Aaaa super cok sevindim hayirli uğurlu olsunKızlarrrrr şoku yeni atlatiyorumtutmuş minik:) değerim 99 biraz düşük ama inş artarak devam edecek Sonuca telden bakarken adımı bile iki kez okudum sukurler olsun son embriyomdu
Cok sağol aminHayırlı olsun allah tamamına erdirsin
Çok teşekkür ederimmmmyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok sevindimmmmmmmmm harikaaaaaa bir haberrr inşallah değerlerin kat kat artsınnn sağlıkla doğsun
Amin inş canım cok sağolAaaa super cok sevindim hayirli uğurlu olsunRabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin
yaaaa, çok sevindiiiim: )Kızlarrrrr şoku yeni atlatiyorumtutmuş minik:) değerim 99 biraz düşük ama inş artarak devam edecek Sonuca telden bakarken adımı bile iki kez okudum sukurler olsun son embriyomdu
Teşekkürleryaaaa, çok sevindiiiim: )
Evet kızımda 28 diğerinde 41 di ilk gün değerim çok iyi maşallah.. Sağlıkla kucağına al inşallahÖyle micok sağol canım.
İnş canımEvet kızımda 28 diğerinde 41 di ilk gün değerim çok iyi maşallah.. Sağlıkla kucağına al inşallah
Kızlarrrrr şoku yeni atlatiyorumtutmuş minik:) değerim 99 biraz düşük ama inş artarak devam edecek Sonuca telden bakarken adımı bile iki kez okudum sukurler olsun son embriyomdu.
Çok sevindim ya gözünüz Aydın rabbim sağlıkla kavuştursun inşallahKızlarrrrr şoku yeni atlatiyorumtutmuş minik:) değerim 99 biraz düşük ama inş artarak devam edecek Sonuca telden bakarken adımı bile iki kez okudum sukurler olsun son embriyomdu
İnşallah çarşamba görüşmemiz var.. Çağırdılar bakalım Semra hanım ile görüşücezİnş canımsağol . sende inş en kısa zamanda kardeş haberini verirsin bize
Cok teşekkür ederimÇok sevindim ya gözünüz Aydın rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah
Cok sağol inş
Haber et bizlerede canimİnşallah çarşamba görüşmemiz var.. Çağırdılar bakalım Semra hanım ile görüşücez
Kızlarrrrr şoku yeni atlatiyorumtutmuş minik:) değerim 99 biraz düşük ama inş artarak devam edecek Sonuca telden bakarken adımı bile iki kez okudum sukurler olsun son embriyomdu
Ederim muhakkak canım benim sağolHaber et bizlerede canim
Caniiiim. Cok sevindim gozunaydin. Rabbim tamamina erdirsin. Sag salim kucagina almayi nasip etsin. Rabbim bizede ayni mutlulugu yasatsin.Tedavisi devam eden,bekleyen,hamile olan, herkesin işi gücü rast gitsin en kısa zamanda iyi sonuçlar olsun ve bebeklerimizi kucağımıza alalım.Dün akşama kadar hiç belirgin bişeyim yoktu,umutsuzdum cok korkuyordum ,inş bu deger artar ,sorun yaşamam bu sefer kucağıma alırım bebeğimi
merhaba inşallah sağlık sıhhatle evladınız olur sizin durumunuz için ne denir bilmiyorum ama ben çok önce tedavi olmuştum o zaman gerçekten daha sıcak bir ortam vardı orada laboratuar konusunda alanında çok iyi bunu biliyorum ama işte onlar için deneme olunca bizler için güsran olabiliyor maddi manevi emek koyuyoruz ortaya ben sanırım bahçeciyi tercih edeceğim ben tek doktor ile devam etmek istiyorum.inşallah evladınız bir an önce gelir size Rabbim yardımcımız olsun emeklerimiz boşa çıkmasın inşallahMerhaba. Bende memorialde 4. Tüp Bebek denememi yaptım. Diğer 3 tedavim farklı merkezlerde olmuştu. Bütün tedavilerimde birinci derece kaliteli embiryom hiç olmamıştı. Memorialde ilk defa bir tane AA kalite embiryom oldu . 12 embiryo içinden geriye bir iki tane embiryom kaldığını, bunların orta kalite olduğunu kendileri de çok iyi biliyordu ve ayrıca benim embiryolarım üçüncü günden sonra gelişimini durdurduğunu ya da yavaşladığını da biliyorlardı. İnsanlar bir tane yumurta elde etmek için mücadele ederken. Benim ilk defa AA Kalite embiryomu üçüncü gün tranfer etmek yerine "test etmek amaçlı" 4. Güne taşıdılar ve embiryom orta kalite embiryo ya düştü üstüne bide dondurma oldu çözülürken 4. Derece embiryo kalitesinde çözüldü. Transfer oldum Ve tutmadı.4 tedavimi yorumladığı zaman semra hanım bu duruma yumurta kaynaklı dedi. Ve bundan sonra ki tedavin üçüncü gün transferi olacak dedi... Deneme tahtası Gibi sanırım bu durum. Şuan yaza doğru tekrar tedavi olmak için maddi manevi hazırlık yapıyorum. Merkez konusunda açıkca tereddütlerim oldu. Rabbim yardımcımız olsun inşaallah
tekrar geçmiş olsun canım ben 2013 te olan memorial denemem de transferde tek transfer edileceğini söylediler ben kesinlikle kabul etmediğimi söyledim taşıyıp götürürüm gerekirse dedim onlarda hiç ısrar etmeden 2 transfer ettiler bana ve kızım dünyaya geldi çok şükür arkada 3 donmuşum vardi sonra 2017 de onları alıp taşıdım doktorumun yerine 3ü de transfer edildi kalite olarak hepsi ayrı ayrı ayrıydı en iyisi tutmuş olacak ki tek yumurta ikizi oldular ancak 17. haftamda kaybettim kızlarımıYani 20 yaşında ilk denemende 2 embriyo transfer eden yer 30 yaşında 1 embiriyo transfer ediyor sebebi pgt li oldugu için bölünme riskiymiş.. He doktor böyle diyor embiriyolog da bölünme riski çok çok düşük diyor hangisine inanayım ben. Ben bugun ağlamaktan konuşamadım ama eğer tek embiriyo da ısrarcı olurlar ise kabul etmiycem. 7 defa negatif sonuç almışım olucaksa da bölünsün olsun ne yapıyım.. Oldu da iki tanesinin riskli olması kaldı saçma
gözünaydın canım çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallahKızlarrrrr şoku yeni atlatiyorumtutmuş minik:) değerim 99 biraz düşük ama inş artarak devam edecek Sonuca telden bakarken adımı bile iki kez okudum sukurler olsun son embriyomdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?