Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benim 8 9 gün gecikmişti opudan sonraki ay olduğum adetim
Baya geçmiş benim de normalde martın başında olmam gerekiyor. ona göre transfer hazırlıklarına başlayacağız. bende ona göre iznimi planlayacağım ama sanırım önceden planlamak çok mümkün değil. teşekkür ederim bu arada cevapladığınız için :)

Çok teşekkür ederim canim maşallah sübhanallah Rabbim.evlatlarini sana bağışlasın. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Gerçekten burdaki arkadaşlar o kadar iyi niyetlisiniz ki. Rabbim hepinizin dualarını kabul etsin. Hamile arkadaşlar lütfen bizim için dualar esin.

Kızlar merhabalar bir şey soracağım,
clexane veya oksalar ve crinone jel ü özelde bir kadın doğuma yazdırsak da indirimli alabiliyor muyuz.. ya da hiç rapor çıkartan oldu mu bu ilaçalar için. Medicanaya gideceğim SGK anlaşmaları var..

Jeli ben kadın doğum uzmanına yazdırmıştım, sanırım diğerleri de yazılıyormuş tam emin değilim.benim raporum yoktu

Crinone jel i sadece kadın doğum uzmanları yazabiliyor. Gebe kalmadan crinone jel için rapor veriliyor mu bilmiyorum ama clexane ve oksapar için rapor çıkartan duydum.

Ar
Canım konuyu pek anlamadım ama bir sisli memorial ile görüşsen benim durumum zor bir durum yani olumsuz olursa dr kaynaklı deil benden dolayıdır.. insancillar hemşiresinden doktoruna. Rabbim şu mübarek aylarda kimsenin emeğini boşa çıkarmasın maddi manevi çok zor bir durum cunki .toplum baskısı hiç söylemiyorum bile .eminim ama herkes bir gün emeğinin karşılığını alacak rabbim görüyor cunki .

Canım bizim o konu erken menopozdan dolayıydı diğer ay adet olmayı bekliyorum işte kan tahili yaptırıp bişeylere başlicam... amin zor süreç allahım senin kucağını boş bırakmasın yıprandığım günler güzel günleri görürüz inşallah

Arkadaşlar hepinize merhaba, bende bu yollardan geçmiş ve bu crinone jel için bir sürü sıkıntı çekmiş biri olarak sizi çok iyi anlıyorum. Gerçekten çok sorun yapılan bir ilaç sanki bizim derdimiz bize yetmiyor gibi. Elimde bir paket bu jelden var 2021 yılı son kullanma tarihi boşa gitmesin. Kargo karşılığı almak isteyen varsa gönderebilirim.

Bu ilacı Gece n hafta cebimden aldim sağlık ocağı yazdı eczane vermedi bana verebilir misin çok mutlu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…