Benim gögüslerim bugün agrimaya basladi ve transfer+7 bugün.Çok düzenli değil ne yazık ki
1 gün daha az beklemiş olacaksın süper benceBen pazartesi sanıyordum pazarmış9 mart yazmislar üstünü karalamışlar 8 mart yapmışlar eşime ısrarla pazartesi işe gitmeden veririz diyorum o da pazar günü çalışmıyoruz ki diyor O kadar rahatim yani test günümü bile takip etmiyorum. Inşallah canım çok uzun yoldan geldim bu surec 'de çok üzüldüm çok şeyler yaşadım bir çoğumuz gibi Rabbim bu sefer nasip etsin diyorum .Hiç bir belirti yok ama hiç bu korkutuyor beni açıkçası
hayırlı olsun canım. Ne güzel ya inşallah herkesten böyle müjdeli haberler alırız. Herkese umut olurKizlarrrr ben dayanamadim test yaptim Transferin 7 gününde.
ben inanıyorum senin de müjdeli haberini alacağız buradan Allah’ın izniylePozitif alan arkadaşları tebrik ediyorum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Kimler geldi kimler geçti bu sayfadan. Ben hala bekleyenlerdenim. İnşallah bana ve hala beklemekte olan tüm arkadaşlara birgün güzel haberler vermek nasip olur.
Çok sağolun ne güzel örnekler vermişsinizhiç öyle düşünme. O kadar çok örneği varki bu durumdan daha kötü olup anne olanlar. senin neden olmasın! Sebep noktasında Bunlar var. Bir yumurta ve sperm bebek için gerekli ama en önemlisi Rabbimin ol demesi. En yakın arkadaşım imkansız anne olamazsın dediler tüp bebek negatif oldu deneme dediler. 2 -3 ay sonra hamile kaldı. Doğumdan 2 yıl sonra tekrar bebek istediler yine tüp bebek için başvuracakları sırada yeniden hamile kaldı. Onun kızkardeşi erkek faktörü tüp bile denemediler. Olmaz dediler. 2 oğlu var kendiliğinden olan. Daha bir çok örnek. Ben yenidoğan hemşiresiydim. Bir hasta yakını vardı . Yıllarca bebeği olmamış. Hormon tedavileri falan. Eşini kendi eliyle evlendirmiş. Kuma getirmiş yani üzerine. Ve koşa bir süre sonra hamile kalmış. Prematüre kızı olmuştu, prensesim diye seviyordu. Yani demem o ki nasip olunca hiçbir şey engel değil. İçini ferah tut kafanı rahatlat, biraz dinlenin karı koca . İnşallah deneyin tekrar. İnşallah yavrunu kucağına almak en güzel ve kolay şekilde nasip olur. Şu yanılgıya düşme. Genel olarak gördüğüm şey embriyo kaliteli oldu mu pgtden geçti mi rahim kalınlığı yeterli vs olunca bebek oluyor. Hayır canım maalesef. Arkadaşıma 3. Gün orta kalite embriyo öylesine transfer ediliyor ve sağlıkla oluyor . Diğer tarafta pgtli kaliteli embriyo tutmuyor her şart uygunken. Uzun oldu kusura bakma. Ama lütfen umudunuzu kaybetmeyin ve sebeplere takılmayın. Elinizden geleni yaptıktan sonra tevekkül edin. Ve beslenme çok önemli. Ne yiyorsak biz oyuz. Sağlıklı beslenmek
çok normal canım . Bende de öyle olmuştu
Sizin sunucunuz da inşallah pozitiftir @civcivimibeklerkenHayırlı olsun canım rabbim daim etsin inşallah mutluluğunuzu ❤
Allah tamamina erdirsin insallah yavrunuzu size bağışlasın ❤Canım değerim çok düşük başladı hala takipteyz keseyi görmedik bekliyoruz öyle cumartesi randevu aldık kese doğru yerdeyse ve sonraki hafta kalp atışlarını duyarsak rahatlarız inşallah bizde
Iki kati veya %60 oraninda artiyorsa iciniz ferah olsun insallahSağol canımm inşallah ilk değerim 24 çıktı dış gebelik yada kimyasal olabilir dediler açıkçası hala tedirginm gerçekten çok zor bi süreç
Geçmiş olsun öncelikle, bunu ben de yaptırmak istiyorum nerede yaptırdınız ve fiyatlar nasıl?Arkadaşlar bana acil cevap yazın nolur. Cd56 test sonucum çıktı. %35.8 yani olması gerekenden çok yüksek. Tekrarlayan düşükerimin sebebi bu olabilir.burdan bazı arkadaşlar bu testi yaptır demişti ve planlı gebelik olması lazım dediler.serum tedavisi uygulanması gerekmiş. Ben bu testi kendi kafama göre yaptırdım ve iyiki de yatırmışım .bunu bana söyleyen dilek1934 arkadaştan Allah bin kere razı olsun.simdi benim ne yapmam lazım.illa tup bebekmi yaptırmak lazım.ben doğal iki defa kalmıştım yoksa yumurta takibi yaptırmak yeterlimi. Bu testi yaptiranlar ve bilgisi olan arkadaşlar nolur birşey desinBelki bazı arkadaşlar da bu vesileyle problemine bir çözüm bulur .
Canim evet doğru diyorsun ama bazen nedense burda tüp bebek serüvenlerini okudukça bu yol çok stresli nasıl başlayip bitircez diyorum ben pek dışarıya belli etmem stresli yada üzgün olduğumu çünkü icime çok atan bi tipim malesef ınşallah burdaki her kez her isteyen anne olur ınşallah hergun duam bu Rabbim gittiğimiz bu yolu bize kolay kılsın sonucunu inşallah güzel yapsınallah hepimize yardımcı olsun benim işler biraz karmaşık inşallah saglıklı embriyo olur.bence artık tıp ilerledi umudumuzu yitirmeyelim allah büyük
Tebrikleeer anne oluyorsunuzMerhaba arkadaslar kan degerim 112.5 cikti
Ayy maşallah hadi sizin de kan tahliliniz çok güzel çıksın inşallahKizlarrrr ben dayanamadim test yaptim Transferin 7 gününde
Cuma günü Kan tahli günü ama bugün idrarda cikti. Idrar testine yanilma sansi varmi?Ayy maşallah hadi sizin de kan tahliliniz çok güzel çıksın inşallah❤
Bence yanılma olmaz allahın izni ile sizin de kan değeriniz çok güzel çıkacakCuma günü Kan tahli günü ama bugün idrarda cikti. Idrar testine yanilma sansi varmi?
Amin canim insallah. Sizin test gününüz ne zaman?Bence yanılma olmaz allahın izni ile sizin de kan değeriniz çok güzel çıkacakiçiniz ferah olsun. Allah size bagislasin
Benim kimyasal oldu canım şuan tedavide değilimAmin canim insallah. Sizin test gününüz ne zaman?
Oooo cok guzel hayirli olsun cnm.rabbim kucagina almayida nasip etsin.Merhaba arkadaslar kan degerim 112.5 cikti
Cok üzüldüm ama allahin izniyle hepimiz anne olicaz insallahBenim kimyasal oldu canım şuan tedavide değilim
Olmuyorsa daha güzeli olacağı içindir diyip dua ediyorumCok üzüldüm ama allahin izniyle hepimiz anne olicaz insallah
Amin canimOlmuyorsa daha güzeli olacağı içindir diyip dua ediyorum❤ sizinkiler sağlıkla doğsun, darısı tüm bekleyenlere
olumlu düşünmeye çalışıyorum hep gerçekten uzun ve stresli bi yol o yüzden bi an önce başlamk gerekiyor,bende hep dışardan iyi söylüyorum ama içimden sürekli kötü senaryolar kuruyorum ya olmzsa diye,açıkcası korkuyorum ne olacagını bilmemek yoruyorCanim evet doğru diyorsun ama bazen nedense burda tüp bebek serüvenlerini okudukça bu yol çok stresli nasıl başlayip bitircez diyorum ben pek dışarıya belli etmem stresli yada üzgün olduğumu çünkü icime çok atan bi tipim malesef ınşallah burdaki her kez her isteyen anne olur ınşallah hergun duam bu Rabbim gittiğimiz bu yolu bize kolay kılsın sonucunu inşallah güzel yapsın
Korkma kuzu çok şükür tedavi olabileceğin kendini yumurtaların var..her şeyin bir vakti var zamanı var. eminim hepimiz an geliyo boyle oluyoruz ama Olur allahın izniyle rabbim cok bekletmesin.olumlu düşünmeye çalışıyorum hep gerçekten uzun ve stresli bi yol o yüzden bi an önce başlamk gerekiyor,bende hep dışardan iyi söylüyorum ama içimden sürekli kötü senaryolar kuruyorum ya olmzsa diye,açıkcası korkuyorum ne olacagını bilmemek yoruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?