Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Insallah bu kadar emeklerinin ve emeklerimizin sonunda kucagimiza yavrularimizi saglikli bir sekilde almamizi nasip etsin rabbim. Benim yumurta sayimi artirmisti insallah seninde daha iyi olur canim.
Inşallah canım.. Inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız bebislerimizi kucağımiza alırız inşallah

Arkadaşlar merhaba birşey sormak ıstiyorum sizlere. Öncelikle Allah emeklerimizin karşılığını bebisle taclandirsin inşallah. Sormak istediğim; diyelim ki 2-3 ay boyunca hiç yumurtanız oluşmadi ya da sadece bir yumurta oluşup gelişmiyor benim gibi. Doktor ne kadar süre yumurta oluşması için deneme yapıyor.yani benim ilk ay bir yumurta oluştu o da gelismedi ilaçlar kesildi.simdi ikinci regliyi bekliyorum. Bu reglide de yumurta ayni şekilde olursa doktor nasıl bir yol izliyor.kac ay deneyip tedaviyi iptal ediyor.benim durumumda olan varmı. Uzun oldu umarım anlatabilmisimdir görüşlerinizi bekliyorum..

Canim buyuk ihtimal ki sende oyle yapilmasini iste yumurtaliklarda yumurta gorunuyorsa basla derim. Doktorlarin bisey yaptiklarini sanmiyorum. Hem ilaclara basliyorsun. Birakmak zorunda kaliyorsun. Maddi manevi kayip bence. Rabbim ver muradimizi

canım merhaba
ben de seninle aynı durumdayım.
benim de geçen ay yumurta toplama süreci başlatıldığında 3 yumurtam gözüküyordu, 3günlük tedavi sonrası hiç büyümediğini gördüler ve 4 günlük yine yüklü dozla iğnelere devam ettiler. 7. günden sonra kontrole gittiğimde yine büyümemişti, ama 3 gün daha büyüme hormonuna devam edelim dediler. ben istemedim.
sanki hepsi sudan ucuzmuş gibi. geçen ay 5.500tl verdim iptal olan tedavi ilaçları için. 2000tl de toplama işlemi için ön ödeme yaptırıyorlar, onu da iade etmediler! sinirlendim yine :O

neyse bazı aylarda oluyormuş öyle, sonraki sefere normale geçiyormuş.
ben de haftaya tekrar toplama sürecine gireceğim. inanıyorum ki daha güzel bir süreç olacak. sen de pozitif düşün iyi olsun :)

merhaba. ınsallah en kısa zamanda tekrar baslarsınız surece.
Sız hangı merkezde ıdınız

merhaba. ınsallah en kısa zamanda tekrar baslarsınız surece.
Sız hangı merkezde ıdınız
merhaba cennetbahcesi
inşallah haftaya başlayacağım bakalım :)

ben acıbadem maslakta tedaviye yeni geçtim, önce prp yaptırdım ilk etapta.
ve sonrasında 2.reglimde ilk toplama sürecine girdik ve yumurtalarım gelişmedi malesef.
şu ön ödeme masrafının hiç iade edilmeyişine ciddi anlamda canım sıkıldı.
tabii ki pahalı işlemler , zaten hepsini trink nakit para istiyorlar ve ödüyoruz da... ama hastaların üstüne de bu kadar da gelinmemesi lazım!

Acıbadem maslak mı yoksa Semra hanım mı daha ilgili sizce

Merhaba canim.benden toplama için on ödeme almadılar.bu arada ben brükselde tedavi görüyorum.benimde iptal olan ay ilaçlarım 4000 tl tuttu.sizin fazla alıyorlarmış. Benim brüksel tercih etmemdeki sebep deneme yanılma yapmadan düşüklerim olduğu için direkt sonuç odaklı davranıyorlar.yani eger toplama yapılırsa transfer aşamasında direkt serum tedavisi ve bağışıklık baskılayıcı ilaç kullanacaklar.ama burdan okuduklarıma göre memorialde bir kaç kez deneyip ondan sonra serum başlatiyorlarmis. Tabi benim sorunum düşükler olduğu için.memoriali kötülemiyorum yanlış anlaşılmasın.herkesin sorunu başka sonuçta. Allah yardımcımız olsun.bu yolda çok emek harcıyoruz maddi manevi. Ben burda fazla para vermiyim diye serumlarimi bile yurtdisindan getirttim.hem Turkiyede muadili varmış sadece.o da çok pahalı. Allah hakkimizda hayırlısını versin insallah

anlıyorum canım, Allah hepimizin yardımcısı olsun .
herkes ayrı ayrı nelerle uğraşıyor, çaba veriyor.
biz daha transfer aşamasına hiç gelemedik. geldikçe deneyim ediniyoruz bu uğurda. biraz daha benden toplama yapılabilirse eşim de mtese amliyatı olacak. klinefelter sendromu var onun, hiç sperm yok. umarım bulunacak.
hiçbirşeyin garantisi yok elbette . bizde daha spermin garantisi de yok. ama işte elimizden geleni yapıyoruz :)

Arkadaslar merhaba ilacli transfer olan var mi acaba aranizda adetin kacinci gunu transfer olunuyor ilacli transferle bilen var mi bide kac defa kontrole cagiriliniyor

Sizde sıkıntı neydi özel değilse doktor nasıl Bi tedavi uyguladı
13 yaşında bir normal olan bir kızım var. Sonra 10 sene korunmadim sebepsiz gruptayiz. Pcos var. Hafif duzey ama. 17 yumurta toplandı 9 tanesi kaldı 7 tanesi 5. Gün. Transferim natürel oldu. Çatlatma iğnesi bagisiklik baskilayici 4 gün aldim hap olarak. Lutinus vajinal tablet folik asit kullandım birde bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…