Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Normal yolla kaldığım gebeliğimi öğrendiğimde diyet ve spor yapıyordum ağır spor hem de hatta test yaptığım gün 100 mekik çektim 40 dk zumba yaptım ve aletlerde 1 saat çalıştım. 10 haftalık kalbi durdu oylelikle kaybettim, yani alacağı nefesi varsa zaten şuan belli herşeyi ne yaparsanız yapın tutunur biraz rahat olmaya çalışın teslimiyetçi olun, kendinizi lütfen suçlamaktan vazgeçin ne yaparsak yapalım herşey olacağına varıyor. İnşallah sımsıkı tutunur bebişiniz tabi hayırlıysa en önemlisi oSevgiler

Ya kesinlikle bendede aynisi oluyor canim..nerdeyse hepsi disariya cikiyor..bembeyaz..jel cok daha iyiydi..acaba hangisi daha etkili. Piyasada jel yok diyemi fitil veriyolarmis..
Bana öyle söylediler eczacıda evet artık bulunmuyor dedi sürekli akıntı hissiyatı veriyor, etki olarak aynıdır diye düşünüyorum içerikleri benziyor

Bana öyle söylediler eczacıda evet artık bulunmuyor dedi sürekli akıntı hissiyatı veriyor, etki olarak aynıdır diye düşünüyorum içerikleri benziyor
Canim ilk baslarda olmuyodu..su gibide geliyomu..dunden beridir 2 dir farkediyorum..su gibide oluyo..dun hatta..bi ara disardaydim..altima kacirmis gibiydim cok afedersin..kot pantolunum sanki islanmisti..

Canim ilk baslarda olmuyodu..su gibide geliyomu..dunden beridir 2 dir farkediyorum..su gibide oluyo..dun hatta..bi ara disardaydim..altima kacirmis gibiydim cok afedersin..kot pantolunum sanki islanmisti..
Aynı bendede o şekilde su gibi de yapıyor bazen. İlaç bütün geri gelmediği sürece etki ediyormuş

Canim..ben dun kanal tedavisi bile yaptirdim..olacaksa her turlu olur..bugun 3. Gunumdeyim..transferin hemen ertesi gunu calismaya basladim..doktorum normal hayatina don dedi..bana..hicbisey olmaz korkma.allahin izniyle...benimde 3. Transfer bu..normal hayatina don kuzum..agir kaldirma sadece..

Merhaba, polipi aldırdınızmı , geçtimi

Cumartrsi gunu icin ankara memorial den randevu aldim kizima beni sisli memorial kavusturmustu..laboratuvarları aynıdır diye düşünüyorum instagramdan da cok inceledim doktorun cok hastası takipçisi guzel yorumlwri var..bi on gorusme yapacwgim...telefondaki kiz labratuvwrlarimiz sisli memorial ile ayni koşullarda kurulmuştur yapılan yöntemlerden ayni dedi..yaşım sınırda amh dusuk dedim gelen bi cok hastamiz oyle içiniz rahat olsun dedi ...

Ankara memorial sayfası yok kizlar ben de bundan devam edebilirmiyjm

Cumarteei on gorusmem olacak gidişe gore de ocak tatilinde 2 hafta da rapor alıp tedaviye baslayacwgim

Çok teşekkür ederim. Biraz ferahladım. Ancak adet olacakmışım gibi ağrılarım var. Belim, bacaklarım, bazen sağ kasığım ağrıyor. İnşallah iyiye işarettir. Hepimiz sağ salim kavuşalım bebeklerimize. Dualarım buradaki tüm anne adaylarıyla

Canim o agrilara sakin takilma..malesef keske belirti olsaydi..ama hicbiri belirti degil o kasik agrilarinin..yada ne biliim goguslerdeki hassasiyet cunki artik 3. Denemem..her denememde oldu yani o kasik agrilari..vs..sadece lekelenme..halsizlik yasamadim hic ben..onalara ozellikle daha bi belirti diye bakiyorum.

Benim de 4. Denemem. Diğer denemelerimin üzerinden zaman geçtiği için onlardaki halimi hatırlamıyorum. Aşırı bir ağrı da yok ama yine de ivf hemşireyi aradım. Normal olduğunu söylediler ama hayırlısı artık. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin

Bu arada benim 3 transferimde de lekelenmem olmadı ama hepsinden pozitif almıştım. Benim transferlerimin hepsi ilerleyen gebelik döneminde devam etmediler. Başlangıçta pozitif almıştım hepsinden. Yani lekelenme de bir belirti değil bence.

Dogrduur kuzum..insalahh tez zamnada bebisini kucagina alirsin..

Benim transferden sonra adet ağrılarım oldu hatta adet ağrılarımla birebirdi çok ümitsizlenip ağlamıştım çok şükür bin şükür ki pozitifti benim..inşallah sizin de öyledir

Benim transferden sonra adet ağrılarım oldu hatta adet ağrılarımla birebirdi çok ümitsizlenip ağlamıştım çok şükür bin şükür ki pozitifti benim..inşallah sizin de öyledir
Tebrik ederim sizi. İnşallah herkesin pozitif olur 4. Denemem olduğu yine de ümitsizim. Çünkü 3 transferimde de pozitifi gördüm ancak 11. Haftadan ileriye gitmedi gebeliklerim. Bu sefer pgt’li embriyo gerçi ama yine de şüpheliyim. Hayırlısı olsun herkes için.

Evet banada öyle oldu iş yerindeyken ıslaklık hissi ile eyvah rezil olucam dedim neredeyse pantolonumdan sızacak kadar geri gelmişti bol peçete koyarak hallediyorum evet benimkinin adı da lutinus sabah iki akşam iki adet kullan dediler

ben de aynı durumdayım
geçenlerde 1 haftalık tedavi sonrası yumurta toplama sürecim durduruldu. malesef yumurtalarım hiç büyüme göstermediler çok üzüldüm..
omepa q10 - gonamax - bioesteron dışında eğriçayırın arı sütünü kullanmaya başlıyorum. umarım fayda görürüm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…