Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Tedavin hayırlı olsun cnm memorialdami başladın teddaviye
Teşekkür ederim canım.cumlemizin hayırlı olsun inşallah. Ben brüksel tup bebekte hüsamettin beye başladım.iki tavsiye üzerine.yakinlarimdan gelen tavsiye üzerine.

Arkadaşlar merhaba.cok moralim bozuk.bana tavsiyeleriniz olabilirmi. Tedaviye başlamıştım bu ay.rezervim düşük sadece 1 yumurtayla basladik. Gonal-f ve menogon kullandım. Reglinin 8.günü yumurta 9 mm rahim duvarı 6 idi. Bugün 11.günüydü yumurta hiç büyümemiş 9 mm de kalmış. Rahim de 5.2 ye düşmüş. Doktor bu ay ilaçları kesti. Önümüzdeki ay bakalım nasıl olacak dedi. Yumurta sayısını arttırmak için denenmiş bildiğiniz birşeyler varmı. Havuz yöntemi uygulayacaktık ama yumurtam bile gelişmiyor

Geçmiş olsun. Nasıl besleniyorsunuz ? neler kullanıyorsunuz? Vitamin macun vs var mı kullandığınız birşeyler. Amh değer

Geçmiş olsun. Nasıl besleniyorsunuz ? neler kullanıyorsunuz? Vitamin macun vs var mı kullandığınız birşeyler. Amh değeriniz kaç?
Teşekkür ederim.yas 41. Amh değerim malesef 0.6 doktor biesteron vermişti yaklaşık iki ay kullandım bu 3.ayim devam ediyorum kullanmaya.onun dışında omepa q10 kullanıyorum arada.birde hayit hapı agnucaston içiyorum. Aslında fsh 123 idi onu düşürmeyi başardık. Şu an 27. Çörek otu bal tarçın kullanmayı düşünüyorum burada bazı arkadaşlar kullanıp fayda görmüş inşallah bende de ise yarar.baska tavsiyeleri olanlar varsa yazabilir.sagolsun bazı arkadaşlar gerçekten çok yardımcı oluyor .gerek tavsiyeleriyle gerek verdikleri umutla hepinize teşekkür ederimAllah hepimize inşallah sağlıklı evlatlar nasip etsin

Benim yaş 37. Amh 0,4. Ama yumurta sayım ile amh ters orantılı. Temmuz ayında 3 yumurtam vardı. 9. Ayda yumurta dayım çok iyiydi. Ama tedaviye 10. Ayda başladım. 4 yumurta gözüktü 6 toplandı. 3 tane 5.güne gitti. Ben hergün düzenli omepa, decavit, folic asit, koca kase ev yapımı yoğurt,süt,meyve sebze,4 ceviz,avokado ,çörek otu yağı, pekmez, arı sütü,polen bunları kullandım. Hergün ama . Bol su içtim. Yumurta az ama kaliteli olsun diye.yemediklerim tavuk kapalı paket gıdalar, şekerli hiçbirşey,çikolata,çay kahve. Çok uzun oldu. Denemekte fayda var.

Arı sütü kullanabilirsiniz,bal tarçın,incir kürü yapabilirsiniz,bunların faydası olacaktır inşallah yumurta buyutmede.

Çok teşekkürler bilgi için. Ben de deneyeceğim

Arkadaşlar merhaba .Şehir dışından geleceğim fakat öğretmenim.Yani izin alamıyorum , hastanenin bana rapor verme durumu var mı acaba tedavi süresince ?Daha önce bu durumu yaşayan oldu mu ?
Merhabalar,

Bende bir devlet kurumunda çalışıyorum ve 1 yıldan fazladır Şişli Memorial'de tüp bebek tedavisi görüyorum. Çok defa gidip geldim ama izin açısından hiç sorun yaşamadım. Kontrollere gittiğimde günlük vizite belgesi veriyorlar kurum onu kabul ediyor. Yumurta toplama ve embriyo transferi dönemlerinde istediğinize bağlı olarak 3 güne kadar rapor veriyorlar.

Canim rabbim yardimcimiz olsun. Degerlerimiz yasimiz hemen hemen ayni. Ben neler denemedim. Aslan pencesi kuru yaptim yumurta sayim icin. Yumurta sayim artti ama polip olustu. Ben ona bagladim yani kure. Herkeste hersey ayni etkiyi yapmiyor. Ari sutunun cok faydasini gordum ama ben kapsul seklinde olani kullaniyordum. Artik kapsul olani bulamiyorum. Yan etkiside olmamisti bende. C life macun kullandim onun etkisini gordum. Yumurta sayimi cogaltti. Ama ostrojeni yukseltiyor bende. Ara ara kullaniyorum gene. Hâlâ ugrasmaya devam ediyorum. Denediklerim bunlar benim. Rabbim 2020 yili bitmeden mujdeli haber almayi nasip etsin canim. Emeklerimizin dualarimizin karsiligini versin Allah im.

Bende c life kullandım. Benim kullandıklarımın hepsini tanıdığım biride kullandı. Onun tavsiyesi ile bende başladım. Onun amh bile yükseldi. Ben tekrar ölçtürmedim.
Bu c life nedir benim de amh dusuk 0.5 6 yumurtam toplandı ama 1 tane blast oldu o da negatif tekrar denemeyi düşünüyorum ama kaliteyi artiran birsey mi bu clife

Amiiinnn canım inşallah hepimize bu yıl bitmeden müjdeli haber duymayı nasip etsin. Tavsiyelerin için çok ama çok teşekkür ederim. Allah razı olsun sizlerden. Duygulanıyorum bazen sizlerden gelen mesajlara.yakin arkadaslarimdan görmediğim alaka ve teselliyi görüyorum burdaki arkadaşlardan. Rabbim burdaki bütün anne olmak isteyen arkadaşlarıma ve bana tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip et yarabbim

Bende c life kullandım. Benim kullandıklarımın hepsini tanıdığım biride kullandı. Onun tavsiyesi ile bende başladım. Onun amh bile yükseldi. Ben tekrar ölçtürmedim.
Sana da çok teşekkür ederim canım.clife ben de almıştım bir ara hatta yarısı duruyor bile .kalanları ben de kullanayim bari ne kaybederizki. Belki bir şifasını görürüz. Amh yükselmiş demek. Inşallah bizde de ise yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…