Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaşlar amh test sonucum çıkmış 0.06 ben artık çocuk sahibi olamıcam heralde. Bu amh yükselir mi acaba. Sanırım tup bebek şansım bile yok

Arkasın biri böyle birşey paylaşmış. Bu mümkün olabilir mi sizce

Nolur bisey yazın arkadaşlar. Amh sonucu benim gibi olupta pozitif alan varmi

Nolur bisey yazın arkadaşlar. Amh sonucu benim gibi olupta pozitif alan varmi
Canim benim amh 0.75 ti. Aslan pencesinden sonra 1.35 olmustu. Clife macunuda arastirdim icinde fsh hormonunu dusuren yumurta kalitesini ve sayisini arttiran hormonlari dengrleyen bir urun. Icindekilerde kadinlarin uremesi icin tescillenmis otlar. Denemekte fayda var diye dusunuyorum. Rabbim yardimcimiz olsun

Çok sağol canim

Canım sen yakın zamanda hamile kalmamış mıydın yanlış mi hatırlıyorum. Amh sonucu tek başına etken değil bende ilk duyduğumda dünyam başıma yıkılmıştı 0.34 .Ultrason da folikül sayın önemli reglin 2.günü kaç ad yumurtan gözüküyor üzülme hemen .
Arkadaşlar amh test sonucum çıkmış 0.06 ben artık çocuk sahibi olamıcam heralde. Bu amh yükselir mi acaba. Sanırım tup bebek şansım bile yok

Bana nasıl moral oldun bilemezsin.evet canım şu an adetimin 7.günü ve ben üçüncü günü burda bir doktora kontrole gittim.sagda 1 solda 3 yumurta vardı. 2019 da çift yumurta ikizlerine doğal hamile kaldım.yaklasik 15 gündür incir kürü ve promotil women kullanıyorum.aslinda benim yumurtam oluşuyor ve çatmıyorsa.tek sorun düşük yapıyorum.simdi de clife aldım.bakalim ise yarayacakmi.Allah senden razı olsun canım gerçekten bana moral verdin

Yumurtam çatlıyor da diyecektim.harf hatası olmuş

Devlet hastanesi sana ilaç olrak ne uyguladı arkadaşım ben bugun dojtrmla azcık tartıstım tedaviyi sonlandırdık fsh bukadr yuksekse olmaz hak yemek bu başka bısey değil senlik bu durm değil bu sen kafanı rahat tut düşünme bnu guvendesn devlet cebinden bırsey ler almak ıcn yapmaz bnu

Benim de amh çok yüksek değil. Annem ve anneannem de çok erken yaşta menapoza girmişler ben bunu dediğimde doktora amh tek başına gösterge değil ultrasondaki görünen yumurta bizim kıstasımız demişt

Benim de amh çok yüksek değil. Annem ve anneannem de çok erken yaşta menapoza girmişler ben bunu dediğimde doktora amh tek başına gösterge değil ultrasondaki görünen yumurta bizim kıstasımız demişt
Allah razı olsun canım bir moral daha oldu

Canım belki cevaplamışlardır ilerde seni ama ben bildiğim kadarıyla söyleyeyim.
demekki doktor sana natural siklus uygulamış yani rahim hazırlığı için dışardan östrojen vermemiş.. bu durumda senin yumurtalarının oluşmasını bekliyorlar.. o yumurtalar büyüdükçe rahim zarın kalınlaşıyor. Hatta doğala çok yakın olsun diye transferden beş gün önce çatlatma iğnesi vurduruyorlar.. Ben de natural siklus çok istiyorum ama regl döngüm düzenli olmadığı için sen
n gibi yumurta oluşmama olasılığı çok yüksekti.. o yüzden olamıyor.. bir kere denedim ben 14. Günde oluşmadı incir tükettim bol bol 21. Gün gittim olmuş rahim hazırlamış dedi.. çok geç kalmadıysan incirin senin bünyene bir zararı yoksa deneyebilirsin..

Canım bahçeci de doktorun kimdi ve neden memnun kalmadın bir sakıncası yoksa söyleyebilir misin.. benim bir arkadaşım merkez arıyor da ihtimaller içinde o da var anlatayım en azından

Canım benim amhım 7. pos hastasıyım. 4 yıldır tedavi görüyorum iki dış gebelim bir kürtaj bir düşük bir olumsuz bir de şu anda belirsiz bir transferim var..
senelerdir bir tane sebep bulamıyorlar neden olmadığına dair ..
ben napıyım bu amhı şimdi kundaklara sarıp yatırayım mı..
şöyle de bir şey var bir sürü merkez amhı 0.01 le hamile diye nerdyse her hafta bir hastalarını paylaşıyor instagramdan.. yani hiç hiç üzülme yeterki sebepsiz olmasın ona göre önlem alırlar..
önemli olan altın yumurta.. sen moralini yüksek tut hepimiz bir yumurtadan olduk sonuçta..
inşallah hepimizin kucağı en kısa zamanda dolsun..

Çok sağol canım. Çok üzüldüm senin durumuna.Kurban olduğum Rabbim dilerim hepimize çifter çifter sağlıklı evlatlar nasip etsin

Ama canım aklıma ne geldi sen adetten sonra ilaçlara başladın ya o zaman tahlil yaptın ama biliyorsun ki fsh adetin 2-3.günleri bakılıyor adetin bittikten sonra tahlil yaptıysan yüksek veya farklı çıkması normal değil mi ? Ben hep adetliyken baktırdım çünkü...
İlaç olarakta gonal f kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…