Çok teşekkür ederim.Isteyen herkesin kucagi dolsun insOooo süper maşallah minik mucizen tutunmuş bile annecigine çok şükür değerin de gayet güzelRabb'im sağ salim kucağına almak nasip etsin inşallah
Ins canimİnşallah. Genetik doktoruda öyle dedi. Biyopsi sırasında bile olmuş olabilir dendi. Bende sil baştan yapacakdım. Genetik doktoru bence bu embriyoya bir şans vermelisin dedi. Bakalım inşallah bu kısmetimizdir.
Tekrar cok gecmis olsun.Sorularinda cok haklisin.yani pgt onerilmesinin bir nedeni de dusugu onlemek nedenini Semra Hanimla da gorusme yada muayene iste mutlaka.benim de düşüğüm var bu pgtli ama korkuyorum cınku yine de böyle sonuçlar olabiliyor.inş bu son olur en kısa zamanda iyi haberini duyarızMemorialda ilk denememde de kalbi atmadigindan kurtaj olmustum sonra denedigimde kimyasal oldu oyle olunca pgt yaptirmaliyiz kesinlikle dediler maddi masrafi sineye cekip tum sartlari zorlayip genetige gonderdik saglikli embriyoyu transfer ettik bu seferde 5.haftada evde dusuk yaptim bir anda pat diye hala inanamiyorum hani pgt yapilmaliydi demekki pgt nin bi anlami yokmus bunda kese bile cok küçüktü hemen düşürdüm hersey bosa gitti artik neye inanacam napacagim bilmiyorum bide sehir disindayiz ha diyince istanbula gidilmiyor aciklamalarini cok merak ediyorum ne diyecekler bu durumu ayrıca ben 3yildir bu hastaneye gidip geliyorum semra hanim bir kez muayeneme girmedi semra hanimin dosyalari inceledigini falan artik düşünmüyorum
Amin canim insAllaahAllahım emekleriniz boşa çıkarmasın. Bizlerinde emeklerini boşa çıkarmasın. Maddi manevi çok zor. Hele birde arkada embriyo yoksa çok daha zor. İnşallah bebeğiniz sağlıkla doğar. Sağlıkla kucağınıza alırsınız.
İnşallah canımÇok teşekkür ederim.Isteyen herkesin kucagi dolsun insBugun 2.testi vericem ins hersey yolunda ilerler
Bende 12. Haftaya gireceğim doktor hala bırak demedi bana devam ediyorum ama folik asit de iyi çıkmıştı değerim 17Aa nasıl ya. Bn sadece hastanenin verdiği folidace kullanıyorum. Hatta uzun zamandır folik asit kullandığım için su ara her gün içmiyorum bile. Folik asit in fazlası da otizme sebep oluyormuş. Yarın kan vercem. pıhtılaşma icin. Ayrica folik asit ve folata da bakmasini isticem Dr dan.
Kendi Dr geçince bnde balık yağı falan isticem.
amin amin inşallah çok haklısın bilmiyorum bu sefer yüreğim oraya doğru kayıyor geçen yıl ön görüşme yapmıştım orasıyla da Rabbim nereyi hayırlı kılacaksa orası olsun inşallahAmin canım inşaallah rabbim bu uğurda emek veren, dileyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsingenel anlamda merkezden memnunum aslında sadede kızdığım nokta ben 4. Tedavimi oluuyorum 1 ya da 4 gerçi fark etmez ama deneme olacak hasta değilim Zaten kırk yılda bir kaliteli embiryom olmuş test etme amaçlı heba olması üzdü beni nasip değilmiş deyip kendimi teselli ediyorum. İnşaallah bahçeci de bebeğinize kavuşursunuz. Bahçeci de düşünmüyor değilim , aynı zamanda İstanbul tüp Bebek merkezi de aklımın bir köşesinde. Rabbim çıktığımız bu yolda doğru merkezi seçmemize vesile olsun inşaallah Amin
Ben şimdi doktora sordum öle bir şey yok dedi günlük 400 mcg kullanmak yeterliymiş. Çocuklarda zeka geriliğine yol açtığına dair bilimsel veri olmadığını belirtti kızlarBende 12. Haftaya gireceğim doktor hala bırak demedi bana devam ediyorum ama folik asit de iyi çıkmıştı değerim 17
Bende sordum az önce kutu bitince bırakabilirsin artık dedi folik asiti bir ay sonra kan ilacına başlayacakmışBen şimdi doktora sordum öle bir şey yok dedi günlük 400 mcg kullanmak yeterliymiş. Çocuklarda zeka geriliğine yol açtığına dair bilimsel veri olmadığını belirtti kızlar
Ben de iki ay daha kullanıp bırakıcam bizim miniş henüz bir aylık :)Bende sordum az önce kutu bitince bırakabilirsin artık dedi folik asiti bir ay sonra kan ilacına başlayacakmış
Oy minik dahaBen de iki ay daha kullanıp bırakıcam bizim miniş henüz bir aylık :)
Aynı durum bende de mevcut bir iki sene önce pco demişlerdi şimdi rezervin az diyolar nasıl iş anlamadım. Yüksek dozla 14 yumurtam anca oldu onunda 4ü boş çıktı. 5. Güne 2 tane gidebildiki ikiside sağlıksız. Eşimde morfoloji 4 sınırda hızsa çok düşük. Doğal yolla kalabilsem sağlıklıyı bulana kadar denicem ama o da olmuyor1. ve 5. kromozomlarda resiprokal translokasyon var. birde benim eşimde morfoloji ve biraz hız problemi var azalan yumurta rezervim(
Sagol canım normal degeri 2 kata yakın artmış gözüküyor ama dr kese ve kalp atışını bekleyelim dedi bir ara değer artmaz yada az artarsa dış yada kimyasal gebelik şüphesi oluşur dedi.insan korkuyor tabi neyseki iyi .Doktorlar hiç bir şeyin garanti olmadığını doğal olarak hep söylüyor.Semra Hn bir bilim insanı olarak zaten hep rasyonel olarak anlatıyordu hiçbir şeyin garantisi yok sonucta yapay bir üreme tekniği diye.inş hersey yolunda ilerlerİnşallah canımhaberlerini bekliyorum
Sanırım %60 kadar artması yeterliymiş. Doktorlar evhamlı zaten çok takılmamak lazım. İnşallah sağlıklı devam edecek. Kese için ne zaman gitmeniz gerekiyor?Sagol canım normal degeri 2 kata yakın artmış gözüküyor ama dr kese ve kalp atışını bekleyelim dedi bir ara değer artmaz yada az artarsa dış yada kimyasal gebelik şüphesi oluşur dedi.insan korkuyor tabi neyseki iyi .Doktorlar hiç bir şeyin garanti olmadığını doğal olarak hep söylüyor.Semra Hn bir bilim insanı olarak zaten hep rasyonel olarak anlatıyordu hiçbir şeyin garantisi yok sonucta yapay bir üreme tekniği diye.inş hersey yolunda ilerlerSen de görüşmenden haber et bizi.
Evet %60 artmasi yeterliymis ustu ne ala:) ins sorunsuz devam ederizSanırım %60 kadar artması yeterliymiş. Doktorlar evhamlı zaten çok takılmamak lazım. İnşallah sağlıklı devam edecek. Kese için ne zaman gitmeniz gerekiyor?
Hayırlısı olsun. Bence gayet iyi ilerliyor sorun olucağını düşünmüyorum... Bende Semra hanım ile görüştüm bugun birdaha ki adet de başlama kararı aldık.. Ona kalsa yarın başlıyorduk ama ben acele etmek istemediğimi söyledim madem kilo etkili ben 2-3 haftada verriirm sizin istediğiniz kiloyu dedim.. İmkansız dedikleri iki embiriyo olayını kabul ettiler bize risklerini anlattılar istiyorsanız olur dedi. Kabul ettik. Bir tane %35 mozaik le bir tane sağlıklı olanı transfer edicek ler. Bakalım Semra hanım da beril hanım da çok pozitif ama ben olmaz yine olmayacak diyordum. Hiç inancım yok söylenen herşey masal gibi dinliyorum 9.denemem oluyor ve yoruldum... He çocugum olmasa ömrüm yettiğince denerdim ama şuan kızıma haksızlık yapıyorum hem zamanından hem rızkından çalıyorum...Sagol canım normal degeri 2 kata yakın artmış gözüküyor ama dr kese ve kalp atışını bekleyelim dedi bir ara değer artmaz yada az artarsa dış yada kimyasal gebelik şüphesi oluşur dedi.insan korkuyor tabi neyseki iyi .Doktorlar hiç bir şeyin garanti olmadığını doğal olarak hep söylüyor.Semra Hn bir bilim insanı olarak zaten hep rasyonel olarak anlatıyordu hiçbir şeyin garantisi yok sonucta yapay bir üreme tekniği diye.inş hersey yolunda ilerlerSen de görüşmenden haber et bizi.
Bence olacak bu seferHayırlısı olsun. Bence gayet iyi ilerliyor sorun olucağını düşünmüyorum... Bende Semra hanım ile görüştüm bugun birdaha ki adet de başlama kararı aldık.. Ona kalsa yarın başlıyorduk ama ben acele etmek istemediğimi söyledim madem kilo etkili ben 2-3 haftada verriirm sizin istediğiniz kiloyu dedim.. İmkansız dedikleri iki embiriyo olayını kabul ettiler bize risklerini anlattılar istiyorsanız olur dedi. Kabul ettik. Bir tane %35 mozaik le bir tane sağlıklı olanı transfer edicek ler. Bakalım Semra hanım da beril hanım da çok pozitif ama ben olmaz yine olmayacak diyordum. Hiç inancım yok söylenen herşey masal gibi dinliyorum 9.denemem oluyor ve yoruldum... He çocugum olmasa ömrüm yettiğince denerdim ama şuan kızıma haksızlık yapıyorum hem zamanından hem rızkından çalıyorum...
Merhaba,Uzun zamandır girmiyordum siteye benim 3 yumurta vardı birisi gelişmedi birisi boş çıktı tek yumurta tek embriyo oluştu pgt den sağlıklı geldi şükürler olsun ikizlerim 3 yaşına girecekler bu arada 42 yaşında doğum yaptım yeterki rabbim ol desin.siz nasılsınız sizde durum nasıl kuzunuz nasıl
Kan ilacı ne oluyor canım ??Bende sordum az önce kutu bitince bırakabilirsin artık dedi folik asiti bir ay sonra kan ilacına başlayacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?