29 Ekimde oldum transferimi. 10.günüm bittiTeşekkür ederim , evet ufakta olsa yürüyüşler yapaya çalışacağım ev içinde dahi olsa:) Kaçıncı gününüzdesiniz?
Valla nasıl anlatsam bilemiyorum ki :) söyle söyleyeyim adetimdiyelimki ayın 1 de lekeli başlar 5 veya 6 da anca sökülme olur bu şekilde sayınca benimde transferim 18 değil 23 te olmuş olur. Ve ayın 1 de yine adet gelicek yani embriyonun tutunması için 7 günü var. Buda benim kafamı çok kurcalamisti ama lekeli günleri doktor saymadi ve transferde. 12 gün sonra beklenen adetim oluyor. Acaba sizdede böyle bir durummu var ve sökülmeden itibaren ve kaç günde bir adet olursunuz bunlari baz alarak transfer yapılıyor. Natürel transfer oldu sadece çatlatma iğnesi oldum transferden önce ve bir kaç ilaç dahaHayırlısı ile güzel sonuçlarınız olsun.Transferiniz natural miydi? Benim geçtiğimiz ayki trasnferim 19-20. güne denk gelmişti ve diğer transferlerimden farklı olarak regli tarihim sonuç tarihimden çok önceydi neredeyse transferden 3-4 gün sonrası regli olabileceğim bir tarihti çok gerildim o sebeple ancak negatif sonucu aldıktan sonra gecikmeli regli oldum.Acaba benzer durumda olan oldu mu? Tranfserden sonra ,test sonucundan 4-5 gün öncesi regli tarihi olan.Umarım kafa karıştırmadım:) Bu arada benim de embriyom 5AA dilerim bize sımsıkı tutunurlar:)
canım nasılsın kacıncı gunun.Valla nasıl anlatsam bilemiyorum ki :) söyle söyleyeyim adetimdiyelimki ayın 1 de lekeli başlar 5 veya 6 da anca sökülme olur bu şekilde sayınca benimde transferim 18 değil 23 te olmuş olur. Ve ayın 1 de yine adet gelicek yani embriyonun tutunması için 7 günü var. Buda benim kafamı çok kurcalamisti ama lekeli günleri doktor saymadi ve transferde. 12 gün sonra beklenen adetim oluyor. Acaba sizdede böyle bir durummu var ve sökülmeden itibaren ve kaç günde bir adet olursunuz bunlari baz alarak transfer yapılıyor. Natürel transfer oldu sadece çatlatma iğnesi oldum transferden önce ve bir kaç ilaç daha
Sağol canım iyiyim sen nasılsın. Ne aşamadasin. İyi geçiyor çarşamba kan vereceğim hiçbir belirti yaşamadım yarında bir gecseydi hayırlısıylacanım nasılsın kacıncı gunun.
ıyı haberlerını beklıyorum. Tum transfer olanlarla bırlıkte dualarımdasınız
Ayyy cok heyecanlııSağol canım iyiyim sen nasılsın. Ne aşamadasin. İyi geçiyor çarşamba kan vereceğim hiçbir belirti yaşamadım yarında bir gecseydi hayırlısıyla
evet o benım kızlar 5.gun embrıyosu transferı saymazsak 5.gunde goruluyor erken gebelık testınde..normal testte de cok cok hayalet cızgı belırsız ama ertesı gun normal testte gayet net bellı olmustu ben cumartesı kalp atışını duydum dilerim burdaki herkese allah nasip ederAyyy cok heyecanlıı
regl oldum. cuma gunu de Yücel beyle gorustum. bu cuma tekrar cagırdı. suan folıc asıt dısında bısey ıcmıyorum. Naturel transfer olacak ınşallah.
Kacıncı gunun sımdı. Burda bır arkadas 5. gün embiryosunu transferden 5 gün sonra erken gebelık testıyle ıdrarda gormustu
yaaaa hamıle takvımını eklemıssınevet o benım kızlar 5.gun embrıyosu transferı saymazsak 5.gunde goruluyor erken gebelık testınde..normal testte de cok cok hayalet cızgı belırsız ama ertesı gun normal testte gayet net bellı olmustu ben cumartesı kalp atışını duydum dilerim burdaki herkese allah nasip edersaglıkla kucagımıza alırız
Canim c life balli macun icinde kadinlik hormonlarina iyi gelen otlar var. Yumurta sayisini artiriyor. Kalitesi icin bisey diyemeyecegim cunku bilemiyorum. Bende bir yan etki olusturmadi.Merhaba, C life tam olarak nedir? Kapsül mü yoksa gıda şeklinde mi alıyoruz? Yumurta sayısını ve kaliteyi arttırıyor mu? Benim de ileri yaş ve 4.denemem olacak rezervlerim azalıyor işe yaramışsa ben de kullanayım? Herhangi bir yan etkisi var mı? Teşekkürler.
Ben de kullanmaya başladım canım clife senin tavsiyenle tekrar.Bakalim nelere fayda edecek.Gelismeleri yazacağım buradan . En azından bizim gibi benzer problemi olan arkadaşlara yardımcı olabiliriz.yumurta sayi ve kalitesi konusunda olumlu bir gelişme olacak mi bakalım. Bana daha önce doktorum kalite için biosteron vermişti. Şimdiki tüp bebek doktorumda onu kullanmaya devam et dedi. Önümüzdeki reglide görücez inşallah.Canim c life balli macun icinde kadinlik hormonlarina iyi gelen otlar var. Yumurta sayisini artiriyor. Kalitesi icin bisey diyemeyecegim cunku bilemiyorum. Bende bir yan etki olusturmadi.
Bana da doktorum biesteron verdi fenomom ve de soya ekstresi dedi..kaliteye iyi geliyormusBen de kullanmaya başladım canım clife senin tavsiyenle tekrar.Bakalim nelere fayda edecek.Gelismeleri yazacağım buradan . En azından bizim gibi benzer problemi olan arkadaşlara yardımcı olabiliriz.yumurta sayi ve kalitesi konusunda olumlu bir gelişme olacak mi bakalım. Bana daha önce doktorum kalite için biosteron vermişti. Şimdiki tüp bebek doktorumda onu kullanmaya devam et dedi. Önümüzdeki reglide görücez inşallah.
Hayırlısı olsun inşallah senin içinde. Ben bugün test yaptım sabah 8. Gün silikten biraz daha belirgin çıktı şükür sağlıklı ilerler inşallah. Geç tutunmami oldu ne oldu anlamadım eğer sendede çıkmazsa endişe yapmasayasin herkesin bir degilAyyy cok heyecanlıı
regl oldum. cuma gunu de Yücel beyle gorustum. bu cuma tekrar cagırdı. suan folıc asıt dısında bısey ıcmıyorum. Naturel transfer olacak ınşallah.
Kacıncı gunun sımdı. Burda bır arkadas 5. gün embiryosunu transferden 5 gün sonra erken gebelık testıyle ıdrarda gormustu
Hayırlı olsun takvimin rabbim karnindakini kucağında görmeyi nasip etsin canımevet o benım kızlar 5.gun embrıyosu transferı saymazsak 5.gunde goruluyor erken gebelık testınde..normal testte de cok cok hayalet cızgı belırsız ama ertesı gun normal testte gayet net bellı olmustu ben cumartesı kalp atışını duydum dilerim burdaki herkese allah nasip edersaglıkla kucagımıza alırız
evet canım benım ılk kan degerı 310 du normalden yuksektı sanırım ondan belırgın cıkmıstı oncesınde de..2gun sonra tekrar verdım ıstedıler 798 cıktı doktor gerek yok dedı..ama bence sağlıklı gebelik (kımyasal ya da dıs gebelik ) ıhtımalı ıcın 2 kez bakılması en garantısı hatta bazı yerler 3defa ıstıyor ..normalde gunum pzartesı bugundu.. bız cumartesi gıttık eşim için ızın alması problem olmasın dıye 2 gün önce yani..dedıgın gıbı her vücut farklı beta degerı de farklı oluyor onunla alakalı yani ınsallah senınde surecın sağlıklı olurHayırlı olsun takvimin rabbim karnindakini kucağında görmeyi nasip etsin canımbende senden cesaret alıp 5. Gün yaptım hiç çıkmadı ama umudumu kaybetmedim neticede herkeste hormon salınımı aynı olmaz. Bugün 8.gun silikten biraz daha belirgin ikinci çizgimi gördüm. Çarşamba kan günüm inşallah güzel bir değerle çıkar. Sen kalp atsini erken duymussun sanki ilk testten 21 gün sonra degilmi canım kalp atış bakilma günü. Birde ikinci kan testine gerek duyduklarmi sende. Bugün hemşireyle konustumda Dr gerek görürse ikinci bir test istiyor evet 2 gün sonra dedi
Insallah bu kadar emeklerinin ve emeklerimizin sonunda kucagimiza yavrularimizi saglikli bir sekilde almamizi nasip etsin rabbim. Benim yumurta sayimi artirmisti insallah seninde daha iyi olur canim.Ben de kullanmaya başladım canım clife senin tavsiyenle tekrar.Bakalim nelere fayda edecek.Gelismeleri yazacağım buradan . En azından bizim gibi benzer problemi olan arkadaşlara yardımcı olabiliriz.yumurta sayi ve kalitesi konusunda olumlu bir gelişme olacak mi bakalım. Bana daha önce doktorum kalite için biosteron vermişti. Şimdiki tüp bebek doktorumda onu kullanmaya devam et dedi. Önümüzdeki reglide görücez inşallah.
Merhaba tebrik ediyorum hayırlı sağlıklı evladınız olsun inşallahevet canım benım ılk kan degerı 310 du normalden yuksektı sanırım ondan belırgın cıkmıstı oncesınde de..2gun sonra tekrar verdım ıstedıler 798 cıktı doktor gerek yok dedı..ama bence sağlıklı gebelik (kımyasal ya da dıs gebelik ) ıhtımalı ıcın 2 kez bakılması en garantısı hatta bazı yerler 3defa ıstıyor ..normalde gunum pzartesı bugundu.. bız cumartesi gıttık eşim için ızın alması problem olmasın dıye 2 gün önce yani..dedıgın gıbı her vücut farklı beta degerı de farklı oluyor onunla alakalı yani ınsallah senınde surecın sağlıklı olur
evet pgt’li..transferım de naturel olduMerhaba tebrik ediyorum hayırlı sağlıklı evladınız olsun inşallahPgtliymiydi bebişiniz bir de naturel transfer protokolü mü uygulandı size?
İnşallah canım. Pozitifle bitmiyor tabi daha bir kaç aşama var şimdi duam böyle devam etmesi.evet canım benım ılk kan degerı 310 du normalden yuksektı sanırım ondan belırgın cıkmıstı oncesınde de..2gun sonra tekrar verdım ıstedıler 798 cıktı doktor gerek yok dedı..ama bence sağlıklı gebelik (kımyasal ya da dıs gebelik ) ıhtımalı ıcın 2 kez bakılması en garantısı hatta bazı yerler 3defa ıstıyor ..normalde gunum pzartesı bugundu.. bız cumartesi gıttık eşim için ızın alması problem olmasın dıye 2 gün önce yani..dedıgın gıbı her vücut farklı beta degerı de farklı oluyor onunla alakalı yani ınsallah senınde surecın sağlıklı olur
hadi bakalım:) iyi gelir umarım haberleriniz bekliyorum.Ben de kullanmaya başladım canım clife senin tavsiyenle tekrar.Bakalim nelere fayda edecek.Gelismeleri yazacağım buradan . En azından bizim gibi benzer problemi olan arkadaşlara yardımcı olabiliriz.yumurta sayi ve kalitesi konusunda olumlu bir gelişme olacak mi bakalım. Bana daha önce doktorum kalite için biosteron vermişti. Şimdiki tüp bebek doktorumda onu kullanmaya devam et dedi. Önümüzdeki reglide görücez inşallah.
Hayırlısı olsun inşallah senin içinde. Ben bugün test yaptım sabah 8. Gün silikten biraz daha belirgin çıktı şükür sağlıklı ilerler inşallah. Geç tutunmami oldu ne oldu anlamadım eğer sendede çıkmazsa endişe yapmasayasin herkesin bir
Arkadaşlar ikinize de hayırlı olsun .Güzel haberler duymak hepimize iyi geliyor.Umarım kucağınıza da sağlıkla alırsınız.Hayırlı olsun takvimin rabbim karnindakini kucağında görmeyi nasip etsin canımbende senden cesaret alıp 5. Gün yaptım hiç çıkmadı ama umudumu kaybetmedim neticede herkeste hormon salınımı aynı olmaz. Bugün 8.gun silikten biraz daha belirgin ikinci çizgimi gördüm. Çarşamba kan günüm inşallah güzel bir değerle çıkar. Sen kalp atsini erken duymussun sanki ilk testten 21 gün sonra degilmi canım kalp atış bakilma günü. Birde ikinci kan testine gerek duyduklarmi sende. Bugün hemşireyle konustumda Dr gerek görürse ikinci bir test istiyor evet 2 gün sonra dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?