Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlarrrrr şoku yeni atlatiyorumtutmuş minik:) değerim 99 biraz düşük ama inş artarak devam edecek Sonuca telden bakarken adımı bile iki kez okudumsukurler olsun son embriyomdu
Gozun aydin canim cok sukur
Devami da hayirlisiyla gelsin insAllah

Tedavisi devam eden,bekleyen,hamile olan, herkesin işi gücü rast gitsin en kısa zamanda iyi sonuçlar olsun ve bebeklerimizi kucağımıza alalım.Dün akşama kadar hiç belirgin bişeyim yoktu,umutsuzdum cok korkuyordum ,inş bu deger artar ,sorun yaşamam bu sefer kucağıma alırım bebeğimi

Kızlarrrrr şoku yeni atlatiyorumtutmuş minik:) değerim 99 biraz düşük ama inş artarak devam edecek Sonuca telden bakarken adımı bile iki kez okudumsukurler olsun son embriyomdu
Bacikooooooo cok mutlu oldum zabahtan beri seni dusunuyodum Allahim tamamini erdirsin inshaAllah degerin cok super buarada 2 gun sonra tekrar demi Allahima sukurler olsun

Bacikooooooo cok mutlu oldum zabahtan beri seni dusunuyodum Allahim tamamini erdirsin inshaAllah degerin cok super buarada 2 gun sonra tekrar demi Allahima sukurler olsun
Canım çok sağolGec gittim hastaneye,bakamadim buraya heyecanean elim ayagima dolanacaktiHepimize kucagimiza almak nasip olsunBir dusugum oldugu icin kaygi da oluyo tabi o ama bu sefer birbirimizi birakmicaz

Ayyy dedim ben dedim çok hissetmiştim hiç korkmayın benim de ilk değerim 89du az önce gönül hanım muayene etti hersey normal şükür sizin de öyle olcak inşallah kucağımıza alcaz

Ayyy dedim ben dedim çok hissetmiştim hiç korkmayın benim de ilk değerim 89du az önce gönül hanım muayene etti hersey normal şükür sizin de öyle olcak inşallah kucağımıza alcaz
Ayy canim ya evet demistin cok sevindim seninkine de hersey yolundaymisIns benimki de artarak gelir arkanizdan ve saglikla kucagimiza aliriz

Nasıl sevindim anlatamam, haber çıkmayınca endişelenmiştim. Allah tamamına erdirsin inşallah.

Yaa süper bir haber çok sevindimm adına canım, Allahın izniyle artaracak devam edecek :)
Sağlıcakla bebişlerimizi kucaklarımıza alalım inşallah..

Canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah. Çok sevindim. Artar hiç merak etme.

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok sevindimmmmmmmmm harikaaaaaa bir haberrr inşallah değerlerin kat kat artsınnn sağlıkla doğsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…