Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çok teşekkür ederim canım fikir olsun diye en azından ben ayrıca yaptırabilirim evet..
inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun sen de ..keyifli mutlu geçireceğimiz risksiz hamileliklerimiz sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun tez zamanda ...

Nerde yaptırdınız? Ben yaptıramadım. Semra hoca bu teste inanmıyor. Doğal gebelikte düşünürseniz de bu serumu taktırabilitsiniz. Omega 3 soya yağı bu değeri düşürüyor.
Ben özel hastanede yaptırdım canım.valla ben pek artık merkezlere güvenmiyorum. Defalarca tup bebek yapmak için bazen sebepleri bile araştırmıyorlar.sonucta bu tedaviyi uygulayıp birçok negatiften sonra olumlu sonuç alanlar var. Bazen diyorlar ya en az üç düşük olması lazım araştırmak için çok saçma.ben zaten gelmişim 40 yaşına daha kaç tane düşük yapicam.zaten iki düşük var.

Nerde yaptırdınız? Ben yaptıramadım. Semra hoca bu teste inanmıyor. Doğal gebelikte düşünürseniz de bu serumu taktırabilitsiniz. Omega 3 soya yağı bu değeri düşürüyor.
Evet son olumsuz görüşmemizde ben bu testi soracaktım Semra Hn a unutmuşum..
bi de unuttuğum şeyler beni deli ediyor.. hep yazayım diyorum ama mutlaka unutuyorum..
ama bak demekki inanmıyor ki o söylemedi bi de bu testi mi yaptırsak demedi..

Rahimden örnek aldırayım derken Rahime zarar verilebilir. Kandaki değerlerin de rahimi yansıtıp yansıtmadığı tartışma konusu.
Rahimden korkuyorum zaten canım.
sana demedim galiba bu transferimde benim de çok zor kalınlaştı..
7.3 dü en son söylediği banta ilaveten estrafem verdi..sonra ölçtürünüz söylemedi.. belki de son laporoskopi de zarar gördü benimki de ..

Canım zaten tekrarlayan implantasyon başarısızlıkları ya da düşüklerde Semra hoca bir de serumu deneyelim diyor. Bana önerdi mesela. 3 negatif bir biyokimyasal abortusum var. Bende deneyecek ama nitelikli çalışmalar bu değerlerin gebeliğe engel olmadığını söylüyormuş. Omega 3 desteği alın muhakkak. Astalife ı öneririm.

İnanmıyor canım. Ama dediğim gibi tekrarlayan implantasyon başarısızlıkları ve düşüklerde bir de bunu deneyelim diyor.

Aman dokundurmayın Rahime. Çok baktırmak istiyorsanız kanda baktırın. 7.3 mm ama tutunmuş canım. 7 den sonra ihtimal artıyor. 7 altında implantasyon oranı azalıyor epey.

Aman dokundurmayın Rahime. Çok baktırmak istiyorsanız kanda baktırın. 7.3 mm ama tutunmuş canım. 7 den sonra ihtimal artıyor. 7 altında implantasyon oranı azalıyor epey.
Evet bunu da senin sayende öğrendim canım çok sağol..
kürtajı hemen çok kolay bir şeymiş gibi öneriyorlar. Doktorum bana kızınca hiç anlamamıştım niye kızdığını. Sen petri kabı mısın oyuncak mi bu koy kürtaj yap diye ilaçla düşüğü önerdi en sonuncu da..
ama sen anlatınca histereskopi yi bile son çare kabul etmeye karar verdim..

Semra hoca merkezde kendi dışında hiç bir Dr un rahime dokunmasına izin vermiyor. İşlemlerde asiste ediyorlarmış onu. Çok riskli vakaları da Yücel karaman a gönderiyor. Keşke her Dr bu kadar etik davransa. Çok masum birşeymiş gibi herkes kürtaj histereskopi yapıyor. Hastayı düşünen yok.

İnanmıyor canım. Ama dediğim gibi tekrarlayan implantasyon başarısızlıkları ve düşüklerde bir de bunu deneyelim diyor.
Canım beni de haberdar eder misin özelden. Bu konuyla ilgili bir haber bir gelişme duyarsan.cok ihtiyacim var bir umuda

Ederim canım. Bana uygulanacak. İnşallah ile yarar.
Inşallah canım ben çok umutluyum nedense .Sen de umut et. Kandil gecesi namaza kalktıgımda Allahım bana bir yol göster diye dua etmiştim.ve bir işaret olabilir bu serum.bilmiyorum ama ben çok umutluyum.Rabbim pozitif sonuçlarla karsilastirsin seni insallah

Çok geçmiş olsun inşallah kavuşursun bebeğine. Şekil bozukluğu neresinde spermin baş boyun kuyruk bir şey diyorlar mı? Bir de hiç pgtden temiz gelen çıkmadı mı.
Cok tesekkür ederimYuvarlak baş kısımlarında delik varmış. Şuana kadar hiç pgt yapılmadı. Zaten ilk kez memorial da 5.güne geldi geriye 2 tane kalınca gerek yok dediler. Yeniden başlarsak bu sefer kesin yapılacak pgt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…