- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Arkadaşlar hepinize merhaba, bende bu yollardan geçmiş ve bu crinone jel için bir sürü sıkıntı çekmiş biri olarak sizi çok iyi anlıyorum. Gerçekten çok sorun yapılan bir ilaç sanki bizim derdimiz bize yetmiyor gibi. Elimde bir paket bu jelden var 2021 yılı son kullanma tarihi boşa gitmesin. Kargo karşılığı almak isteyen varsa gönderebilirim.
nasıl tüp bebeksin karşılamaz ? benmi yanlış anladım tüp bebek transferimi oldum doktorlar yazdı gittim eczaneden katkı payını ödeyerek aldım acaba raporlu olduğum için mi?Eczaci senin bilgilerine inferlite yazılmış sgk karşılamaz dedi günlerdir bu ilaci peşindeyim detaylı bilgi veren yok. Dedim normal gebelik de kullanabilir bunu hayır sen tüp bebeksin sgk karşılamaz dedi.
aynen benim 21di ilaçlarla 16ya düşürdüm ama dahada düşmesi lazımdı sanırım transferim tutmadıTüp bebek için 20 den fazla olması lazım
Bende mi kullansam bu cyclo 'yu acaba fsh 31. Kaç ay kullanmak gerekiyor bunu. Siz kac ay kullandiniz.Eczaneden kendim gidip alabilirmiyim acabaBana doktor dedi diye 3 alıyordum günde sen kendi kafana göre bişey yapmada canım allah korusun başka bişey olmasınben kendim adet görüyordum ara ara düzensiz oluyordu valla fsh 21iken amh 4 dü doktorlar bile şaşırdı çok yüksek diye ama 2 kere yapıldı amh ikiside yüksek çıktı cyclo fsh düşsün diye verdi doktorum 21den 16ya düşmüştü işte.... ben istanbul daym
nasıl tüp bebeksin karşılamaz ? benmi yanlış anladım tüp bebek transferimi oldum doktorlar yazdı gittim eczaneden katkı payını ödeyerek aldım acaba raporlu olduğum için mi?
kötüymüş canım ya böyle insanlarla uğraşmak zorr allah kolaylık versin... inşallah hal çaresine bakarsın bian evvelBen hastanenin reçetesiyle alamıyorum şuana kadar hep parayla aldim sonra is yerime gelen aile hekimine yazdırdım o karşılar dedi eczacı da çok sorunlu biri ilacın yanında tavsiye vitamin vs illaki satmaya çalışıyor bende alamadığım için pek sevemedi. İlaçları çıkardı ben sgk karşılıyor dimi dedik sen tüp bebek tedavisi görmüşsün karşılamaz dedi neden ki dogal gebelik de verebikir dokter dedim senin ki inferlite sistemden kayıtlı dedi.1.5 haftadır bu jelin derdindeyim .
benim kadın doğum doktorum fsh 21iken bian evvel tüp bebek yaptır dedi ve yapana kadar ilacı kullan dedi adetin 3.günü başlıyorsun canım zaten ilaç bitince 1-2 gün gecikiyor adetin ama oluyorsun sonuçta...ben ekim ayında başladım ocak ayına kadar o aralar hep 16ydı o kadar inmişti... sonra tüp bebek yaptırdım ama tutmadı şimdi bıraktm 1 ay dinleniyim adetimde tekrar başlicam tüp bebek yaptırana kadar... eczaneden kendin alabiliyorsun 9 lira civarı... doktoruna sormadan başlama derim ama yine sen bilirsin canım... birde bu ilacı içerken korunmak gerekiyormuş bilgin olsunBende mi kullansam bu cyclo 'yu acaba fsh 31. Kaç ay kullanmak gerekiyor bunu. Siz kac ay kullandiniz.Eczaneden kendim gidip alabilirmiyim acaba
Benim de kaydım var ama sgk ile aldım ilacı. Doğru bir bilgi vermemiş sizeBen hastanenin reçetesiyle alamıyorum şuana kadar hep parayla aldim sonra is yerime gelen aile hekimine yazdırdım o karşılar dedi eczacı da çok sorunlu biri ilacın yanında tavsiye vitamin vs illaki satmaya çalışıyor bende alamadığım için pek sevemedi. İlaçları çıkardı ben sgk karşılıyor dimi dedik sen tüp bebek tedavisi görmüşsün karşılamaz dedi neden ki dogal gebelik de verebikir dokter dedim senin ki inferlite sistemden kayıtlı dedi.1.5 haftadır bu jelin derdindeyim .
Bitek Cylo progunavoyı ve dhea mı kullanıyorsun sen canımaynen benim 21di ilaçlarla 16ya düşürdüm ama dahada düşmesi lazımdı sanırım transferim tutmadı
canım ben ekim ayında biosteron dhea ve cyclo başladım... biosteron ocak başı bitti 3 kutu kullandım ama cyclo ocak ortası adetimle bıraktım tüp bebeğe başladım transfer oldum ama negatif... ama şuanda hiç bir ilaç kullanmıyorumBitek Cylo progunavoyı ve dhea mı kullanıyorsun sen canım
Aynen doğru hatırlıyorsunuz . İlk kez sağlıklı 1 tanecik embriyom geldi . Çok şükür bin şükür5. gün embriyosu ise en iyi kalitedeki embriyo demek bildiğim kadarıyla. Sizin pgtye gitmişti sanırım embriyolarınız doğru mu hatırlıyorum daha önce hiçbiri iyi gelmemişti pgtden sanki? Bu sefer iyi gelmiştir umarım
kötüymüş canım ya böyle insanlarla uğraşmak zorr allah kolaylık versin... inşallah hal çaresine bakarsın bian evvel
en güzelini yapmışsın canım kalsın öyle sinsi insanları sevmemHerkes daha fazla para yolma derdinde poşete koymuş bana veriyor almıyorum dedim çıktım
Maşallah maşallah valla umut isigimsin sevinçten ağzım kulaklarımda okumuştum
Amin kızlar amin canı gönülden burdaki herkes dualarımızda...yeter ki Rabbim kabul edilenlerden eylesinÇok teşekkür ederim canimmaşallah sübhanallah Rabbim.evlatlarini sana bağışlasın. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Gerçekten burdaki arkadaşlar o kadar iyi niyetlisiniz ki. Rabbim hepinizin dualarını kabul etsin. Hamile arkadaşlar lütfen bizim için dualar esin.
Tüp bebek yapılmadan hemen önce ölçümler yapılmıyordu böyle bi saçmalık olamazki fsh yükseken transferin tutması imkansozbende tüp bebekten önce fsh 21di sonra cyclo-prognovayı kullandım tüp bebeğe başlamadan 16ydı sorun olurmu dedim olmaz dediler ama daha sonra hiç baktırmadım tüp bebek denemem de negatif oldu... şuan ilacı da kullanmıyorum sizin fsh 126 diyince şoka girdim acaba benimde mi yükseldi de ondan tutmadı diye
Eczaciniz kocaman bir yalancı eğer 7 ayda sistem tamamen değişmediyse hamile kaldiginizdan itibaren kadın doğum doktoru yazıyor ve sizde ücretsiz alabiliyorsunuz. Belki öncesi için sorun olabilir. Burada bazı arkadaşlara öyle olmuştu o da tamemen doktorun insiyatifine kalmış istese doktor onu da yazabiliyor.Eczaci senin bilgilerine inferlite yazılmış sgk karşılamaz dedi günlerdir bu ilaci peşindeyim detaylı bilgi veren yok. Dedim normal gebelik de kullanabilir bunu hayır sen tüp bebeksin sgk karşılamaz dedi.
ah ahh gelde devlete anlat işteTüp bebek yapılmadan hemen önce ölçümler yapılmıyordu böyle bi saçmalık olamazki fsh yükseken transferin tutması imkansoz
Eczaciniz kocaman bir yalancı eğer 7 ayda sistem tamamen değişmediyse hamile kaldiginizdan itibaren kadın doğum doktoru yazıyor ve sizde ücretsiz alabiliyorsunuz. Belki öncesi için sorun olabilir. Burada bazı arkadaşlara öyle olmuştu o da tamemen doktorun insiyatifine kalmış istese doktor onu da yazabiliyor.
Canım peki bir seferde kaç kutu yazdırabiliriz.Crinone jel i sadece kadın doğum uzmanları yazabiliyor. Gebe kalmadan crinone jel için rapor veriliyor mu bilmiyorum ama clexane ve oksapar için rapor çıkartan duydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?