Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Eki Görüntüle 2599911 kızlar genetik testi bu şekilde çıkan varmı kan sulandırıcı kullanmıyorum kullanmam gerekir mi
Hiç anlamıyorum ben ben bunları. Ben de bu ay test yaptırdım Trakya üniversitesinde. En az 2 aya çıkar belki de daha da uzar dediler. Sen nerde yaptırdın? Bende bunlara bakacaklar acaba seninkilerle aynı mı?

Eklentiler

• image.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 36
Hiç anlamıyorum ben ben bunları. Ben de bu ay test yaptırdım Trakya üniversitesinde. En az 2 aya çıkar belki de daha da uzar dediler. Sen nerde yaptırdın? Bende bunlara bakacaklar acaba seninkilerle aynı mı?
Kadın doğum hastanesinde genetik doktoruna baktırmıştım canım bende hiç anlamıyorum doktora özellikle kan sulandırıcı kullanayim mi dedim yok dedi okuduğum kadarıyla çoğu kişi kullanmış ama

Kızlar ben de transferimi pzt günü oldum ve hiçbir şey hissetmiyorum. Başkaları yazardı 2. gün bişey hissetmiyorum diye kendi kendime derdim ne kadar evham yapıyorlar insan 2 günde ne hissetsin diye ama ben de şimdi o durumlara düştüm:) Bir de herkes bel ağrılarından fln bahsediyordu hakikaten bende hiçbir şey olmadı. Bir de gerinme uzanma yasak dediler ben iki gecedir uykumda bir taraftan öbür tarafa dönerken gerinip duruyorum ve gerindiğimi anlar anlamaz uyanıyorum. Muhtemelen her zaman yaptığım bir şeydi de şimdi fark ettim. Elimde değil. İnşallah kötü etkilemiyordur=((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…