Ben kalktımKızlar çok merak ettim geçen kandil akşamı kimler gece namazına kalkmıştı benimle beraber. Herkes yazsın.
Hiç anlamıyorum ben ben bunları. Ben de bu ay test yaptırdım Trakya üniversitesinde. En az 2 aya çıkar belki de daha da uzar dediler. Sen nerde yaptırdın? Bende bunlara bakacaklar acaba seninkilerle aynı mı?Eki Görüntüle 2599911 kızlar genetik testi bu şekilde çıkan varmı kan sulandırıcı kullanmıyorum kullanmam gerekir mi
Kadın doğum hastanesinde genetik doktoruna baktırmıştım canım bende hiç anlamıyorum doktora özellikle kan sulandırıcı kullanayim mi dedim yok dedi okuduğum kadarıyla çoğu kişi kullanmış amaHiç anlamıyorum ben ben bunları. Ben de bu ay test yaptırdım Trakya üniversitesinde. En az 2 aya çıkar belki de daha da uzar dediler. Sen nerde yaptırdın? Bende bunlara bakacaklar acaba seninkilerle aynı mı?
Mthfr anormal çıkmış onun için de folik asit öneriyorlar.toplumun çoğunda homozigot ta da heterozigot zaten. Çok önemsemiyorlar bunu. Raporun yorum kısmında da belirtmişler zaten.Eki Görüntüle 2599911 kızlar genetik testi bu şekilde çıkan varmı kan sulandırıcı kullanmıyorum kullanmam gerekir mi
Benim de buna benzerdi Memorial kan sulandırıcı kullandirtmadiEki Görüntüle 2599911 kızlar genetik testi bu şekilde çıkan varmı kan sulandırıcı kullanmıyorum kullanmam gerekir mi
Benim de buna benzerdi Memorial kan sulandırıcı kullandirtmadi
Teşekkürler kızlarMthfr anormal çıkmış onun için de folik asit öneriyorlar.toplumun çoğunda homozigot ta da heterozigot zaten. Çok önemsemiyorlar bunu. Raporun yorum kısmında da belirtmişler zaten.
Ama kötü birşey yok. Normal demişler zaten.Kadın doğum hastanesinde genetik doktoruna baktırmıştım canım bende hiç anlamıyorum doktora özellikle kan sulandırıcı kullanayim mi dedim yok dedi okuduğum kadarıyla çoğu kişi kullanmış ama
Bildiğim kadarıyla 2 gün sonra değerin 2ye katlaması gerekiyor onu kontrol etmek için istiyorlar tekrar kan.Kizlar yarin kan vericem tekrar sabah sizede biyle dedilermi yucel hocam aradi dun 9.gunicin iyi bir deger dedi canlar bakalaim sabah tekrar verecegiz
Kızlar ben de transferimi pzt günü oldum ve hiçbir şey hissetmiyorum. Başkaları yazardı 2. gün bişey hissetmiyorum diye kendi kendime derdim ne kadar evham yapıyorlar insan 2 günde ne hissetsin diye ama ben de şimdi o durumlara düştüm:) Bir de herkes bel ağrılarından fln bahsediyordu hakikaten bende hiçbir şey olmadı. Bir de gerinme uzanma yasak dediler ben iki gecedir uykumda bir taraftan öbür tarafa dönerken gerinip duruyorum ve gerindiğimi anlar anlamaz uyanıyorum. Muhtemelen her zaman yaptığım bir şeydi de şimdi fark ettim. Elimde değil. İnşallah kötü etkilemiyordur=((
[/QUOT
Canım güzel düşün güzel olsun inşallah bebişin tutunmustur sana
Gıda takviyesi kullanıyorsanız sentetik olmamasına dikkat edin. Folik asit metilfolat formda olmalı, b12 metilkobalamin formda olmalıymışTeşekkürler kızlar
Folidocea yazdi doktor bu kotu mu oluyo arkadasim?Gıda takviyesi kullanıyorsanız sentetik olmamasına dikkat edin. Folik asit metilfolat formda olmalı, b12 metilkobalamin formda olmalıymış
Ben onun içeriğine bakmıştım. Sentetikti diye hatırlıyorum. Kullanmamıştım.Folidocea yazdi doktor bu kotu mu oluyo arkadasim?
Osende 2m kullanıyorum sizde bir bakın isterseniz.Folidocea yazdi doktor bu kotu mu oluyo arkadasim?
Evet maalesef o sentetik formda olan, eczaciniza metilfolat form folik asit derseniz verir size? Ocean, venatura, folidaysM, osende gibi markaları alabilirsinizFolidocea yazdi doktor bu kotu mu oluyo arkadasim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?