Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Semra hoca bize zor vaka sizinki daha çok uğraşmamız gereken gruptasınız ama imkansız değil dedi. Bakalım biraz kafamı dağıtıp yeniden başlayacağım olmaz diye birşey yok yeter ki allah ol desin

Dr unuz kim? 20 den yüksek olursa başlanmaz tedaviye genelde ama bazı drlar folikül olursa başlıyor. Fsh yükselince e2 düşüyor zaten.
Oyle değilmiş fsh folukul uyarıcı hormon mis canım yanlş bılıyırmısnz yanı adetın 3 gnu çok yuksek değilse normal ama yuksek çıkarsa yımrta rezerve yok fsh yumurtaları uyarmak ıcn daha çok çalışıyor yukselıyor anlamına gelıyormus

Öğrencim konstuk fsh hormonu foluklullerı uarıyormus aslnda adetın 3 gnu bakılan 10 altında olması gerekn fsh yuksek çıktığında yımrta rezerve zıhn yetersiz olduğu buyuzden fsh çok çalışıp uyarmaya çalştğım gosterıyormus ama ben tedaviyi bıraktım once ıstnbl celalettın peruya gıdp teshı joydrucam aklıma koydum

Tezat birşey söylemedim zaten.

Benim şiddetliydi uykumdan uyandırdı şuan hiçbirşey yok. Sadece bacak ağrısı yaşıyorum uyuşma gibi o da jelden bence yan etkilerinde bacaklarda kramp gorulebilirmis
Bende transferden sonra sancilarim basladi ama öyle cok siddetli degil. Sadece arada regl oldum hissi geliyo... sizde?

Erkek faktörü bizim eşimde sperm sayısı çok az ve şekil bozukluğu var. 5.denememdi çok yoruldum sanki olmayacakmış gibi hissediyorum ama yine de içimdeki o umut hiç bitmiyor
hiç öyle düşünme. O kadar çok örneği varki bu durumdan daha kötü olup anne olanlar. senin neden olmasın! Sebep noktasında Bunlar var. Bir yumurta ve sperm bebek için gerekli ama en önemlisi Rabbimin ol demesi. En yakın arkadaşım imkansız anne olamazsın dediler tüp bebek negatif oldu deneme dediler. 2 -3 ay sonra hamile kaldı. Doğumdan 2 yıl sonra tekrar bebek istediler yine tüp bebek için başvuracakları sırada yeniden hamile kaldı. Onun kızkardeşi erkek faktörü tüp bile denemediler. Olmaz dediler. 2 oğlu var kendiliğinden olan. Daha bir çok örnek. Ben yenidoğan hemşiresiydim. Bir hasta yakını vardı . Yıllarca bebeği olmamış. Hormon tedavileri falan. Eşini kendi eliyle evlendirmiş. Kuma getirmiş yani üzerine. Ve koşa bir süre sonra hamile kalmış. Prematüre kızı olmuştu, prensesim diye seviyordu. Yani demem o ki nasip olunca hiçbir şey engel değil. İçini ferah tut kafanı rahatlat, biraz dinlenin karı koca . İnşallah deneyin tekrar. İnşallah yavrunu kucağına almak en güzel ve kolay şekilde nasip olur. Şu yanılgıya düşme. Genel olarak gördüğüm şey embriyo kaliteli oldu mu pgtden geçti mi rahim kalınlığı yeterli vs olunca bebek oluyor. Hayır canım maalesef. Arkadaşıma 3. Gün orta kalite embriyo öylesine transfer ediliyor ve sağlıkla oluyor . Diğer tarafta pgtli kaliteli embriyo tutmuyor her şart uygunken. Uzun oldu kusura bakma. Ama lütfen umudunuzu kaybetmeyin ve sebeplere takılmayın. Elinizden geleni yaptıktan sonra tevekkül edin. Ve beslenme çok önemli. Ne yiyorsak biz oyuz. Sağlıklı beslenmek
Kizlar, 26.02 transfer olan varmi?
Ve adet sancisi cekiyorum.. sizdede öylemiydi transferden sonra?
çok normal canım . Bende de öyle olmuştu

Biraz korktum acikcasi. Ama doktorum bu sancilarim iyiye isaret ettigini sÖyledi

O kadar güzel anlatmisinizki okurken bi daha asla olmaz diye bir şey yok dedim Rabbim ol dedikten sonra imkansizlar imkânlı hale geliyor inşallah

Semra hoca bize zor vaka sizinki daha çok uğraşmamız gereken gruptasınız ama imkansız değil dedi. Bakalım biraz kafamı dağıtıp yeniden başlayacağım olmaz diye birşey yok yeter ki allah ol desin
Aynen öyle kuzum kun fe yekun umudunu hiç yitirme bir gün olacak allahın izniyle

Ben varım 42 de doğum yaptım tek yumurta tek embriyo ikiz bebeklerim var hikayemi daha önce paylaşmıştım dr lara göre çokda umut yoktu ama yeterki rabbim ol desin
yaaaaa nasıl güzel bir haber bu Darısı başıma canım Allah bebeklerinle uzun uzun ömürler nasip etsin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…