Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Tekrar cok gecmis olsun.Sorularinda cok haklisin.yani pgt onerilmesinin bir nedeni de dusugu onlemek nedenini Semra Hanimla da gorusme yada muayene iste mutlaka.benim de düşüğüm var bu pgtli ama korkuyorum cınku yine de böyle sonuçlar olabiliyor.inş bu son olur en kısa zamanda iyi haberini duyarız

Amin canim insAllaah
Rabbimden hayirlisini istiyorum, insAllaah

Bende 12. Haftaya gireceğim doktor hala bırak demedi bana devam ediyorum ama folik asit de iyi çıkmıştı değerim 17

amin amin inşallah çok haklısın bilmiyorum bu sefer yüreğim oraya doğru kayıyor geçen yıl ön görüşme yapmıştım orasıyla da Rabbim nereyi hayırlı kılacaksa orası olsun inşallah

Bende 12. Haftaya gireceğim doktor hala bırak demedi bana devam ediyorum ama folik asit de iyi çıkmıştı değerim 17
Ben şimdi doktora sordum öle bir şey yok dedi günlük 400 mcg kullanmak yeterliymiş. Çocuklarda zeka geriliğine yol açtığına dair bilimsel veri olmadığını belirtti kızlar

Ben şimdi doktora sordum öle bir şey yok dedi günlük 400 mcg kullanmak yeterliymiş. Çocuklarda zeka geriliğine yol açtığına dair bilimsel veri olmadığını belirtti kızlar
Bende sordum az önce kutu bitince bırakabilirsin artık dedi folik asiti bir ay sonra kan ilacına başlayacakmış

1. ve 5. kromozomlarda resiprokal translokasyon var. birde benim eşimde morfoloji ve biraz hız problemi var azalan yumurta rezervim(
Aynı durum bende de mevcut bir iki sene önce pco demişlerdi şimdi rezervin az diyolar nasıl iş anlamadım. Yüksek dozla 14 yumurtam anca oldu onunda 4ü boş çıktı. 5. Güne 2 tane gidebildiki ikiside sağlıksız. Eşimde morfoloji 4 sınırda hızsa çok düşük. Doğal yolla kalabilsem sağlıklıyı bulana kadar denicem ama o da olmuyor

İnşallah canım haberlerini bekliyorum
Sagol canım normal degeri 2 kata yakın artmış gözüküyor ama dr kese ve kalp atışını bekleyelim dedi bir ara değer artmaz yada az artarsa dış yada kimyasal gebelik şüphesi oluşur dedi.insan korkuyor tabi neyseki iyi .Doktorlar hiç bir şeyin garanti olmadığını doğal olarak hep söylüyor.Semra Hn bir bilim insanı olarak zaten hep rasyonel olarak anlatıyordu hiçbir şeyin garantisi yok sonucta yapay bir üreme tekniği diye.inş hersey yolunda ilerlerSen de görüşmenden haber et bizi.

Sanırım %60 kadar artması yeterliymiş. Doktorlar evhamlı zaten çok takılmamak lazım. İnşallah sağlıklı devam edecek. Kese için ne zaman gitmeniz gerekiyor?

Bu arada hastanede pgtli düşükleri sordum.%8-10 arası olabiliyormuş.Garantisi yok ve ilaçlar alınıyor sonuçta yapay teknik malesef olabiliyor dendi.Şans birazda gercekten yani şu kullandığımız ilaçlar bile çok önemli (ilaçlı transfer) eksik,yalnış olsa büyük sorun.Hemşire hastanede şu sıralar olumlu sonuç çok geliyor dedi.nerdeyse çoğunda dondurulmuş transfer oluyormuş artık (1.tedavimdeki taze transfer meselesi aklıma geldi duydugumda) neyse inş bekleyen,tedavisi devam eden herkesin de sonucu iyi gelirHamile olan arkadaşlar bizim de her aşamamız sağlıkla ilerlesinHepimiz bebeklerimize kavuşalım

Sanırım %60 kadar artması yeterliymiş. Doktorlar evhamlı zaten çok takılmamak lazım. İnşallah sağlıklı devam edecek. Kese için ne zaman gitmeniz gerekiyor?
Evet %60 artmasi yeterliymis ustu ne ala:) ins sorunsuz devam ederiz ben 8.hafta kayip yasadigim icin (keseyi gormus,kalp atisini dusuk yaptigim gun bile duymustum ) o yuzden insan su 3 ayi atlatana kadar tam rahata kavusamiyor ama hep evhamda olmaz tabi:) onumuzdeki hafta kese icin gidebilirim.

Hayırlısı olsun. Bence gayet iyi ilerliyor sorun olucağını düşünmüyorum... Bende Semra hanım ile görüştüm bugun birdaha ki adet de başlama kararı aldık.. Ona kalsa yarın başlıyorduk ama ben acele etmek istemediğimi söyledim madem kilo etkili ben 2-3 haftada verriirm sizin istediğiniz kiloyu dedim.. İmkansız dedikleri iki embiriyo olayını kabul ettiler bize risklerini anlattılar istiyorsanız olur dedi. Kabul ettik. Bir tane %35 mozaik le bir tane sağlıklı olanı transfer edicek ler. Bakalım Semra hanım da beril hanım da çok pozitif ama ben olmaz yine olmayacak diyordum. Hiç inancım yok söylenen herşey masal gibi dinliyorum 9.denemem oluyor ve yoruldum... He çocugum olmasa ömrüm yettiğince denerdim ama şuan kızıma haksızlık yapıyorum hem zamanından hem rızkından çalıyorum...

Bence olacak bu sefer Iki embriyo transferi sansinida arttiracak.Bir kardesi oldugunda sonra iyi ki dicek ama sana:) simdi umutsuz gibi hissedebilirsin yeni sonuc aldin ama sansin yuksek unutma..

Merhaba,

Yazdıklarınız beni hem çok duygulandırdı hem de çok mutlu etti. Yavrularınız size tam olarak mucize gibi gelmiş. Ben her negatif sonrası ya da PGT sonuçlarından sonra çok üzülüyorum ağlamaktan bitkin düşüyorum ama eşim her seferinde sakin karşılıyor, demekki zamanı değilmiş rabbim en iyisini bilir denemeye devam edeceğiz diyor. Sizin yazdıklarınızı gördükten sonra kesinlikle artık ben de öyle düşünüyorum, rabbim ol derse olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…