- 7 Kasım 2020
- 420
- 194
- 23
- 32
Anladım teşekkür ederim. İntralipit serum kullandırıyo mu oradaki hocalar13 yaşında bir normal olan bir kızım var. Sonra 10 sene korunmadim sebepsiz gruptayiz. Pcos var. Hafif duzey ama. 17 yumurta toplandı 9 tanesi kaldı 7 tanesi 5. Gün. Transferim natürel oldu. Çatlatma iğnesi bagisiklik baskilayici 4 gün aldim hap olarak. Lutinus vajinal tablet folik asit kullandım birde bu kadar
Allah yardımcınız olsun kardeşim. Allah yeterki ol desin.neler oluyor.ameliyatla sperm bulunup hamile kalanlar da duyduk inşallah sizin de olacak.biz elimizden geleni yapacağız gerisi Allah. Önce tedbir sonra tevekkül..anlıyorum canım, Allah hepimizin yardımcısı olsun .
herkes ayrı ayrı nelerle uğraşıyor, çaba veriyor.
biz daha transfer aşamasına hiç gelemedik. geldikçe deneyim ediniyoruz bu uğurda. biraz daha benden toplama yapılabilirse eşim de mtese amliyatı olacak. klinefelter sendromu var onun, hiç sperm yok. umarım bulunacak.
hiçbirşeyin garantisi yok elbette . bizde daha spermin garantisi de yok. ama işte elimizden geleni yapıyoruz :)
Hiç bir bilgim yok canimAnladım teşekkür ederim. İntralipit serum kullandırıyo mu oradaki hocalar
Allah kucagina da almayı nasip etsin canim inşallahKızlar naturel transfer olmuştum bugün 11.gunum 280 çıktı değerim. İnşllah Allah sizlerede nasip etsin. Cuma tekrarlicaz bakalım testi sağlıklı ilerler inşallah
Sağol canım darısı sizlereAllah kucagina da almayı nasip etsin canim inşallah
Bağışıklık baskılayıcı ne verdiler sana canım.bana da verecek doktorum ve yanında intralipid serum uygulayacak.bir de natürel transfer nasıl oluyor. Benim ilk tedavim de13 yaşında bir normal olan bir kızım var. Sonra 10 sene korunmadim sebepsiz gruptayiz. Pcos var. Hafif duzey ama. 17 yumurta toplandı 9 tanesi kaldı 7 tanesi 5. Gün. Transferim natürel oldu. Çatlatma iğnesi bagisiklik baskilayici 4 gün aldim hap olarak. Lutinus vajinal tablet folik asit kullandım birde bu kadar
Prednol transferden 4 gün önce başladım transfer günü bıraktımBağışıklık baskılayıcı ne verdiler sana canım.bana da verecek doktorum ve yanında intralipid serum uygulayacak.bir de natürel transfer nasıl oluyor. Benim ilk tedavim de
Biz intralipit serum istediğimzde kanıtı olmayan birşey kullanmıyoruz demişlerBağışıklık baskılayıcı ne verdiler sana canım.bana da verecek doktorum ve yanında intralipid serum uygulayacak.bir de natürel transfer nasıl oluyor. Benim ilk tedavim de
Semra kahraman da o tedavi oluyorsunuzBağışıklık baskılayıcı ne verdiler sana canım.bana da verecek doktorum ve yanında intralipid serum uygulayacak.bir de natürel transfer nasıl oluyor. Benim ilk tedavim de
Merhaba, ben ilaçlı transfer oldum 29 Ekimde. 11 Ekim adetin 2. Günü gittim sonra 21 Ekimde çağrıldım. En son 29 Ekimde de transfer oldu. Toplamda 3 kez gittim. Şimdiden hayırlı olsun :)Arkadaslar merhaba ilacli transfer olan var mi acaba aranizda adetin kacinci gunu transfer olunuyor ilacli transferle bilen var mi bide kac defa kontrole cagiriliniyor
Allah kucağınıza almanızı da nasip etsin, hayırlı olsun :)Kızlar naturel transfer olmuştum bugün 11.gunum 280 çıktı değerim. İnşllah Allah sizlerede nasip etsin. Cuma tekrarlicaz bakalım testi sağlıklı ilerler inşallah
Hayırlı olsun allah tamamına erdirsin. Benimde ay sonu transferim var. Ama doktorum sadece folic asit kullan dedi. Siz pcolu olduğunuz için mi bu ilacı verdi.Prednol transferden 4 gün önce başladım transfer günü bıraktım
amin canım sağol .Hayırlı olsun allah tamamına erdirsin. Benimde ay sonu transferim var. Ama doktorum sadece folic asit kullan dedi. Siz pcolu olduğunuz için mi bu ilacı verdi.
Amin teşekkürlerAllah kucağınıza almanızı da nasip etsin, hayırlı olsun :)
Sonuç pozitifmiMerhaba, ben ilaçlı transfer oldum 29 Ekimde. 11 Ekim adetin 2. Günü gittim sonra 21 Ekimde çağrıldım. En son 29 Ekimde de transfer oldu. Toplamda 3 kez gittim. Şimdiden hayırlı olsun :)
Evet, kan testleri pozitif diyor çok şükürSonuç pozitifmi
yaa cok sevındım hayırlı olsunKızlar naturel transfer olmuştum bugün 11.gunum 280 çıktı değerim. İnşllah Allah sizlerede nasip etsin. Cuma tekrarlicaz bakalım testi sağlıklı ilerler inşallah
Çok teşekkür ederim birtanem. Tupbebek annelerinin içi pır pır mış bunu anladım doğru düzgün sevinemedim hayırlısıyla birde kalp atışını duyalimda rahatlicam inşallahyaa cok sevındım hayırlı olsunkatlı katlı artsın degerın ınsallah
Ahh hepimiz inşaallah duyalım o pıt pıtlariEvet, kan testleri pozitif diyor çok şükürİnşallah kalp atışlarını da duyarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?