Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Doktor bende bagisiklik sistemimde sorun oldugunu dusunuyor bikac test yapicak cd56 cd19 fln ona gore lenfosit asisi tedavisi uyguluycak

Yumurta oluşumu nu ilk diyorum. Önemli olan rahim kalınlığı ve kis oluşmaması diye biliyordum. Tabi yummurtalar baskılanmış olacak.

Cnm sürgüye yapamadim .Ekranda gordum parliyordu maşallah kuzucuk.Hayirlisi olsun artik ama nasil davranacagimi bilemiyorum kizlar

Bana “yumurtayı takip edeceğiz ama yumurtaya değil yumurta gelişirken salgılanan östrojene ihtiyacımız var” demişti doktorum. Östrojen rahim duvarını kalınlaştırıyor.
Yumurta çatladıktan sonra salgılanması artan progesteron da malum embriyonun tutunması için gerekli.
Özetle yumurtanın kendisi değil de yumurtlama sürecinde salgılanan hormonlara ihtiyacımız olduğu için yumurtaya da ihtiyacımız var..
Hayırlısı olsun bu ay olmasa da kafaya takmayın doğru zamanda yapılsın ki sonuç pozitif olabilsin inşallah

Doktor bende bagisiklik sistemimde sorun oldugunu dusunuyor bikac test yapicak cd56 cd19 fln ona gore lenfosit asisi tedavisi uyguluycak
Nerde yapılıyor canım bu testler ben de yaptırmak istiyorum.kadin dogumcu doktoruna mi ramdevu almak lazim yoksa endkronoloji falanmi.benim de tekrarlayan dusuklerim var. Doktorun kim.hangi sehirdesin canim

Cnm sürgüye yapamadim .Ekranda gordum parliyordu maşallah kuzucuk.Hayirlisi olsun artik ama nasil davranacagimi bilemiyorum kizlar
Canım kendini kasma. Temizlik hariç her işini yapabilirsin. Gezebilirsin rahat ol. Hareketli ol ama kontrollü olsun. Rabbim nasip edince bunların hiç bir önemi olmuyor. Yeterki sen duanı et, içini ferah tut. Bol bol Ayetel Kürsi oku üfle göbüşüne! İnşallah embriyon göbüşünde can bulsun yavrun olsun sağlıcakla. Film izle, kitap oku, örgü yap. Kafaya takma sakın

Evet bana da tam olarak cumart3si günü bu söylendi ben 20.gün neden yapıyoruz diye sordum rahim zaten kalınlığa ulaşmıştı böyle bir açıklama yapıldı

arkadaşlar meraba ben birşey sorucam biraz evvel şişli memorial çağrı merkezini aradım raporluyum ücret nedir dedim 7400+ilaçlar dedi dedim doktor muayene ücreti nedir? öyle bişey yok bizde paket halinde herşey içinde dedi... bu doğrumudur ben mi yanlış anladım? semra hocayı sordum tek başına bakmıyor dedi...

Evet doğru ücret bilgisi ekstra muayene ücreti Yok. Semra hoca ve bir Dr daha söyleyip randevu almanız gerekiyor. Semra hoca sizi görsün ama diğer Dr takibinizi yapacak.

Muhakkak gidip görüşün sonra iç sesinize göre haraket edin. Burada memnun değilim diyen çıkmaz. Şimdiden hayırlı olsun.

Canım bende senin gibi yarın arayıp on görüşme için randevu alcam herkez memnun bu merkezden inşallah bizede hayırlı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…