Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İnşallah canım o da genetiğe gidecek duruma gelirse 2 tane gitmiş olacak değil mi bu durumda? İnşallah sağlıkla tamamlanırlar genetikten de sağlam gelirler

Benimde son günü 3ba idi akşama 4 ba olmuştu. Yükselmişti
bana 3ab yada 3aa gibi bir şey söylemedi. sadece yavaşladı dedi bakast olan için işlem yapıyoruz dedi. onun içinde bekliyoruz. nasip artık. varsa nasibimizde bizi bulur vaktiyle. hayırlısı

Kızlar haber beklerken T taniamu dan size birşey sorayım ilaçları en son cuma kullandım ben ama adet olmadım ne kasar sürüyor negatif den sonra adet olmak ben hemen olurdum hep merak ettim

Kızlar haber beklerken T taniamu dan size birşey sorayım ilaçları en son cuma kullandım ben ama adet olmadım ne kasar sürüyor negatif den sonra adet olmak ben hemen olurdum hep merak ettim
Benim test günüm 30 Temmuzdu, HCG değerim 12.5 çıkmıştı o yüzden ilaçları 2 gün daha kullanıp HCG değeri düşünce bıraktım. Yani 1 Ağustos'ta bıraktım ve 4 Ağustos'ta regl oldum.

Opudan önceki çatlatmadan önceki dimi canımne kadar karışık sordum kusura bakma
Onemli dgl canim bu benimki transfer oncesi catlatmaymis baktimda opu oncesi yok enabizda ama zaten ozamanda yumurtanin gelisimine bakmiyorlarmi catlatma icin ekte gozukuyor canim bi bak yukselis onemli

Eklentiler

• 5825B123-54DA-4BF5-8AC9-662C8921748B.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 36
Onemli dgl canim bu benimki transfer oncesi catlatmaymis baktimda opu oncesi yok enabizda ama zaten ozamanda yumurtanin gelisimine bakmiyorlarmi catlatma icin ekte gozukuyor canim bi bak yukselis onemli
Opu öncesi meraklardayım ama teşekkür ederim o kadar uğraşmışsın canım saolasın

Opu öncesi meraklardayım ama teşekkür ederim o kadar uğraşmışsın canım saolasın
Rica ederim canim insh sende guzel hberler verirsin bu gunlerde senin embryolar dondurulacak miydi opuden sonra yoksa taze transfermi
Dondurulacak canım hayırlısıyla cuma opu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…