Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba arkadaşım. Tedavin hayırlı olsun.Bana da bağışıklık baskılayıcı vereceklermiş. Sana ne verdiler. Hangi ilaç. Deltakortil gibi bisey söyledi doktorum ama heyecandan anlayamadım.sana ne verecekler.bide serum varmış hangisi olacak acaba.ben henüz yeni başladım tedaviye. Opuyada daha var.

Teşekkürler sizinde hayırlı olsun. Rahim dinlendirme yapilacakmi acaba size. Ben Eylül 3 te opu oldum bu ikinci adetim dondurulmuş transfer ve natürel oluyor. Sanırsam naturelde yumurta ve rahim kendi halinde geliştiriyorlar sadece çatlaması şansa bırakılmıyor. Kullandığım İlaclar ovitrelle çatlatma ignesi. Predrol bağışıklık baskılayıcı 4 gün kullancam. Rulid antibiyotik sanırım. Transferden iki gün önce lutinus vajinal tablet ve folidays vitamin var başka ilaç yok. 2 Kasım transfer insallah

Evet benimkide lutinus tablet şeklinde çubuğun ucundaki hazneye ilacı yerleştirip pistonu itiyoruz bazen zorlanıyorum ama yapacak bir şey yok testime 7gün var bekliyoruz bakalım hayırlısı

Ben %50 mozaik embriyo transferi ile sağlıklı bir erkek dünyaya getirdim 9.kromozomda hasar vardı
Allah bağışlasın bizim 2-16-20 kromozomlarda anomali saptandı %30 mozaiklik tespit edildi dendi kafamda soru işaretler belirdi ama umut oldunuz bana teşekkür ediyorum

Jel mi litunus mu bana litunus verildi hap gibi olan

Transferin pozitif olsun inşallah Rahim dinlendirme yapilirmi bilmiyorum.daha yeni başladım tedaviye.cumartesi 3.kontrolüm var. Benim rezervim az olduğu için gördüğümüz yumurtayı toplicaz.su an bir yumurtam var(buna da şükrediyorum)gonal -f ve menagon ile büyütmeye çalışıyoruz. Yanı benim havuz olacağı için tek tek yumurta toplayip bir de pgt ye gondericez durumum pek iç acıcı değil yani.

Arkadaşlar hepinize hayırlı akşamlar. Tedavileriniz hayırlı ve pozitif olsun inşallah.
Bilgisi olanların yardımına ihtiyacım var.sperm alerjisi hakkında bilgisi olan varmı. Yanı başına gelipte birebir doktoruyla konuşan. Benim sanırım sperm alerjim var başka birseydir diye doktoruma söylemedim ama cumartesi gidince mutlaka soylicem. Bunun gebeliğe engel olduğu yazıyor internette. Ben şu an tüp bebek tedavisi görüyorum başka bir merkezde.tup tedavisi çözüm olabilirmi acaba bu hastalığa. Iki doğal düşüğüm var.dusuge de sebep oluyormuydu acaba bu alerji. Sebepsiz infertilitenin başlıca sebebi bu olabilir diyor nette. Çok merak ediyorum bilgisi olanlar yazabilirmi.

bilgim yok ama internette "semen alerjisi düşüğe sebep olur mu" diye ingilizce arattığımda ilk gelen sayfada "semen alerjisi bazen döllenmeyi zorlaştırabilir ama hamile kaldıysanız bebeği etkilemez. Her ne kadar aksini duymuş olsanız da sperm alerjisinin düşüğe sebep olduğu konusunda belgelenmiş kanıt yoktur" diyor. mayo klinik de "alerjik tepkileriniz tedavi edildikten sonra doğal yoldan hamile kalabilirsiniz, ya da spermin yıkanarak kullanıldığı in vitro tedavilerle hamile kalabilirsiniz" diyor. doktorunuz kesin biliyordur, bakalım ne diyecek.

Mozaik embriyo transferi olup sağlıklı doğum yapan bir arkadaşım var istersen sana özelden cep tel numarası verebilirim kendisi ecrin_bebek
Ayrıca Mozaik embriyo burayı okuyabilirsiniz

Arkadaşlar merhaba .Şehir dışından geleceğim fakat öğretmenim.Yani izin alamıyorum , hastanenin bana rapor verme durumu var mı acaba tedavi süresince ?Daha önce bu durumu yaşayan oldu mu ?

Arkadaşlar merhaba .Şehir dışından geleceğim fakat öğretmenim.Yani izin alamıyorum , hastanenin bana rapor verme durumu var mı acaba tedavi süresince ?Daha önce bu durumu yaşayan oldu mu ?

hayırlı olsun tedaviniz.
maalesef memorial rapor vermiyor. verse de sgk anlaşması olmadığından geçerli olmuyor.

Merhaba ben de öğretmenim opu günü ve transfer günü veriyorlar sadece, ben sonrasında aile hekiminden almıştım rapor yardımcı olmuşlardı. Şimdiden bol şanslar diliyorum.

Tedavin hayırlı olsun cnm memorialdami başladın teddaviye

Arkadaşlar şu an tüp bebek ücreti ne kadar en son haliyle ?İlaçlar hariç , yumurta toplama ve transfer ücreti .Birde embriyo dondurma ücreti ne kadar ?

Çok çok teşekkür ederim.cok bilgilendirici olmuş. Ben de merak ediyorum bakalım yarın doktorum ne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…