Normal yolla kaldığım gebeliğimi öğrendiğimde diyet ve spor yapıyordum ağır spor hem deArkadaşlar merhaba, 29 ekimde transfer oldum. Biraz önce eşimle şakalaşırken ani hareket yaptım. Ve şu an çok kötüyüm. Bir şey oldu mu bilmiyorum ama kendimi suçluyorum. bu 4. Transferimdi ama bu da olmayacak sanırım. Çok kötüyüm. Ben nasıl böyle bir şey yaptım bilmiyorum. Bir anlık dalgınlık
Bana öyle söylediler eczacıda evet artık bulunmuyor dedi sürekli akıntı hissiyatı veriyor, etki olarak aynıdır diye düşünüyorum içerikleri benziyorYa kesinlikle bendede aynisi oluyor canim..nerdeyse hepsi disariya cikiyor..bembeyaz..jel cok daha iyiydi..acaba hangisi daha etkili. Piyasada jel yok diyemi fitil veriyolarmis..
Canim ilk baslarda olmuyodu..su gibide geliyomu..dunden beridir 2 dir farkediyorum..su gibide oluyo..dun hatta..bi ara disardaydim..altima kacirmis gibiydim cok afedersin..kot pantolunum sanki islanmisti..Bana öyle söylediler eczacıda evet artık bulunmuyor dedi sürekli akıntı hissiyatı veriyor, etki olarak aynıdır diye düşünüyorum içerikleri benziyor
Insallah etkisi aynidir..hatta fitil insallah daha erkilidir..tutunma icin..kuzumBana öyle söylediler eczacıda evet artık bulunmuyor dedi sürekli akıntı hissiyatı veriyor, etki olarak aynıdır diye düşünüyorum içerikleri benziyor
Aynı bendede o şekilde su gibi de yapıyor bazen. İlaç bütün geri gelmediği sürece etki ediyormuşCanim ilk baslarda olmuyodu..su gibide geliyomu..dunden beridir 2 dir farkediyorum..su gibide oluyo..dun hatta..bi ara disardaydim..altima kacirmis gibiydim cok afedersin..kot pantolunum sanki islanmisti..
Insallah etki ediyodur..cunki..bicogu geri geliyo benden canim..Aynı bendede o şekilde su gibi de yapıyor bazen. İlaç bütün geri gelmediği sürece etki ediyormuş
Canim..ben dun kanal tedavisi bile yaptirdim..olacaksa her turlu olur..bugun 3. Gunumdeyim..transferin hemen ertesi gunu calismaya basladim..doktorum normal hayatina don dedi..bana..hicbisey olmaz korkma.allahin izniyle...benimde 3. Transfer bu..normal hayatina don kuzum..agir kaldirma sadece..Arkadaşlar merhaba, 29 ekimde transfer oldum. Biraz önce eşimle şakalaşırken ani hareket yaptım. Ve şu an çok kötüyüm. Bir şey oldu mu bilmiyorum ama kendimi suçluyorum. bu 4. Transferimdi ama bu da olmayacak sanırım. Çok kötüyüm. Ben nasıl böyle bir şey yaptım bilmiyorum. Bir anlık dalgınlık
Merhaba, polipi aldırdınızmı , geçtimiCanim rabbim yardimcimiz olsun. Degerlerimiz yasimiz hemen hemen ayni. Ben neler denemedim. Aslan pencesi kuru yaptim yumurta sayim icin. Yumurta sayim artti ama polip olustu. Ben ona bagladim yani kure. Herkeste hersey ayni etkiyi yapmiyor. Ari sutunun cok faydasini gordum ama ben kapsul seklinde olani kullaniyordum. Artik kapsul olani bulamiyorum. Yan etkiside olmamisti bende. C life macun kullandim onun etkisini gordum. Yumurta sayimi cogaltti. Ama ostrojeni yukseltiyor bende. Ara ara kullaniyorum gene. Hâlâ ugrasmaya devam ediyorum. Denediklerim bunlar benim. Rabbim 2020 yili bitmeden mujdeli haber almayi nasip etsin canim. Emeklerimizin dualarimizin karsiligini versin Allah im.
Çok teşekkür ederim. Biraz ferahladım. Ancak adet olacakmışım gibi ağrılarım var. Belim, bacaklarım, bazen sağ kasığım ağrıyor. İnşallah iyiye işarettir. Hepimiz sağ salim kavuşalım bebeklerimize. Dualarım buradaki tüm anne adaylarıylaCanim..ben dun kanal tedavisi bile yaptirdim..olacaksa her turlu olur..bugun 3. Gunumdeyim..transferin hemen ertesi gunu calismaya basladim..doktorum normal hayatina don dedi..bana..hicbisey olmaz korkma.allahin izniyle...benimde 3. Transfer bu..normal hayatina don kuzum..agir kaldirma sadece..
Merhaba, polipi aldırdınızmı , geçtimi
Canim o agrilara sakin takilma..malesef keske belirti olsaydi..ama hicbiri belirti degil o kasik agrilarinin..yada ne biliim goguslerdeki hassasiyet cunki artik 3. Denemem..her denememde oldu yani o kasik agrilari..vs..sadece lekelenme..halsizlik yasamadim hic ben..onalara ozellikle daha bi belirti diye bakiyorum.Çok teşekkür ederim. Biraz ferahladım. Ancak adet olacakmışım gibi ağrılarım var. Belim, bacaklarım, bazen sağ kasığım ağrıyor. İnşallah iyiye işarettir. Hepimiz sağ salim kavuşalım bebeklerimize. Dualarım buradaki tüm anne adaylarıyla
Benim de 4. Denemem. Diğer denemelerimin üzerinden zaman geçtiği için onlardaki halimi hatırlamıyorum. Aşırı bir ağrı da yok ama yine de ivf hemşireyi aradım. Normal olduğunu söylediler ama hayırlısı artık. Rabbim hayırlısıyla nasip etsinCanim o agrilara sakin takilma..malesef keske belirti olsaydi..ama hicbiri belirti degil o kasik agrilarinin..yada ne biliim goguslerdeki hassasiyet cunki artik 3. Denemem..her denememde oldu yani o kasik agrilari..vs..sadece lekelenme..halsizlik yasamadim hic ben..onalara ozellikle daha bi belirti diye bakiyorum.
Bu arada benim 3 transferimde de lekelenmem olmadı ama hepsinden pozitif almıştım. Benim transferlerimin hepsi ilerleyen gebelik döneminde devam etmediler. Başlangıçta pozitif almıştım hepsinden. Yani lekelenme de bir belirti değil bence.Canim o agrilara sakin takilma..malesef keske belirti olsaydi..ama hicbiri belirti degil o kasik agrilarinin..yada ne biliim goguslerdeki hassasiyet cunki artik 3. Denemem..her denememde oldu yani o kasik agrilari..vs..sadece lekelenme..halsizlik yasamadim hic ben..onalara ozellikle daha bi belirti diye bakiyorum.
Dogrduur kuzum..insalahh tez zamnada bebisini kucagina alirsin..Bu arada benim 3 transferimde de lekelenmem olmadı ama hepsinden pozitif almıştım. Benim transferlerimin hepsi ilerleyen gebelik döneminde devam etmediler. Başlangıçta pozitif almıştım hepsinden. Yani lekelenme de bir belirti değil bence.
Hepimiz pozitif alalım inşallah. Hepimiz kavuşalım bebeklerimizeDogrduur kuzum..insalahh tez zamnada bebisini kucagina alirsin..
Benim transferden sonra adet ağrılarım oldu hatta adet ağrılarımla birebirdi çok ümitsizlenip ağlamıştım çok şükür bin şükür ki pozitifti benim..inşallah sizin de öyledirÇok teşekkür ederim. Biraz ferahladım. Ancak adet olacakmışım gibi ağrılarım var. Belim, bacaklarım, bazen sağ kasığım ağrıyor. İnşallah iyiye işarettir. Hepimiz sağ salim kavuşalım bebeklerimize. Dualarım buradaki tüm anne adaylarıyla
Tebrik ederim sizi. İnşallah herkesin pozitif olurBenim transferden sonra adet ağrılarım oldu hatta adet ağrılarımla birebirdi çok ümitsizlenip ağlamıştım çok şükür bin şükür ki pozitifti benim..inşallah sizin de öyledir
Evet banada öyle oldu iş yerindeyken ıslaklık hissi ile eyvah rezil olucam dedim neredeyse pantolonumdan sızacak kadar geri gelmişti bol peçete koyarak hallediyorum evet benimkinin adı da lutinus sabah iki akşam iki adet kullan dedilerCanim ilk baslarda olmuyodu..su gibide geliyomu..dunden beridir 2 dir farkediyorum..su gibide oluyo..dun hatta..bi ara disardaydim..altima kacirmis gibiydim cok afedersin..kot pantolunum sanki islanmisti..
ben de aynı durumdayımArkadaşlar merhaba.cok moralim bozuk.bana tavsiyeleriniz olabilirmi. Tedaviye başlamıştım bu ay.rezervim düşük sadece 1 yumurtayla basladik. Gonal-f ve menogon kullandım. Reglinin 8.günü yumurta 9 mm rahim duvarı 6 idi. Bugün 11.günüydü yumurta hiç büyümemiş 9 mm de kalmış. Rahim de 5.2 ye düşmüş. Doktor bu ay ilaçları kesti. Önümüzdeki ay bakalım nasıl olacak dedi. Yumurta sayısını arttırmak için denenmiş bildiğiniz birşeyler varmı. Havuz yöntemi uygulayacaktık ama yumurtam bile gelişmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?