 dk sonra hastaneden ayrılabilirsiniz yazıyor. Çok mu su ictin ben bu sefer minimum su içmeyi düşünüyorum. Aslında sürgü isteyebilirdin gönlünü rahatlatmak için. INSALLAH bebisin sana sımsıkı tutunur. Ekranda gördün mü
Merhaba kızlar ben de fulya hanım takibinde dondurulmuş embriyo transferi yaptıracağım. Bugün adetin 9. Günü muayene oldum ama yumurta oluşmamış dedi çok moralim bozuldu dondurulmuş transfer için yumurta oluşumuna neden gerek duyuyorlar biliyor musunuz.. transferim iptal olmaz inşallah çok üzülüyorum
Nerde yapılıyor canım bu testler ben de yaptırmak istiyorum.kadin dogumcu doktoruna mi ramdevu almak lazim yoksa endkronoloji falanmi.benim de tekrarlayan dusuklerim var. Doktorun kim.hangi sehirdesin canimDoktor bende bagisiklik sistemimde sorun oldugunu dusunuyor bikac test yapicak cd56 cd19 fln ona gore lenfosit asisi tedavisi uyguluycak
Canım kendini kasma. Temizlik hariç her işini yapabilirsin. Gezebilirsin rahat ol. Hareketli ol ama kontrollü olsun. Rabbim nasip edince bunların hiç bir önemi olmuyor. Yeterki sen duanı et, içini ferah tut. Bol bol Ayetel Kürsi oku üfle göbüşüne! İnşallah embriyon göbüşünde can bulsun yavrun olsun sağlıcakla. Film izle, kitap oku, örgü yap. Kafaya takma sakınCnm sürgüye yapamadim .Ekranda gordum parliyordu maşallah kuzucuk.Hayirlisi olsun artik ama nasil davranacagimi bilemiyorum kizlar
Hadi hayırlı uğurlu olsun insallah annesine sımsıkı tutunsun güzel haberlerinizi bekliyoruz ❤Hastane odssindayim cnm yapildi .Yalniz idarar cok sikistim 20 dakika sonra tuvalete gittim.Dayanamadim
Sağlıklı bir şekilde tutunacak inşallah. Hiç kalbini bozma herşey güzel olacak.Hastane odssindayim cnm yapildi .Yalniz idarar cok sikistim 20 dakika sonra tuvalete gittim.Dayanamadim
Bana “yumurtayı takip edeceğiz ama yumurtaya değil yumurta gelişirken salgılanan östrojene ihtiyacımız var” demişti doktorum. Östrojen rahim duvarını kalınlaştırıyor.
Yumurta çatladıktan sonra salgılanması artan progesteron da malum embriyonun tutunması için gerekli.
Özetle yumurtanın kendisi değil de yumurtlama sürecinde salgılanan hormonlara ihtiyacımız olduğu için yumurtaya da ihtiyacımız var..
Hayırlısı olsun bu ay olmasa da kafaya takmayın doğru zamanda yapılsın ki sonuç pozitif olabilsin inşallah
Evet doğru ücret bilgisi ekstra muayene ücreti Yok. Semra hoca ve bir Dr daha söyleyip randevu almanız gerekiyor. Semra hoca sizi görsün ama diğer Dr takibinizi yapacak.arkadaşlar meraba ben birşey sorucam biraz evvel şişli memorial çağrı merkezini aradım raporluyum ücret nedir dedim 7400+ilaçlar dedi dedim doktor muayene ücreti nedir? öyle bişey yok bizde paket halinde herşey içinde dedi... bu doğrumudur ben mi yanlış anladım? semra hocayı sordum tek başına bakmıyor dedi...
Muhakkak gidip görüşün sonra iç sesinize göre haraket edin. Burada memnun değilim diyen çıkmaz. Şimdiden hayırlı olsun.Merhaba kızlarbende 2 kez istanbul yeditepede deneme yaptım embriyolarım genetikten geçemedi şimdi bir de memorial semra karamanı deneyeyim diyorum memnunmusunuz yarın görüşme randevum var . Bilgilerinize ihtiyacım var
iyiyimiş teşekkür ederim açıklama için... sizin tavsiye edebiliceğiniz bir doktor varmı ?Evet doğru ücret bilgisi ekstra muayene ücreti Yok. Semra hoca ve bir Dr daha söyleyip randevu almanız gerekiyor. Semra hoca sizi görsün ama diğer Dr takibinizi yapacak.
Canım bende senin gibi yarın arayıp on görüşme için randevu alcam herkez memnun bu merkezden inşallah bizede hayırlı olurMerhaba kızlarbende 2 kez istanbul yeditepede deneme yaptım embriyolarım genetikten geçemedi şimdi bir de memorial semra karamanı deneyeyim diyorum memnunmusunuz yarın görüşme randevum var . Bilgilerinize ihtiyacım var
Gönül hanım veya günseli hanım olabilir. Yücel beyden memnun kalanlarda var. Bunlardan birini tercih edebilirsiniz.iyiyimiş teşekkür ederim açıklama için... sizin tavsiye edebiliceğiniz bir doktor varmı ?
teşekkürler bir onları araştırıyım bakıyım :)Gönül hanım veya günseli hanım olabilir. Yücel beyden memnun kalanlarda var. Bunlardan birini tercih edebilirsiniz.
Diğer doktorları bilmiyorum ama ben Yücel Bey'den çok memnun kaldım :)teşekkürler bir onları araştırıyım bakıyım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?