Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Anladım teşekkür ederim. İntralipit serum kullandırıyo mu oradaki hocalar

Allah yardımcınız olsun kardeşim. Allah yeterki ol desin.neler oluyor.ameliyatla sperm bulunup hamile kalanlar da duyduk inşallah sizin de olacak.biz elimizden geleni yapacağız gerisi Allah. Önce tedbir sonra tevekkül..

Bağışıklık baskılayıcı ne verdiler sana canım.bana da verecek doktorum ve yanında intralipid serum uygulayacak.bir de natürel transfer nasıl oluyor. Benim ilk tedavim de

Arkadaslar merhaba ilacli transfer olan var mi acaba aranizda adetin kacinci gunu transfer olunuyor ilacli transferle bilen var mi bide kac defa kontrole cagiriliniyor
Merhaba, ben ilaçlı transfer oldum 29 Ekimde. 11 Ekim adetin 2. Günü gittim sonra 21 Ekimde çağrıldım. En son 29 Ekimde de transfer oldu. Toplamda 3 kez gittim. Şimdiden hayırlı olsun :)

Hayırlı olsun allah tamamına erdirsin. Benimde ay sonu transferim var. Ama doktorum sadece folic asit kullan dedi. Siz pcolu olduğunuz için mi bu ilacı verdi.
amin canım sağol .
Kontrole cagirmadimi ay sonuna kadar tekrar. Belki sonra verir

Kızlar naturel transfer olmuştum bugün 11.gunum 280 çıktı değerim. İnşllah Allah sizlerede nasip etsin. Cuma tekrarlicaz bakalım testi sağlıklı ilerler inşallah
yaa cok sevındım hayırlı olsunkatlı katlı artsın degerın ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…