Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba kizlar igne dozu 300 vurulan var mi? İlk tedavide 225 di bir sorun yoktu. 300 bana fazla geldi daha cok yumurta toplamak icin dediler ama yuksek doz kaliteyi bozmaz mi? Konuyla ilgili bilgisi olan var mi?
225 ile kaç yumurta çıkmıştı? Bana hep 300 kullanıyorlar. Merkezin amacı çok yumurta elde etmek değil ki? Diğer merkezlere göre daha az dozda ilaç veriyorlar.

Ben 300 le basladim sonra 337.5 sonra tekrar 300 13 yumurta toplandi 3 tane 5.gune gitti biz onlari pgtye ginderdik bir tane saglam geldi.

225 ile kaç yumurta çıkmıştı? Bana hep 300 kullanıyorlar. Merkezin amacı çok yumurta elde etmek değil ki? Diğer merkezlere göre daha az dozda ilaç veriyorlar.
225 ile 7 yumurta toplandi 5 tanesi dollenmisti. Simdi 300 verdiler, ben de cok fazla hormon kullanmak istemedigim icin biraz panik oldum.

Merhaba kizlar igne dozu 300 vurulan var mi? İlk tedavide 225 di bir sorun yoktu. 300 bana fazla geldi daha cok yumurta toplamak icin dediler ama yuksek doz kaliteyi bozmaz mi? Konuyla ilgili bilgisi olan var mi?
Benim ilk 225 ti sonra Semra hoca kontrol etti yumurtalar hiç büyümemiş dozu arttıralım dedi,300 yaptık sonuna kadar 300 ünite kullandım çok şükür bin şükür ki yumurtalar çok(11 tane) ve kaliteli( 4 embriyo 5.güne geldi) oldu.şimdi oğluşum benimle .rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Kızlar içinizde 42 yada 43 yaşlarında semra hocada deneyip olumlu sonuçla doğum yapan varmı ☺
Ben varım 42 de doğum yaptım tek yumurta tek embriyo ikiz bebeklerim var hikayemi daha önce paylaşmıştım dr lara göre çokda umut yoktu ama yeterki rabbim ol desin

Evet merkezin dr çok çok iyi desenli sana halen arayamadim artik aramam lazım iş yeri çok yoğun bi türlü denk getiremiyorum da aramayı yarın öğlen gibi ararim bu hafta ici görüşme istiyorum artık canım bende ya çünkü bu merkez bana çok sıcak geliyor

Birde tam olarak nerde yeri şişlide canım

Canim eğer yorulduysan en güzeli yaparsın ama çok ta arayı açmamaya bak yinede...sizde ki sorun neydi canım bi de yas kaç ?
Erkek faktörü bizim eşimde sperm sayısı çok az ve şekil bozukluğu var. 5.denememdi çok yoruldum sanki olmayacakmış gibi hissediyorum ama yine de içimdeki o umut hiç bitmiyor

Erkek faktörü bizim eşimde sperm sayısı çok az ve şekil bozukluğu var. 5.denememdi çok yoruldum sanki olmayacakmış gibi hissediyorum ama yine de içimdeki o umut hiç bitmiyor
Bizimde erkek faktörü bizdede 8 10 tane çıkıyordu bizede canlı sağlıklı yok demişlerdi siz onlara takılmayın duanızı edin rabbime güvenin verecekse hiç bişey engel değil bizede çok olumsuz şey söylendi embriyo pgt ye gitti ordan sağlıklı geldiği halde çokda kaliteli değil demişlerdi. Burda bi arkadaş yazmıştı dondurulmuş embriyosu vardı çok kaliteli ikiz bile olur demişler ama düşük yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…