- 31 Aralık 2019
- 358
- 385
- 18
- 46
Canim benim amh 0.75 ti. Aslan pencesinden sonra 1.35 olmustu. Clife macunuda arastirdim icinde fsh hormonunu dusuren yumurta kalitesini ve sayisini arttiran hormonlari dengrleyen bir urun. Icindekilerde kadinlarin uremesi icin tescillenmis otlar. Denemekte fayda var diye dusunuyorum. Rabbim yardimcimiz olsunNolur bisey yazın arkadaşlar. Amh sonucu benim gibi olupta pozitif alan varmi
Çok sağol canimCanim benim amh 0.75 ti. Aslan pencesinden sonra 1.35 olmustu. Clife macunuda arastirdim icinde fsh hormonunu dusuren yumurta kalitesini ve sayisini arttiran hormonlari dengrleyen bir urun. Icindekilerde kadinlarin uremesi icin tescillenmis otlar. Denemekte fayda var diye dusunuyorum. Rabbim yardimcimiz olsun
Arkadaşlar amh test sonucum çıkmış 0.06ben artık çocuk sahibi olamıcam heralde. Bu amh yükselir mi acaba. Sanırım tup bebek şansım bile yok
Bana nasıl moral oldun bilemezsin.evet canım şu an adetimin 7.günü ve ben üçüncü günü burda bir doktora kontrole gittim.sagda 1 solda 3 yumurta vardı. 2019 da çift yumurta ikizlerine doğal hamile kaldım.yaklasik 15 gündür incir kürü ve promotil women kullanıyorum.aslinda benim yumurtam oluşuyor ve çatmıyorsa.tek sorun düşük yapıyorum.simdi de clife aldım.bakalim ise yarayacakmi.Allah senden razı olsun canım gerçekten bana moral verdinCanım sen yakın zamanda hamile kalmamış mıydın yanlış mi hatırlıyorum. Amh sonucu tek başına etken değil bende ilk duyduğumda dünyam başıma yıkılmıştı 0.34 .Ultrason da folikül sayın önemli reglin 2.günü kaç ad yumurtan gözüküyor üzülme hemen .
Yumurtam çatlıyor da diyecektim.harf hatası olmuşBana nasıl moral oldun bilemezsin.evet canım şu an adetimin 7.günü ve ben üçüncü günü burda bir doktora kontrole gittim.sagda 1 solda 3 yumurta vardı. 2019 da çift yumurta ikizlerine doğal hamile kaldım.yaklasik 15 gündür incir kürü ve promotil women kullanıyorum.aslinda benim yumurtam oluşuyor ve çatmıyorsa.tek sorun düşük yapıyorum.simdi de clife aldım.bakalim ise yarayacakmi.Allah senden razı olsun canım gerçekten bana moral verdin
Devlet hastanesi sana ilaç olrak ne uyguladı arkadaşım ben bugun dojtrmla azcık tartıstım tedaviyi sonlandırdık fsh bukadr yuksekse olmaz hak yemek bu başka bısey değil senlik bu durm değil bu sen kafanı rahat tut düşünme bnu guvendesn devlet cebinden bırsey ler almak ıcn yapmaz bnuşöyle ben devlet hastanesinde yaptırdım tüp bebeği onlar ilacı söylemediler özeldeki kadın doğum doktorum başlayana kadar kullan demişti ilaç bitti adet oldum transfer süreci başladı o ara ya düşmüştü devletteki doktorlarda herhangi bir şey kullan demediler... şuanda da kullanmıyorum hata mı yapıyorum bilmiyorum
Benim de amh çok yüksek değil. Annem ve anneannem de çok erken yaşta menapoza girmişler ben bunu dediğimde doktora amh tek başına gösterge değil ultrasondaki görünen yumurta bizim kıstasımız demiştBana nasıl moral oldun bilemezsin.evet canım şu an adetimin 7.günü ve ben üçüncü günü burda bir doktora kontrole gittim.sagda 1 solda 3 yumurta vardı. 2019 da çift yumurta ikizlerine doğal hamile kaldım.yaklasik 15 gündür incir kürü ve promotil women kullanıyorum.aslinda benim yumurtam oluşuyor ve çatmıyorsa.tek sorun düşük yapıyorum.simdi de clife aldım.bakalim ise yarayacakmi.Allah senden razı olsun canım gerçekten bana moral verdin
Allah razı olsun canım bir moral daha olduBenim de amh çok yüksek değil. Annem ve anneannem de çok erken yaşta menapoza girmişler ben bunu dediğimde doktora amh tek başına gösterge değil ultrasondaki görünen yumurta bizim kıstasımız demişt
Canım belki cevaplamışlardır ilerde seni ama ben bildiğim kadarıyla söyleyeyim.Merhaba kızlar ben de fulya hanım takibinde dondurulmuş embriyo transferi yaptıracağım. Bugün adetin 9. Günü muayene oldum ama yumurta oluşmamış dedi çok moralim bozuldu dondurulmuş transfer için yumurta oluşumuna neden gerek duyuyorlar biliyor musunuz.. transferim iptal olmaz inşallah çok üzülüyorum
Canım bahçeci de doktorun kimdi ve neden memnun kalmadın bir sakıncası yoksa söyleyebilir misin.. benim bir arkadaşım merkez arıyor da ihtimaller içinde o da var anlatayım en azındanMerhaba kızlar. Ben bir deneme yaptım bahçeci de ve orda devam etmek istemiyorum başka bir yer atıyorum. Memorial Semra hanımı çok duydum. Raporlu ve raporsuz ücret nedir? Fiyat listesi kağıdı varsa atar mısınız bana? Memnun musunuz Semra hanım bakmıyor muayenelerde değil mi?
Canım benim amhım 7. pos hastasıyım. 4 yıldır tedavi görüyorum iki dış gebelim bir kürtaj bir düşük bir olumsuz bir de şu anda belirsiz bir transferim var..Arkadaşlar amh test sonucum çıkmış 0.06ben artık çocuk sahibi olamıcam heralde. Bu amh yükselir mi acaba. Sanırım tup bebek şansım bile yok
Çok sağol canım. Çok üzüldüm senin durumuna.Kurban olduğum Rabbim dilerim hepimize çifter çifter sağlıklı evlatlar nasip etsinCanım benim amhım 7. pos hastasıyım. 4 yıldır tedavi görüyorum iki dış gebelim bir kürtaj bir düşük bir olumsuz bir de şu anda belirsiz bir transferim var..
senelerdir bir tane sebep bulamıyorlar neden olmadığına dair ..
ben napıyım bu amhı şimdi kundaklara sarıp yatırayım mı..
şöyle de bir şey var bir sürü merkez amhı 0.01 le hamile diye nerdyse her hafta bir hastalarını paylaşıyor instagramdan.. yani hiç hiç üzülme yeterki sebepsiz olmasın ona göre önlem alırlar..
önemli olan altın yumurta.. sen moralini yüksek tut hepimiz bir yumurtadan olduk sonuçta..
inşallah hepimizin kucağı en kısa zamanda dolsun..
Ama canım aklıma ne geldi sen adetten sonra ilaçlara başladın ya o zaman tahlil yaptın ama biliyorsun ki fsh adetin 2-3.günleri bakılıyor adetin bittikten sonra tahlil yaptıysan yüksek veya farklı çıkması normal değil mi ? Ben hep adetliyken baktırdım çünkü...Devlet hastanesi sana ilaç olrak ne uyguladı arkadaşım ben bugun dojtrmla azcık tartıstım tedaviyi sonlandırdık fsh bukadr yuksekse olmaz hak yemek bu başka bısey değil senlik bu durm değil bu sen kafanı rahat tut düşünme bnu guvendesn devlet cebinden bırsey ler almak ıcn yapmaz bnu
Iyi embriyo diye biliyorun cnmKızlar 6aa ne demek
5. Gün embriyosu ise iyiIyi embriyo diye biliyorun cnm
5. Gün embriyosu5. Gün embriyosu ise iyi
Çok iyi5. Gün embriyosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?