Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

2017 de senle beraber aynı dönemde denemiştim bende 11 haftam da kaybetmiştim bebeğimi. Pgt li embiriyo bölünür diyorlar bende aynısını yapıcam alırım iki transfer edilmezse. Yasal hakkım var sonuç itibari ile iki embiriyo için şartlarım uygun

Kızlarrrrr şoku yeni atlatiyorumtutmuş minik:) değerim 99 biraz düşük ama inş artarak devam edecek Sonuca telden bakarken adımı bile iki kez okudumsukurler olsun son embriyomdu
Tebrik ederim. Sağlıkla kucağına gelsin minik mucizen.

Benim maalesef tek embriyo gitti genetik incelemeye. Bugün aradılar son olarak bekledikler embriyon uygun görülmemiş. Tek embriyo sağlıklı geliri mi bilmiyorum. Nasipte varsa gelir diyorum. Bir tedavi için daha zamanım yok gibi. Yeni yıl yeni yaş demek. Yeni yaş demek rezervin azalması kalitenin her gün dahada düşmesi demek. Neyseki şükredecek çok şeyim var. Sağlıklı bir evladım var allahım onun ömrünü güzel etsin. Tek embriyo genetiğe gönderilip sağlıklı gelen var mı acaba.

Genetik sizin durumda şart mıymış sorununuz neydi tam hatırlamıyorum ama doktor öneriyor mu tek embriyoyu riske atmayı

Genetik sizin durumda şart mıymış sorununuz neydi tam hatırlamıyorum ama doktor öneriyor mu tek embriyoyu riske atmayı
bizim sanırım sorunumuz yaş olayı. kızımdan sonra iki düşük birde öncesinde kimyasal gebeliğim var. ama kızım pgt yapılmış embriyodan oldu. benim geç evlendim birde dişük yapınca hızla tüp bebeğe yöneldik. şükür ilk denemede tek sağlıklı embriyoyla kızıma kavuştum. normal gebelik olması güzel ama düşük ve kürtaj yaşamakta yıpratıcı. ikinciyi istediğimiz için gene tüp bebek yollarına düştük. doktor uygun embriyo oluşursa genetik bakılmasını söyledi. ama sadece tek bir embriyomuz balast oldu. 4 güne günüyle uyumlu giden iyi embriyom biri dün yani beşinci gün birinde bugün gelişimleri durdu. teke kaldık. oda inşallah sağlıkla döner ve bize evlat olur diye dua ediyorum. belki bir çocuk sahibi olduğum için ikinci çocuğu çok istiyor olmam bazılarına tuhaf yada gereksiz gelebilir ama ben anne olmayı çok sevdim. umarım allah ikinci kez layık görür.

Hayır canım ne münasebet bir kere bu duyguyu yaşadın diye ikinciyi üçüncüyü haketmediğini düşünenlerinki kötü niyetten başka bir şey olamaz.siz de bizim gibi sonuçta evlat hasreti çekiyorsunuz 1 3 5 ne fark eder? Allah gönlümüze göre versin sağlıkla gelsin bu tek embriyo da kızınız gibi size sımsıkı tutunsun

allah herkesin gönlüne göre yormadan yıpratmadan versin. çok teşekkür ederim

NGS ye gönderilen embriyo sayısı inanın önemli değil. İnşallah embriyonuz sağlıklı gelir kızınıza kardeş size evlat olur.

Hiç tuhaf yada gereksiz değil:) sadece en kötü senaryo karşınıza çıksa bile bir çocugunuzun olması daha farklı üzüntü veya eksiklik yaşamanızın önüne gecebilir. ona bir kardeş istemeniz de gayet güzel bir istek:) iyi kalite bir embriyo gittiyse sağlıklı dönme ihtimali yüksek.2.denemem de benim de pgtye gidecek kalitede embriyom gelişmemişti belki birini yollayabiliriz demiştik ama biyopsi için riskli olabilirdi yapılmadı sonucta.Sonra ki tedavide pgt yapıldı şükür bu tuttu umarım yarın degerde iki katı artmış olur:) Bu arada herkese sorayım:) benim içinde birçok vitamin olan folik asitim bitiyor elimde önceden vardı.Hastanenin yazdığını almadım sanırım onda başka vitaminler yok onu mu alsam yoksa multivitamin tarzı mı? öneriniz var mı?

inşallah ikiye katlayacak. içini rahat tut ben ikinci kanı vermemiştim. Kese içinde gitmemiştim sadece kalp atışına gittim en önemlisi benim için kalp atışıydı onu duyarsam herşey güzel diye inandırmıştım kendimi. folik asiti bana bıraktırmıştı uk daki doktor multivitamin vermişti. tüm gebelere veriliyormuş. onunla devam etmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…