Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çok ama çok sevindim. Rabbim hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah. Darısı diğer arkadaşların başına
Gözün aydın, sağlıkla ilerlesin inşallah. Bu sayfanın peş peşe güzel haberlere ihtiyacı var. İnşallah test günü bekleyenlerden de alacağız:)

Pelinimben senin ne zaman test günün. Hadi senden de güzel haberler bekliyoruz
Ben pazartesi sanıyordum pazarmış 9 mart yazmislar üstünü karalamışlar 8 mart yapmışlar eşime ısrarla pazartesi işe gitmeden veririz diyorum o da pazar günü çalışmıyoruz ki diyor O kadar rahatim yani test günümü bile takip etmiyorum. Inşallah canım çok uzun yoldan geldim bu surec 'de çok üzüldüm çok şeyler yaşadım bir çoğumuz gibi Rabbim bu sefer nasip etsin diyorum .Hiç bir belirti yok ama hiç bu korkutuyor beni açıkçası

Arkadaşlar 300 ünite lik kalem gonal f kullanan var mı? İçinden kaç ünite çıkıyor? Bilginiz var mı?

Cok tesekkür ederim allah isteyen herkeze en kisa zamanda nasip etsin. Hepimiz icin hergün dua ediyorum
Hayırlı olsun canım. Allah kucağına almayı nasip etsin. Kizlaaaarrrr Rabbim dualarımızı kabul etti Merhameti bol rabbim.bakin kızlar hergün bir hamile haberi duyuyoruz ne kadar güzel sıra sizde test günü bekleyenler..

Pozitif alan arkadaşları tebrik ediyorum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Kimler geldi kimler geçti bu sayfadan. Ben hala bekleyenlerdenim. İnşallah bana ve hala beklemekte olan tüm arkadaşlara birgün güzel haberler vermek nasip olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…