- 11 Eylül 2019
- 754
- 706
- 53
Çok teşekkür ederim canım fikir olsun diye en azından ben ayrıca yaptırabilirim evet..Merhaba canim.ben bu testi özel bir hastaneye gidip kendim yaptırdım 400 tl civarı fiyatı.sonuc en fazla 10 günde çıkıyor.ben kanda baktırdım bana sorarsan kandan ya da rahimden farketmiyor.sonucta kandan baktirdim ve sonucu öğrendim. Önemli olan yüksek olup olmadığını öğrenmek degilmi.. doktorlar bizim kaybettiğimiz bebeklerimizin acısını anlamıyorlar.o yüzden nedense arastirmak için defalarca düşük yapman gerek cok saçma.. Bana sorarsan canım bu testi yaptır derim bilemeyiz belkide sebebimiz budur.ne kaybederiz ki 400 tl den başka. Defalarca tup bebek denemekten iyidir bence. Öpüyorum seni sevgiler canım.
Ben özel hastanede yaptırdım canım.valla ben pek artık merkezlere güvenmiyorum. Defalarca tup bebek yapmak için bazen sebepleri bile araştırmıyorlar.sonucta bu tedaviyi uygulayıp birçok negatiften sonra olumlu sonuç alanlar var. Bazen diyorlar ya en az üç düşük olması lazım araştırmak için çok saçma.ben zaten gelmişim 40 yaşına daha kaç tane düşük yapicam.zaten iki düşük var.Nerde yaptırdınız? Ben yaptıramadım. Semra hoca bu teste inanmıyor. Doğal gebelikte düşünürseniz de bu serumu taktırabilitsiniz. Omega 3 soya yağı bu değeri düşürüyor.
Evet son olumsuz görüşmemizde ben bu testi soracaktım Semra Hn a unutmuşum..Nerde yaptırdınız? Ben yaptıramadım. Semra hoca bu teste inanmıyor. Doğal gebelikte düşünürseniz de bu serumu taktırabilitsiniz. Omega 3 soya yağı bu değeri düşürüyor.
Rahimden korkuyorum zaten canım.Rahimden örnek aldırayım derken Rahime zarar verilebilir. Kandaki değerlerin de rahimi yansıtıp yansıtmadığı tartışma konusu.
Canım zaten tekrarlayan implantasyon başarısızlıkları ya da düşüklerde Semra hoca bir de serumu deneyelim diyor. Bana önerdi mesela. 3 negatif bir biyokimyasal abortusum var. Bende deneyecek ama nitelikli çalışmalar bu değerlerin gebeliğe engel olmadığını söylüyormuş. Omega 3 desteği alın muhakkak. Astalife ı öneririm.Ben özel hastanede yaptırdım canım.valla ben pek artık merkezlere güvenmiyorum. Defalarca tup bebek yapmak için bazen sebepleri bile araştırmıyorlar.sonucta bu tedaviyi uygulayıp birçok negatiften sonra olumlu sonuç alanlar var. Bazen diyorlar ya en az üç düşük olması lazım araştırmak için çok saçma.ben zaten gelmişim 40 yaşına daha kaç tane düşük yapicam.zaten iki düşük var.
İnanmıyor canım. Ama dediğim gibi tekrarlayan implantasyon başarısızlıkları ve düşüklerde bir de bunu deneyelim diyor.Evet son olumsuz görüşmemizde ben bu testi soracaktım Semra Hn a unutmuşum..
bi de unuttuğum şeyler beni deli ediyor.. hep yazayım diyorum ama mutlaka unutuyorum..
ama bak demekki inanmıyor ki o söylemedi bi de bu testi mi yaptırsak demedi..
Aman dokundurmayın Rahime. Çok baktırmak istiyorsanız kanda baktırın. 7.3 mm ama tutunmuş canım. 7 den sonra ihtimal artıyor. 7 altında implantasyon oranı azalıyor epey.Rahimden korkuyorum zaten canım.
sana demedim galiba bu transferimde benim de çok zor kalınlaştı..
7.3 dü en son söylediği banta ilaveten estrafem verdi..sonra ölçtürünüz söylemedi.. belki de son laporoskopi de zarar gördü benimki de ..
Evet bunu da senin sayende öğrendim canım çok sağol..Aman dokundurmayın Rahime. Çok baktırmak istiyorsanız kanda baktırın. 7.3 mm ama tutunmuş canım. 7 den sonra ihtimal artıyor. 7 altında implantasyon oranı azalıyor epey.
Semra hoca merkezde kendi dışında hiç bir Dr un rahime dokunmasına izin vermiyor. İşlemlerde asiste ediyorlarmış onu. Çok riskli vakaları da Yücel karaman a gönderiyor. Keşke her Dr bu kadar etik davransa. Çok masum birşeymiş gibi herkes kürtaj histereskopi yapıyor. Hastayı düşünen yok.Evet bunu da senin sayende öğrendim canım çok sağol..
kürtajı hemen çok kolay bir şeymiş gibi öneriyorlar. Doktorum bana kızınca hiç anlamamıştım niye kızdığını. Sen petri kabı mısın oyuncak mi bu koy kürtaj yap diye ilaçla düşüğü önerdi en sonuncu da..
ama sen anlatınca histereskopi yi bile son çare kabul etmeye karar verdim..
Canım beni de haberdar eder misin özelden. Bu konuyla ilgili bir haber bir gelişme duyarsan.cok ihtiyacim var bir umudaİnanmıyor canım. Ama dediğim gibi tekrarlayan implantasyon başarısızlıkları ve düşüklerde bir de bunu deneyelim diyor.
Ben de simdi onu soracaktim nasil acaba sonucu
Ederim canım. Bana uygulanacak. İnşallah ile yarar.Canım beni de haberdar eder misin özelden. Bu konuyla ilgili bir haber bir gelişme duyarsan.cok ihtiyacim var bir umuda
Inşallah canım ben çok umutluyum nedense .Sen de umut et. Kandil gecesi namaza kalktıgımda Allahım bana bir yol göster diye dua etmiştim.ve bir işaret olabilir bu serum.bilmiyorum ama ben çok umutluyum.Rabbim pozitif sonuçlarla karsilastirsin seni insallahEderim canım. Bana uygulanacak. İnşallah ile yarar.
Cok tesekkür ederimÇok geçmiş olsun inşallah kavuşursun bebeğine. Şekil bozukluğu neresinde spermin baş boyun kuyruk bir şey diyorlar mı? Bir de hiç pgtden temiz gelen çıkmadı mı.
Çok ama çok sevindim. Rabbim hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah. Darısı diğer arkadaşların başınaMerhaba arkadaslar kan degerim 112.5 cikti
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahMerhaba arkadaslar kan degerim 112.5 cikti
Merhaba arkadaslar kan degerim 112.5 cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?