İnşallah canım o da genetiğe gidecek duruma gelirse 2 tane gitmiş olacak değil mi bu durumda? İnşallah sağlıkla tamamlanırlar genetikten de sağlam gelirlergünaydın kızlar. dün günüyle uyumlu üç embriyomdan biri gelişimi durmuş biri balast olmuş biri içinde bir kaç saat daha bekleniyormuş. moralim bozuldu. tabiki kısmet. öncesinde üç gidip tek sağlıklı gelmişti. umarım bekledikleri embriyoda genetiğe gidecek duruma gelir.
Sen nordun canoo nasil gidiyorgeçmiş olsun. bu forumda rastlamadım ama belki bilgisi olan çıkar. merkezlere ön görüşmeye gidip oradaki doktorlara da sorabilirsiniz.
inşallah ya iki gider sağlıklı dönerlerİnşallah canım o da genetiğe gidecek duruma gelirse 2 tane gitmiş olacak değil mi bu durumda? İnşallah sağlıkla tamamlanırlar genetikten de sağlam gelirler
bana 3ab yada 3aa gibi bir şey söylemedi. sadece yavaşladı dedi bakast olan için işlem yapıyoruz dedi. onun içinde bekliyoruz. nasip artık. varsa nasibimizde bizi bulur vaktiyle. hayırlısıBenimde son günü 3ba idi akşama 4 ba olmuştu. Yükselmişti
Benim catlatmadan onceki tahlilim 314 kusurlerdeymis baktim az once canimGünaydın kızlar , E2 değerleriniz yumurta geliştirme döneminde kaçtı acaba ?
Benim test günüm 30 Temmuzdu, HCG değerim 12.5 çıkmıştı o yüzden ilaçları 2 gün daha kullanıp HCG değeri düşünce bıraktım. Yani 1 Ağustos'ta bıraktım ve 4 Ağustos'ta regl oldum.
3 gün içinde olmuşsun kafamda deli sorularBenim test günüm 30 Temmuzdu, HCG değerim 12.5 çıkmıştı o yüzden ilaçları 2 gün daha kullanıp HCG değeri düşünce bıraktım. Yani 1 Ağustos'ta bıraktım ve 4 Ağustos'ta regl oldum.
Opudan önceki çatlatmadan önceki dimi canımBenim catlatmadan onceki tahlilim 314 kusurlerdeymis baktim az once canim
Onemli dgl canim bu benimki transfer oncesi catlatmaymis baktimda opu oncesi yok enabizdaOpudan önceki çatlatmadan önceki dimi canımne kadar karışık sordum kusura bakma
Bir öncekinde de 30 Haziranda bırakıp 3 temmuzda regl olmusum, hep 3 gün sonra olmusum yani yaklaşık olarak.3 gün içinde olmuşsun kafamda deli sorular
Opu öncesi meraklardayımOnemli dgl canim bu benimki transfer oncesi catlatmaymis baktimda opu oncesi yok enabizdaama zaten ozamanda yumurtanin gelisimine bakmiyorlarmi catlatma icin ekte gozukuyor canim bi bak yukselis onemli
Bende genelde 1-2 gün hep ama şuan tık yok.. İnternetden baktım da test tekrarı demiş heryer de memorial e sordum 1 hafta bekleyin dediBir öncekinde de 30 Haziranda bırakıp 3 temmuzda regl olmusum, hep 3 gün sonra olmusum yani yaklaşık olarak.
Rica ederim canim insh sende guzel hberler verirsin bu gunlerde senin embryolar dondurulacak miydi opuden sonra yoksa taze transfermiOpu öncesi meraklardayımama teşekkür ederim o kadar uğraşmışsın canım saolasın
Opu öncesi meraklardayımOnemli dgl canim bu benimki transfer oncesi catlatmaymis baktimda opu oncesi yok enabizdaama zaten ozamanda yumurtanin gelisimine bakmiyorlarmi catlatma icin ekte gozukuyor canim bi bak yukselis onemli
Dondurulacak canım hayırlısıyla cuma opuRica ederim canim insh sende guzel hberler verirsin bu gunlerde senin embryolar dondurulacak miydi opuden sonra yoksa taze transfermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?