Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

1 gün daha az beklemiş olacaksın süper bence belirtilere takılma sakın. Düşün ki normalde kadınlar hamileliğin 1-1,5 ay sonra minimum belirtiler hissediyor! Kimi de 9 ay boyunca hissetmiyor inşallah senin de pozitif haberini alacağız buradan Allah’ın izniyle
Kizlarrrr ben dayanamadim test yaptim Transferin 7 gününde.
hayırlı olsun canım. Ne güzel ya inşallah herkesten böyle müjdeli haberler alırız. Herkese umut olur
ben inanıyorum senin de müjdeli haberini alacağız buradan Allah’ın izniyle Bunu derken aklımdan ikiz geçti. Allahım kolaylıkla sağlıkla tez zamanda nasip etsin. Sakın üzülme. Bunlar yaşanması gerektiği için yaşanıyor. Mükafatını en güzel şekilde alacağına inanıyorum.

Çok sağolun ne güzel örnekler vermişsiniz inşallah allahın bu mucizeleri bize de nasip olur beslenmeme yediğim içtiğim her şeye dikkat ediyorum etimden sütüme. Dediginiz gibi gerisi nasip kısmet

Canım değerim çok düşük başladı hala takipteyz keseyi görmedik bekliyoruz öyle cumartesi randevu aldık kese doğru yerdeyse ve sonraki hafta kalp atışlarını duyarsak rahatlarız inşallah bizde
Allah tamamina erdirsin insallah yavrunuzu size bağışlasın ❤

Sağol canımm inşallah ilk değerim 24 çıktı dış gebelik yada kimyasal olabilir dediler açıkçası hala tedirginm gerçekten çok zor bi süreç
Iki kati veya %60 oraninda artiyorsa iciniz ferah olsun insallah gunseli hoca bana 17 ile dogurttugum hastalarim var demişti. Önemli olan katlanarak artması rakamdan ziyade

Geçmiş olsun öncelikle, bunu ben de yaptırmak istiyorum nerede yaptırdınız ve fiyatlar nasıl?

allah hepimize yardımcı olsun benim işler biraz karmaşık inşallah saglıklı embriyo olur.bence artık tıp ilerledi umudumuzu yitirmeyelim allah büyük
Canim evet doğru diyorsun ama bazen nedense burda tüp bebek serüvenlerini okudukça bu yol çok stresli nasıl başlayip bitircez diyorum ben pek dışarıya belli etmem stresli yada üzgün olduğumu çünkü icime çok atan bi tipim malesef ınşallah burdaki her kez her isteyen anne olur ınşallah hergun duam bu Rabbim gittiğimiz bu yolu bize kolay kılsın sonucunu inşallah güzel yapsın

olumlu düşünmeye çalışıyorum hep gerçekten uzun ve stresli bi yol o yüzden bi an önce başlamk gerekiyor,bende hep dışardan iyi söylüyorum ama içimden sürekli kötü senaryolar kuruyorum ya olmzsa diye,açıkcası korkuyorum ne olacagını bilmemek yoruyor

Korkma kuzu çok şükür tedavi olabileceğin kendini yumurtaların var..her şeyin bir vakti var zamanı var. eminim hepimiz an geliyo boyle oluyoruz ama Olur allahın izniyle rabbim cok bekletmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…