- 31 Ağustos 2016
- 1.887
- 3.498
- 133
Gözün aydın, sağlıkla ilerlesin inşallah. Bu sayfanın peş peşe güzel haberlere ihtiyacı var. İnşallah test günü bekleyenlerden de alacağız:)Çok ama çok sevindim. Rabbim hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah. Darısı diğer arkadaşların başına
Maşallah canim benim o kadar sevindim kiMerhaba arkadaslar kan degerim 112.5 cikti
Pelinimben senin ne zaman test günün. Hadi senden de güzel haberler bekliyoruzMaşallah canim benim o kadar sevindim kiSağlıkla ilerlemeyi nasip etsin inşallah
Ben pazartesi sanıyordum pazarmışPelinimben senin ne zaman test günün. Hadi senden de güzel haberler bekliyoruz
Hayırlı olsunKizlarrrr ben dayanamadim test yaptim Transferin 7 gününde
Hayırlı olsun
Ben de gördümYa kizlar sizde ikinci cizgiyi görüyosunuz dimi?? BukadAr erken cikabilirmi sonuc
Cok tesekkür ederim allah isteyen herkeze en kisa zamanda nasip etsin. Hepimiz icin hergün dua ediyorumBen de gördümHayırlı olsun gözünüz aydın
Hayırlı olsun canım. Allah kucağına almayı nasip etsin. Kizlaaaarrrr Rabbim dualarımızı kabul etti Merhameti bol rabbim.bakin kızlar hergün bir hamile haberi duyuyoruz ne kadar güzelCok tesekkür ederim allah isteyen herkeze en kisa zamanda nasip etsin. Hepimiz icin hergün dua ediyorum
allah hepimize yardımcı olsun benim işler biraz karmaşık inşallah saglıklı embriyo olur.bence artık tıp ilerledi umudumuzu yitirmeyelim allah büyükEvet canım tüp bebek olcak büyük ihtimal çünkü normal yolla olmadı malesef ınşallah Rabbim nasip eder hepimize bütün isteyenlere
Kızlar çok merak ettim geçen kandil akşamı kimler gece namazına kalkmıştı benimle beraber. Herkes yazsın.
allahtan kolay yeri yoksa gerçekten bulmakta zorlanırdımCanım evet okmeydanı devlet hastanesini biliyorum ama hiç dikkatini çekmemişti memorial oralarda benim google da görünce bende senin gibi çok şaşırdım
Insallah hergün Baska biri hamileyim diye yazarHayırlı olsun canım. Allah kucağına almayı nasip etsin. Kizlaaaarrrr Rabbim dualarımızı kabul etti Merhameti bol rabbim.bakin kızlar hergün bir hamile haberi duyuyoruz ne kadar güzelsıra sizde test günü bekleyenler..
Canim normal adet tarihin ne zaman ??Arkadaşlar 6. Günüm ama memede dolgunluk ya da ağrı yok normal mi
Çok düzenli değil ne yazık kiCanim normal adet tarihin ne zaman ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?