Tabii yumurtam 12 tane olmustuOlsun amh.degerinin artması da harika sayi artiyordur
Amiin canim. Hepimizin istegi bir tane saglikli hayirli bir evlat sahibi olmak. Rabbim bin verir insallah hepimizeAmiiinnn canım inşallah hepimize bu yıl bitmeden müjdeli haber duymayı nasip etsin. Tavsiyelerin için çok ama çok teşekkür ederim. Allah razı olsun sizlerden. Duygulanıyorum bazen sizlerden gelen mesajlara.yakin arkadaslarimdan görmediğim alaka ve teselliyi görüyorum burdaki arkadaşlardan. Rabbim burdaki bütün anne olmak isteyen arkadaşlarıma ve bana tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip et yarabbim
İnşallah transferiniz başarılı olur hayırlısı ile hamile kalırsınız rabbim yardımcınız olsunYarın transferim var kader arkadaslarim duaniza benide katın
Allah emeklerini boşa çıkarmasin insallahYarın transferim var kader arkadaslarim duaniza benide katın
O büyük gün geldi miYarın transferim var kader arkadaslarim duaniza benide katın
Allah yardımcın olsun kardeşim.Pozitif olsun inşallahYarın transferim var kader arkadaslarim duaniza benide katın
Teşekkürler. Daha önce 10 günde olmuştu. Acaba daha fazla süren var mı onu merak ettim. 13 gün 15 gün gibi.Senin yumurta gelişimine göre değişir yumurtan 18/19mm olduğunda çatlatma ignen verilir 36 saat sonra opu işlemi yapılır. Buda kişiye özel yani 7 ila 11 gün arasında değişebilir
Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla sana sıkı sıkı tutunsun.Yarın transferim var kader arkadaslarim duaniza benide katın
Benim 11. Günde opu olmuştu ilaca geç cvp vermişti . Ama daha uzun hiç duymadinTeşekkürler. Daha önce 10 günde olmuştu. Acaba daha fazla süren var mı onu merak ettim. 13 gün 15 gün gibi.
Çok teşekkürler. Hastaneden bilgi alacağım ama önce buraya sormak istedim. Önceliğim sizden bilgi almak.Benim 11. Günde opu olmuştu ilaca geç cvp vermişti . Ama daha uzun hiç duymadin
Ya kesinlikle bendede aynisi oluyor canim..nerdeyse hepsi disariya cikiyor..bembeyaz..jel cok daha iyiydi..acaba hangisi daha etkili. Piyasada jel yok diyemi fitil veriyolarmis..Size crinone jel mi vermişlerdi lutinus mu bana ilk crinone yazdılar sonra ilacın piyasada olmaması sebebiyle lutinus yazdılar sabah 2 akşam 2adet uyguluyorum ilacın yarısı dışarı çıkıyor ve çok tortu oluyor crinone daha iyiydi bence
kendiliğinden gebeliklerde ne ani hareketler yapılıyor, yine de minnacık hücre tutunuyor anneye.. deriiin nefes alın 3 kere, su için, rahatlayın, uzanın dinlenin. umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız..Arkadaşlar merhaba, 29 ekimde transfer oldum. Biraz önce eşimle şakalaşırken ani hareket yaptım. Ve şu an çok kötüyüm. Bir şey oldu mu bilmiyorum ama kendimi suçluyorum. bu 4. Transferimdi ama bu da olmayacak sanırım. Çok kötüyüm. Ben nasıl böyle bir şey yaptım bilmiyorum. Bir anlık dalgınlık
O kadar kötüyüm ki. Ağlıyorum. Bu da zarar biliyorum ama elimde değil. Ve korkuyorum. Kuran okuyorum ama şu an o da sakinleştirmiyor. Dualarınızda bana da yer açın nolurkendiliğinden gebeliklerde ne ani hareketler yapılıyor, yine de minnacık hücre tutunuyor anneye.. deriiin nefes alın 3 kere, su için, rahatlayın, uzanın dinlenin. umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız..
tabi ki.. ama nolur sakinleşin. 3 kere derin nefes almak sakinleştirir diye söyledim.O kadar kötüyüm ki. Ağlıyorum. Bu da zarar biliyorum ama elimde değil. Ve korkuyorum. Kuran okuyorum ama şu an o da sakinleştirmiyor. Dualarınızda bana da yer açın nolur
Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun.tabi ki.. ama nolur sakinleşin. 3 kere derin nefes almak sakinleştirir diye söyledim.
4'e kadar sayarak yavaş yavaş nefes alın, 7'ye kadar tutun, 8'e kadar sayarak yavaş yavaş verin. bir nebze sakinleştirir, deneyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?