Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bende bir folidays var, b'li d'li bir 400lük folik asit multisi.
Bir medigard var, koenzimli ve her şeyin olduğu bir multi, 400 folik asit içeriyor. Kendisini önceden de çok severdim.
Bir de solgarın 400lük folik asidi var, sade.

Dönüşümlü bunları kullanıyorum. En sık folidaysi kullanıyorum. Bu bir tavsiye postu değildir: )

Anlaşılmıştır:)

Anlaşılmıştır:)

Aa nasıl ya. Bn sadece hastanenin verdiği folidace kullanıyorum. Hatta uzun zamandır folik asit kullandığım için su ara her gün içmiyorum bile. Folik asit in fazlası da otizme sebep oluyormuş. Yarın kan vercem. pıhtılaşma icin. Ayrica folik asit ve folata da bakmasini isticem Dr dan.
Kendi Dr geçince bnde balık yağı falan isticem.

benimde 1 düşüğüm var 1de başarısız tüp bebek denemem. resiprokal translokasyon 3 yumurta toplandı 2si pgtye gitti ve sağlıklı çıkmadı malesef
Merhehaba benimde durumum sizinkiyle aynı. Ne zamandır korunmuyorsunuz ben hiç korunmamama rağmen sadece bir kez hamile kaldım. Trasnlokasyonu olanlar sık düşük yaşıyor normalde bende o bile olmuyor Hangi keomozomlarda sizin translokasyon?

Omepa q10 kullanan varmı? Eşimde northvital kullanıyor? Embriyolar sıkıntılı oluyor bizde tutmuyo. Yumurta kalitesi için bana omepa q10 eşime north vital verdi iyi gelen varmı kullanıp

Evet arkadaşlar kim genetik incelemeye kaç embriyo gönderdi kaçı sağlıklı geldi. Kendi çapımda istatistik inceleme yapıyorum. . Umutlanmak İçin umut arıyorum.
İlk seferde 7 tane gitti 3 sağlıklı geldi, ikinci seferde 6 tane gitti hic sağlıklı gelmedi. 3. seferde 8 tane gitti 1 tane sağlıklı geldi. Oranlar kişiden kişiye ve genetik problem olup olmamasına göre değişiyor ama. Bende translokasyon olduğu için az sayıda çıkıyor.

Bana hep 1 tane sağlıklı embriyonuz var demişlerdi, transfer günü bir tane de mozaik embriyomuz olduğunu ve onu dondurduklarını öğrendik. Transfer anında Yücel Beye sordum o da evet belli koşullar dahilinde mozaik embriyoları transfer ediyoruz dedi. Ben hiç bilmiyordum bu durumu, çok şaşırdım ama detaylı araştıramadım. Sadece mozaik embriyo ile sağlıklı bebek sahibi olanlar olduğunu gördüm e-ve çok sevindim. Umarım sizinki de öyle olur

valla ben böyle: ) folik asiti 12. haftada değerlerin iyiyse bıraktırıyorlar. daha önce bırakmam gerekir mi diye sorayım ben de en kısa zamanda.

İnşallah hayırlısı olsun tek embriyom .

Benimki de mozaik embriyo canim, Allahin izniyle insAllah sagliklidir yavrularimiz Haktan hayirlisi

Amin canım inşaallah rabbim bu uğurda emek veren, dileyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin genel anlamda merkezden memnunum aslında sadede kızdığım nokta ben 4. Tedavimi oluuyorum 1 ya da 4 gerçi fark etmez ama deneme olacak hasta değilim Zaten kırk yılda bir kaliteli embiryom olmuş test etme amaçlı heba olması üzdü beni nasip değilmiş deyip kendimi teselli ediyorum. İnşaallah bahçeci de bebeğinize kavuşursunuz. Bahçeci de düşünmüyor değilim , aynı zamanda İstanbul tüp Bebek merkezi de aklımın bir köşesinde. Rabbim çıktığımız bu yolda doğru merkezi seçmemize vesile olsun inşaallah Amin

yalnız işkillendirdin beni, bir saattir otizm-folik asit ilişkisini okuyorum: ) 10. haftaya kadar alın diyor doktorların büyük çoğunluğu. benim geçen aile hekiminde verdiğim kanda bakmışlardı, üst sınırdaymış şimdi baktım da, tırstım..

Benimki de mozaik embriyo canim, Allahin izniyle insAllah sagliklidir yavrularimiz Haktan hayirlisi
Birde sizin eski bir mesajı okudum. İlki %100 sağlıklı embriyo naturel transfer tutmamış. Bunu ilaçlı yapmışsınız. Benim naturel oldu. Peki sizi naturelden ilaçlıya hangi sebepten geçirdiler. Bende hep ilaçlı olsun istedim olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…