Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar naturel transfer olmuştum bugün 11.gunum 280 çıktı değerim. İnşllah Allah sizlerede nasip etsin. Cuma tekrarlicaz bakalım testi sağlıklı ilerler inşallah
ne kadar güzel bir haber :) senin adına çok sevindim canım. Allah kucagina da almayı nasip etsin canim inşallah

naturel transfer nedir acaba? daha o konuları işlemedik te :):):)

Kızlar naturel transfer olmuştum bugün 11.gunum 280 çıktı değerim. İnşllah Allah sizlerede nasip etsin. Cuma tekrarlicaz bakalım testi sağlıklı ilerler inşallah
yaaa cok sevındım. Allahım emeklerımızın karsılıgını verıyor. Masallah Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın canım. sana ve bıze.
Benım de sanırım haftaya transferım var.
Artık gebesın duan kabul olur :)

Merhaba, ben ilaçlı transfer oldum 29 Ekimde. 11 Ekim adetin 2. Günü gittim sonra 21 Ekimde çağrıldım. En son 29 Ekimde de transfer oldu. Toplamda 3 kez gittim. Şimdiden hayırlı olsun :)
Tesekkur ederim cevabiniz icin simdi bant kullaniyorum ben climara diye koĺumdan yapistiriyorum iki gunde bir yumurtlamayi baskiliyomus ama sanki benim yumurtlama akintisi gibi akintım oluyor da sizin de olmus muydu biraz endise ettim muayeneye pazr gunu cagirdi doktor bakalim 2.kez insallah hersey yolunda olur Allah emeklerimizi karşılıksız birakmasin cok yorucu
Sizin doktorunuz kimdi takiplerinizi kim yapti

Benim de olmuştu akıntım ancak çok fazla değildi. Ben 2 senedir aynı merkezdeyim Yücel hoca yapıyor tüm takiplerimi. Çok memnunum kendisinden, çok ilgili. Merkezdeki her doktor ilgili gerçi. İçiniz rahat olsun, benim 4. Transferim. Ne kadar sıkarsak sıkalım kendimizi her şey olacağına varıyor. Dilerim hakkımızda hayırlısı olsun

saglikla ilerlesinBende pozitif sonuc aldim kese icin bekliyorum
Gözünüz aydıııın, darısı başımıza: )
Sizin de doğal siklusla mı transfer oldu?
Benim de 10 güne olacak galiba transfer de merak tavan: ) Transferden önce ve sonra neler yaptınız? Tabi, transfer günü nasıl geçti, ne kadar wcye gitmeden yattınız: )

Tebrik ediyorum böyle güzel haberler nasıl mutlu ediyor Umarım rahat bir gebelik geçirip sağlıkla kucağınıza alırsınız Embriyonuz pgtlimiydi acaba ?
Benm geçen 5. Gün embryosu 4ab idi embryo kalitem hoca iyi demişti acaba iyi olmadığı için mi tutmadı

Sagoluntüm isteyenlerin darisi basinasaglikla..
Benimde ilk transferimdi.islemden iki saat önce hastaneye cagrilicaksiniz.bende cok dert ediyordum su idrara sikisiklik durumu filan..inanin hic kurdugumuz gibi degil.hemisireler göbekten kontrol ediyorlar duruma gore bosalttirip su icirtiyorlar.islem normal muayane 5 dk suruyor.odaniza cikip yarim saatlik dinlemeden sonra wc ye kosuluyor:)
Dogal siklusta oldu.
Öncesi ve sonrasi olarak özel bisey yapmadim normal gunluk hayatima devam ettim.
Bol sans diliyorum

Evet, kan testleri pozitif diyor çok şükür İnşallah kalp atışlarını da duyarım :)
Bize çok iyi moral oluyorsunuz.Ben de yakında transfer öncesi aşamaya başlıcam.Bant kullanıcam.İnş hepimiz böyle güzel haberler veririz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…