Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlarrrrr şoku yeni atlatiyorumtutmuş minik:) değerim 99 biraz düşük ama inş artarak devam edecek Sonuca telden bakarken adımı bile iki kez okudumsukurler olsun son embriyomdu
Aaaa super cok sevindim hayirli uğurlu olsun Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin

Kızlarrrrr şoku yeni atlatiyorumtutmuş minik:) değerim 99 biraz düşük ama inş artarak devam edecek Sonuca telden bakarken adımı bile iki kez okudumsukurler olsun son embriyomdu.
Kızlarrrrr şoku yeni atlatiyorumtutmuş minik:) değerim 99 biraz düşük ama inş artarak devam edecek Sonuca telden bakarken adımı bile iki kez okudumsukurler olsun son embriyomdu
Çok sevindim ya gözünüz Aydın rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah

maşallah ne güzel haber. değeriniz hiç düşük değil. benim 87 falandı ve meğer ikizmiş üstelik.
allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Caniiiim. Cok sevindim gozunaydin. Rabbim tamamina erdirsin. Sag salim kucagina almayi nasip etsin. Rabbim bizede ayni mutlulugu yasatsin.

merhaba inşallah sağlık sıhhatle evladınız olur sizin durumunuz için ne denir bilmiyorum ama ben çok önce tedavi olmuştum o zaman gerçekten daha sıcak bir ortam vardı orada laboratuar konusunda alanında çok iyi bunu biliyorum ama işte onlar için deneme olunca bizler için güsran olabiliyor maddi manevi emek koyuyoruz ortaya ben sanırım bahçeciyi tercih edeceğim ben tek doktor ile devam etmek istiyorum.inşallah evladınız bir an önce gelir size Rabbim yardımcımız olsun emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah

tekrar geçmiş olsun canım ben 2013 te olan memorial denemem de transferde tek transfer edileceğini söylediler ben kesinlikle kabul etmediğimi söyledim taşıyıp götürürüm gerekirse dedim onlarda hiç ısrar etmeden 2 transfer ettiler bana ve kızım dünyaya geldi çok şükür arkada 3 donmuşum vardi sonra 2017 de onları alıp taşıdım doktorumun yerine 3ü de transfer edildi kalite olarak hepsi ayrı ayrı ayrıydı en iyisi tutmuş olacak ki tek yumurta ikizi oldular ancak 17. haftamda kaybettim kızlarımı donmuşta her zaman kalite ve tutma oranı yüksek olur diyorlar kesin olmamakla birlikte..o kadar haklısın ki tepkinde hengisinin tutunacagı belli olmuyor ancak Allah bilir.Allahım nasib etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…