Devlette yinede ona bolca para veren demı yok gülm ben en son adetınde fsh 30 Du ama iğneler başladım tedavi olmadı bugun sonlandırdık dojtt yumurtalık yetmezliği dedıAma canım aklıma ne geldi sen adetten sonra ilaçlara başladın ya o zaman tahlil yaptın ama biliyorsun ki fsh adetin 2-3.günleri bakılıyor adetin bittikten sonra tahlil yaptıysan yüksek veya farklı çıkması normal değil mi ? Ben hep adetliyken baktırdım çünkü...
İlaç olarakta gonal f kullandım
Ben 21ken biosteron dhea ve cyclo kullandım belkide düşürmede onlar etkili oldu... ama üzüldüm canım ya o kadar emek ver umut et sonuç doktor yüzünden hüsran... hangi doktor hangi hastaneyse bilelim de başka kimse mağdur olmasınDevlette yinede ona bolca para veren demı yok gülm ben en son adetınde fsh 30 Du ama iğneler başladım tedavi olmadı bugun sonlandırdık dojtt yumurtalık yetmezliği dedı
Çokca övdükleri umut taciri nicel TaşdemirBen 21ken biosteron dhea ve cyclo kullandım belkide düşürmede onlar etkili oldu... ama üzüldüm canım ya o kadar emek ver umut et sonuç doktor yüzünden hüsran... hangi doktor hangi hastaneyse bilelim de başka kimse mağdur olmasın
İşte herkesin bazen övdüğü kişiler bazılarına iyi gelmeyebiliyor... ben biosteronu 3 ay kullandım günde 3 kere bitti bıraktım zaten 3 aydan fazlası olmuyormuş tüp bebekten önce kullandım faydası olsun diye ama boşuna yaptım tutmadı hiç bişey çünkü... ben bu ay cyclo içmicem adetim yeni bitti bir sonraki adette kadın doğuma gidip kan vericem ona göre tekrar başlıyıp başlamicağıma karar vericem.. eğer çok yükseldiyse bian evvelde tüp bebe doktoru bulmam lazımÇokca övdükleri umut taciri nicel Taşdemir
İnan canm bende 2 günde kahroldum dha bende de var gundr kaç tane alıyorsun hayıt suyunu falan kesmıstım başlayayım tekrardan piç gbı ortada kaldım affola napcam nasıl donucem cylo progunavoya onuda bilemiyorum korkunc haldeyim rabbm çaresz brakmasn ama bunlar insan değil burci
Bana nasıl moral oldun bilemezsin.evet canım şu an adetimin 7.günü ve ben üçüncü günü burda bir doktora kontrole gittim.sagda 1 solda 3 yumurta vardı. 2019 da çift yumurta ikizlerine doğal hamile kaldım.yaklasik 15 gündür incir kürü ve promotil women kullanıyorum.aslinda benim yumurtam oluşuyor ve çatmıyorsa.tek sorun düşük yapıyorum.simdi de clife aldım.bakalim ise yarayacakmi.Allah senden razı olsun canım gerçekten bana moral verdin
Şey sen hangi şehirdesin bıkaç doktrin namını duydumİşte herkesin bazen övdüğü kişiler bazılarına iyi gelmeyebiliyor... ben biosteronu 3 ay kullandım günde 3 kere bitti bıraktım zaten 3 aydan fazlası olmuyormuş tüp bebekten önce kullandım faydası olsun diye ama boşuna yaptım tutmadı hiç bişey çünkü... ben bu ay cyclo içmicem adetim yeni bitti bir sonraki adette kadın doğuma gidip kan vericem ona göre tekrar başlıyıp başlamicağıma karar vericem.. eğer çok yükseldiyse bian evvelde tüp bebe doktoru bulmam lazım
Biestrın değil başka firmanın 10×mg olanını aldım ama gunde 1 alıyorm ıyı geli gelmedğnı bılmıom gülm sen baktrdnmı kullanirken hormonlarına bende 2 yapayım ben n anlamadmkı nasi 1 ayda bu hale geldim sen kendiliğinden adet goruyorm uydu neden Cylo progunavoyı kullanıyordunİşte herkesin bazen övdüğü kişiler bazılarına iyi gelmeyebiliyor... ben biosteronu 3 ay kullandım günde 3 kere bitti bıraktım zaten 3 aydan fazlası olmuyormuş tüp bebekten önce kullandım faydası olsun diye ama boşuna yaptım tutmadı hiç bişey çünkü... ben bu ay cyclo içmicem adetim yeni bitti bir sonraki adette kadın doğuma gidip kan vericem ona göre tekrar başlıyıp başlamicağıma karar vericem.. eğer çok yükseldiyse bian evvelde tüp bebe doktoru bulmam lazım
Kop
Biestrın değil başka firmanın 10×mg olanını aldım ama gunde 1 alıyorm ıyı geli gelmedğnı bılmıom gülm sen baktrdnmı kullanirken hormonlarına bende 2 yapayım ben n anlamadmkı nasi 1 ayda bu hale geldim sen kendiliğinden adet goruyorm uydu neden Cylo progunavoyı kullanıyordun
Bende dha hormonunun perspektğsnu doktrumda armıstı kullanablrsn demısti ama kaç kez sormadım bende e e çıkarayım bakalm ne olcak ben 1 adet donemi beklemeye alourm kendimi şu saatten sonraBana doktor dedi diye 3 alıyordum günde sen kendi kafana göre bişey yapmada canım allah korusun başka bişey olmasınben kendim adet görüyordum ara ara düzensiz oluyordu valla fsh 21iken amh 4 dü doktorlar bile şaşırdı çok yüksek diye ama 2 kere yapıldı amh ikiside yüksek çıktı cyclo fsh düşsün diye verdi doktorum 21den 16ya düşmüştü işte.... ben istanbul daym
Beraber görücez o zaman sonuçlarıBende dha hormonunun perspektğsnu doktrumda armıstı kullanablrsn demısti ama kaç kez sormadım bende e e çıkarayım bakalm ne olcak ben 1 adet donemi beklemeye alourm kendimi şu saatten sonra
Düşündükçe stres okuyoruz buna gerek yok bence azcık kafayı rahat bırakmak lazmBeraber görücez o zaman sonuçları
Stres benim göbek adımDüşündükçe stres okuyoruz buna gerek yok bence azcık kafayı rahat bırakmak lazm
Burcik kendi kulağımı dün çektim sende çek olrmu çünkü psikoloji fizyolojıden önce gelir vuct kendini şartlandryor bacım ben kadr çare sız değilsin bnu dğln motive olStres benim göbek adım
Valla canım benim ben hergün diyorum bişeyi kafama takmicam rahat olucam ama hiç öyle olmuyo en ufak bişey bile batıyo bana stres yapıyorumBurcik kendi kulağımı dün çektim sende çek olrmu çünkü psikoloji fizyolojıden önce gelir vuct kendini şartlandryor bacım ben kadr çare sız değilsin bnu dğln motive ol
Amenna yaradan ne yazdıysa odur ben elimden geleni yapayım takdir onun haberdar edıcem senıValla canım benim ben hergün diyorum bişeyi kafama takmicam rahat olucam ama hiç öyle olmuyo en ufak bişey bile batıyo bana stres yapıyorumsen kendin için öyle düşünme allah büyük herşeyin çaresi vardır elbet
Orası öyle herşey allahtan... aynen fsh kaç olucak bilgi verelim birbirimize canımA
Amenna yaradan ne yazdıysa odur ben elimden geleni yapayım takdir onun haberdar edıcem senı
Cnm ben sana daha öncede yazdım üzülme nolur benim amh ta 0.25 ti.ultrasonda görülen folikül sayın önemli tabiki hem tüp bebekte hemde normal yolla hamilelikte şansın var.yazmıştım hatırla ltfn tüp bebekle 5. Denemede ikizlerimi kucağıma aldım çok şükür arkasından da normal yolla hamile kaldım bak 13. Haftamız bitiyo çok şükür bin şükür.Nolur bisey yazın arkadaşlar. Amh sonucu benim gibi olupta pozitif alan varmi
Cnm ben sana daha öncede yazdım üzülme nolur benim amh ta 0.25 ti.ultrasonda görülen folikül sayın önemli tabiki hem tüp bebekte hemde normal yolla hamilelikte şansın var.yazmıştım hatırla ltfn tüp bebekle 5. Denemede ikizlerimi kucağıma aldım çok şükür arkasından da normal yolla hamile kaldım bak 13. Haftamız bitiyo çok şükür bin şükür.Ki şöyle tüp bebekte ilk iki deneme devlette olmasına rağmen her denemede de embriyo oluştu hatta memeorialdaki son denemeden yani ikizlerden kalma donmuş iki tane daha embriyom var çok şükür maşallah.ilaçlar la birlikte yumurta oluşuyor yani sen kendini kasma üzme ltfn.daha önce söylediğim tavsiyeleri göz önünde bulundur.Rabbim çok büyük,Unutma hiç:”niyet hayır akıbet hayır”.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?