Benim 12. Gün geldi . 4 kez opu oldum hepsinde de 12. Gün geldiArkadaşlar Herkese Merhaba,
Opu işleminden sonra adetiniz ne kadar süre gecikmişti?
İkinci adetiniz gecikti mi peki ? gecikiyormuş genellikle geciktiyse ne kadar geçmişti ?Benim 12. Gün geldi . 4 kez opu oldum hepsinde de 12. Gün geldi
Benim 8 9 gün gecikmişti opudan sonraki ay olduğum adetimİkinci adetiniz gecikti mi peki ? gecikiyormuş genellikle geciktiyse ne kadar geçmişti ?
Baya geçmiş benim de normalde martın başında olmam gerekiyor. ona göre transfer hazırlıklarına başlayacağız. bende ona göre iznimi planlayacağım ama sanırım önceden planlamak çok mümkün değil. teşekkür ederim bu arada cevapladığınız için :)Benim 8 9 gün gecikmişti opudan sonraki ay olduğum adetim
Sonraki adetim de 10 gün gecikmişti .İkinci adetiniz gecikti mi peki ? gecikiyormuş genellikle geciktiyse ne kadar geçmişti ?
Çok teşekkür ederim canimCnm ben sana daha öncede yazdım üzülme nolur benim amh ta 0.25 ti.ultrasonda görülen folikül sayın önemli tabiki hem tüp bebekte hemde normal yolla hamilelikte şansın var.yazmıştım hatırla ltfn tüp bebekle 5. Denemede ikizlerimi kucağıma aldım çok şükür arkasından da normal yolla hamile kaldım bak 13. Haftamız bitiyo çok şükür bin şükür.Ki şöyle tüp bebekte ilk iki deneme devlette olmasına rağmen her denemede de embriyo oluştu hatta memeorialdaki son denemeden yani ikizlerden kalma donmuş iki tane daha embriyom var çok şükür maşallah.ilaçlar la birlikte yumurta oluşuyor yani sen kendini kasma üzme ltfn.daha önce söylediğim tavsiyeleri göz önünde bulundur.Rabbim çok büyük,Unutma hiç:”niyet hayır akıbet hayır”.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Enfeksiyon riskine karşı önlem için diye biliyorum, biri antibiyotikArkadaşlar ilaçlı transferde sizde mi sadece 4 gün rulid ve prednol kullandınız ne için veriliyor bu ilaçlar
Evet 2. Adet kesinlikle en az 3-4 gün gecikirArkadaşlar Herkese Merhaba,
Opu işleminden sonra adetiniz ne kadar süre gecikmişti?
Jeli ben kadın doğum uzmanına yazdırmıştım, sanırım diğerleri de yazılıyormuş tam emin değilim.benim raporum yoktuKızlar merhabalar bir şey soracağım,
clexane veya oksalar ve crinone jel ü özelde bir kadın doğuma yazdırsak da indirimli alabiliyor muyuz.. ya da hiç rapor çıkartan oldu mu bu ilaçalar için. Medicanaya gideceğim SGK anlaşmaları var..
Crinone jel i sadece kadın doğum uzmanları yazabiliyor. Gebe kalmadan crinone jel için rapor veriliyor mu bilmiyorum ama clexane ve oksapar için rapor çıkartan duydum.Kızlar merhabalar bir şey soracağım,
clexane veya oksalar ve crinone jel ü özelde bir kadın doğuma yazdırsak da indirimli alabiliyor muyuz.. ya da hiç rapor çıkartan oldu mu bu ilaçalar için. Medicanaya gideceğim SGK anlaşmaları var..
Canım konuyu pek anlamadım ama bir sisli memorial ile görüşsen benim durumum zor bir durum yani olumsuz olursa dr kaynaklı deil benden dolayıdır.. insancillar hemşiresinden doktoruna. Rabbim şu mübarek aylarda kimsenin emeğini boşa çıkarmasın maddi manevi çok zor bir durum cunki .toplum baskısı hiç söylemiyorum bile .eminim ama herkes bir gün emeğinin karşılığını alacak rabbim görüyor cunki .İşte herkesin bazen övdüğü kişiler bazılarına iyi gelmeyebiliyor... ben biosteronu 3 ay kullandım günde 3 kere bitti bıraktım zaten 3 aydan fazlası olmuyormuş tüp bebekten önce kullandım faydası olsun diye ama boşuna yaptım tutmadı hiç bişey çünkü... ben bu ay cyclo içmicem adetim yeni bitti bir sonraki adette kadın doğuma gidip kan vericem ona göre tekrar başlıyıp başlamicağıma karar vericem.. eğer çok yükseldiyse bian evvelde tüp bebe doktoru bulmam lazım
Canım benim gecikmişti merak etme normalİkinci adetiniz gecikti mi peki ? gecikiyormuş genellikle geciktiyse ne kadar geçmişti ?
Canım bizim o konu erken menopozdan dolayıydı diğer ay adet olmayı bekliyorum işte kan tahili yaptırıp bişeylere başlicam... amin zor süreç allahım senin kucağını boş bırakmasın yıprandığım günler güzel günleri görürüz inşallahAr
Canım konuyu pek anlamadım ama bir sisli memorial ile görüşsen benim durumum zor bir durum yani olumsuz olursa dr kaynaklı deil benden dolayıdır.. insancillar hemşiresinden doktoruna. Rabbim şu mübarek aylarda kimsenin emeğini boşa çıkarmasın maddi manevi çok zor bir durum cunki .toplum baskısı hiç söylemiyorum bile .eminim ama herkes bir gün emeğinin karşılığını alacak rabbim görüyor cunki .
5. gün embriyosu ise en iyi kalitedeki embriyo demek bildiğim kadarıyla. Sizin pgtye gitmişti sanırım embriyolarınız doğru mu hatırlıyorum daha önce hiçbiri iyi gelmemişti pgtden sanki? Bu sefer iyi gelmiştir umarımKızlar 6aa ne demek
Arkadaşlar hepinize merhaba, bende bu yollardan geçmiş ve bu crinone jel için bir sürü sıkıntı çekmiş biri olarak sizi çok iyi anlıyorum. Gerçekten çok sorun yapılan bir ilaç sanki bizim derdimiz bize yetmiyor gibi. Elimde bir paket bu jelden var 2021 yılı son kullanma tarihi boşa gitmesin. Kargo karşılığı almak isteyen varsa gönderebilirim.
Tüp bebek için 20 den fazla olması lazımOrası öyle herşey allahtan... aynen fsh kaç olucak bilgi verelim birbirimize canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?