Semra hoca bize zor vaka sizinki daha çok uğraşmamız gereken gruptasınız ama imkansız değil dedi. Bakalım biraz kafamı dağıtıp yeniden başlayacağım olmaz diye birşey yok yeter ki allah ol desinBizimde erkek faktörü bizdede 8 10 tane çıkıyordu bizede canlı sağlıklı yok demişlerdi siz onlara takılmayın duanızı edin rabbime güvenin verecekse hiç bişey engel değil bizede çok olumsuz şey söylendi embriyo pgt ye gitti ordan sağlıklı geldiği halde çokda kaliteli değil demişlerdi. Burda bi arkadaş yazmıştı dondurulmuş embriyosu vardı çok kaliteli ikiz bile olur demişler ama düşük yaptı
Oyle değilmiş fsh folukul uyarıcı hormon mis canım yanlş bılıyırmısnz yanı adetın 3 gnu çok yuksek değilse normal ama yuksek çıkarsa yımrta rezerve yok fsh yumurtaları uyarmak ıcn daha çok çalışıyor yukselıyor anlamına gelıyormusDr unuz kim? 20 den yüksek olursa başlanmaz tedaviye genelde ama bazı drlar folikül olursa başlıyor. Fsh yükselince e2 düşüyor zaten.
Öğrencim konstuk fsh hormonu foluklullerı uarıyormus aslnda adetın 3 gnu bakılan 10 altında olması gerekn fsh yuksek çıktığında yımrta rezerve zıhn yetersiz olduğu buyuzden fsh çok çalışıp uyarmaya çalştğım gosterıyormus ama ben tedaviyi bıraktım once ıstnbl celalettın peruya gıdp teshı joydrucam aklıma koydumMerhaba,
Sizi yanlış yönlendirmek istemem ama fostimon fsh hormonu içeren bir iğne, belki yükselmesinde o da etkilidir. Tedavi sırasında benim fsh’ıma hiç bakılmadı belki bir miktar yükseliyordur ama 120’ler normal mi bilemiyorum. Endişelerinizi doktorunuzla da paylaşın bizim tam anlayamadığımız bir açıklaması mutlaka vardır.
Tezat birşey söylemedim zaten.Oyle değilmiş fsh folukul uyarıcı hormon mis canım yanlş bılıyırmısnz yanı adetın 3 gnu çok yuksek değilse normal ama yuksek çıkarsa yımrta rezerve yok fsh yumurtaları uyarmak ıcn daha çok çalışıyor yukselıyor anlamına gelıyormus
Benim transferin yapıldığı gece regl sancısı yaşadım şuan hiçbirşey yok .Sıfır belirtiKizlar, 26.02 transfer olan varmi?
Ve adet sancisi cekiyorum.. sizdede öylemiydi transferden sonra?
Anladım canim ben yarın iş başı yapacağımBana hastane vermedi bulundugum ilden aldim cnm
Bende transferden sonra sancilarim basladi ama öyle cok siddetli degil. Sadece arada regl oldum hissi geliyo... sizde?Benim transferin yapıldığı gece regl sancısı yaşadım şuan hiçbirşey yok .Sıfır belirti
Bende transferden sonra sancilarim basladi ama öyle cok siddetli degil. Sadece arada regl oldum hissi geliyo... sizde?
Ben de yarin is basi yapacagim hareketli olmayi tavsiye ediyorlar ilk 2 gün sonrasındaAnladım canim ben yarın iş başı yapacağım
Bende ara ara siddetleniyo sonra geciyo. Test gününüz ne zaman?Benim şiddetliydi uykumdan uyandırdı şuan hiçbirşey yok. Sadece bacak ağrısı yaşıyorum uyuşma gibi o da jelden bence yan etkilerinde bacaklarda kramp gorulebilirmis
hiç öyle düşünme. O kadar çok örneği varki bu durumdan daha kötü olup anne olanlar. senin neden olmasın! Sebep noktasında Bunlar var. Bir yumurta ve sperm bebek için gerekli ama en önemlisi Rabbimin ol demesi. En yakın arkadaşım imkansız anne olamazsın dediler tüp bebek negatif oldu deneme dediler. 2 -3 ay sonra hamile kaldı. Doğumdan 2 yıl sonra tekrar bebek istediler yine tüp bebek için başvuracakları sırada yeniden hamile kaldı. Onun kızkardeşi erkek faktörü tüp bile denemediler. Olmaz dediler. 2 oğlu var kendiliğinden olan. Daha bir çok örnek. Ben yenidoğan hemşiresiydim. Bir hasta yakını vardı . Yıllarca bebeği olmamış. Hormon tedavileri falan. Eşini kendi eliyle evlendirmiş. Kuma getirmiş yani üzerine. Ve koşa bir süre sonra hamile kalmış. Prematüre kızı olmuştu, prensesim diye seviyordu. Yani demem o ki nasip olunca hiçbir şey engel değil. İçini ferah tut kafanı rahatlat, biraz dinlenin karı koca . İnşallah deneyin tekrar. İnşallah yavrunu kucağına almak en güzel ve kolay şekilde nasip olur. Şu yanılgıya düşme. Genel olarak gördüğüm şey embriyo kaliteli oldu mu pgtden geçti mi rahim kalınlığı yeterli vs olunca bebek oluyor. Hayır canım maalesef. Arkadaşıma 3. Gün orta kalite embriyo öylesine transfer ediliyor ve sağlıkla oluyor . Diğer tarafta pgtli kaliteli embriyo tutmuyor her şart uygunken. Uzun oldu kusura bakma. Ama lütfen umudunuzu kaybetmeyin ve sebeplere takılmayın. Elinizden geleni yaptıktan sonra tevekkül edin. Ve beslenme çok önemli. Ne yiyorsak biz oyuz. Sağlıklı beslenmekErkek faktörü bizim eşimde sperm sayısı çok az ve şekil bozukluğu var. 5.denememdi çok yoruldum sanki olmayacakmış gibi hissediyorum ama yine de içimdeki o umut hiç bitmiyor
çok normal canım . Bende de öyle olmuştuKizlar, 26.02 transfer olan varmi?
Ve adet sancisi cekiyorum.. sizdede öylemiydi transferden sonra?
Biraz korktum acikcasi. Ama doktorum bu sancilarim iyiye isaret ettigini sÖyledihiç öyle düşünme. O kadar çok örneği varki bu durumdan daha kötü olup anne olanlar. senin neden olmasın! Sebep noktasında Bunlar var. Bir yumurta ve sperm bebek için gerekli ama en önemlisi Rabbimin ol demesi. En yakın arkadaşım imkansız anne olamazsın dediler tüp bebek negatif oldu deneme dediler. 2 -3 ay sonra hamile kaldı. Doğumdan 2 yıl sonra tekrar bebek istediler yine tüp bebek için başvuracakları sırada yeniden hamile kaldı. Onun kızkardeşi erkek faktörü tüp bile denemediler. Olmaz dediler. 2 oğlu var kendiliğinden olan. Daha bir çok örnek. Ben yenidoğan hemşiresiydim. Bir hasta yakını vardı . Yıllarca bebeği olmamış. Hormon tedavileri falan. Eşini kendi eliyle evlendirmiş. Kuma getirmiş yani üzerine. Ve koşa bir süre sonra hamile kalmış. Prematüre kızı olmuştu, prensesim diye seviyordu. Yani demem o ki nasip olunca hiçbir şey engel değil. İçini ferah tut kafanı rahatlat, biraz dinlenin karı koca . İnşallah deneyin tekrar. İnşallah yavrunu kucağına almak en güzel ve kolay şekilde nasip olur. Şu yanılgıya düşme. Genel olarak gördüğüm şey embriyo kaliteli oldu mu pgtden geçti mi rahim kalınlığı yeterli vs olunca bebek oluyor. Hayır canım maalesef. Arkadaşıma 3. Gün orta kalite embriyo öylesine transfer ediliyor ve sağlıkla oluyor . Diğer tarafta pgtli kaliteli embriyo tutmuyor her şart uygunken. Uzun oldu kusura bakma. Ama lütfen umudunuzu kaybetmeyin ve sebeplere takılmayın. Elinizden geleni yaptıktan sonra tevekkül edin. Ve beslenme çok önemli. Ne yiyorsak biz oyuz. Sağlıklı beslenmek
çok normal canım . Bende de öyle olmuştu
Bende daha bu ay 36oldum canım kismetimixe artik ama sen ara çok verme inşallah olcak bak 8 kere 9 kere deneyenler var eğer maddi olarak iyiysen vazgeçme canım dua lara inan gerçekten olcak hiç üzülme inşallahYaşım 33 bu arada
O kadar güzel anlatmisinizki okurken bi daha asla olmaz diye bir şey yok dedim Rabbim ol dedikten sonra imkansizlar imkânlı hale geliyor inşallahhiç öyle düşünme. O kadar çok örneği varki bu durumdan daha kötü olup anne olanlar. senin neden olmasın! Sebep noktasında Bunlar var. Bir yumurta ve sperm bebek için gerekli ama en önemlisi Rabbimin ol demesi. En yakın arkadaşım imkansız anne olamazsın dediler tüp bebek negatif oldu deneme dediler. 2 -3 ay sonra hamile kaldı. Doğumdan 2 yıl sonra tekrar bebek istediler yine tüp bebek için başvuracakları sırada yeniden hamile kaldı. Onun kızkardeşi erkek faktörü tüp bile denemediler. Olmaz dediler. 2 oğlu var kendiliğinden olan. Daha bir çok örnek. Ben yenidoğan hemşiresiydim. Bir hasta yakını vardı . Yıllarca bebeği olmamış. Hormon tedavileri falan. Eşini kendi eliyle evlendirmiş. Kuma getirmiş yani üzerine. Ve koşa bir süre sonra hamile kalmış. Prematüre kızı olmuştu, prensesim diye seviyordu. Yani demem o ki nasip olunca hiçbir şey engel değil. İçini ferah tut kafanı rahatlat, biraz dinlenin karı koca . İnşallah deneyin tekrar. İnşallah yavrunu kucağına almak en güzel ve kolay şekilde nasip olur. Şu yanılgıya düşme. Genel olarak gördüğüm şey embriyo kaliteli oldu mu pgtden geçti mi rahim kalınlığı yeterli vs olunca bebek oluyor. Hayır canım maalesef. Arkadaşıma 3. Gün orta kalite embriyo öylesine transfer ediliyor ve sağlıkla oluyor . Diğer tarafta pgtli kaliteli embriyo tutmuyor her şart uygunken. Uzun oldu kusura bakma. Ama lütfen umudunuzu kaybetmeyin ve sebeplere takılmayın. Elinizden geleni yaptıktan sonra tevekkül edin. Ve beslenme çok önemli. Ne yiyorsak biz oyuz. Sağlıklı beslenmek
çok normal canım . Bende de öyle olmuştu
Aynen öyle kuzum kun fe yekunSemra hoca bize zor vaka sizinki daha çok uğraşmamız gereken gruptasınız ama imkansız değil dedi. Bakalım biraz kafamı dağıtıp yeniden başlayacağım olmaz diye birşey yok yeter ki allah ol desin
yaaaaa nasıl güzel bir haber buBen varım 42 de doğum yaptım tek yumurta tek embriyo ikiz bebeklerim varhikayemi daha önce paylaşmıştım dr lara göre çokda umut yoktu ama yeterki rabbim ol desin
AynenTezat birşey söylemedim zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?