Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çok güzel yazmışsın nasip de varsa gelir yemenden nasip de yoksa ne gelir elden ..pgt cok kaliteli filan hikaye.komsum.erken menopoz du .ilk tup bebekte bir yumutrasi cikti ikinci kalite guzeller güzeli kizi oldu.ikinci tup bebek de iki yumurtası çıktı.ikizleri oldu.allah ol dedikten sonra gerisi teferruat. Inşallah tez zamanda hepimize hayırlı evlatlar nasip yüce allahım

Kizlar gunaydin bugun sekizinci gun sabah jeli yaptigimda ucuna kahverengi akinti geldi boyle birsey yasayan varmidir

Erkek faktörü bizim eşimde sperm sayısı çok az ve şekil bozukluğu var. 5.denememdi çok yoruldum sanki olmayacakmış gibi hissediyorum ama yine de içimdeki o umut hiç bitmiyor
Çok geçmiş olsun inşallah kavuşursun bebeğine. Şekil bozukluğu neresinde spermin baş boyun kuyruk bir şey diyorlar mı? Bir de hiç pgtden temiz gelen çıkmadı mı.

Merhaba kizlar igne dozu 300 vurulan var mi? İlk tedavide 225 di bir sorun yoktu. 300 bana fazla geldi daha cok yumurta toplamak icin dediler ama yuksek doz kaliteyi bozmaz mi? Konuyla ilgili bilgisi olan var mi?

merhabalar, ben gonal-f 350 ile baslamistim, bi ara 400 e bile cikarttilar, sonra biraz dusurduler. Suan hamileligimin son 2 bucuk ayi cok sukur :) ve hali hazirda 4 tane daha dondurulmus embriyomuz var.
Kaliteyi felan bozmaz, kan tahlillerinize boyunuza kilonuza ve daha onceki tedavilere verdiginiz yanita gore dozu ayarliyolar zaten, icinizi ferah tutun ve dedikleri dozu kullanin.

Genetik test mi yaptırdınız ? Hangi hastanede yapıldı?
yıllardır izmir dokuz eylül üniversitesinde genetik te ailecek takipliydik orada taşycılık testi yapmışlardı onun sonucunda taşıyıclıgm çıktı.taşıyıcılık sonucumla memorial şişliye başvurdun

bir an önce arayıp görüşmeni tavsiye ederim.telefonda görüşünce ön görüşme için randevu da alablrsn.sizin sadece tüp bebek mi olacak?ben istanbulu pek bilmiyorum ama memorialin yanında ok meydanı eğitim ve araştırma var ancak öyle tarif edebilirim.şehir dışından gelmeme ragmen google haritalardan kolayca buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…