Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kizlar bu arada Mart ayinda transfer olacaklar icin bi grup var, buraya link ekleyemedim, buyrun gelin motivasyon verelim birbirimize, bekleriz
2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Arkadaslar beni merak edenler icin soyluyorum idrar testi yaptim canlar yarin kan verecegim bugun 8.gunum
Hayırlı olsun,bence güzel bir değer goreceksin yarın inşallah,ben de sekizinci gün kan vermiştim kanda 147 çıktı,eve gelip test yaptığımda böyle cikmisti kaldıkça biraz daha koyulasmisti sadece.

sizin de transferiniz olmstu sonucu yazmadiniz insallah sizin de tutmustur
Canım değerim çok düşük başladı hala takipteyz keseyi görmedik bekliyoruz öyle cumartesi randevu aldık kese doğru yerdeyse ve sonraki hafta kalp atışlarını duyarsak rahatlarız inşallah bizde

Canım değerim çok düşük başladı hala takipteyz keseyi görmedik bekliyoruz öyle cumartesi randevu aldık kese doğru yerdeyse ve sonraki hafta kalp atışlarını duyarsak rahatlarız inşallah bizde
Insallah cnm zaten hepimiz icin ayni sey gecerli kandaki degeri gorsen sonraki deger, onu gorsen kese sonra kalp atisi, butun hamilelikler icin gecerli bu da bizim gibi tup bebekler icin daha stresli oluyo sanirim. Hayirli olsun insallah

Insallah cnm zaten hepimiz icin ayni sey gecerli kandaki degeri gorsen sonraki deger, onu gorsen kese sonra kalp atisi, butun hamilelikler icin gecerli bu da bizim gibi tup bebekler icin daha stresli oluyo sanirim. Hayirli olsun insallah
Sağol canımm inşallah ilk değerim 24 çıktı dış gebelik yada kimyasal olabilir dediler açıkçası hala tedirginm gerçekten çok zor bi süreç

Sağol canımm inşallah ilk değerim 24 çıktı dış gebelik yada kimyasal olabilir dediler açıkçası hala tedirginm gerçekten çok zor bi süreç
Hayırlısı olsun canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah Kaçıncı gün 24 çıkınca dış gebelik ya da kimyasal dedilerki.benim bildiğim dış gebelik olunca düşük hcg çıkmaz aksine çok yüksek çıkar. Icini ferah tut. Stres yapma .bol bol dua et.Rabbim yardimcin olsun

Dualarinizi bekliyorum
çok sevindim canım Hadi inşallah Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Günün en güzel haberi
değer düşük olduğu için iki seçenek sunuyorlar. 12 değerle ikiz doğuran vardı forumda. Benim 45 ile başlamıştı. Çok araştırmıştım. Çok şükür sorum yaşamadım. Önemli olan değerden ziyade sağlıklı gebeliklerde beta hcg nin 1,5-2 kat yükselmesi. Forumda Çok güzel değerler kimyasala döndü. Çok şaşırmıştım. İnşallah yavrun sana sıkı sıkı tutunur. Umudunu kaybetme bol dua et canım. Duam seninle inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…