- 31 Aralık 2019
- 358
- 385
- 18
- 46
Merhaba arkadaşım. Tedavin hayırlı olsun.Bana da bağışıklık baskılayıcı vereceklermiş. Sana ne verdiler. Hangi ilaç. Deltakortil gibi bisey söyledi doktorum ama heyecandan anlayamadım.sana ne verecekler.bide serum varmış hangisi olacak acaba.ben henüz yeni başladım tedaviye. Opuyada daha var.Aynen kendi halinde zaten olsa olurdu tupbebekte illaki biraz takviye olması lazımdı çok şükür su bağışıklık baskılayıcı iyi olabilir diye dusunuyodum zaten Allah'tan verdiler. Pazar günü embriyolog arayacak seçim yapabilirsiniz o zaman transferi kim yapacaksa denildi. Bayan istiyorum ya semra hanim ya Gönül hanım var galiba transfer yapan başka duymadım. Senin nasıl gidiyor şuan tedavi hangi aşamadasin
Teşekkürler sizinde hayırlı olsun. Rahim dinlendirme yapilacakmi acaba size. Ben Eylül 3 te opu oldum bu ikinci adetim dondurulmuş transfer ve natürel oluyor. Sanırsam naturelde yumurta ve rahim kendi halinde geliştiriyorlar sadece çatlaması şansa bırakılmıyor. Kullandığım İlaclar ovitrelle çatlatma ignesi. Predrol bağışıklık baskılayıcı 4 gün kullancam. Rulid antibiyotik sanırım. Transferden iki gün önce lutinus vajinal tablet ve folidays vitamin var başka ilaç yok. 2 Kasım transfer insallahMerhaba arkadaşım. Tedavin hayırlı olsun.Bana da bağışıklık baskılayıcı vereceklermiş. Sana ne verdiler. Hangi ilaç. Deltakortil gibi bisey söyledi doktorum ama heyecandan anlayamadım.sana ne verecekler.bide serum varmış hangisi olacak acaba.ben henüz yeni başladım tedaviye. Opuyada daha var.
Evet benimkide lutinus tablet şeklinde çubuğun ucundaki hazneye ilacı yerleştirip pistonu itiyoruz bazen zorlanıyorum ama yapacak bir şey yok testime 7gün var bekliyoruz bakalım hayırlısıLutinus bana verilen tablet sizinkide öylemi yanlışlık olmsin. Jel zannetmiştim ben şimdi baktimda. Birde cubuk gibi birşeyle yerleştiriyor. Opumuda Günseli hanım yaptı artık hangisi denk gelirse bakalım. Kaç gün var testinize
Allah bağışlasınBen %50 mozaik embriyo transferi ile sağlıklı bir erkek dünyaya getirdim 9.kromozomda hasar vardı
Jel mi litunus mu bana litunus verildi hap gibi olaninşallah görünür kese ve kalp atışı miniğinin..
Prednolu 4 gün kullanicam. Rulid te 4 gün. Çatlatma iğnesi yaptım bu aksam ovitrelle, Jel birde folidays var işte vitamin. İlaclida daha neler olur Allah bilir yine baya ilaç var yani :)
Cok olmus yazalı gormemısım ilk doktorumu söylemem dogru olmaz şimdi hoşlanmadım çünkü. Son doktorum yücel beydiSağlıkla kucağınıza alın inşallah bende dr değiştirsem mi diye düşünüyorum. Sizde ilki kimdi. Sonra kimi seçtiniz.
Transferin pozitif olsun inşallahTeşekkürler sizinde hayırlı olsun. Rahim dinlendirme yapilacakmi acaba size. Ben Eylül 3 te opu oldum bu ikinci adetim dondurulmuş transfer ve natürel oluyor. Sanırsam naturelde yumurta ve rahim kendi halinde geliştiriyorlar sadece çatlaması şansa bırakılmıyor. Kullandığım İlaclar ovitrelle çatlatma ignesi. Predrol bağışıklık baskılayıcı 4 gün kullancam. Rulid antibiyotik sanırım. Transferden iki gün önce lutinus vajinal tablet ve folidays vitamin var başka ilaç yok. 2 Kasım transfer insallah
Kutuyu açıp bakmadan yazmıştım hap gibi fitilJel mi litunus mu bana litunus verildi hap gibi olan
bilgim yok ama internette "semen alerjisi düşüğe sebep olur mu" diye ingilizce arattığımda ilk gelen sayfada "semen alerjisi bazen döllenmeyi zorlaştırabilir ama hamile kaldıysanız bebeği etkilemez. Her ne kadar aksini duymuş olsanız da sperm alerjisinin düşüğe sebep olduğu konusunda belgelenmiş kanıt yoktur" diyor. mayo klinik de "alerjik tepkileriniz tedavi edildikten sonra doğal yoldan hamile kalabilirsiniz, ya da spermin yıkanarak kullanıldığı in vitro tedavilerle hamile kalabilirsiniz" diyor. doktorunuz kesin biliyordur, bakalım ne diyecek.Arkadaşlar hepinize hayırlı akşamlar. Tedavileriniz hayırlı ve pozitif olsun inşallah.
Bilgisi olanların yardımına ihtiyacım var.sperm alerjisi hakkında bilgisi olan varmı. Yanı başına gelipte birebir doktoruyla konuşan. Benim sanırım sperm alerjim varbaşka birseydir diye doktoruma söylemedim ama cumartesi gidince mutlaka soylicem. Bunun gebeliğe engel olduğu yazıyor internette. Ben şu an tüp bebek tedavisi görüyorum başka bir merkezde.tup tedavisi çözüm olabilirmi acaba bu hastalığa. Iki doğal düşüğüm var.dusuge de sebep oluyormuydu acaba bu alerji. Sebepsiz infertilitenin başlıca sebebi bu olabilir diyor nette. Çok merak ediyorum bilgisi olanlar yazabilirmi.
Mozaik embriyo transferi olup sağlıklı doğum yapan bir arkadaşım var istersen sana özelden cep tel numarası verebilirim kendisiMerhaba arkadaşlar benim 4 tane embriyom pgtye gitmişti bugün aradılar birisi sağlıklı geldi biri de mozaik embriyo dendi, mozaik embriyo transferi olup sağlıklı doğum yapan var mı acaba ? Bir de mozaik embriyo ile ilgili bilgisi olan var mı, çok tatmin etmedi genetikten arayan bayanın cevapları beni oyüzden soruyorum deneyimi ve bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
Arkadaşlar merhaba .Şehir dışından geleceğim fakat öğretmenim.Yani izin alamıyorum , hastanenin bana rapor verme durumu var mı acaba tedavi süresince ?Daha önce bu durumu yaşayan oldu mu ?
İlginiz için çok teşekkür ediyorumMozaik embriyo transferi olup sağlıklı doğum yapan bir arkadaşım var istersen sana özelden cep tel numarası verebilirim kendisiecrin_bebek
Ayrıca Mozaik embriyo burayı okuyabilirsiniz
Merhaba ben de öğretmenim opu günü ve transfer günü veriyorlar sadece, ben sonrasında aile hekiminden almıştım rapor yardımcı olmuşlardı. Şimdiden bol şanslar diliyorum.Arkadaşlar merhaba .Şehir dışından geleceğim fakat öğretmenim.Yani izin alamıyorum , hastanenin bana rapor verme durumu var mı acaba tedavi süresince ?Daha önce bu durumu yaşayan oldu mu ?
Tedavin hayırlı olsun cnm memorialdami başladın teddaviyeArkadaşlar hepinize hayırlı akşamlar. Tedavileriniz hayırlı ve pozitif olsun inşallah.
Bilgisi olanların yardımına ihtiyacım var.sperm alerjisi hakkında bilgisi olan varmı. Yanı başına gelipte birebir doktoruyla konuşan. Benim sanırım sperm alerjim varbaşka birseydir diye doktoruma söylemedim ama cumartesi gidince mutlaka soylicem. Bunun gebeliğe engel olduğu yazıyor internette. Ben şu an tüp bebek tedavisi görüyorum başka bir merkezde.tup tedavisi çözüm olabilirmi acaba bu hastalığa. Iki doğal düşüğüm var.dusuge de sebep oluyormuydu acaba bu alerji. Sebepsiz infertilitenin başlıca sebebi bu olabilir diyor nette. Çok merak ediyorum bilgisi olanlar yazabilirmi.
Çok çok teşekkür ederim.cok bilgilendirici olmuş. Ben de merak ediyorum bakalım yarın doktorum ne diyecek.bilgim yok ama internette "semen alerjisi düşüğe sebep olur mu" diye ingilizce arattığımda ilk gelen sayfada "semen alerjisi bazen döllenmeyi zorlaştırabilir ama hamile kaldıysanız bebeği etkilemez. Her ne kadar aksini duymuş olsanız da sperm alerjisinin düşüğe sebep olduğu konusunda belgelenmiş kanıt yoktur" diyor. mayo klinik de "alerjik tepkileriniz tedavi edildikten sonra doğal yoldan hamile kalabilirsiniz, ya da spermin yıkanarak kullanıldığı in vitro tedavilerle hamile kalabilirsiniz" diyor. doktorunuz kesin biliyordur, bakalım ne diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?