Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ay çok teşekkür ederim canım benim.. Sizin güzel doğum haberlerinizi bekliyorum artık. Benim içinde kısmet artık..

Bende pgtli embriyo düşük oldu.Bu aralar çok şık oluyor.Acaba tam genetik inceleyemiyorlarmi anlam veremedim
Yani gerçekten bu kısmını anlamıyorum ben düşük sonrası görüşmeye gittiğimde pgtli değildi dendi,bir sonraki için kesin pgt istendi yaptırdık..ee pgtli embriyolarda düşüyor,önümüzdeki yıllarda kesinlikle biyopsi yapılmayacak bence farklı bir yöntemle pgt yapılcak bir yerde bir sorun mu oluşuyor anlamadım.Düşük olmasın veya risk cok azalsın diye pgt öneriliyor yapıyoruz yine sorunlar çıkıyor.tutmuyor yada düşüyor ? Yarın transfer sonucumpgtl ikinci embriyo ne olur tutsa

Memorilı başarılı bulmuyordum zaten kendi yaşadıklarımdan da biliyor.İlk denemesinde tutan arkadaşlar gercekten şanslısınız be dilerim şansınız hep devam etsin ama ben 4 transferimde de aşağıda beklerken karşılaştıgım diğer kişilerin hep 3.4 ve daha fazla denemelerine denk geldim.Yarın inş tuttuğu haberini alırım ama o kadar umudum azaldı kien ufak tepki halen yok..iki tane pgtli embriyom da böyle giderse Semra Hn yapılan yalnışların tedaylı bilgisini verip dosyamı alıcam.Velhasıl siz de cok haklısınız söyledikleriniz de .

Vermiyorlar dosya sadece tahlilleri veriyorlar bilin olsun sen komple epikriz şeklinde iste bakalım ama inşallah gerek kalmaz. Zaten eskisi gibi kalabalık değil artık oradan belli benim doktorum normalde Semra hanım bu tedvaide hiç görmedim kendisini maalesef

Benim
Benim birde ileri yaş..40yaşında tedaviye başlamış birine bu kadar ciddi hatalar yapılmaz taki 3.denemem de kendi söylememle bant önerildi ve 2 embriyom fazladan gelişti pgtye gönderebilmiştik yani ben demesem halen 3.tedavide bile 2.sinde yapılması gerekeni yapmayacaklardı.ilk tedavimde de hemen taze transfer deyip rahim dinlendirmeden hormonlar varken verdiler bunu aylar sonra sordugumda taze transfer belki rahimde hormon dengesi bozulmuştır dediler şaka gibi ben zaten zamanla da yarışıyorum yapılması gereken ne varsa yapın değil mi 4-5 kez deneyene kadar yaş oldu kaç.Şimdi de yine gözlerinden bişey kaçtıysa 5.de şuna dikkat edelim derlerse insan sinirinden çığlık atası geliyor.Tamam kesin olcak diye biley yol ama %70lete varan şanlarda tekrar tekrar deneniyorsa var bir sorun bir yerde demek.Bağışıklıktan kaynaklı pgtli embriyolar tutunamayabilir bilgisi var fakat memorial bunun için sadece baskılama veriyor belki öyle bir problem var siz her türlü önleminizi alsanıza bir sonrakinde bile detaylı bakılmıyor aynı yöntem uygulanıyor defalarca bilmiyorum eminim blrçoo yerde aynı problemler illaki vardır ama sürekli zam da yapıp duruyorlar 2 yılda bile para konusunda cok değişti bilemiyorum kime ne kadar güveniceğimizi gerçekten şaşırdık.

Benden şuan yeni tedavim için 10.600 istiyorlar dondurulmuş ve histereskopi.. Ne anladım ben dondurulmuş olmasından şuan?? Bir tedavi parası da dondurmaya verdik.. Salak saçma işler. Ben mi tedavi şeklini söyliycem onlara iyice amatör gibi davranıyorlar artık. Semra hanım hiç merkez de yok artık..

Epiriz ve tahlil sonuçlarını veriyorlar galiba.Benim de Semra Hocaydı hiç görmedim bunda ama 3.de Fulya Hocayla birlikte coğu zaman kendine gördü fakat sonuç malesef olumsuz oldu insan birde ya hoca yakından takip ediyor,muayene etti bır çok kez heralde bu sefer olacak diyor daha cok yıkılıyor ..ah kızlar inş yarın iyi bir haber verebilirim size de tekrar sıfırdan tedaviye başlamak o kadar zorki göğsümde takibi yapılan kitle var ilaçların olumsuz tetikleme riski var neleri göze alıyoruz çok dikkatle tedavilerimizi yönetmeliler.

Yani gercekten cok paralar bunlar o kadar deneyen hastalara.. dondurulmuş embriyo transferi için bile sadece 6500istenmesi daha donduralı 3 ay olmuştu .

Yani gercekten cok paralar bunlar o kadar deneyen hastalara.. dondurulmuş embriyo transferi için bile sadece 6500istenmesi daha donduralı 3 ay olmuştu .
Benim iş yerim arnavutköy de idi işten izin alıp randevuya gidip geri gelmem zor oluyor diye işten ayrıldım ben. Tansıyon hastasıyım ayrıca yinede dedim olsun yeter ki hatta pgt için kredi çekmek zorunda kaldım. Şimdi nasıl başlıycam bilmiyorum. İçimdeki his sen pozitifsin diyor canım rahat ol. Ben giderken negatif oldugunu biliyordum.. Hissediyordum dillendirmiyordum

Merhabalar arkadaşlar..negatif alan arkadaşlara çok üzüldüm inşallah yakın zamanda bu üzüntünüzü unutturacak evlatlar nasip eder rabbim Bende birkaç şey yazmak istedim.benimde ilk denemem negatifti bahçecideydi.ilk oraya başladığımızda herşey süper önemli bir probleminiz yok denildi negatif oldu üstelik donduracak embriyo bile kalmadı.ayrı 2 embriyo transferi yapmayız ilk denemeniz ve miyom var dediler.transfer günü 2 tanesini de transfer edeceğiz dediler ilk şaşırdım.sonra araştırdım ki iyi kalitede dedikleri embriyo kötü kaliteymiş 4bc ve 3cc kalitesinde bir embriyo.düşünün bu embriyolara iyi kalite dediler.olumsuz görüşme için gittiğimizde hiç açıklama yapmadılar...her neyse.2.deneme için uzun süredir araştırdığım memoriale gittim her şey yolunda gitti çok şükür 4 embriyom oldu 3 tanesini dondurduk.transfer olan embriyom çok şükür pozitif oldu oğlum şuan 1 yaşında çok şükür diyeceğim şu ki nereye giderseniz gidin olumsuz sonuca kimsenin şu sebepten kaynaklanıyor diyeceğini sanmıyorum. 6 yıl tüp bebek merkezlerini araştıran bir kişi olarak size şunu söyleyebilirim labaratuvar olarak en iyi yerlerden biri Memorial .allah tez zamanda herkese sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
4a lar 3ab ler belki harf rakam itibarı ile kalitesiz geliyor. ama bu işler birazda nasip işi. benim. üç embriyom pgt oldu 5aa 5ab 3ab. sonuç 3ab sağlıklı geldi transfer oldu. şimdi kızım iyi yaşında. doktor bile umudumuz olmayan embriyo sağlıklı gelmiş dedi. tüp bebek süreci çok yorucu çok yıpratıcı. ama ben tamamen kısmet işi diyorum. çok adını duymadığımız basit kliniklerde bile pozitif alan insan çok. milyonlar yaptırıyor farklı merkezlerde. keşke herkes tek seferde pozitif alıp evladına kavuşsa. herkesin sorunu mücadele süreci çok farklı.

Katılıyorum canım kesinlikle nasip işi..yalnız cc kaliteli embriyodan bahsettim yukarda sizinki 3a olan bir embriyomuş.c kalite olan embriyoyu Memorial dondurup transfer bile etmiyor bunu demek istemiştim.

Evet her yerde benzer durumların olabileceğini tahmin ediyorum.Tıp biliminin %100 acıklama da bulunamadığını da biliyoruz.Size bahçecide embriyolarınızla ilgili yapılan nasıl ciddi bir yalnışsa bana da memorialda 3.denemede asenkron yumurta gelişimi için kendi araştırmalarımla farketmeleri aynı ciddiyette.bir embriyo fazla olsa şansınız artıyor.taze transfer de şansımı azaltıyordu ve ilk deneme önemsenmedi.acıklamalara bir yerden sonra birşey diyemiyorum bilemiyor olabilirler ama tedavide başarı sansını etkileyecek bazı işlemlerin zamanında yapılması ve gözden basit şeylerin kaçırılmaması önemli.Talihsizlik heryerde olabiliyor malesef.Takip eden drlar ve birbiriyle iletişimi çok önemli.Memorialın laboratuvarı iyi olanlardan biri ..Bahceci de yada memorialda başarılar doktora göre de değişiyor sanırım ve orasıda para konusunda daha da abartılıymış ..Şans bazen de arkadaşlar, ben şahsen Memorial’ın eski başarısının oldugunu düşünmüyorum beklentimin çok yüksek oldugu bir yer var mı deseniz yok bilmiyorum araştırmak lazım.Umarım en kısa zamanda hayalimize kavuşuruz

Benim de 3ab tutmuştu ,pgtli 6aa hiç tutmadı .Tek sefer de olmasa da dilerim 5lere,8 lere gerek kalmadan (cok ciddi problemi olanlar ayrı tabi) kişiye özel ve cok dikkatle yönetilen bir tedaviyle daha erken pozitif sonuçlar alınır.Hastaneler üstüne düşen görevi hassasiyetle yapsında bizler zaten her türlü yapıyoruz.

Katılıyorum canım kesinlikle nasip işi..yalnız cc kaliteli embriyodan bahsettim yukarda sizinki 3a olan bir embriyomuş.c kalite olan embriyoyu Memorial dondurup transfer bile etmiyor bunu demek istemiştim.
c yi kaçırmışım pardon. benim yarın embriyolarımın son günü yani beşinci gün. inan bir yanım bahar bir yanım kış. bu bile insanı nasıl yoruyor. gece sabah olmuyor. şükür bugün iyi gittiğini söyled arayan bayan. benim en büyük duam allahım bu yolda en çok emek verene önce verdin sonra onların arasında bana ikinci evladı nasip etsin.

Neyse yaw kızlar yarın sonuç günümnasıl gececek bugün ve nasıl o sonuca bakabileceğim bilmiyorum İyi dileklerinizi,dualarınızı yarın ben de bekliyorum
inşallah pozitif sonuç alırsın. (keşke onunla kalsa ) sonra kalbini duy sonra tekmelerini sonrada kucağına al sıkıntısız kanamasız endişesiz. harika bir hamilelik süreci yaşa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…