Amiin canım amiin rabbim tüm isteyenlere versin kimsenin emeğini boşa çıkarmasınyaaaaa nasıl güzel bir haber buDarısı başıma canım Allah bebeklerinle uzun uzun ömürler nasip etsin sana
Aminnnn canımAmiin canım amiin rabbim tüm isteyenlere versin kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
Fshyi sormadm ama amh tüp bebek yaptırmaya başlayanlara 110 dedi normal fiyatını bilmiyorumKızlar memorial şişlide amh ve fsh testi ne kadar tutuyor biliyormusunuz
Çok güzel yazmışsın nasip de varsa gelir yemenden nasip de yoksa ne gelir elden ..pgt cok kaliteli filan hikaye.komsum.erken menopoz du .ilk tup bebekte bir yumutrasi cikti ikinci kalite guzeller güzeli kizi oldu.ikinci tup bebek de iki yumurtası çıktı.ikizleri oldu.allah ol dedikten sonra gerisi teferruat. Inşallah tez zamanda hepimize hayırlı evlatlar nasip yüce allahımhiç öyle düşünme. O kadar çok örneği varki bu durumdan daha kötü olup anne olanlar. senin neden olmasın! Sebep noktasında Bunlar var. Bir yumurta ve sperm bebek için gerekli ama en önemlisi Rabbimin ol demesi. En yakın arkadaşım imkansız anne olamazsın dediler tüp bebek negatif oldu deneme dediler. 2 -3 ay sonra hamile kaldı. Doğumdan 2 yıl sonra tekrar bebek istediler yine tüp bebek için başvuracakları sırada yeniden hamile kaldı. Onun kızkardeşi erkek faktörü tüp bile denemediler. Olmaz dediler. 2 oğlu var kendiliğinden olan. Daha bir çok örnek. Ben yenidoğan hemşiresiydim. Bir hasta yakını vardı . Yıllarca bebeği olmamış. Hormon tedavileri falan. Eşini kendi eliyle evlendirmiş. Kuma getirmiş yani üzerine. Ve koşa bir süre sonra hamile kalmış. Prematüre kızı olmuştu, prensesim diye seviyordu. Yani demem o ki nasip olunca hiçbir şey engel değil. İçini ferah tut kafanı rahatlat, biraz dinlenin karı koca . İnşallah deneyin tekrar. İnşallah yavrunu kucağına almak en güzel ve kolay şekilde nasip olur. Şu yanılgıya düşme. Genel olarak gördüğüm şey embriyo kaliteli oldu mu pgtden geçti mi rahim kalınlığı yeterli vs olunca bebek oluyor. Hayır canım maalesef. Arkadaşıma 3. Gün orta kalite embriyo öylesine transfer ediliyor ve sağlıkla oluyor . Diğer tarafta pgtli kaliteli embriyo tutmuyor her şart uygunken. Uzun oldu kusura bakma. Ama lütfen umudunuzu kaybetmeyin ve sebeplere takılmayın. Elinizden geleni yaptıktan sonra tevekkül edin. Ve beslenme çok önemli. Ne yiyorsak biz oyuz. Sağlıklı beslenmek
çok normal canım . Bende de öyle olmuştu
Umutlandirmak istemem ama yerleşmeden kaynaklı olabilirKizlar gunaydin bugun sekizinci gun sabah jeli yaptigimda ucuna kahverengi akinti geldi boyle birsey yasayan varmidir
Imsallah cnm benimUmutlandirmak istemem ama yerleşmeden kaynaklı olabilir
Çok geçmiş olsun inşallah kavuşursun bebeğine. Şekil bozukluğu neresinde spermin baş boyun kuyruk bir şey diyorlar mı? Bir de hiç pgtden temiz gelen çıkmadı mı.Erkek faktörü bizim eşimde sperm sayısı çok az ve şekil bozukluğu var. 5.denememdi çok yoruldum sanki olmayacakmış gibi hissediyorum ama yine de içimdeki o umut hiç bitmiyor
Haftaya pazartesi canim senin ne zamanBende ara ara siddetleniyo sonra geciyo. Test gününüz ne zaman?
Merhaba kizlar igne dozu 300 vurulan var mi? İlk tedavide 225 di bir sorun yoktu. 300 bana fazla geldi daha cok yumurta toplamak icin dediler ama yuksek doz kaliteyi bozmaz mi? Konuyla ilgili bilgisi olan var mi?
Çok normal canım! Öyle oluyor. Hadi inşallah az kaldı. Yarın test günün. Pozitif haberini alalım inşallahKizlar gunaydin bugun sekizinci gun sabah jeli yaptigimda ucuna kahverengi akinti geldi boyle birsey yasayan varmidir
Insallah cnm bu aksam idrar testi yapabilirimÇok normal canım! Öyle oluyor. Hadi inşallah az kaldı. Yarın test günün. Pozitif haberini alalım inşallah
Bekle artık bence. Yarın sabah direk kan ver. Yok silik yok böyle derdi olmasın. Şunun şurasında ne kaldı. En güzeli kan tesiInsallah cnm bu aksam idrar testi yapabilirim
Bu cuma insallah tutunmustur bebislerimizHaftaya pazartesi canim senin ne zaman
yıllardır izmir dokuz eylül üniversitesinde genetik te ailecek takipliydik orada taşycılık testi yapmışlardı onun sonucunda taşıyıclıgm çıktı.taşıyıcılık sonucumla memorial şişliye başvurdunGenetik test mi yaptırdınız ? Hangi hastanede yapıldı?
bir an önce arayıp görüşmeni tavsiye ederim.telefonda görüşünce ön görüşme için randevu da alablrsn.sizin sadece tüp bebek mi olacak?ben istanbulu pek bilmiyorum ama memorialin yanında ok meydanı eğitim ve araştırma var ancak öyle tarif edebilirim.şehir dışından gelmeme ragmen google haritalardan kolayca buldumEvet merkezin dr çok çok iyi desenli sana halen arayamadim artik aramam lazım iş yeri çok yoğun bi türlü denk getiremiyorum da aramayı yarın öğlen gibi ararim bu hafta ici görüşme istiyorum artık canım bende ya çünkü bu merkez bana çok sıcak geliyor
amh için 110 ödedik biz fsh ı blmymKızlar memorial şişlide amh ve fsh testi ne kadar tutuyor biliyormusunuz
Hepinizden guzel haberler bekliyoruz insallahBu cuma insallah tutunmustur bebislerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?