Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Eczaci senin bilgilerine inferlite yazılmış sgk karşılamaz dedi günlerdir bu ilaci peşindeyim detaylı bilgi veren yok. Dedim normal gebelik de kullanabilir bunu hayır sen tüp bebeksin sgk karşılamaz dedi.

Eczaci senin bilgilerine inferlite yazılmış sgk karşılamaz dedi günlerdir bu ilaci peşindeyim detaylı bilgi veren yok. Dedim normal gebelik de kullanabilir bunu hayır sen tüp bebeksin sgk karşılamaz dedi.
nasıl tüp bebeksin karşılamaz ? benmi yanlış anladım tüp bebek transferimi oldum doktorlar yazdı gittim eczaneden katkı payını ödeyerek aldım acaba raporlu olduğum için mi?

Bende mi kullansam bu cyclo 'yu acaba fsh 31. Kaç ay kullanmak gerekiyor bunu. Siz kac ay kullandiniz.Eczaneden kendim gidip alabilirmiyim acaba

Ben hastanenin reçetesiyle alamıyorum şuana kadar hep parayla aldim sonra is yerime gelen aile hekimine yazdırdım o karşılar dedi eczacı da çok sorunlu biri ilacın yanında tavsiye vitamin vs illaki satmaya çalışıyor bende alamadığım için pek sevemedi. İlaçları çıkardı ben sgk karşılıyor dimi dedik sen tüp bebek tedavisi görmüşsün karşılamaz dedi neden ki dogal gebelik de verebikir dokter dedim senin ki inferlite sistemden kayıtlı dedi.1.5 haftadır bu jelin derdindeyim .
nasıl tüp bebeksin karşılamaz ? benmi yanlış anladım tüp bebek transferimi oldum doktorlar yazdı gittim eczaneden katkı payını ödeyerek aldım acaba raporlu olduğum için mi?

kötüymüş canım ya böyle insanlarla uğraşmak zorr allah kolaylık versin... inşallah hal çaresine bakarsın bian evvel

Bende mi kullansam bu cyclo 'yu acaba fsh 31. Kaç ay kullanmak gerekiyor bunu. Siz kac ay kullandiniz.Eczaneden kendim gidip alabilirmiyim acaba
benim kadın doğum doktorum fsh 21iken bian evvel tüp bebek yaptır dedi ve yapana kadar ilacı kullan dedi adetin 3.günü başlıyorsun canım zaten ilaç bitince 1-2 gün gecikiyor adetin ama oluyorsun sonuçta...ben ekim ayında başladım ocak ayına kadar o aralar hep 16ydı o kadar inmişti... sonra tüp bebek yaptırdım ama tutmadı şimdi bıraktm 1 ay dinleniyim adetimde tekrar başlicam tüp bebek yaptırana kadar... eczaneden kendin alabiliyorsun 9 lira civarı... doktoruna sormadan başlama derim ama yine sen bilirsin canım... birde bu ilacı içerken korunmak gerekiyormuş bilgin olsun

Benim de kaydım var ama sgk ile aldım ilacı. Doğru bir bilgi vermemiş size

Bitek Cylo progunavoyı ve dhea mı kullanıyorsun sen canım
canım ben ekim ayında biosteron dhea ve cyclo başladım... biosteron ocak başı bitti 3 kutu kullandım ama cyclo ocak ortası adetimle bıraktım tüp bebeğe başladım transfer oldum ama negatif... ama şuanda hiç bir ilaç kullanmıyorum

Aynen doğru hatırlıyorsunuz . İlk kez sağlıklı 1 tanecik embriyom geldi . Çok şükür bin şükür

Maşallah maşallah valla umut isigimsin sevinçten ağzım kulaklarımda okumuştum
Amin kızlar amin canı gönülden burdaki herkes dualarımızda...yeter ki Rabbim kabul edilenlerden eylesin

Tüp bebek yapılmadan hemen önce ölçümler yapılmıyordu böyle bi saçmalık olamazki fsh yükseken transferin tutması imkansoz

Eczaciniz kocaman bir yalancı eğer 7 ayda sistem tamamen değişmediyse hamile kaldiginizdan itibaren kadın doğum doktoru yazıyor ve sizde ücretsiz alabiliyorsunuz. Belki öncesi için sorun olabilir. Burada bazı arkadaşlara öyle olmuştu o da tamemen doktorun insiyatifine kalmış istese doktor onu da yazabiliyor.

Kızlar bende de bir kutu jel var,ben de isteyen birine kargo ücretini karsilamak şartıyla ücretsiz gönderirim,eğer Bursa'da oturan varsa da elden de verebilirim.

Farkındayım zateb eczacıdan kaynaklı peki memorial reçeteye yazıyor Neden sgk ödemiyor onu anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…