İnşallah ağzın bal yesinhadi hayırlısı bol yumoş olsun sağlıklı beş günü gördün hepsi kaliteli embriyo olsun.
Bende bir folidays var, b'li d'li bir 400lük folik asit multisi.Hiç tuhaf yada gereksiz değil:) sadece en kötü senaryo karşınıza çıksa bile bir çocugunuzun olması daha farklı üzüntü veya eksiklik yaşamanızın önüne gecebilir. ona bir kardeş istemeniz de gayet güzel bir istek:) iyi kalite bir embriyo gittiyse sağlıklı dönme ihtimali yüksek.2.denemem de benim de pgtye gidecek kalitede embriyom gelişmemişti belki birini yollayabiliriz demiştik ama biyopsi için riskli olabilirdi yapılmadı sonucta.Sonra ki tedavide pgt yapıldı şükür bu tuttu umarım yarın degerde iki katı artmış olur:) Bu arada herkese sorayım:) benim içinde birçok vitamin olan folik asitim bitiyor elimde önceden vardı.Hastanenin yazdığını almadım sanırım onda başka vitaminler yok onu mu alsam yoksa multivitamin tarzı mı? öneriniz var mı?
Benim ikisi 6aa diğer üçü 5aa idi. 6 lar sağlıklı 5 ler sağlıksız dıben 3 yollamıştım daha önce tek gelmişti. kalite olarakta en düşük görünen hemde. 3ab. sizin nasıldı gelmeyenlerle gelenler arasındaki harf rakam olayı
Anlaşılmıştır:)Bende bir folidays var, b'li d'li bir 400lük folik asit multisi.
Bir medigard var, koenzimli ve her şeyin olduğu bir multi, 400 folik asit içeriyor. Kendisini önceden de çok severdim.
Bir de solgarın 400lük folik asidi var, sade.
Dönüşümlü bunları kullanıyorum. En sık folidaysi kullanıyorum. Bu bir tavsiye postu değildir: )
Anlaşılmıştır:)Bende bir folidays var, b'li d'li bir 400lük folik asit multisi.
Bir medigard var, koenzimli ve her şeyin olduğu bir multi, 400 folik asit içeriyor. Kendisini önceden de çok severdim.
Dönüşümlü bunları kullanıyorum. En sık folidaysi kullanıyorum. Bu bir tavsiye postu değildir: )
Ben geçende yazmıştım. 3 tane tek gen genetiğe gitti. Tek 1 tane geldi oda pgt ye gitti.%35 mozaik geldi.Evet arkadaşlar kim genetik incelemeye kaç embriyo gönderdi kaçı sağlıklı geldi. Kendi çapımda istatistik inceleme yapıyorum.. Umutlanmak İçin umut arıyorum.
Aa nasıl ya. Bn sadece hastanenin verdiği folidace kullanıyorum. Hatta uzun zamandır folik asit kullandığım için su ara her gün içmiyorum bile. Folik asit in fazlası da otizme sebep oluyormuş. Yarın kan vercem. pıhtılaşma icin. Ayrica folik asit ve folata da bakmasini isticem Dr dan.Bende bir folidays var, b'li d'li bir 400lük folik asit multisi.
Merhehaba benimde durumum sizinkiyle aynı. Ne zamandır korunmuyorsunuz ben hiç korunmamama rağmen sadece bir kez hamile kaldım. Trasnlokasyonu olanlar sık düşük yaşıyor normalde bende o bile olmuyorbenimde 1 düşüğüm var 1de başarısız tüp bebek denemem. resiprokal translokasyon3 yumurta toplandı 2si pgtye gitti ve sağlıklı çıkmadı malesef
Size bu transfer edilen embriyo mozaik mi?Ben geçende yazmıştım. 3 tane tek gen genetiğe gitti. Tek 1 tane geldi oda pgt ye gitti.%35 mozaik geldi.
İlk seferde 7 tane gitti 3 sağlıklı geldi, ikinci seferde 6 tane gitti hic sağlıklı gelmedi. 3. seferde 8 tane gitti 1 tane sağlıklı geldi. Oranlar kişiden kişiye ve genetik problem olup olmamasına göre değişiyor ama. Bende translokasyon olduğu için az sayıda çıkıyor.Evet arkadaşlar kim genetik incelemeye kaç embriyo gönderdi kaçı sağlıklı geldi. Kendi çapımda istatistik inceleme yapıyorum.. Umutlanmak İçin umut arıyorum.
Evet mozaik embriyo ama genetik doktoru aıkıntı yok transfer yaptır dedi. En kötü tutmaz yada tutar 5-6 haftalık düşer dedi. Yani engelli bebek doğmaz dedi. Hayırlısı diyorum bakalımhafta başı belli olacakSize bu transfer edilen embriyo mozaik mi?
valla ben böyle: ) folik asiti 12. haftada değerlerin iyiyse bıraktırıyorlar. daha önce bırakmam gerekir mi diye sorayım ben de en kısa zamanda.Aa nasıl ya. Bn sadece hastanenin verdiği folidace kullanıyorum. Hatta uzun zamandır folik asit kullandığım için su ara her gün içmiyorum bile. Folik asit in fazlası da otizme sebep oluyormuş. Yarın kan vercem. pıhtılaşma icin. Ayrica folik asit ve folata da bakmasini isticem Dr dan.
Kendi Dr geçince bnde balık yağı falan isticem.
İnşallah hayırlısı olsun tek embriyom .Bana hep 1 tane sağlıklı embriyonuz var demişlerdi, transfer günü bir tane de mozaik embriyomuz olduğunu ve onu dondurduklarını öğrendik. Transfer anında Yücel Beye sordum o da evet belli koşullar dahilinde mozaik embriyoları transfer ediyoruz dedi. Ben hiç bilmiyordum bu durumu, çok şaşırdım ama detaylı araştıramadım. Sadece mozaik embriyo ile sağlıklı bebek sahibi olanlar olduğunu gördüm e-ve çok sevindim. Umarım sizinki de öyle olur
Benimki de mozaik embriyo canim, Allahin izniyle insAllah sagliklidir yavrularimizEvet mozaik embriyo ama genetik doktoru aıkıntı yok transfer yaptır dedi. En kötü tutmaz yada tutar 5-6 haftalık düşer dedi. Yani engelli bebek doğmaz dedi. Hayırlısı diyorum bakalımhafta başı belli olacak
Amin canım inşaallah rabbim bu uğurda emek veren, dileyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsinmerhaba inşallah sağlık sıhhatle evladınız olur sizin durumunuz için ne denir bilmiyorum ama ben çok önce tedavi olmuştum o zaman gerçekten daha sıcak bir ortam vardı orada laboratuar konusunda alanında çok iyi bunu biliyorum ama işte onlar için deneme olunca bizler için güsran olabiliyor maddi manevi emek koyuyoruz ortaya ben sanırım bahçeciyi tercih edeceğim ben tek doktor ile devam etmek istiyorum.inşallah evladınız bir an önce gelir size Rabbim yardımcımız olsun emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah
yalnız işkillendirdin beni, bir saattir otizm-folik asit ilişkisini okuyorum: ) 10. haftaya kadar alın diyor doktorların büyük çoğunluğu. benim geçen aile hekiminde verdiğim kanda bakmışlardı, üst sınırdaymış şimdi baktım da, tırstım..Aa nasıl ya. Bn sadece hastanenin verdiği folidace kullanıyorum. Hatta uzun zamandır folik asit kullandığım için su ara her gün içmiyorum bile. Folik asit in fazlası da otizme sebep oluyormuş. Yarın kan vercem. pıhtılaşma icin. Ayrica folik asit ve folata da bakmasini isticem Dr dan.
Kendi Dr geçince bnde balık yağı falan isticem.
Öyle mi hayırlı olsun allah tamamına erdirsin. Mozaik kaçtı sizde. Bide hangi kromozomda mevcuttu.Benimki de mozaik embriyo canim, Allahin izniyle insAllah sagliklidir yavrularimizHaktan hayirlisi
Birde sizin eski bir mesajı okudum. İlki %100 sağlıklı embriyo naturel transfer tutmamış. Bunu ilaçlı yapmışsınız. Benim naturel oldu. Peki sizi naturelden ilaçlıya hangi sebepten geçirdiler. Bende hep ilaçlı olsun istedim olmadı.Benimki de mozaik embriyo canim, Allahin izniyle insAllah sagliklidir yavrularimizHaktan hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?