Cok sağol inşinşallah pozitif sonuç alırsın. (keşke onunla kalsa ) sonra kalbini duy sonra tekmelerini sonrada kucağına al sıkıntısız kanamasız endişesiz. harika bir hamilelik süreci yaşa.
Cok dogru soyluyorsunuz cok uzuldum sizin adiniza umarim yarin cok guzel bir haber alirsinizEpiriz ve tahlil sonuçlarını veriyorlar galiba.Benim de Semra Hocaydı hiç görmedim bunda ama 3.de Fulya Hocayla birlikte coğu zaman kendine gördü fakat sonuç malesef olumsuz oldu insan birde ya hoca yakından takip ediyor,muayene etti bır çok kez heralde bu sefer olacak diyor daha cok yıkılıyor ..ah kızlar inş yarın iyi bir haber verebilirim size de tekrar sıfırdan tedaviye başlamak o kadar zorki göğsümde takibi yapılan kitle var ilaçların olumsuz tetikleme riski var neleri göze alıyoruz çok dikkatle tedavilerimizi yönetmeliler.
5denemeden sonra başka yeri düşünmeniz kesinlikle mantıklı.Dilerim en kısa zaman da başarılı bir tedaviniz olurEvet zamanla yarışıyoruz başlamak lazım çok ara vermeden ama memorial düşünmüyorum
Cok sağol canım ..Bu uğurda mücadele eden hepimiz mutlu sona ersinCok dogru soyluyorsunuz cok uzuldum sizin adiniza umarim yarin cok guzel bir haber alirsinizGercekten zor hastane desen ayri dert maddi manevi full cokuntu.. birde saglikli gebelik olucakmi derdi var yas da geciyor.. Allahim tum anne olmak isteyenleri biran once mukafatlandirsin yavrusuyla Allahim sizede sabir versin bukadar riski goze alip hayirli evlat sahibi olursunuz ve sizinde kiymetinizi bilir
Çok çok iyi anlıyorum canım seni.o kadar zor bir bekleyiş ki yaşayan bilir sadece.telefon çaldığında kalbim yerinden çıkacak gibi oluyordu.bende 2.yi düşünüyorum ama fiyatlar almış başını gitmiş sadece transfer bile ne kadar pahalı.allah bu yolda yürüyen herkesin yardımcısı olsun inşallahc yi kaçırmışım pardon. benim yarın embriyolarımın son günü yani beşinci gün. inan bir yanım bahar bir yanım kış. bu bile insanı nasıl yoruyor. gece sabah olmuyor. şükür bugün iyi gittiğini söyled arayan bayan. benim en büyük duam allahım bu yolda en çok emek verene önce verdin sonra onların arasında bana ikinci evladı nasip etsin.
İnşallah sizden müjdeli haberler gelecek5denemeden sonra başka yeri düşünmeniz kesinlikle mantıklı.Dilerim en kısa zaman da başarılı bir tedaviniz olur
Memorial rahim için histeroskopi rahime çizik dışında tutunma için birşey yapmıyor inanmıyor. Halbuki bazen bağışıklık için serum verilmesi işe yarıyabiliyor diye okuyorum. Çizgi dışına çıkmayı sevmiyorlar ama doktorlarda ayrıldığına göre onlarda bu klasik görüşten sıkılmış olabilir.Benim
Benim birde ileri yaş..40yaşında tedaviye başlamış birine bu kadar ciddi hatalar yapılmaz taki 3.denemem de kendi söylememle bant önerildi ve 2 embriyom fazladan gelişti pgtye gönderebilmiştik yani ben demesem halen 3.tedavide bile 2.sinde yapılması gerekeni yapmayacaklardı.ilk tedavimde de hemen taze transfer deyip rahim dinlendirmeden hormonlar varken verdiler bunu aylar sonra sordugumda taze transfer belki rahimde hormon dengesi bozulmuştır dediler şaka gibi ben zaten zamanla da yarışıyorum yapılması gereken ne varsa yapın değil mi 4-5 kez deneyene kadar yaş oldu kaç.Şimdi de yine gözlerinden bişey kaçtıysa 5.de şuna dikkat edelim derlerse insan sinirinden çığlık atası geliyor.Tamam kesin olcak diye biley yol ama %70lete varan şanlarda tekrar tekrar deneniyorsa var bir sorun bir yerde demek.Bağışıklıktan kaynaklı pgtli embriyolar tutunamayabilir bilgisi var fakat memorial bunun için sadece baskılama veriyor belki öyle bir problem var siz her türlü önleminizi alsanıza bir sonrakinde bile detaylı bakılmıyor aynı yöntem uygulanıyor defalarca bilmiyorum eminim blrçoo yerde aynı problemler illaki vardır ama sürekli zam da yapıp duruyorlar 2 yılda bile para konusunda cok değişti bilemiyorum kime ne kadar güveniceğimizi gerçekten şaşırdık.
Aynen katılıyorumMemorial rahim için histeroskopi rahime çizik dışında tutunma için birşey yapmıyor inanmıyor. Halbuki bazen bağışıklık için serum verilmesi işe yarıyabiliyor diye okuyorum. Çizgi dışına çıkmayı sevmiyorlar ama doktorlarda ayrıldığına göre onlarda bu klasik görüşten sıkılmış olabilir.
bende bu araya sıkıştırdım. yaşım sınırları ihalalde :) 44 yaşındayım. ikinci bir bebek isteğimin önüne geçemedim. tüm tedavim boyunca izmir’den istanbul’a uçakla gidip geldim. kızım küçük bensiz uyumasın gece diye.anne olmanın mutluluğu herkesin üzerine sinsin. inşallah sizde ikinciye kavuşursunuz.Çok çok iyi anlıyorum canım seni.o kadar zor bir bekleyiş ki yaşayan bilir sadece.telefon çaldığında kalbim yerinden çıkacak gibi oluyordu.bende 2.yi düşünüyorum ama fiyatlar almış başını gitmiş sadece transfer bile ne kadar pahalı.allah bu yolda yürüyen herkesin yardımcısı olsun inşallah
Cok teşekkür ederim inşİnşallah sizden müjdeli haberler gelecek
bravobende bu araya sıkıştırdım. yaşım sınırları ihalalde :) 44 yaşındayım. ikinci bir bebek isteğimin önüne geçemedim. tüm tedavim boyunca izmir’den istanbul’a uçakla gidip geldim. kızım küçük bensiz uyumasın gece diye.anne olmanın mutluluğu herkesin üzerine sinsin. inşallah sizde ikinciye kavuşursunuz.
4 toplandı üç döllendi bugün 4. gündü buğüne geldi üçüde günüyle uyumlu dendi. yarın son gün kayıp vermezsek üçüde pgt olacak. rabbim birine sağlık ve can versin hayırlısıyla sağlıklı evlat etsin inşallah. yarın büyük gün.bravoKaç yumurta toplandı,embriyolar şu an ne durumda umarım kardeş gelir
İnş güzel haberler gelir embriyolojiden4 toplandı üç döllendi bugün 4. gündü buğüne geldi üçüde günüyle uyumlu dendi. yarın son gün kayıp vermezsek üçüde pgt olacak. rabbim birine sağlık ve can versin hayırlısıyla sağlıklı evlat etsin inşallah. yarın büyük gün.
Bende aynı şekilde düşünüyorum. İlk cocugumdada yaptırmadım. Bundada düşünmüyorumyaptıracak olursan test çok. hepsi yüzde yüz sonuç veriyor var sayalım bu bebekte sorun var dediklerinde hangimiz kürtaja yanaşırız. bence çok fazla test yapıp kafa karıştırmamak gerek. diye düşünüyorum.
geçmiş olsun. bu forumda rastlamadım ama belki bilgisi olan çıkar. merkezlere ön görüşmeye gidip oradaki doktorlara da sorabilirsiniz.Selam çok zamandır takip edemiyordum bilmem bu sorumun cevabını burda bulabilirmiyim corona virüse yakalanıp sonrasında tüpbebek tedavisi olan var mı bu hastalık üreme organlarını etkiliyormu benim bi kızım var Allah a şükür ama ikinci için tedavi olucaktık ama bu virüse yakalandık zaten ilki çok zor olmuştu bu sefee daha da zor olmasından korkuyorum
İnşallah bir sıkıntı çıkmaz ama internette biraz araştırdım be kadından ziyade erkeği daha çok etkilediğini sperm sayı ve yapısını bozduğunu söylüyor bazı uzmanlar zaten bozuktu 6 denemede kızımı kucağıma aldım şimdi bide bu virüste bozduysa hepten durum vahim kendi dr sorduğumuzda kanıtlanmış bir şey olmadığını bir ay sonra başlayabilceğimizi söyledi tabiki gerekli tüm testleri özelliklede sperm hasar testi yaptırmadan başlamam çünkü çok masraflıgeçmiş olsun. bu forumda rastlamadım ama belki bilgisi olan çıkar. merkezlere ön görüşmeye gidip oradaki doktorlara da sorabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?