Gozun aydin canim cok sukurKızlarrrrr şoku yeni atlatiyorumtutmuş minik:) değerim 99 biraz düşük ama inş artarak devam edecek Sonuca telden bakarken adımı bile iki kez okudum sukurler olsun son embriyomdu
Cok sağol canım , cümlemizinGozun aydin canim cok sukur
Devami da hayirlisiyla gelsin insAllah
Bacikooooooo cok mutlu oldum zabahtan beri seni dusunuyodumKızlarrrrr şoku yeni atlatiyorumtutmuş minik:) değerim 99 biraz düşük ama inş artarak devam edecek Sonuca telden bakarken adımı bile iki kez okudum sukurler olsun son embriyomdu
Canım çok sağolBacikooooooo cok mutlu oldum zabahtan beri seni dusunuyodumAllahim tamamini erdirsin inshaAllah degerin cok super buarada 2 gun sonra tekrar demi Allahima sukurler olsun
Evet 2 gun sonra tekrar olucakBacikooooooo cok mutlu oldum zabahtan beri seni dusunuyodumAllahim tamamini erdirsin inshaAllah degerin cok super buarada 2 gun sonra tekrar demi Allahima sukurler olsun
Hayırlı uğurlu olsun cnm sebebini ve pgtlimiydi yazabilirmisinEvet 2 gun sonra tekrar olucak
Cok sagolHayırlı uğurlu olsun cnm sebebini ve pgtlimiydi yazabilirmisin
Ayyy dedim ben dedim çok hissetmiştim hiç korkmayın benim de ilk değerim 89du az önce gönül hanım muayene etti hersey normal şükür sizin de öyle olcak inşallah kucağımıza alcazKızlarrrrr şoku yeni atlatiyorumtutmuş minik:) değerim 99 biraz düşük ama inş artarak devam edecek Sonuca telden bakarken adımı bile iki kez okudum sukurler olsun son embriyomdu
Ayy canim ya evet demistinAyyy dedim ben dedim çok hissetmiştim hiç korkmayın benim de ilk değerim 89du az önce gönül hanım muayene etti hersey normal şükür sizin de öyle olcak inşallah kucağımıza alcaz
Nasıl sevindim anlatamam, haber çıkmayınca endişelenmiştim. Allah tamamına erdirsin inşallah.Kızlarrrrr şoku yeni atlatiyorumtutmuş minik:) değerim 99 biraz düşük ama inş artarak devam edecek Sonuca telden bakarken adımı bile iki kez okudum sukurler olsun son embriyomdu
Yaa süper bir haber çok sevindimm adına canım, Allahın izniyle artaracak devam edecek :)Kızlarrrrr şoku yeni atlatiyorumtutmuş minik:) değerim 99 biraz düşük ama inş artarak devam edecek Sonuca telden bakarken adımı bile iki kez okudum sukurler olsun son embriyomdu
Cok tesekkur ederimNasıl sevindim anlatamam, haber çıkmayınca endişelenmiştim. Allah tamamına erdirsin inşallah.
Cok sağol canımYaa süper bir haber çok sevindimm adına canım, Allahın izniyle artaracak devam edecek :)
Sağlıcakla bebişlerimizi kucaklarımıza alalım inşallah..
Düşük değil değerin canım benim kızım 28 di 9.gün değerim gayet iyi hayırlı olsunKızlarrrrr şoku yeni atlatiyorumtutmuş minik:) değerim 99 biraz düşük ama inş artarak devam edecek Sonuca telden bakarken adımı bile iki kez okudum sukurler olsun son embriyomdu
Canım hayırlı olsunKızlarrrrr şoku yeni atlatiyorumtutmuş minik:) değerim 99 biraz düşük ama inş artarak devam edecek Sonuca telden bakarken adımı bile iki kez okudum sukurler olsun son embriyomdu
Hayırlı olsun allah tamamına erdirsinKızlarrrrr şoku yeni atlatiyorumtutmuş minik:) değerim 99 biraz düşük ama inş artarak devam edecek Sonuca telden bakarken adımı bile iki kez okudum sukurler olsun son embriyomdu
Öyle miDüşük değil değerin canım benim kızım 28 di 9.gün değerim gayet iyi hayırlı olsun
Cok sağol canım aminCanım hayırlı olsunAllah tamamına erdirsin inşallah. Çok sevindim. Artar hiç merak etme.
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok sevindimmmmmmmmm harikaaaaaa bir haberrr inşallah değerlerin kat kat artsınnn sağlıkla doğsunKızlarrrrr şoku yeni atlatiyorumtutmuş minik:) değerim 99 biraz düşük ama inş artarak devam edecek Sonuca telden bakarken adımı bile iki kez okudum sukurler olsun son embriyomdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?