Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Cok dogru soyluyorsunuz cok uzuldum sizin adiniza umarim yarin cok guzel bir haber alirsiniz Gercekten zor hastane desen ayri dert maddi manevi full cokuntu.. birde saglikli gebelik olucakmi derdi var yas da geciyor.. Allahim tum anne olmak isteyenleri biran once mukafatlandirsin yavrusuyla Allahim sizede sabir versin bukadar riski goze alip hayirli evlat sahibi olursunuz ve sizinde kiymetinizi bilir

Cok sağol canım ..Bu uğurda mücadele eden hepimiz mutlu sona ersin

Çok çok iyi anlıyorum canım seni.o kadar zor bir bekleyiş ki yaşayan bilir sadece.telefon çaldığında kalbim yerinden çıkacak gibi oluyordu.bende 2.yi düşünüyorum ama fiyatlar almış başını gitmiş sadece transfer bile ne kadar pahalı.allah bu yolda yürüyen herkesin yardımcısı olsun inşallah

Memorial rahim için histeroskopi rahime çizik dışında tutunma için birşey yapmıyor inanmıyor. Halbuki bazen bağışıklık için serum verilmesi işe yarıyabiliyor diye okuyorum. Çizgi dışına çıkmayı sevmiyorlar ama doktorlarda ayrıldığına göre onlarda bu klasik görüşten sıkılmış olabilir.

Aynen katılıyorum

bende bu araya sıkıştırdım. yaşım sınırları ihalalde :) 44 yaşındayım. ikinci bir bebek isteğimin önüne geçemedim. tüm tedavim boyunca izmir’den istanbul’a uçakla gidip geldim. kızım küçük bensiz uyumasın gece diye.anne olmanın mutluluğu herkesin üzerine sinsin. inşallah sizde ikinciye kavuşursunuz.

bravoKaç yumurta toplandı,embriyolar şu an ne durumda umarım kardeş gelir

bravoKaç yumurta toplandı,embriyolar şu an ne durumda umarım kardeş gelir
4 toplandı üç döllendi bugün 4. gündü buğüne geldi üçüde günüyle uyumlu dendi. yarın son gün kayıp vermezsek üçüde pgt olacak. rabbim birine sağlık ve can versin hayırlısıyla sağlıklı evlat etsin inşallah. yarın büyük gün.

İnş güzel haberler gelir embriyolojiden

Bende aynı şekilde düşünüyorum. İlk cocugumdada yaptırmadım. Bundada düşünmüyorum

Selam çok zamandır takip edemiyordum bilmem bu sorumun cevabını burda bulabilirmiyim corona virüse yakalanıp sonrasında tüpbebek tedavisi olan var mı bu hastalık üreme organlarını etkiliyormu benim bi kızım var Allah a şükür ama ikinci için tedavi olucaktık ama bu virüse yakalandık zaten ilki çok zor olmuştu bu sefee daha da zor olmasından korkuyorum

geçmiş olsun. bu forumda rastlamadım ama belki bilgisi olan çıkar. merkezlere ön görüşmeye gidip oradaki doktorlara da sorabilirsiniz.

geçmiş olsun. bu forumda rastlamadım ama belki bilgisi olan çıkar. merkezlere ön görüşmeye gidip oradaki doktorlara da sorabilirsiniz.
İnşallah bir sıkıntı çıkmaz ama internette biraz araştırdım be kadından ziyade erkeği daha çok etkilediğini sperm sayı ve yapısını bozduğunu söylüyor bazı uzmanlar zaten bozuktu 6 denemede kızımı kucağıma aldım şimdi bide bu virüste bozduysa hepten durum vahim kendi dr sorduğumuzda kanıtlanmış bir şey olmadığını bir ay sonra başlayabilceğimizi söyledi tabiki gerekli tüm testleri özelliklede sperm hasar testi yaptırmadan başlamam çünkü çok masraflı

günaydın kızlar. dün günüyle uyumlu üç embriyomdan biri gelişimi durmuş biri balast olmuş biri içinde bir kaç saat daha bekleniyormuş. moralim bozuldu. tabiki kısmet. öncesinde üç gidip tek sağlıklı gelmişti. umarım bekledikleri embriyoda genetiğe gidecek duruma gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…